- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Valla ne yalan söylim aynı şeyi ben de düşündüm bugün ama yazmadım..neden kimse benim yazdıklarıma cevap yazmıyor böyle nasıl motive olup birbirimize destek olucaz ben yeni olduğum için mi yazılanlar dikkate alınmıyor
Hedef kilonu 73 diyemi kayda alayım? Az degilmi daha aşağıya ceksen :)
Menü çok hafif olmuş süperrr spor da olsaydı tadından yenmezdimerhaba dünkü menüm
sabah yeşil çay ve yeşil elma
öğlen tavuk çorbası ve yoğurt
akşam 3 kaşık makarna
2 küçük kanat
2 lt su
spor yok evden çıkamadım dün
Tamam canımmmSon hedefim 67 olduguna gore kayda bu gecsin.
onuda şimdi yaptım basket oynadım öldüm resmen çok sıcak yaMenü çok hafif olmuş süperrr spor da olsaydı tadından yenmezdi
onuda şimdi yaptım basket oynadım öldüm resmen çok sıcak ya
Sen nerdesin ki! Biz yanıoz buradaasıcak mııı biz hala kalorifer yakıyoruz desem
Canım menün çok güzel gözüküyor fakat niye spor yok bakim?Dünkü menüm
9:00
Yağsız domates biber Menemen
Peynir
3 zeytin
Ara 11:15
Tatcinlii sut
Kuruyemis
Öğle 14:00
1 kase yogurt
1,5 tabak etli nohut
Ara 17:50
4-5 fındık
7-8 yaban Mersin'i
Aksam 19:00
Ton balikli salata
Domates çorbası
Yeme içme isimin bitmis olmasi gerekirken 8de esimin fırınlamis patateslerinden 4-5 çatal
2,5 litre su
Canım menün çok güzel gözüküyor fakat niye spor yok bakim?
Birde senden ricam herşeyin miktarını belirt kaç kaşık? kaç bardak? Kaç tane gibi ama herşeyin ok?
Alıngan seni! Ve sabırsız...neden kimse benim yazdıklarıma cevap yazmıyor böyle nasıl motive olup birbirimize destek olucaz ben yeni olduğum için mi yazılanlar dikkate alınmıyor
canım evde pc varmı yada laptop ? Nerden giriyosun buraya?Himm yazarım miktarları.
Spor icin pek olanağım yok. Cocuklarım kucuk bırakamıyorum. Buyugu Haftada 3 gun okula goturdugumde kucukle biraz yuruyebiliyorum sadece.
Tabi evde de bir seyler yapabilirim de o motivasyon da gelecek insallahhh
Aynı şeyler senin içinde geçerli canımValla ne yalan söylim aynı şeyi ben de düşündüm bugün ama yazmadım..böyle motive olmak çok zor arkadaşıma katılıyotum
canım evde pc varmı yada laptop ? Nerden giriyosun buraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?