- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ohhh ne güzel iyi yapmışlar. Güzel keyfffli haftasonu dilerimm ailecek...Bende öptüm canım annemler hafta sonu suprizi yapmışlar diyet dışına cikmadim onlarda alıştılar artık ye ye demiyorlar
İyi yapmışsın canım nereye gidiyorsun spora?Iyiyim canim ne yapayim ben de disardaydim spora gittim bugun
Gümüşhane canimSen nerdesin ki! Biz yanıoz buradaa
Hoşgeldin canım ben de yeniyim birbirimize destek olup hep beraber vereceğiz bu kiloları merak etme...Merhaba! Aranıza yeni katıldım. Mesajımı aynen kopyalıyorum:
Önceden başlamıştım burda bir takıma gayet güzel de gidiyordu fakat çok kötü bir hastalığa yakalandım ve günlerce hastaneye gel git yapmak zorunda kaldım toparlanma süreci felan derken malesef aktif olamadım diyetim de kaynadı o zamanlar 88 kiloydum 84e düşmüştüm o kısa sürede malesef bıraktığımda tekrar aldım. Sonra bir azim tekrar başladım ve şu an 77 kiloyum fakat tekrar bir grubun verdiği motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
19 yaşındayım hayatımın en güzel yılları siyah kıyafetlerle vücudumdaki iğrenç yağların verdği utançla geçiyor. Kendimi sevemiyorum ve bıktım kavga etmekten kendimle. Bismillah diyorum ve bu sefer hedefime ulaşmak için sonuna kadar gitmek istiyorum! Hedefim 58 kilo olmak.
Lütfen beni de aranıza kabul edin.
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz!
bende İstanbulGümüşhane canim
işte buuuHoşgeldin canım ben de yeniyim birbirimize destek olup hep beraber vereceğiz bu kiloları merak etme...
Keyifler süper valla 2 kilo vermişim yuppiiiiYeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz lutfen alinganlik yapmayin nasilsiniz keyifler nasill??
Nerdeeen nereye dimi ama kader arkadaşıyız mesafelerin önemi yokbende İstanbulyanıoz ama akşamları da serin
işte buuugidecek o kilolar
0,8 vermişim çok şaşırdım hiç de farketmedim ama bu hafta işte evde dışarda çok yoğundumKeyifler süper valla 2 kilo vermişim yuppiiiisen nasıldın canim
gelir gelir sonrada yanıozzz diye söylenme amaNerdeeen nereye dimi ama kader arkadaşıyız mesafelerin önemi yokbize de gelsin o sıcaklar ya sıkıldık artık
0,8 vermişim çok şaşırdım hiç de farketmedim ama bu hafta işte evde dışarda çok yoğundumondan oldu kesin eeee iyide oldu senide tebrik ederim canımm bebişin mi uyutmadı hayırdır gececisin?
bende yarın tatilim arkadaşa gideceğim.sende keyfini çıkart bebişinle adı neydi? kaçamak mı? bakalım naptın görücezz yarın...evet misafirlikteydik 12 de geldik yedir içir giydir yatır derken ancak girebildim sabah iş yok evdeyim nasıl olsa...tabi kacamaklar oldu haliyle yarın menüde paylaşırım
Eeee insanoğlu hep elimizde olmayanı isteriz dimi... bu arada sen de iyi vermişsin tebrikler kosturmaca iyidir yaa farkında olmadan gidiyo ya kilolar süper oluyogelir gelir sonrada yanıozzz diye söylenme ama
Nerde çalışıyosun? Mehmet Akif canım...evet yaaa kaçamakbende yarın tatilim arkadaşa gideceğim.sende keyfini çıkart bebişinle adı neydi? kaçamak mı? bakalım naptın görücezz yarın...
bir ihracat firmasında üretim planlama bölümündeyim canım.13 yıl oldu sen nerde çalışıyorsun?Nerde çalışıyosun? Mehmet Akif canım...evet yaaa kaçamak
Ooo kaç yaşından beri çalışıyosun ki baya olmuş süperbir ihracat firmasında üretim planlama bölümündeyim canım.13 yıl oldu sen nerde çalışıyorsun?
canım 18 yaşından beri çalışıyorum yaaa şimdi de 34 yaşındayım bayaaa oldu evetOoo kaç yaşından beri çalışıyosun ki baya olmuş süperöğretmenim canım 3 yıldır çalışıyorum
sakın üzülme olur o sabitlikler ispanyolcum sende iyi biliyorsun ki her hafta verilmez.kilo almadığın için sevinmen lazım o daha büyük bir başarı. sen kazanacaksın evvettt gidecek o yağlarçok üzgünüm canlar.. bu haftada aynıyım.. ama direnicem ben kazanıcam yağlar değil..
ben şimdi hazırlık yapıyorum istanbula gideceğim.. o yüzden giremeyebilirim perşembeye kadar.. kendinize çok çok iyi bakın.. öpüyorum hepinizi..
haftaya hedefim kilo almadan evime dönmek
Ne güzel erken atılmışsın hayata..8 aylık kızım var demistin değil mi yanlış mi hatırlıyorum acaba.adı neydi fistigin? Öyle miii bilmiyodum öğrendiğim iyi olducanım 18 yaşından beri çalışıyorum yaaa şimdi de 34 yaşındayım bayaaa oldu evet
sosyestetikte ingilizce öğrtmeni işiniz güzel valla ohh
yok canım bizde daha bebişNe güzel erken atılmışsın hayata..8 aylık kızım var demistin değil mi yanlış mi hatırlıyorum acaba.adı neydi fistigin? Öyle miii bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu
Evet tahmin ettiğim gibi yanlış oldu yeni yeni tanışıyoruz karışırdımyok canım bizde daha bebişsanırım İspanyolla karıştırdın onun var bir prensesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?