Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende öptüm canım annemler hafta sonu suprizi yapmışlar diyet dışına cikmadim onlarda alıştılar artık ye ye demiyorlar
Ohhh ne güzel iyi yapmışlar. Güzel keyfffli haftasonu dilerimm ailecek...
Bende yarın arkadaşıma gidiyorum güzel geçicek benimde haftasonuuu

Hoşgeldin canım ben de yeniyim birbirimize destek olup hep beraber vereceğiz bu kiloları merak etme...

Keyifler süper valla 2 kilo vermişim yuppiiii sen nasıldın canim
0,8 vermişim çok şaşırdım hiç de farketmedim ama bu hafta işte evde dışarda çok yoğundumondan oldu kesin eeee iyide oldu senide tebrik ederim canımmbebişin mi uyutmadı hayırdır gececisin?

0,8 vermişim çok şaşırdım hiç de farketmedim ama bu hafta işte evde dışarda çok yoğundumondan oldu kesin eeee iyide oldu senide tebrik ederim canımmbebişin mi uyutmadı hayırdır gececisin?
evet misafirlikteydik 12 de geldik yedir içir giydir yatır derken ancak girebildim sabah iş yok evdeyim nasıl olsa...tabi kacamaklar oldu haliyle yarın menüde paylaşırım

evet misafirlikteydik 12 de geldik yedir içir giydir yatır derken ancak girebildim sabah iş yok evdeyim nasıl olsa...tabi kacamaklar oldu haliyle yarın menüde paylaşırım
bende yarın tatilim arkadaşa gideceğim.sende keyfini çıkart bebişinle adı neydi? kaçamak mı? bakalım naptın görücezz yarın...

Ooo kaç yaşından beri çalışıyosun ki baya olmuş süper öğretmenim canım 3 yıldır çalışıyorum
canım 18 yaşından beri çalışıyorum yaaa şimdi de 34 yaşındayım bayaaa oldu evet
sosyestetikte ingilizce öğrtmeni işiniz güzel valla ohh

sakın üzülme olur o sabitlikler ispanyolcum sende iyi biliyorsun ki her hafta verilmez.kilo almadığın için sevinmen lazım o daha büyük bir başarı. sen kazanacaksın evvettt gidecek o yağlar
tamam canım sen git bir güzel tatilini yapp bakalım ama haftaya cuma bildirimi unutma burdan yazamazsanda özelden yaz bana hiç sıkıntı değil.
iyi dinlenmeler,gezmeler,keyfflii bir tatil senle olsun öpüyorummm

canım 18 yaşından beri çalışıyorum yaaa şimdi de 34 yaşındayım bayaaa oldu evet
sosyestetikte ingilizce öğrtmeni işiniz güzel valla ohh
Ne güzel erken atılmışsın hayata..8 aylık kızım var demistin değil mi yanlış mi hatırlıyorum acaba.adı neydi fistigin? Öyle miii bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu

Ne güzel erken atılmışsın hayata..8 aylık kızım var demistin değil mi yanlış mi hatırlıyorum acaba.adı neydi fistigin? Öyle miii bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu
yok canım bizde daha bebiş sanırım İspanyolla karıştırdın onun var bir prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…