Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet tahmin ettiğim gibi yanlış oldu yeni yeni tanışıyoruz karışırdım Rabbim sana da istediğin zaman yaşatsın inşallah o eşsiz duyguyu ben yatar canım iyi gecelerrr
zamanla öğrenicez cAnım kim kim diye İnşallah hayırlısı ile. Bende yattım bile iyi gecelerrr yarın grsrzzz bye

Herkese çook teşekkür ediyorum hoşbulduuk :)

Şu uyku düzenini halletmem gerekiyor sanırım daha erken kalkmalıydım şimdi 9:30 gibi bir süt ve iki hurma yedim

Günaydın yavrular!

Evi toparlayıp tekrar size donucem insallahhh
günaydınn bende simdi hazırlanmaya başlıyacağım arkadaşıma gidiyorum ya fırsat buldukça yazarım grsrz güzeller

Herkese çook teşekkür ediyorum hoşbulduuk :)

Şu uyku düzenini halletmem gerekiyor sanırım daha erken kalkmalıydım şimdi 9:30 gibi bir süt ve iki hurma yedim
Günaydın. Evet erken kalksan tabii daha iyi olur zamanla düzelir İnşallah.
Hedef kilon neydi? Ve daha önce hangi takımda yarıştın ?

Günaydın herkese
Dünkü menüm
Kahvaltıdan önce bir bardak limonlu ılık su
11 de 1k.k beyaz peynir domates salatalık 5 zeytin bir dilim etimek yeşil cay
15 de 5 kaşık makarna 1sb yoğurt
18 bir elma 4-5 tane çilek
Veeee akşama bakın bir kase rus salatası 3 dilim ıspanaklı börek 2 tuzlu kurabiye küçük bir dilim tavuk göğsü (ah şu misafirliğe gidince bir tutabilsem kendimi) 1,5 lite su spor yok

Öğreneceksin canım zamanlaaa bak ben mesela bugün gideceğim ama asla aç gitmeyeceğim ordada sohbet muhabbet ederken vakit kazanır yemem hee illa ısrar ederlerse diyorum ki ben tokum cidden ama sizi kırmayayım tadlarına bakarım derim ... Spor yapsaydın bari yerleşmeden onlar

merhaba kızlar
dünkü menüm
sabah 2 dilim yumurtalı ekmek
2 çatal peynir
2 zeytin
2 dilim domates
öğle 1 kase yoğurt
ara 1 türk kahvesi
akşam 1 adet patlıcana kebabı yağsız
2.5 lt su
15 dk spor
30 dk basketbol
60 dk yürüyüş

Menü güzel hele spor harikaaaaçok kıskandım şimdi kalkıp yürüyüş yapacağım yürüyüş bandında...tebrikler canım benim yaptığım hatayı yapma tut kendini yeme

Menü güzel hele spor harikaaaaçok kıskandım şimdi kalkıp yürüyüş yapacağım yürüyüş bandında...tebrikler canım benim yaptığım hatayı yapma tut kendini yeme
teşekkür ederim cnm tutuyorum ne sağlıklıysa onu yemeye çalışıyorum
bazen şartlar aperatife itiyorsada toparlamaya çalışıyoruz işte

Selam kızlar menümü paylaşıp kaçıyorum
Sabah 8.00 1 dilim ekmek
3 zeytin 2 dilim peynir
10.00 nescafe
13.30 5 kş sebze yemeği
16.00 1 elma
19.00 2 kş pilav
3 kş güveç
1 bardak ayran
30dk e Walker
2lt su

Erteleme için de 4 tane çözüm yolu vardır:
1) HAYAL KUR – Bu oldukça açık sanırım.
2) BAŞLA – Başlamayı planlayıp durma, ve BAŞLA!
3) SOĞUK KESİM TEKNİĞİ – Bu teknik ilk önce küçük hedeflerden başlamaktır.Yani hemen 14-15 kilo vercem demeyin. Onun yerine, bu hafta içinde 1 kilo vereceğim deyin ve kendinize olan güveniniz artsın. Göreceksiniz hedefler kendiliğinden büyüyecek ve ilerleyeceksiniz.
4) KENDİNİ TEŞVİK EDİCİ ŞEYLER BUL – İlerledikçe kendinizi ödüllendirin. Bu mesela yemekle olmasın. Herkes zayıfladıktan sonra pasta vs yemeye başlar. Yapmayın daha çok yolunuz var. İlk önce bir sinemaya gidebilirsiniz ya da konsere.
En sonunda ise gardrobunuzu yenilemek!!!!

Başarı, varılacak yer değil yolculuktur. Yolculuğun tadını çıkarın. Azimli olun. Sadece yapın, kararlı olun çevrenize kulak asmayın. Aynaya bakın, çünkü kendinizi bir daha böyle görmeyeceksiniz.

Günaydın canım kolay gelsin...

Evi topliycam gelicem dedim ama bir de cocukları alıp parka götürdüm. Mini piknik filan da yaptık cok eğlendiler. Eve geldik yıkadım uyuttum ikisini de şimdi. Öğlen yemeğimi hazırliycam.

Merak etmeyin piknikte sadece fındık ve kuru uzumlerimi yedim bı de sut ictim :)

kızlar selaaam
tüm gün evi temizledim giremedim fırsatını bulur bulmaz geldimm
dünkü menüm
sabah bişey yiyemedim sınavım vardı
öğlen okulda yemeğe gittim tavukla salata vardı bide sultan çorbası onları yedim
akşamda 1 elma yedim
1 saat yürüdüm 1,5 lt su içtim
kararlıyım bu hafta bu kilolar gidecek!

Onların listesine girdin mi ?
Yok girmedim galiba

Sabah ( 09:30): Süt, 3 Hurma
11 gibi 7 badem
11.40 da Kahvaltı: 1 yumurta, bir parça peynir, 1.5 dilim ekmek, 3 zeytin, söğüş
Ara. Malesef atladım çünkü geç kahvaltı yaptık
Öğle: 1 lahmacun 1 ayran
Ara: 1 porsyon meyve salatası
Akşam: Izgarada kabak ve yoğurt

40 dk tempolu yürüyüş 2.5 L su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…