Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ooo dört dörtlük liste. Sahane!

Dünkü menüm

9:00
2 biber 1 domates bugulama
2 parmak beyaz peynir
1 parmak çecil peyniri
3 zeytin

Cocugu okula götürdüm 30 dk yürüdüm

Ara 11:50
Pazarda alışveriş
Çeyrek muz
2-3 badem
4-5 yaban Mersin'i

Öğlen 14:00
Az Domates çorbası
2 tavuk pirzolafırın ızgara
Salata

16;30 ara
2 Malta eriği
2 dilim karpuz

18:30 aksam
Mercimek çorbası 1,5 kase
Yogurtlu salata( semizotu, dereotu, kabakli)

20:00 fazlalık
Cay ile bir avuçtan az kuruyemis

2.5 Lt su

Hadi insallah

Ben 15 yaşındayım boyum 168 kilom 79 gecen sene 89 dan 79 a inmistim bu sene de hedefim yaza kadar 69 olmak araniza benide alirsniz sevinirim ablalarimm :)

çok sağlıklı bi liste olmuş beğendim akşam çorba içerek çok iyi yapmışsın
bide domates buğulama nedir ilk defa duydum

Iyiyim canim ne yapayim ben de disardaydim spora gittim bugun

İyi yapmışsın canım nereye gidiyorsun spora?
kaptancim ve aprilim ben geldim takımda bana yer var mi acaba eve net bağlanmadı hala telefonumunda tarifesini değiştim bende akşamları burdayım artık bu arada april yarın aksam 8 de burda olurum bende tam zamanında geldim
bu arada rapor veriyorum pazartesi 64.7 kiloydum azmettim ve bir haftada 1.3 kilo verdim bu sabah 63.4 kilo ciktim tartida kac kiloyla izne ayrilmistim tam hatirlamiyorum ama 63 lü biseydi aynı kiloma döndüm bence

selam fistiklar nasılsınız ozledim sizi yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hemen tanitayim kendimi 25 yaşındayım bekarim kilo vermeye çalışıyorum izne ayrılmadan önce aprile ve kaptana yardımcı olmak adına kaptan yardimcisiydim izne ayrıldım simdi de döndüm benden bu kadar siz neler yapiyorsunuz

hıı anladım buharında yapıyosun değilmi kapağını kapatıp

Evet canım. Üstüne azıcık dil peyniri ya da cecil peyniri koyuyorum ahan da sana Menemen!

Bu arada kızlar dün yaptıgım yoğurtlu salata inanılmaz tok tuttu. Kabak ve semizotu zaten lifli. Sut grubu da tok tutar. Dereotu da çeşnisi oldu. Tavsiye ederim yani

canım gel tabi ki özledik hemen basla vakit kaybetmedennn

hala kaptan yardımcısısın bitanem tekrar hoşgeldin

yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz. takım kaptanıyım april ve deadline kaptan yardımcısı hatta kaptanlar artık bence 28 yaşındayım bekarım 63lü kilolarla basladım su aralar 56-57 arası geziyorum. kafanıza takılan soru veya sorunlarda yardımcı olmaktan memnun olurum
tekrar hoşgeldiniz mutlu zayıflamalar herkese

ben pazartesiden itibaren çok sıkı diyete girmeye kara verdim kızlar, doğum günüm diye 5 ayrı pasta kestim onun tadına bak bunun tadına bak olmadı yani anlayacagınız, o yüzden diyete pazartesi baslanır mantıgıyla pazartesi sıkı diyete gireyim diyorum sizler ne yapıyorsunuz nasıl keyifler?

Kural 1

• Her sabah uyanınca ilk iş oda sıcaklığında iki büyük bardak su için.

Kural 2

• Gün içinde en az üç litre su tüketin. Suya isteğinize göre taze sıkılmış limon suyu ya da elma sirkesi ekleyebilirsiniz.

Kural 3

• Yemekle birlikte kesinlikle su içmeyin. Yemeklerden yarım saat önce su tüketimini bırakın ve bir saat sonra tekrar başlayın.

Kural 4

•Her gün üç poşet karbonat ve bir çay kaşığı Himalaya tuzunu suda eritip için. Her bir poşet karbonat için bir bardak su tüketin. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bardağa konacak ve içilecek.

Kural 5

• En büyük öğünü sabah 11:00 ve öğlenden sonra 16:00 arasında yeyin.

Kural 6

•Zayıflama kürünü uygularken siyah çay, kahve, gazlı içecek ve hazır kutulardaki meyve sularını kesinlikle içmeyin.

Kural 7

•Güneş batınca çorba dışında hiçbir şey yemeyin. Sebze ve mercimek çorbası serbest.

Kural 8

•Zayıflama kürü süresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyin.

Kural 9

•Ve ekmek... 11.00-16.00 arası dışındaki saatlerde ekmek yemeyin. Bu saatlerde de mutlaka kızarmış ve beyaz ekmek dış,ndakileri tüketin

Kural 10

•Her gün açık havadqa en az 30 dakika yürüyüş yapın. Park, koru, deiz kenarını tercih edin.

alıntıdır http://kadin.mynet.com/diyet/egzersizler/15529-saglikli-zayiflamanin-10-kurali.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…