- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Gelmeye calis canim yine deMerhaba herkese
listemi paylaşıp çıkıyorum aksam misafirim var ( çok yemiycem kararliyim)
Kahvaltıdan önce bir bardak limonlu ılık su
Kahvaltı 11 de
1k.k beyaz pernir
5 zeytin
domates,salatalık
Yeşil çay
14 te bir kase tarhana çorbası
Çok az yoğurt
17 de birkaç etik,çilek
20 de bir tabak lahana sarması
1 saat tempolu yürüyüş 1,5 litre su
Bu arada akşam toplantıya gelemeyebilirim bilginize...
BozmaaaaGünaydın!
Bir öneri: Eğer siz de maydanozu benim gibi yiyemiyorsanız omletinize koyun süper oluyor tadı!
Bu gün bir arkadaşımla buluşucam şans dileyin bana diyeti bozmayayım :)
Canım öncelikle hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? Sanırım yarışmaya katılım topiğine yazıp sonra davet edilip buraya gelmedin dimi? Ya da başka bir arkadaşımız mı davet etti seni canım?Bugün menüm
sabah:1 dilim ekmek domates 3 tane zeytin küçük bi dilim peynir
öğlen pikniğe gitmemiz tam bi facia oldu benim için3 tane kofte 1 dilim ekmek salata yedim malesef ama onu telafi etmek icin aksam yesil cay ve salatayla gecistircem simdi 1 saat kosu bandinda yuruyus yapicam bakalim bu sisko ekmek bagimliliginine zaman birakicak ekmek yemeden duramiyorum yaa buna bi cozum bulmam lazim kizlar
bu arada toplanti demissiniz ya hani toplanti ne rica etsem bana anlatirmisinizz kizlarr yeni oldugum icin bilmiyorum da
After i da benzer insallah canimm
tabi kii hemenn tsk ederim 28 oldum
insaallah canim
spor yok mu canim?
Canım öncelikle hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? Sanırım yarışmaya katılım topiğine yazıp sonra davet edilip buraya gelmedin dimi? Ya da başka bir arkadaşımız mı davet etti seni canım?
Tamam canımBenim yazıp cevap alamadığım topice gelmişti. Ben de buraya davet ettim
canım açıklayıcı olsun mesela kaç kaşık kabak? Menülerde dikkat et ok? Çok güzel menün. . .Yok girmedim galiba
Sabah ( 09:30): Süt, 3 Hurma
11 gibi 7 badem
11.40 da Kahvaltı: 1 yumurta, bir parça peynir, 1.5 dilim ekmek, 3 zeytin, söğüş
Ara. Malesef atladım çünkü geç kahvaltı yaptık
Öğle: 1 lahmacun 1 ayran
Ara: 1 porsyon meyve salatası
Akşam: Izgarada kabak ve yoğurt
40 dk tempolu yürüyüş 2.5 L su
Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. . . En güzeller senle olsun musmutlu ol hep İnşallah.. .ben pazartesiden itibaren çok sıkı diyete girmeye kara verdim kızlar, doğum günüm diye 5 ayrı pasta kestim onun tadına bak bunun tadına bak olmadı yani anlayacagınız, o yüzden diyete pazartesi baslanır mantıgıyla pazartesi sıkı diyete gireyim diyorumsizler ne yapıyorsunuz nasıl keyifler?
Tatlım şimdi deneme süresi şöyle oluyor. 3 cuma bildirim yapman lazım 3. Cuma listedesin ok?Hosgeldin tekrardan
Dogum gunün kutlu olsun.
Ben Pazartesi gunu diyetimde 2. Haftamı doldurucam. Tam gaz devam yani. 77.5 ile başladım, bugün 74.7yim. Listede yerimi ayırın piliiiz
canım cok güzel menün.günaydın kızlaarr
dünkü listem;
sabah 10: 1 yumurta 1 etimek 1 domates 1 nescafe
akşam 6: 4 kaşık yoğurt içine 1 etimek kırdım 2-3 kaşık pilav yedim
akşam 8: 1 nescafe daha içtim
az oldu farkındayım ama yemek yemek gelmedi çok içimden yumurta ve yeşillik almaya özen gösteriyorum
30 dk yürüdüm.. evi temizledim
3 lt su içmişimdir gidip gelip su içtim
sevmiyorum deneyeceğim.Günaydın!
Bir öneri: Eğer siz de maydanozu benim gibi yiyemiyorsanız omletinize koyun süper oluyor tadı!
Bu gün bir arkadaşımla buluşucam şans dileyin bana diyeti bozmayayım :)
Sana yer varmı da ne demek canimmmmmm hoşgeldinkaptancim ve aprilim ben geldim takımda bana yer var mi acabaeve net bağlanmadı hala telefonumunda tarifesini değiştim bende akşamları burdayım artık bu arada april yarın aksam 8 de burda olurum bende tam zamanında geldim
bu arada rapor veriyorum pazartesi 64.7 kiloydum azmettim ve bir haftada 1.3 kilo verdim bu sabah 63.4 kilo ciktim tartida kac kiloyla izne ayrilmistim tam hatirlamiyorum ama 63 lü biseydi aynı kiloma döndüm bence
hala öylesin kuzummmselam fistiklar nasılsınız ozledim siziyeni arkadaşlar hoşgeldiniz hemen tanitayim kendimi 25 yaşındayım bekarim kilo vermeye çalışıyorum izne ayrılmadan önce aprile ve kaptana yardımcı olmak adına kaptan yardimcisiydim izne ayrıldım simdi de döndüm benden bu kadar siz neler yapiyorsunuz
olsun canım yapamasanda gel senalıntı yapamadım ya sinir oldumkaptancim ve aprilim teşekkür ederim her zaman yardıma hazırım ben ayrıca 8 de burdayım aksam michi sanada teşekkürler canım nasıl gidiyor birde ıspanyol burda değil mi hala haftasonu diye yok ortalikta sanırım
ben iyiyim sen nasılsın aprilburda olanlar nasılsınız?
Canım öncelikle hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? Sanırım yarışmaya katılım topiğine yazıp sonra davet edilip buraya gelmedin dimi? Ya da başka bir arkadaşımız mı davet etti seni canım?
tabii canım sen gel deApril canım ben toplantıya biraz geç katilsam olur mu misafirleri yolculayip gelirim geçmişi okuyup dahil olurum
tşk ederim iyiyim sen de iyisindir İnşallah...ben iyiyim sen nasılsın april
tamam aslında yaşın çok küçük ama kilon da birazcık büyük o yüzden takımda olabilirsin deneme süresini geçince ve listede yer olursa dahil edeceğim senide hoşgeldin...Adım Tuğba Karabük mehmet vergili fen lisesinde okuyorum lise 1 e gidiyorum gecen sene yazın 89 kilodan 79 kiloya düşmüştüm kilomu korudum ama veremedim .Şu an 79.8 im hedefim yaza kadar 69 olmak boyum 1.68 ben normalde 70-79 kilo araligindakiler birlikte zayifliyor a katilmak icin yazmistim orda kimse olmayinca otimoti davet etti bende buraya geldim araniza alirsaniz sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?