Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gelmeye calis canim yine de

Bugün menüm
sabah:1 dilim ekmek domates 3 tane zeytin küçük bi dilim peynir
öğlen pikniğe gitmemiz tam bi facia oldu benim için 3 tane kofte 1 dilim ekmek salata yedim malesef ama onu telafi etmek icin aksam yesil cay ve salatayla gecistircem simdi 1 saat kosu bandinda yuruyus yapicam bakalim bu sisko ekmek bagimliliginine zaman birakicak ekmek yemeden duramiyorum yaa buna bi cozum bulmam lazim kizlar
bu arada toplanti demissiniz ya hani toplanti ne rica etsem bana anlatirmisinizz kizlarr yeni oldugum icin bilmiyorum da

Canım öncelikle hoşgeldin biraz kendini tanıtırmısın? Sanırım yarışmaya katılım topiğine yazıp sonra davet edilip buraya gelmedin dimi? Ya da başka bir arkadaşımız mı davet etti seni canım?

canım açıklayıcı olsun mesela kaç kaşık kabak? Menülerde dikkat et ok? Çok güzel menün. . .

Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. . . En güzeller senle olsun musmutlu ol hep İnşallah.. .
şanslı seni beş pasta he ne güzel boşver canım sen halledersin sporla onları...
Hosgeldin tekrardan
Dogum gunün kutlu olsun.
Ben Pazartesi gunu diyetimde 2. Haftamı doldurucam. Tam gaz devam yani. 77.5 ile başladım, bugün 74.7yim. Listede yerimi ayırın piliiiz
Tatlım şimdi deneme süresi şöyle oluyor. 3 cuma bildirim yapman lazım 3. Cuma listedesin ok?
canım cok güzel menün.

Günaydın!
Bir öneri: Eğer siz de maydanozu benim gibi yiyemiyorsanız omletinize koyun süper oluyor tadı!
Bu gün bir arkadaşımla buluşucam şans dileyin bana diyeti bozmayayım :)
sevmiyorum deneyeceğim.

Sana yer varmı da ne demek canimmmmmm hoşgeldin 408. Etap 63 kg'la izne ayrılmışsın aldığın kiloyu hemen vermen çok iyi olmuş kuzummm akşam bekliyorum 8 de seninde yardımın lazım tabiki herzamanki gibi
hala öylesin kuzummm çokkk özledik çok iyiki geldin

alıntı yapamadım ya sinir oldum kaptancim ve aprilim teşekkür ederim her zaman yardıma hazırım ben ayrıca 8 de burdayım aksam michi sanada teşekkürler canım nasıl gidiyor birde ıspanyol burda değil mi hala haftasonu diye yok ortalikta sanırım

olsun canım yapamasanda gel sen
İspanyolun kardeşinin nişanı var canım maleseff yok persembe gelecek İst gitti...

April canım ben toplantıya biraz geç katilsam olur mu misafirleri yolculayip gelirim geçmişi okuyup dahil olurum

BİR ÖNCEKİ TOPLANTIMIZDA ALINAN KARARLAR ; yeniden hatırlayalım...

1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)

2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)

3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR

4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK

5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.

6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.

7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK

8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.

9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.

10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.

ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...

Adım Tuğba Karabük mehmet vergili fen lisesinde okuyorum lise 1 e gidiyorum gecen sene yazın 89 kilodan 79 kiloya düşmüştüm kilomu korudum ama veremedim .Şu an 79.8 im hedefim yaza kadar 69 olmak boyum 1.68 ben normalde 70-79 kilo araligindakiler birlikte zayifliyor a katilmak icin yazmistim orda kimse olmayinca otimoti davet etti bende buraya geldim araniza alirsaniz sevinirimm

April canım ben toplantıya biraz geç katilsam olur mu misafirleri yolculayip gelirim geçmişi okuyup dahil olurum
tabii canım sen gel de gelemezsende sorun değil zaten yenilere yönelik bir toplantı bu ama gelirsen de çok sevinirim

ben iyiyim sen nasılsın april
tşk ederim iyiyim sen de iyisindir İnşallah...

tamam aslında yaşın çok küçük ama kilon da birazcık büyük o yüzden takımda olabilirsin deneme süresini geçince ve listede yer olursa dahil edeceğim senide hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…