canım gelen olmadı bugün başka bir tarihe erteleyelim toplantımızı...ee kimse yok mu ne konuşucaz bugün? yeni kurallar mı belirlenecek?
teşekkür ederim sorum olduğu zaman sorarım hepcanım gelen olmadı bugün başka bir tarihe erteleyelim toplantımızı...
sen de yenisin ama az da olsa kurallara alıştın gibi gözüküyor sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin daima...
fıstık olmuşş beeee....bi before after gelsin de moralimiz düzelsinEki Görüntüle 1530583
hoşgeldin gittimi misafirlerin?Ben geldiiiim
Gittiler canımhoşgeldin gittimi misafirlerin?
tamam canım tşkrlerr geldiğin için sonra grsrzzzkızlar toplantı olmayacaksa benim çıkmam lazım gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim tekrar ders çalışmam lazım da..
Yüzünde ki ifade bile değişmişbi before after gelsin de moralimiz düzelsinEki Görüntüle 1530583
dimi ya mlytcım ne güzel günler geçirdik burada mis missBen ilk takıma geldiğim zaman çok sasirmistim insanlar bir çıkarları olmadan nasil bu kadar samimi ve içten olabilirler diye sonrası tabi bağımlılık yaptı misafir geldiğinde veya ben gittiğimde bile aklım burada kızlar ne yapıyor acaba diye bu yüzden bırakıp gidenleri anlayamıyorum helede haber vermeden gitmeleri hiç hiç anlamıyorum
tamam canım sorun değil geçmişi okuduysan az çok anlamışssındır ne denilmek istendiğini?Kızlar kusura bakmayın. Kaynanam geldi de giremedim. Gecmisi okudum sitemler ahlar.. :)
Kolay degil herkesi toparlamak. Belki de cok ara bir saat oldu ondandir
tamam canım sorun değil geçmişi okuduysan az çok anlamışssındır ne denilmek istendiğini?
kesinlikle öyle.Anladım canım anladım.
Kimileri bir umut motive olabilirim belki diye geliyor. Ortadan kaybolanlar onlar. Çünkü insan once kafasında bitirmeli, dışarıdan ancak destek alabiliriz.
Kimileri de kesin karar verip boyle hevesle başlıyor ki onlar kalıcı olanlar.
Açıkcası ben kendimi 2. Grupta görüyorum. İlk katıldığım topicte kimseyi bulamayınca kararlı bı yer aradım ve burada kaldım
Ben iyiyim de sana geçmiş olsun canım benim yoğurt varsa sur biraz yanması azalırinternete giremedim ya koptu bir ara kusura bakmayın elimi yaktım birde bu arada büyük bişey değil ama parmagim aciyor fırından yeni çıkmış tepsiye carptimda parmagimiozlemisim sizi de ya mlyt nasilsin bu arada telden giriyorum ya cevaplar geç oluyor bilginize
anlamıştım zaten bir aksilik olduğunu canıminternete giremedim ya koptu bir ara kusura bakmayın elimi yaktım birde bu arada büyük bişey değil ama parmagim aciyor fırından yeni çıkmış tepsiye carptimda parmagimiozlemisim sizi de ya mlyt nasilsin bu arada telden giriyorum ya cevaplar geç oluyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?