Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ee kimse yok mu ne konuşucaz bugün? yeni kurallar mı belirlenecek?
canım gelen olmadı bugün başka bir tarihe erteleyelim toplantımızı...
sen de yenisin ama az da olsa kurallara alıştın gibi gözüküyor sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin daima...

canım gelen olmadı bugün başka bir tarihe erteleyelim toplantımızı...
sen de yenisin ama az da olsa kurallara alıştın gibi gözüküyor sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin daima...
teşekkür ederim sorum olduğu zaman sorarım hep

Ben ilk takıma geldiğim zaman çok sasirmistim insanlar bir çıkarları olmadan nasil bu kadar samimi ve içten olabilirler diye sonrası tabi bağımlılık yaptı misafir geldiğinde veya ben gittiğimde bile aklım burada kızlar ne yapıyor acaba diye bu yüzden bırakıp gidenleri anlayamıyorum helede haber vermeden gitmeleri hiç hiç anlamıyorum

kızlar toplantı olmayacaksa benim çıkmam lazım gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim tekrar ders çalışmam lazım da..

dimi ya mlytcım ne güzel günler geçirdik burada mis missevet hiç çıkar yok sadece istemek yeter...
aynen bende kuzumm

Kızlar kusura bakmayın. Kaynanam geldi de giremedim. Gecmisi okudum sitemler ahlar.. :)

Kolay degil herkesi toparlamak. Belki de cok ara bir saat oldu ondandir

Kızlar kusura bakmayın. Kaynanam geldi de giremedim. Gecmisi okudum sitemler ahlar.. :)

Kolay degil herkesi toparlamak. Belki de cok ara bir saat oldu ondandir
tamam canım sorun değil geçmişi okuduysan az çok anlamışssındır ne denilmek istendiğini?

tamam canım sorun değil geçmişi okuduysan az çok anlamışssındır ne denilmek istendiğini?

Anladım canım anladım.

Kimileri bir umut motive olabilirim belki diye geliyor. Ortadan kaybolanlar onlar. Çünkü insan once kafasında bitirmeli, dışarıdan ancak destek alabiliriz.

Kimileri de kesin karar verip boyle hevesle başlıyor ki onlar kalıcı olanlar.

Açıkcası ben kendimi 2. Grupta görüyorum. İlk katıldığım topicte kimseyi bulamayınca kararlı bı yer aradım ve burada kaldım

kesinlikle öyle.
canım zaten kişi kendi istemeli bunu? bizde burada birazcık yardımcı olabilirsek ne mutlu bizeburası gayet aktif bir takım sadece bazen bir sessizlik oluyor o ki olması doğaldır çünkü insanın işigücü oluyor.
herkes birbirine saygı duymalı ve anlayış göstermelidir. o anda kim varsa onla sohbet edersin kimse yoksa şansına küsersin o kadar..
buradaki tek amaç bir kadını daha zayıflatmak

dünkü menüm
sabah 10
iki dilim ekmek
bir kk peynir
bir domates
bir salatalık
bir yumurta haşlama
iki çay
öğle 15
(misafirlikteydim)
bir kaşık mantı
iki kaşık kısır
bir dilim kek
iki çay
akşam 19
6 kaşık nohut yemeği
dört kaşık çoban salata
2.5 lt su
50 dk yürüyüş

internete giremedim ya koptu bir ara kusura bakmayın elimi yaktım birde bu arada büyük bişey değil ama parmagim aciyor fırından yeni çıkmış tepsiye carptimda parmagimi ozlemisim sizi de ya mlyt nasilsin bu arada telden giriyorum ya cevaplar geç oluyor bilginize

Ben iyiyim de sana geçmiş olsun canım benim yoğurt varsa sur biraz yanması azalır

Ben bugün tempodan yorgun düştüm en iyisi erkenden yatmak hepinizi öptüm canlarim iyi geceler

anlamıştım zaten bir aksilik olduğunu canım ayy geçmiş olsun cok acırsilverdin varsa hemen sür acıyı alır .sen sıkıntı yapma canım telden girdiğini biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…