a ne güzel hayırlı olsun diyelimolsun canım yapamasanda gel sen
İspanyolun kardeşinin nişanı var canım maleseff yok persembe gelecek İst gitti...
evet canım heyecanlıydı zaten bu hafta bakalım umarım güzel geçera ne güzel hayırlı olsun diyelim
bu arada bende anca geldim ütü yapıyordum da aprilkuralları okudum tekrar bende hatırlamış oldum
yaa tabi bilmezsiniz çünkü herkes kopuk kopuk saatler de geliyor ve kimse de geçmişi okumadığı için kopuk yaşıyor.bu kadar kural olduğunu bilmiyodum çok beğendim bugün ne yapıcaz?
kaptancım işte asıl sorunlardan biriside bu,çok istekli gelinip sonra beğenmemeler falan iki günde ne oldu da beğenmediniz? motive edin beni diye istekler çok bencilce geliyor bana sonuçta herkesin işi gücü var burası sanal ortam gelindiği zaman mutlu ol yeter sorgulama dimi ?Gelenler sanki hep gelen arkadaslar gibi geldi bana da, takin icinde sikayetci oldugum bir durumu soylemek istiyorum ben surekli birileri geliyor selam vs sonra deneme surecine kalmadan kayboluyor bu ne arkadas? Yol gecen hani tarzi olduk tamam gelin hosgeldiniz de kaybolmak nedir iki mesJdan sonra begenmediginiz bisey varsa bize belirtin biz de kendimize ona gore ceki duzen verelim degil mi?
Kizlar kusura bakmayin uslubum sert olduysa ama her geldigimde birine hosgeldin diyorum sonra bi bakiyorum kayip, siz ne dusunuyorsunuz bu durumda?
alıntı sabah telden bende yapamadım canım telde bi sorun var sanırımalıntı yapamadım ya sinir oldumkaptancim ve aprilim teşekkür ederim her zaman yardıma hazırım ben ayrıca 8 de burdayım aksam michi sanada teşekkürler canım nasıl gidiyor birde ıspanyol burda değil mi hala haftasonu diye yok ortalikta sanırım
ispanyolcum hayırlı olsun canımolsun canım yapamasanda gel sen
İspanyolun kardeşinin nişanı var canım maleseff yok persembe gelecek İst gitti...
hoşgeldin tatlımmkızlar ben geldimmm toplantıyı bekliyorum
iyiyz canım kızıyorum arada işte biliyorsun durumlarıburda olanlar nasılsınız?
aynen katılıyorum canım yani kilo insanda stres yapıyor kabul ediyoruz da biz de psikolog degiliz degil mi burda?kaptancım işte asıl sorunlardan biriside bu,çok istekli gelinip sonra beğenmemeler falan iki günde ne oldu da beğenmediniz? motive edin beni diye istekler çok bencilce geliyor bana sonuçta herkesin işi gücü var burası sanal ortam gelindiği zaman mutlu ol yeter sorgulama dimi ?
aynen katılıyorum canım millet yoklayıp bakıp gidiyor herhalde ya diyorum ya neyi beğenmiyorlarda söyleseler de bizde bilsek buna çok kızıyorum ben ciddenkaptancım mesela bak 12 Nisan 'dan beri yeni üye alıyorum belki önceside vardır! 14 kişi yaklaşık bir kişi listeye girmedi!!!! hayır onuda geçtim istikrar yok ...
bugünde o yüzden toplanmak istedim özellikle yeniler için ama bak kimse yok!aynen katılıyorum canım yani kilo insanda stres yapıyor kabul ediyoruz da biz de psikolog degiliz degil mi burda?
aynen katılıyorum canım millet yoklayıp bakıp gidiyor herhalde ya diyorum ya neyi beğenmiyorlarda söyleseler de bizde bilsek buna çok kızıyorum ben cidden
heves olunca geçici oluyo heralde bi hevesle geliyolar sonra sıkılıp bırakıyolar..kaptancım mesela bak 12 Nisan 'dan beri yeni üye alıyorum belki önceside vardır! 14 kişi yaklaşık bir kişi listeye girmedi!!!! hayır onuda geçtim istikrar yok ...
aynen öyleeee neyse dediğim gibi kalmak isteyen kalsın gitmek isteyen gitsin...toplantıya katılanlar olarak da kaptan kaptan yardımcıları ve bir üye var işte ciddiyet seviyemiz!
tutiicim tamam bırakılmasına bişey demiyorum ama gideceklerse haber verilmesini istiyorum ki bende başka yeni üyeler çağıriyim dimmi?heves olunca geçici oluyo heralde bi hevesle geliyolar sonra sıkılıp bırakıyolar..
haklısın sizin gösterdiğiniz çabayı kimse göstermez değerini bilmek lazımaynen öyleeee neyse dediğim gibi kalmak isteyen kalsın gitmek isteyen gitsin...
bizim için sorun yok mesela listede olanlar burayı biliyorlar hiç bir zaman saolsunlar sıkıntı yapmadılar . ama yeni gelen arkadaşlarımızda bir isteksizlik var.
gelirken haber veriliyor giderken kimse söylemiyor ama boşuna mı emeklerimiz ?
kesinlikle her yeni gelene sil baştan kuralları öğret yaz da yazz! sonrası karanlıkhaklısın sizin gösterdiğiniz çabayı kimse göstermez değerini bilmek lazım
haklısın sende burda planlamanı ona göre yapıyosun.. takip ediyosunuz herkesi tek tek..tutiicim tamam bırakılmasına bişey demiyorum ama gideceklerse haber verilmesini istiyorum ki bende başka yeni üyeler çağıriyim dimmi?
off çok iyi vermiş hintli galibabi before after gelsin de moralimiz düzelsinEki Görüntüle 1530583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?