Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım senin hedef kilon kaç ve daha önce başka takımda yarıştın mı?

anlamıştım zaten bir aksilik olduğunu canım ayy geçmiş olsun cok acırsilverdin varsa hemen sür acıyı alır .sen sıkıntı yapma canım telden girdiğini biliyoruz
evet april sıkıntı vardır kaybolursam birden habersiz gitmem bilirsin buz koyuyorum simdi evde agri kesici bile yok april ya buz koydugumdan agrisi geçti gibi bakalım inşallah bişey yoktur ya

evet april sıkıntı vardır kaybolursam birden habersiz gitmem bilirsin buz koyuyorum simdi evde agri kesici bile yok april ya buz koydugumdan agrisi geçti gibi bakalım inşallah bişey yoktur ya
ne yapıodun bakim bu saatte fırında? eve de al canım ilkyardım malzemeleri biraz ilk etapda lazım olacaklardan toktor hanım biz öğretmeyelim

ne yapıodun bakim bu saatte fırında? eve de al canım ilkyardım malzemeleri biraz ilk etapda lazım olacaklardan toktor hanım biz öğretmeyelim
simdi yakmadimki bu saatte olsun 8 di saat o zaman alicam ya ilk yardım icin böyle şeyler en kısa zamanda ben de

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

simdi yakmadimki bu saatte olsun 8 di saat o zaman alicam ya ilk yardım icin böyle şeyler en kısa zamanda ben de
ev yeni ya bişey olmaması normal tatlım
Hee orasıda doğruu . Kuzum tekrar tekrar geçmiş olsunn...eee napıon başka nasıl gidiyor hayat!
meraklardayız di mi aprill

Hee orasıda doğruu . Kuzum tekrar tekrar geçmiş olsunn...eee napıon başka nasıl gidiyor hayat!
ne olsun april ya alismaya çalışıyorum cok yogunzaten arkadaş bulursam daha güzel olur sanki ama yaşıma yakın kimse yok etrafta şimdilik neyse daha birileriyle tanisirim nasılsa yeni geldim sonuçta bakalım alismaya çalışıyorum haberdar ederim sizi değişik birşeyler olursa hayatimda merak etmeyin

bugünde o yüzden toplanmak istedim özellikle yeniler için ama bak kimse yok!
Selam arkadaşlar geçmişi okudum yenilerden olduğum için direk üstüme alındım menümü paylaştığımda yazmıştım misafirim var gerileyebilirim ama sanırım sizlerden birine özelden yazmalıydım.her neyse ben bu takıma güveniyorum ve bu takımda olmak istiyorum kuralları okudum size de özverinizden ötürü teşekkür ederim@April_2007 & sosyestetik daha bir hafta bile olmadı ama burası diyetimi uygulamam da çok yardımcı oldu teşekkür ederim yardımcı olan destek olan herkese...iyi geceler tekrar hoşçakalın

Tamam canım zaten senden haberim vardı sorun değil geçmisi okusanız yeterli.
Rica ederim , mutlu olman senin iyiliğin için çok güZel beraberce kilolar da gidecek İnşallah...

günaydın hanımlar ben hafta sonu giremedim malesef çünkü şehir dışına çıktım birazda sorduğum sorulara yazdığım şeylere cevap alamayınca üzülmüştüm girmek istemedim her neyse şimdi burdayım bu hafta listede olmak istiyorum cünkü çok iyi bir hafta olacak benim için ona şartlandım listeye girmem mümkün mü
dünkü menü
1 yum 3 zeytin 1kk peynir 1 krep
acılı adana yarım lahmacun
yarım porsiyon tavuklu pilav
7000 adım yürüyüş

menüm çok vasat farkındayım ama dışarıda olunca öyle oldu malesef

Kilom:84,2

Dünkü menüm

Kahvaltı 9:30
K.k. B. Peynir + 3 dal çecil peyniri
Yağsız Menemen
3 zeytin
1 salatalık
2dlm tam bug. ekm.

Oglen 14:00
1 kase dolusu nesfit
Buyuk bardak tarcinli sut

Aksam 17:00
Kıymalı türlü 2 tabak (az yağda buharla pisti)
Semizotu, salatalık ve dereotlu yoğurtlu salata 1 kase

Ara 19:00
Bahçeden erik (7-8 tane)

En az 2 Lt su

Günaydın canım. Alinganliklari bir kenara bırakalım önümüze bakalım :)

Menünde hatalar var evet. Ama disaridasin diye biyle olmak zorunda degil. Mesela Adana yediğin yerde eminim corba ve salata da vardır. Mesela bir corba bir lahmacun ve bir ayranla ve tabi yesillikle karnını doyurabilirdin. Lahmacunun hamuru mayasiz olduğu icin tüketmekte cok bir sıkıntı yok. Tabi aksamı da hafif ve doyurucu yapmalıyız.

ayy ne kadar utandım şuan ben dışarıdayım diye kendime hak görüyodum ta ki şu ana kadar evet haklısın benimki biraz da diyetteyim nasılsa şımarıklığı oldu tekrarı olmayacak. bu hafta listeye girebilir miyim peki? çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…