- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
doğru ya misafir zor oluyor ekstra tempoBen bugün tempodan yorgun düştüm en iyisi erkenden yatmak hepinizi öptüm canlarim iyi geceler
canım senin hedef kilon kaç ve daha önce başka takımda yarıştın mı?Anladım canım anladım.
Kimileri bir umut motive olabilirim belki diye geliyor. Ortadan kaybolanlar onlar. Çünkü insan once kafasında bitirmeli, dışarıdan ancak destek alabiliriz.
Kimileri de kesin karar verip boyle hevesle başlıyor ki onlar kalıcı olanlar.
Açıkcası ben kendimi 2. Grupta görüyorum. İlk katıldığım topicte kimseyi bulamayınca kararlı bı yer aradım ve burada kaldım
evet april sıkıntı vardır kaybolursam birden habersiz gitmem bilirsinanlamıştım zaten bir aksilik olduğunu canımayy geçmiş olsun cok acır silverdin varsa hemen sür acıyı alır .sen sıkıntı yapma canım telden girdiğini biliyoruz
ne yapıodun bakim bu saatte fırında? eve de al canım ilkyardım malzemeleri biraz ilk etapda lazım olacaklardan toktor hanım biz öğretmeyelimevet april sıkıntı vardır kaybolursam birden habersiz gitmem bilirsinbuz koyuyorum simdi evde agri kesici bile yok april ya buz koydugumdan agrisi geçti gibi bakalım inşallah bişey yoktur ya
simdi yakmadimki bu saatte olsun 8 di saat o zamanne yapıodun bakim bu saatte fırında? eve de al canım ilkyardım malzemeleri biraz ilk etapda lazım olacaklardan toktor hanım biz öğretmeyelim
simdi yakmadimki bu saatte olsun 8 di saat o zamanalicam ya ilk yardım icin böyle şeyler en kısa zamanda ben de
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineevet april sıkıntı vardır kaybolursam birden habersiz gitmem bilirsinbuz koyuyorum simdi evde agri kesici bile yok april ya buz koydugumdan agrisi geçti gibi bakalım inşallah bişey yoktur ya
ev yeni ya bişey olmaması normal tatlımsimdi yakmadimki bu saatte olsun 8 di saat o zamanalicam ya ilk yardım icin böyle şeyler en kısa zamanda ben de
meraklardayız di mi aprillHee orasıda doğruu . Kuzum tekrar tekrar geçmiş olsunn...eee napıon başka nasıl gidiyor hayat!
ne olsun april ya alismaya çalışıyorum cok yogunzaten arkadaş bulursam daha güzel olur sanki ama yaşıma yakın kimse yok etrafta şimdilikHee orasıda doğruu . Kuzum tekrar tekrar geçmiş olsunn...eee napıon başka nasıl gidiyor hayat!
canım senin hedef kilon kaç ve daha önce başka takımda yarıştın mı?
iyi geceler herkesebu arada hosgeldin otimoti
İyi geceler canım grsrzz yarın tatlı rüyalariyi geceler herkesebu arada hosgeldin otimoti
Selam arkadaşlar geçmişi okudum yenilerden olduğum için direk üstüme alındımbugünde o yüzden toplanmak istedim özellikle yeniler için ama bak kimse yok!
Tamam canım zaten senden haberim vardı sorun değil geçmisi okusanız yeterli.Selam arkadaşlar geçmişi okudum yenilerden olduğum için direk üstüme alındımmenümü paylaştığımda yazmıştım misafirim var gerileyebilirim ama sanırım sizlerden birine özelden yazmalıydım.her neyse ben bu takıma güveniyorum ve bu takımda olmak istiyorum kuralları okudum size de özverinizden ötürü teşekkür ederim@April_2007 & sosyestetik daha bir hafta bile olmadı ama burası diyetimi uygulamam da çok yardımcı oldu teşekkür ederim yardımcı olan destek olan herkese...iyi geceler tekrar hoşçakalın
Günaydınn kızlar sendromlu ptesimden sizlereee...iyi geçsin İnşallah!
günaydın hanımlar ben hafta sonu giremedim malesef çünkü şehir dışına çıktım birazda sorduğum sorulara yazdığım şeylere cevap alamayınca üzülmüştüm girmek istemedim her neyse şimdi burdayım bu hafta listede olmak istiyorum cünkü çok iyi bir hafta olacak benim için ona şartlandım listeye girmem mümkün mü
dünkü menü
1 yum 3 zeytin 1kk peynir 1 krep
acılı adana yarım lahmacun
yarım porsiyon tavuklu pilav
7000 adım yürüyüş
menüm çok vasat farkındayım ama dışarıda olunca öyle oldu malesef
Kilom:84,2
Günaydın canım. Alinganliklari bir kenara bırakalım önümüze bakalım :)
Menünde hatalar var evet. Ama disaridasin diye biyle olmak zorunda degil. Mesela Adana yediğin yerde eminim corba ve salata da vardır. Mesela bir corba bir lahmacun ve bir ayranla ve tabi yesillikle karnını doyurabilirdin. Lahmacunun hamuru mayasiz olduğu icin tüketmekte cok bir sıkıntı yok. Tabi aksamı da hafif ve doyurucu yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?