Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlaar
dünkü menüm;
sabah 10 da 1 domates 1 yumurta 1 etimek
akşam 6 da 2 kaşık taze fasülye 2 kaşık pilav yedim
akşam 9da 6-7 tane fındık yedim
1,5 lt su içtim, egzersiz yapamadım.. çünkü karnım çok ağrıyodu yataktan çıkamadım tüm gün..1 bardaş şekerli su içtim akşam bide 2-3 bardak maydanoz suyu içtim tüm gün

Canım listeye girmek icin geldgin günden beri 3 cuma gecmesi gerekiyor 3.cumadaki bildirimle giriyosun. Seninde dolunca listedesin..

Gunaydin takimdaslarim ve yeni gelen arkadaslar 3gundur yoktum epey yeni gelenler olmus hosgelmisler kizlar tatilim hamdolsun super otesi gecti ama sonrasi kotu oldu 3gunde 1kilo almisim ama bugun dabahtan basladim buglhaftayi detox haftasi ilan ediyorum ve ozlemle bekledigim kavustugum 69lu rakamlari tekrar gorecegimi umit ediyorum ins. Buhafta

Bugün kontrol günü kızlar bakın bakalim kilolara önlem almasi gerekenler alsin bakalim. Ben sabitim

Hoş geldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim eminim sen o 1kg yuda verirsin

Dünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
4 zeytin
10.00 nescafe
13.30 4 tane sarma
2 biber dolması
Salata
16.00 1 elma
Yeşil çay
19.00 3 biber dolması
1 bardak ayran
Spor yok
2ltsu

ayy benim ortağım gelmiş kaç gündür göremeyince merak ettim naptın diye
görüceksin canım tatilde oluyo böyle ne kadar dikkat etsende açığı kapatıcaz inşallah biran önce

bende kontrol tartımı yaptım 200 gr - lerdeyim cumaya kadar 60ı görücem inşallah bu hafta bende listedeyimm

Merhaba arkadaşlar. Dün günlerden pazar olmasına rağmen gayet istikrarlı bir şekilde standart kahvaltımı yaptım. Geç yapınca akşam yemeğini erkene aldık. Arada bir fincan Türk kahvesi ile 5-6 adet erik yemiştim. Akşam ise fırında balık ve bol salata ile bir bardak şalgam suyu tükettim. Kapanışı 20.30 da çay ile yaptım.
Bu arada kekler ve pastalar bölümünde diyet cheesecake tarifi paylaşmıştım. Tatlı krizlerine bire bir ve çok masum. Dün pişirdim, bugün akşamüzeri bir dilim yiyeceğim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/diyet-cheese-cake.821320/

Selam!
Dün bir arkadaşımla buluşucaktık biraz geç geldim yazamadım kusura bakmayın. Diyeti bozmamaya çalıştıkça batırdım resmen

Sabah: Sütlü kahve, 2 hurma
Kahvaltı ( 2 saat sonra ) : maydanozlu omlet 1.5 dilim ekmek 3 zeytin domates salatalık
Öğle: Kepek ekmekte beyaz peynirli tost
Akşam: 1 tane küçük tavuk burger

2 L su içtim çok fazla yürüdüm kaç km bilmiyorum

Diyetlerin kutsal günü ptesi den herkese merhabaaa...
dünkü menüm

Sabah bir bardak limonlu ılık su
Kahvaltı 11 de
1K.k beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık yumurta çay

15 te öğle yemeği
4 köfte 4 dilim patates ayran

20 de akşam yemeği(misafirim vardı malum)
2 dilim börek bir dilim kek 4 sarma şekersiz çay

1 litre su spor yok malesef

Geldim ortagim haklisin tatillerde oluyor neyazikki neyse 1kilocuk gider ins. Hadi bakalim ben 69 sen 60 gorelim

Askolsun ya ne utanması. Saglikli beslenmeyi boyle boyle birbirimizden öğrenicez iste. Listeye de 3 cuma bildirim yaptıktan sonra girebiliyormusuz. Ben de yokum henuz

Selam kızlar

Sunnet kuranindaydim bugün. Merak etmeyin pilavından ve tatlısından yemedim. Etinden yedim ve ayran ictim.

Kızı da okuldan alınca cocukları dondurma yemeye götürdüm. Ara ogun niyetine 2 top dondurma da ben yedim(kulahsiz).

Aksama corba ve salata planliyorum. Yediklerime dikkat ederek kendime deger verdigimi hissediyorum bu da beni mutlu ediyor.

Bir de bir sorum olacak: leslie videolarını nerden indirebilirim?? Link atarsanız coook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…