Canım listeye girmek icin geldgin günden beri 3 cuma gecmesi gerekiyor 3.cumadaki bildirimle giriyosun. Seninde dolunca listedesin..ayy ne kadar utandım şuan ben dışarıdayım diye kendime hak görüyodum ta ki şu ana kadar evet haklısın benimki biraz da diyetteyim nasılsa şımarıklığı oldu tekrarı olmayacak. bu hafta listeye girebilir miyim peki? çok istiyorum
Bendede durum aynı sabitimBugün kontrol günü kızlar bakın bakalim kilolaraönlem almasi gerekenler alsin bakalim. Ben sabitim
Hoş geldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim eminim sen o 1kg yuda verirsinGunaydin takimdaslarim ve yeni gelen arkadaslar 3gundur yoktum epey yeni gelenler olmus hosgelmisler kizlar tatilim hamdolsun super otesi gecti ama sonrasi kotu oldu3gunde 1kilo almisim ama bugun dabahtan basladim buglhaftayi detox haftasi ilan ediyorum ve ozlemle bekledigim kavustugum 69lu rakamlari tekrar gorecegimi umit ediyorum ins. Buhafta
hadi ya kendimi çok şartlamıştımBugün kontrol günü kızlar bakın bakalim kilolaraönlem almasi gerekenler alsin bakalim. Ben sabitim
Ins. Canim verebilirimHoş geldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim eminim sen o 1kg yuda verirsin
ayy benim ortağım gelmiş kaç gündür göremeyince merak ettim naptın diyeGunaydin takimdaslarim ve yeni gelen arkadaslar 3gundur yoktum epey yeni gelenler olmus hosgelmisler kizlar tatilim hamdolsun super otesi gecti ama sonrasi kotu oldu3gunde 1kilo almisim ama bugun dabahtan basladim buglhaftayi detox haftasi ilan ediyorum ve ozlemle bekledigim kavustugum 69lu rakamlari tekrar gorecegimi umit ediyorum ins. Buhafta
Geldim ortagim haklisin tatillerde oluyor neyazikki neyse 1kilocuk gider ins. Hadi bakalim ben 69 sen 60 gorelimayy benim ortağım gelmiş kaç gündür göremeyince merak ettim naptın diye
görüceksin canım tatilde oluyo böyle ne kadar dikkat etsendeaçığı kapatıcaz inşallah biran önce
bende kontrol tartımı yaptım 200 gr - lerdeyim cumaya kadar 60ı görücem inşallah bu hafta bende listedeyimm
77.4 çıktım sabah adetimin 2.günüBugün kontrol günü kızlar bakın bakalim kilolaraönlem almasi gerekenler alsin bakalim. Ben sabitim
ayy ne kadar utandım şuan ben dışarıdayım diye kendime hak görüyodum ta ki şu ana kadar evet haklısın benimki biraz da diyetteyim nasılsa şımarıklığı oldu tekrarı olmayacak. bu hafta listeye girebilir miyim peki? çok istiyorum
Selam!
Dün bir arkadaşımla buluşucaktık biraz geç geldim yazamadım kusura bakmayın. Diyeti bozmamaya çalıştıkça batırdım resmen
Sabah: Sütlü kahve, 2 hurma
Kahvaltı ( 2 saat sonra ) : maydanozlu omlet 1.5 dilim ekmek 3 zeytin domates salatalık
Öğle: Kepek ekmekte beyaz peynirli tost
Akşam: 1 tane küçük tavuk burger
2 L su içtim çok fazla yürüdüm kaç km bilmiyorum[/QUOTEşey
Bı şey yememişsin ki. Normal yani
ayyy inşallah başarıcaz bu seferrGeldim ortagim haklisin tatillerde oluyor neyazikki neyse 1kilocuk gider ins. Hadi bakalim ben 69 sen 60 gorelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?