Kesinlikle insan kendine değer verince çok mutlu oluyor helede devamında kilolarda gitti mi daha bir keyif veriyorSelam kızlar
Sunnet kuranindaydim bugün. Merak etmeyin pilavından ve tatlısından yemedim. Etinden yedim ve ayran ictim.
Kızı da okuldan alınca cocukları dondurma yemeye götürdüm. Ara ogun niyetine 2 top dondurma da ben yedim(kulahsiz).
Aksama corba ve salata planliyorum. Yediklerime dikkat ederek kendime deger verdigimi hissediyorum bu da beni mutlu ediyor.
Bir de bir sorum olacak: leslie videolarını nerden indirebilirim?? Link atarsanız coook sevinirim
tşk ederim iyiyim sen de iyisindir İnşallah...
tamam aslında yaşın çok küçük ama kilon da azcık büyük o yüzden takımda olabilirsin deneme süresini geçince ve listede yer olursa dahil edeceğim senide hoşgeldin...
Tamam ablacimmm o zaman ben bugunden itibaren menü ve spor bildirimlerime basliyorum zaten yasim küçük oldugu icin benim babamda annemde dr o yuzden ben istemesemde diyetisyen kontrolünde sağlıklı zayiflamam için gidiyorum diyetisyene zaten lisansli voleybolcuyum o yüzden haftada 3 gün antremanimiz oluyo vucudumun yag orani fazla degil aslinda 79 kilo olmama ragmen 38 beden giyiyorum ama malesef bi türlü motive olup daha asagisina inemiyorum inşallah onuda burda yapicam :))
Vaay kas ağırlığı boyle bir şey demek ki. Ben 79 kilo iken 44 bedenlere anca giriyordum.
Cok şanslısın canım. Sporcu olman, anne babanın sana yardımcı olması cok güzel. Bazı seyleri de biz senden ogrenicez bence.
Ben de sabitim canım 93.2Bugün kontrol günü kızlar bakın bakalim kilolaraönlem almasi gerekenler alsin bakalim. Ben sabitim
İşte bu önemli olan diyeti kendimiz için yapacağız zayıfladıkça kendimize olan güvenimiz artacak bravoooSelam kızlar
Sunnet kuranindaydim bugün. Merak etmeyin pilavından ve tatlısından yemedim. Etinden yedim ve ayran ictim.
Kızı da okuldan alınca cocukları dondurma yemeye götürdüm. Ara ogun niyetine 2 top dondurma da ben yedim(kulahsiz).
Aksama corba ve salata planliyorum. Yediklerime dikkat ederek kendime deger verdigimi hissediyorum bu da beni mutlu ediyor.
Bir de bir sorum olacak: leslie videolarını nerden indirebilirim?? Link atarsanız coook sevinirim
Çok az yemişsin canım kahvaltı yok öğlen yemeği yokBugünkü menümü yaziyim
sabah 5 te kalktim bugün iki tane sinavim vardi onlara çalışmak için o yüzden malesef kafein tüketmek zorundaydim uykumu acmak için 1 kupa nescafe içtim sonra okulda öğlen yemekhanede yemekler berbatti o yüzden cantamdaki limonlu light bisküviyle idara ettim akşam okuldan sonra kütüphaneye gectim ders çalıştım biraz eve gelince 0.5 lt Çilekli detoks icecegi ictim ve 1 kase yogurtla 3 tane köfte yedim şimdi aerobik dans yapicam bu gun 2 lt su ictim ama ins aksama kadar 3 e tamamlarim :))
Kızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
Malesef uyamadim belim kötü olduğunda yataklık oluyorum malesef diyet yapamıyorumCanım en basta önemli Okan saglıgın. Kilo verilir nasılsa. Önceki tedavinde diyetine uydun mü? Çünkü bildigim kadarıyla tuzdan uzak durduğunda kilo almıyorsun.
Çok geçmiş olsun canım yaKızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Canım çokkk geçmiş olsun bence drun ne diyorsa ona uyman lazım ilk önce sonrasında da nasıl kilo almam diye araştırmalısın benim hiç bir bilgim yok o konuda ama burada mutlaka fikirleri olan arkadaşlarımız çıkacaktır. Canını sıkma mlytcımKızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
geçmiş olsun canım cok rahatsızlığın ne bilmiyorum ama gerekli olmasa doktor kortizon tedavisi vermez sonuçta ama yinede dikkat edersen kilo almazsın yatiyorum diyorsun ama yinede elinden geleni yaparsın canımKızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
Saolasın canım İnşallah geçer çabucak.Çok geçmiş olsun canım ya
Sağol canım bu konuda tecrübeliyim malesef kilo alıyorum listeyi kötü etkilemek istemiyorumCanım çokkk geçmiş olsun bence drun ne diyorsa ona uyman lazım ilk önce sonrasında da nasıl kilo almam diye araştırmalısın benim hiç bir bilgim yok o konuda ama burada mutlaka fikirleri olan arkadaşlarımız çıkacaktır. Canını sıkma mlytcım
april gecmis olsun annene canım ya ayaktaki kırık zor oluyor her açıdan umarım çabucak toparlanırKızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Tamam kilo almaya başlarsan izne ayırırız seni sen yine burda takılırsın gitmezsinSağol canım bu konuda tecrübeliyim malesef kilo alıyorum listeyi kötü etkilemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?