Omurgamda disk bozukluğu var canım tutulduğu zaman bazan 15 gün bazen 1 ay bayagi kötü oluyor yatmak zorunda kalıyorum buda kiloyu ve psikolojiyi kötü etkiliyorgeçmiş olsun canım cok rahatsızlığın ne bilmiyorum ama gerekli olmasa doktor kortizon tedavisi vermez sonuçta ama yinede dikkat edersen kilo almazsın yatiyorum diyorsun ama yinede elinden geleni yaparsın canım
Offf canım ya bide şekeri var İnşallah düzelir çabucakapril gecmis olsun annene canım ya ayaktaki kırık zor oluyor her açıdan umarım çabucak toparlanır
Sağol canım bu konuda tecrübeliyim malesef kilo alıyorum listeyi kötü etkilemek istemiyorum
Ooo ben azcık alsam 40 beden olurum heralde yanlarım taşar göbeğim çıkar spor şartTamam ablacimmm o zaman ben bugunden itibaren menü ve spor bildirimlerime basliyorum zaten yasim küçük oldugu icin benim babamda annemde dr o yuzden ben istemesemde diyetisyen kontrolünde sağlıklı zayiflamam için gidiyorum diyetisyene zaten lisansli voleybolcuyum o yüzden haftada 3 gün antremanimiz oluyo vucudumun yag orani fazla degil aslinda 79 kilo olmama ragmen 38 beden giyiyorum ama malesef bi türlü motive olup daha asagisina inemiyorum inşallah onuda burda yapicam :))
Sınavların nasıldı canım diyetisyene gidiyomuşsun onun verdiği programa uysan sana yeter çok zorlama kendini sporla iyi verirsin :)Bugünkü menümü yaziyim
sabah 5 te kalktim bugün iki tane sinavim vardi onlara çalışmak için o yüzden malesef kafein tüketmek zorundaydim uykumu acmak için 1 kupa nescafe içtim sonra okulda öğlen yemekhanede yemekler berbatti o yüzden cantamdaki limonlu light bisküviyle idara ettim akşam okuldan sonra kütüphaneye gectim ders çalıştım biraz eve gelince 0.5 lt Çilekli detoks icecegi ictim ve 1 kase yogurtla 3 tane köfte yedim şimdi aerobik dans yapicam bu gun 2 lt su ictim ama ins aksama kadar 3 e tamamlarim :))
Ayy çook geçmiş olsun canım ya hiçbişey sağlıktan önemli değil diyetisyene gitsen onla program yapsanız bi etkisi olurmu ki acabaKızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
Çook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinKızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Kızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Senden kurtulmak isteyen kim? Aslaaa gitme ki daha çok alma diye hersey .ne zaman başlar tedavin?Tamam canım izne ayrılırim ama benden kurtuluş yok hep burdayım
evet ya şeker varsa iyilesmesi biraz daha uzun sürüyor gecmis olsun ya yanında kalacak biri var mi yardımcı olacak falanapril gecmis olsun annene canım ya ayaktaki kırık zor oluyor her açıdan umarım çabucak toparlanır
anladım canım evet psikolojik olarakta zor o zaman ya sen yinede gitme mümkün olduğunca takıl bizimle inşallah kiloda almazsın agrin da cok olmaz canımOmurgamda disk bozukluğu var canım tutulduğu zaman bazan 15 gün bazen 1 ay bayagi kötü oluyor yatmak zorunda kalıyorum buda kiloyu ve psikolojiyi kötü etkiliyor
Saolasın canım . Tamam sorun değil yeterki gel senOoo ben azcık alsam 40 beden olurum heralde yanlarım taşar göbeğim çıkar spor şart
Sınavların nasıldı canım diyetisyene gidiyomuşsun onun verdiği programa uysan sana yeter çok zorlama kendini sporla iyi verirsin :)
Ayy çook geçmiş olsun canım ya hiçbişey sağlıktan önemli değil diyetisyene gitsen onla program yapsanız bi etkisi olurmu ki acaba
Çook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Kızlar bilgisayarım bozuldu servise vercem bi kaç gün telefondan girmek zorunda kalcam ama aksatmıcam burayı merak etmeyin :)
annene gecmis olsun bu evrede farkedilmis olması bence cok büyük avantaj eğer varsada acil sifalar dilerim uzak olmakta zor ama iyi olsunlardauzakta olmak önemli değilGecmis olsun canım.
Sana moral olsun diyorum benim annemin de patoloji sonucu bugün geldi. Göğsünden alınan parçada kanser mikrobuna rastlandı. İlk evrenin de en basinda olabilecegini söylüyor doktor ama .. Ama iste. Su uzaklık var ya. Yanında olabilsem keske
Canım sizede çok geçmiş olsun. Allah onları basımızdan eksik etmesin Acil şifalar diliyorum şükür ki erken teşhis olmuş. Sen nerdesin annen nerde peki?Gecmis olsun canım.
Sana moral olsun diyorum benim annemin de patoloji sonucu bugün geldi. Göğsünden alınan parçada kanser mikrobuna rastlandı. İlk evrenin de en basinda olabilecegini söylüyor doktor ama .. Ama iste. Su uzaklık var ya. Yanında olabilsem keske
İşte asıl beni düşündüren de o zatenevet ya şeker varsa iyilesmesi biraz daha uzun sürüyor gecmis olsun ya yanında kalacak biri var mi yardımcı olacak falan
anladım canım evet psikolojik olarakta zor o zaman ya sen yinede gitme mümkün olduğunca takıl bizimle inşallah kiloda almazsın agrin da cok olmaz canım
Oglen menunu niye meyveyle atlattin az yemissin aksami guzelmisdünkü menü
sabah 1 yeşil çay 1 yeşil elma
öğle 2 kayısı 1 şeftali
1 türk kahvesi
akşam oğlak tandır
1 dilim ekmek
1,5 lt su
1 saat yürüyüş
Kortizon ilac sartmiymis gecmis olsun canim ins. Kilo almadan tedavini surdurursu kiloda bele baski yapiyor sonuctaKızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
Gecmis olsun canim annen ayri sehirdemiKızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Rabbim acil sifalar versin allahtan ilk evresinde farkedilmis ins. Hayirlisiyla sagligina kavusur canimGecmis olsun canım.
Aynı şehirdeyiz canım şükür ki. Ama işte içim sızlıyor mideme taş oturdu sanki.Oglen menunu niye meyveyle atlattin az yemissin aksami guzelmis
Kortizon ilac sartmiymis gecmis olsun canim ins. Kilo almadan tedavini surdurursu kiloda bele baski yapiyor sonucta
Gecmis olsun canim annen ayri sehirdemi
Rabbim acil sifalar versin allahtan ilk evresinde farkedilmis ins. Hayirlisiyla sagligina kavusur canim
Haklisin canim ayni sehirde olsa anne sonucta ama yinede sukurki ayni sehirdesin bide gurbetlik olsaydi odaha zordu emin olAynı şehirdeyiz canım şükür ki. Ama işte içim sızlıyor mideme taş oturdu sanki.
Evet canım şükürler olsun yakınız yarın ilk iş yanına gideceğim . sağolsun panik olurum diye daha yeni haber verdi keşke erken haberim olsaydı direkt is çıkışı giderdim görene kadar da içim rahat etmeyecek .Haklisin canim ayni sehirde olsa anne sonucta ama yinede sukurki ayni sehirdesin bide gurbetlik olsaydi odaha zordu emin ol
Canım sizede çok geçmiş olsun. Allah onları basımızdan eksik etmesin Acil şifalar diliyorum şükür ki erken teşhis olmuş. Sen nerdesin annen nerde peki?
Canım Allah sabır versin suan seni çok iyi anlıyorum.Âmin inşallah
O Rize'de ben istanbul
en azından aynı sehirdeymissin april kız kardeslerin varsa iyi olur çabucak iyileşir ilaçlarını düzgün kullanıyorsa şekeri yüksek değilse iyilesmesinde sıkıntı yapmaz merak etme icin rahat olsun canımİşte asıl beni düşündüren de o zatenvar tabi babam ve iki kız kardeşim var iyiki.
Saolasın canım benim çok tşkler sizlerle konuşunca biraz daha rahatladım. Sağlık her şeyin başıymış bunu bugün bir kez daha anladım.en azından aynı sehirdeymissin april kız kardeslerin varsa iyi olur çabucak iyileşir ilaçlarını düzgün kullanıyorsa şekeri yüksek değilse iyilesmesinde sıkıntı yapmaz merak etme icin rahat olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?