Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmiş olsun canım cok rahatsızlığın ne bilmiyorum ama gerekli olmasa doktor kortizon tedavisi vermez sonuçta ama yinede dikkat edersen kilo almazsın yatiyorum diyorsun ama yinede elinden geleni yaparsın canım
Omurgamda disk bozukluğu var canım tutulduğu zaman bazan 15 gün bazen 1 ay bayagi kötü oluyor yatmak zorunda kalıyorum buda kiloyu ve psikolojiyi kötü etkiliyor

moral bozmak yok mlyt kilo alıyorum diye dikkat etmezsen önüne gecemezsin sonra aslında doktorundan diyetisyene yönlendirmesini yada onerilerde bulunmasini rica edebilirsin ona göre listeler var bildiğim kadarıyla bende bir araştır derim
Sağol canım bu konuda tecrübeliyim malesef kilo alıyorum listeyi kötü etkilemek istemiyorum

Ooo ben azcık alsam 40 beden olurum heralde yanlarım taşar göbeğim çıkar spor şart

Sınavların nasıldı canım diyetisyene gidiyomuşsun onun verdiği programa uysan sana yeter çok zorlama kendini sporla iyi verirsin :)

Ayy çook geçmiş olsun canım ya hiçbişey sağlıktan önemli değil diyetisyene gitsen onla program yapsanız bi etkisi olurmu ki acaba

Kızlar canım çok sıkkın annemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Çook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Kızlar bilgisayarım bozuldu servise vercem bi kaç gün telefondan girmek zorunda kalcam ama aksatmıcam burayı merak etmeyin :)

Gecmis olsun canım.
Sana moral olsun diyorum benim annemin de patoloji sonucu bugün geldi. Göğsünden alınan parçada kanser mikrobuna rastlandı. İlk evrenin de en basinda olabilecegini söylüyor doktor ama .. Ama iste. Su uzaklık var ya. Yanında olabilsem keske

april gecmis olsun annene canım ya ayaktaki kırık zor oluyor her açıdan umarım çabucak toparlanır
evet ya şeker varsa iyilesmesi biraz daha uzun sürüyor gecmis olsun ya yanında kalacak biri var mi yardımcı olacak falan

Omurgamda disk bozukluğu var canım tutulduğu zaman bazan 15 gün bazen 1 ay bayagi kötü oluyor yatmak zorunda kalıyorum buda kiloyu ve psikolojiyi kötü etkiliyor
anladım canım evet psikolojik olarakta zor o zaman ya sen yinede gitme mümkün olduğunca takıl bizimle inşallah kiloda almazsın agrin da cok olmaz canım

Saolasın canım . Tamam sorun değil yeterki gel sen

annene gecmis olsun bu evrede farkedilmis olması bence cok büyük avantaj eğer varsada acil sifalar dilerim uzak olmakta zor ama iyi olsunlardauzakta olmak önemli değil

Canım sizede çok geçmiş olsun. Allah onları basımızdan eksik etmesin Acil şifalar diliyorum şükür ki erken teşhis olmuş. Sen nerdesin annen nerde peki?

İşte asıl beni düşündüren de o zaten var tabi babam ve iki kız kardeşim var iyiki.

dünkü menü
sabah 1 yeşil çay 1 yeşil elma
öğle 2 kayısı 1 şeftali
1 türk kahvesi
akşam oğlak tandır
1 dilim ekmek
1,5 lt su
1 saat yürüyüş
Oglen menunu niye meyveyle atlattin az yemissin aksami guzelmis
Kortizon ilac sartmiymis gecmis olsun canim ins. Kilo almadan tedavini surdurursu kiloda bele baski yapiyor sonucta

Gecmis olsun canim annen ayri sehirdemi

Rabbim acil sifalar versin allahtan ilk evresinde farkedilmis ins. Hayirlisiyla sagligina kavusur canim

Aynı şehirdeyiz canım şükür ki. Ama işte içim sızlıyor mideme taş oturdu sanki.

Haklisin canim ayni sehirde olsa anne sonucta ama yinede sukurki ayni sehirdesin bide gurbetlik olsaydi odaha zordu emin ol
Evet canım şükürler olsun yakınız yarın ilk iş yanına gideceğim . sağolsun panik olurum diye daha yeni haber verdi keşke erken haberim olsaydı direkt is çıkışı giderdim görene kadar da içim rahat etmeyecek .

İşte asıl beni düşündüren de o zaten var tabi babam ve iki kız kardeşim var iyiki.
en azından aynı sehirdeymissin april kız kardeslerin varsa iyi olur çabucak iyileşir ilaçlarını düzgün kullanıyorsa şekeri yüksek değilse iyilesmesinde sıkıntı yapmaz merak etme icin rahat olsun canım

Saolasın canım benim çok tşkler sizlerle konuşunca biraz daha rahatladım. Sağlık her şeyin başıymış bunu bugün bir kez daha anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…