Saolasın canım benim çok tşkler sizlerle konuşunca biraz daha rahatladım. Sağlık her şeyin başıymış bunu bugün bir kez daha anladım.
Sen nasılsın kuzum kendi derdimden senden bahsedemedim. napıosun?evet canım sağlık cok önemli allah sevdiklerimizi korusun kazadan hastaliktan
oturuyorum canım ama cok yoruldum birazdan yatarım yarın tatil ya cok yoğundu baya yoruldum bugün gerçi hep yoğun ama idare ediyorumSen nasılsın kuzum kendi derdimden senden bahsedemedim. napıosun?
Canım yorulman çok normal bünyen alışkın değil. Yat kuzum yarın tatilin tadını çıkarmak için dinlenmen lazım; )oturuyorum canım ama cok yoruldum birazdan yatarım yarın tatil ya cok yoğundu baya yoruldum bugün gerçi hep yoğun ama idare ediyorumbacaklarim ağrıyor ilk hafta belime tutuldu alışkın olmayinca simdi iyiyim ama birde dün elim yanmisti ya gece baya geç uyudum elim cok açıyordu buz koya koya anca geçti acisi geç uyudum
Iyi geceler tatlı rüyalar. kuzumm; )iyi geceler herkese görüşürüz
Kızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm [/Q
Cok gecmis olsun ablacimmm ins kısa zamanda iyilesir kalkar ayağa nedense insanin annesinin hastalanmasi kendinin hastalanmasindan daha cok uzuyo insnai
Geçmiş olsun canım sıkma canını sağlığın daha önemli..tedavi süresince yapmak gereken mümkün olduğunca kilonu korumak yada alabileceğin en az kiloyu almak..tekrar Geçmiş olsunKızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
Geçmiş olsun canım yaa üzülme rabbim dermansız dert vermesin kırığın tedavisi var Allah yardımcısı olsun..Kızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
Gunaydin kizlar dunku menum sabah 1kase sutve musli
Oglen 2dilim ekmek 5y.k kuru biber patlican yemegi
Aksam 1muz
2lt su ve 35dk tempolu yuruyus tatilde aldigim 1kilonun 600gramini vermisim busabah tartildim kaldi 400 gram ins. Cumaya kadar onuda verirsem sabit olsamda yeter buhafta benim icin
Güzel bir menü akşamı hafif tutmak çok önemli zatenBu sabah tartilmayacagimi unuttum da tartildim 74 kilo çıktım hehe. İyi ki tartilmisim 16 gunde 3,5 kg vermiş bulunuyorum.
9:15 kahvaltı
1 yumurta ile omlet
2 parmak b. Peynir 1 dal çecil peyniri
Salata + 3 zeytin
14:00 ara
Avuç ici kadar kuruyemis(çığ fındık, çığ badem, yaban Mersin'i)
16:00 Öğlen (sunnet Kuran'ı)
6 kasik kadar et kavurma
Ayran
17:00 ara
2 top dondurma( pastane dondurması sade ve limonlu)
19:30 aksam
1 kase mercimek
1 kase yagsiz salata
22de cok aciktim sade nescafe ile 3-5 fındık badem attım
2 Lt su
Verirsin canım daha fazla bile verirsin kilo değil bence o bir kilo daha oturmadan vücuduna hemen müdahale ettin en iyisini yaptinGunaydin kizlar dunku menum sabah 1kase sutve musli
Aksam 1muz
2lt su ve 35dk tempolu yuruyus tatilde aldigim 1kilonun 600gramini vermisim busabah tartildim kaldi 400 gram ins. Cumaya kadar onuda verirsem sabit olsamda yeter buhafta benim icin
Günaydın herkese
dünkü menüm
Sabah bir bardak limonlu ılık su
11 de kahvaltı
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim börek(ekmek yoktu evde)
Yeşil çay
14 te birkaç tane sarma
16 da arkadaşlarla çocukları parka indirdik
Bir avuç çekirdek bir avuç fıstık çay
18 de türk kahvesi
20 de bir kase yayla çorbası
1,5 litre su 1 saat tempolu yürüyüş
Ins. VerecegimGunaydinlar
Ben ona alınan kilo degil de karın tokluğu ve su yokluğu diyorum. Merak etme 400u de gidecek.
Cok iyi vermissinBu sabah tartilmayacagimi unuttum da tartildim 74 kilo çıktım hehe. İyi ki tartilmisim 16 gunde 3,5 kg vermiş bulunuyorum.
1 yumurta ile omlet
Salata + 3 zeytin
6 kasik kadar et kavurma
Ayran
1 kase mercimek
1 kase yagsiz salata
2 Lt su
Menun sporun gayet guzelGünaydın herkese
dünkü menüm
11 de kahvaltı
2 dilim peynir
5 zeytin
Yeşil çay
14 te birkaç tane sarma
18 de türk kahvesi
Evet yerlesmeden hemen mudahale edeyim dedim cunku son 1aydir durma evremdeyim gram gram zaten veriyorum bide verdigimi aldim tatilde ustume yerlesmeden hemen bermem lazimVerirsin canım daha fazla bile verirsin kilo değil bence o bir kilo daha oturmadan vücuduna hemen müdahale ettin en iyisini yaptin
hoşgeldin Burcucum aramıza yine kaldığımız yerden devam ediyoruz yokluğun çok belliydi...Gunaydin kizlar dunku menum sabah 1kase sutve musli
Aksam 1muz
canım çok güzel menün ayarında.sporlarımızda ihmal edilmesin hergün yarım saat en azından hareket edinizBu sabah tartilmayacagimi unuttum da tartildim 74 kilo çıktım hehe. İyi ki tartilmisim 16 gunde 3,5 kg vermiş bulunuyorum.
1 yumurta ile omlet
Salata + 3 zeytin
6 kasik kadar et kavurma
Ayran
1 kase mercimek
1 kase yagsiz salata
2 Lt su
menün güzel canım sadece su az...Günaydın herkese
dünkü menüm
11 de kahvaltı
2 dilim peynir
5 zeytin
Yeşil çay
14 te birkaç tane sarma
18 de türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?