Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen nasılsın kuzum kendi derdimden senden bahsedemedim. napıosun?
oturuyorum canım ama cok yoruldum birazdan yatarım yarın tatil ya cok yoğundu baya yoruldum bugün gerçi hep yoğun ama idare ediyorum bacaklarim ağrıyor ilk hafta belime tutuldu alışkın olmayinca simdi iyiyim ama birde dün elim yanmisti ya gece baya geç uyudum elim cok açıyordu buz koya koya anca geçti acisi geç uyudum

Ya alinti yapamiyorum birbirine kariaiyo msjlar sanirim telefonumda sıkıntı var ufff ; (

Son düzenleme:
Canım yorulman çok normal bünyen alışkın değil. Yat kuzum yarın tatilin tadını çıkarmak için dinlenmen lazım; )

Geçmiş olsun canım sıkma canını sağlığın daha önemli..tedavi süresince yapmak gereken mümkün olduğunca kilonu korumak yada alabileceğin en az kiloyu almak..tekrar Geçmiş olsun

Gunaydin kizlar dunku menum sabah 1kase sutve musli
Oglen 2dilim ekmek 5y.k kuru biber patlican yemegi
Aksam 1muz
2lt su ve 35dk tempolu yuruyus tatilde aldigim 1kilonun 600gramini vermisim busabah tartildim kaldi 400 gram ins. Cumaya kadar onuda verirsem sabit olsamda yeter buhafta benim icin

Gunaydinlar

Ben ona alınan kilo degil de karın tokluğu ve su yokluğu diyorum. Merak etme 400u de gidecek.

Bu sabah tartilmayacagimi unuttum da tartildim 74 kilo çıktım hehe. İyi ki tartilmisim 16 gunde 3,5 kg vermiş bulunuyorum.

9:15 kahvaltı
1 yumurta ile omlet
2 parmak b. Peynir 1 dal çecil peyniri
Salata + 3 zeytin

14:00 ara
Avuç ici kadar kuruyemis(çığ fındık, çığ badem, yaban Mersin'i)

16:00 Öğlen (sunnet Kuran'ı)
6 kasik kadar et kavurma
Ayran

17:00 ara
2 top dondurma( pastane dondurması sade ve limonlu)

19:30 aksam
1 kase mercimek
1 kase yagsiz salata

22de cok aciktim sade nescafe ile 3-5 fındık badem attım

2 Lt su

Günaydın herkese
dünkü menüm
Sabah bir bardak limonlu ılık su

11 de kahvaltı
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim börek(ekmek yoktu evde)
Yeşil çay

14 te birkaç tane sarma

16 da arkadaşlarla çocukları parka indirdik
Bir avuç çekirdek bir avuç fıstık çay

18 de türk kahvesi
20 de bir kase yayla çorbası
1,5 litre su 1 saat tempolu yürüyüş

Güzel bir menü akşamı hafif tutmak çok önemli zaten

Verirsin canım daha fazla bile verirsin kilo değil bence o bir kilo daha oturmadan vücuduna hemen müdahale ettin en iyisini yaptin

Menü güzel beğendim. Sadece kahvaltıyı daha erken bir saate çekmeni öneririm. Bı de suyu arttırmalisin bence

Gunaydinlar

Ben ona alınan kilo degil de karın tokluğu ve su yokluğu diyorum. Merak etme 400u de gidecek.
Ins. Verecegim
Cok iyi vermissin menunde guzel ama sporda yapsan super olur

Menun sporun gayet guzel

Verirsin canım daha fazla bile verirsin kilo değil bence o bir kilo daha oturmadan vücuduna hemen müdahale ettin en iyisini yaptin
Evet yerlesmeden hemen mudahale edeyim dedim cunku son 1aydir durma evremdeyim gram gram zaten veriyorum bide verdigimi aldim tatilde ustume yerlesmeden hemen bermem lazim

hoşgeldin Burcucum aramıza yine kaldığımız yerden devam ediyoruz yokluğun çok belliydi...
çok hafif yemişsin başarılı su ve sporda müthiş kilonu vermende güzel İnşallah o 400 de gider

canım çok güzel menün ayarında.sporlarımızda ihmal edilmesin hergün yarım saat en azından hareket ediniz

menün güzel canım sadece su az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…