Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tünaydın kızlar ben şimdi çıkıyorum evden annecime gitcem şimdilik yokum müsait olunca yazarım. herkese kolay gelsin sporlar yapılsın,sular içilsin,yemekler ölçülü yenilsin ok? seviliyorsunuz

canım daha sık uğramalısın topiğe bir varsın bir yoksun...gelirsen kurallarımızı daha iyi öğrenir ve motive olursun menünü saatler ve miktarları dahil ederek yazmalısın.su ve spor miktarınıda ekle lütfen ve de saatleri şimdilik bukadar....

tünaydın kızlar ben şimdi çıkıyorum evden annecime gitcem şimdilik yokum müsait olunca yazarım. herkese kolay gelsin sporlar yapılsın,sular içilsin,yemekler ölçülü yenilsin ok? seviliyorsunuz
Evet canim ins. Artik dondum hayirlisiyla hastaliklari atlattik tatilimizi bitirdik ve yine kaldigim yerden sizlerle 65 gorene kadar devam ins. Canim cok saol yoklugum belli olmasina sevindim sizlerde seviliyorsunuz

iyi eğlenceler aprilcim

kesinlikle katılıyorum

kızlar paylasım alanındakı oylama için fikirleriniz bizim için değerli ben bu izin konusundan cok rahatsızım aprilim ve deadline im da aynı fikirde diye düşünüyorm siz ne düsünüyorsunuz oylama şu şekilde.
OYLAMA

GEREKÇE:
İzinli olan yarışmacı sayısı, aktif yarışmacılarımızın yaklaşık 3 katı. Bu da, yarışmacıların her izne ayrılış ve izinden dönüşlerinde gerek takım yönetimlerinin gerekse benim kırtasiye işlerine bir sürü zaman ayırmamız anlamına geliyor.

İzne ayrılmanın "kilo verme" anlamında yarışmacıya bir destek vermediği de kanıtlarıya ortada.

Yaz tatilinde bir kez, mecburi durumlarda da bir kez olmak üzere iki izin kullanmalarını uygun buluyorum.
Bunun dışında herhangi bir problem yaşanması durumunda; hafta içi paylaşımda bulunamasa dahi, üye herhangi bir iletişim yolunu kullanarak kilo bildiriminde bulunmaya devam etmelidir.

İzin; zayıflamak isteyen kişiler için kurulmuş bu platformun doğasını ve disiplinini bozan bir uygulamadır.

Takım yönetimlerinin amacı da üyeleri olabildiğinde takımda tutarak, kilo verme disiplinini üyelerine aşılamaktır.

Bu çabaya karşılık alınamıyorsa zaten üye yarışmacı olmamalıdır.
ÖNERİ:
Yarışmacıların her yıl için toplam iki kez izin hakkı olsun.

(Önerinin kabul edilmesi durumunda, üye listesinde görünürde olan izin sayılarını sıfırlayacağım. Böylece sözkonusu iki hak, oylama bitiminden 2015 yıl sonuna kadar kadar geçerli olacak.)

1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR
seaBahAR => EVET

OYLAMA 26 MAYIS SALI GÜNÜ, SAAT 18:00 DE SONA ERECEKTİR.

lütfen fikirlerinizi belirtiniz! sevgiler

Su leslie ablayı bı indireyim başlıcam düzenli olarak. Amz gun icinde de cok gareketliyim zaten ona güveniyorum biraz

Bu izin olayını ilk kez burda gördüm. Mantıktan su anlamda hoşuma gitmişti: kilo vermesi duranlar ya da alanlar motivasyonları düşen üyeler oluyor. Motivasyonu düşen üyeler ise ( eski takımdan biliyorum) grubu olumsuz yonde etkiliyor. Bu anlamda iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Ama izme ayrılmış olanların psikolojisi ne hiçbir fikrim yok

Canımmm tabiki ben EVET diyorum

cnm bana kalsa hiç yemicem 2 gündür menülerim altüst dünde akşam hiç yemedim bugünde daha az önce köfte yedim
yazın yemek yemeği sevmiyorum ben

selam kuslar gun benim icin temizlik ve market alisverisi günü yemek yiyecegim simdi bir bakayım dedim bu arada kaptancim oylama konusunda size katiliyorum izinde olan biri olarak zorunlu olmadikca izne ayrilmamak mantikli izinden sonra toparlamak adapte olmak cok zor oluyor herşey baştan başlıyor gibi oluyor ben aprili destekliyor ve evet yönünde fikrimi sunuyorum

dünkü menum
kahvalti 8.30 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tk çilek reçeli
öğle 12.00 5 yemek kaşığı sebzeli makarna salata
aksam 17.30 1 kepçe çorba 4 yk pirasa yemeği ve ızgara tavuk göğsü miktarina avuç içi büyüklüğünde diyim
19.00 8 yeşil erik 8 kiraz ve kapanış
su 1.5 lt

Ameliyat diyorlar ben de olmak istemiyorum ancak kortizonla agrilarim geçiyor

Sabah 3 kuru hurma 1 bardak su
Kahvaltı 3 yk müsli 1 su bardağı süt 4-5 dilim elma kurusu
Öğle ( 1.5 saat sonra felan) 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz
Ara 1 elma 8 badem
2.Ara Semizotu salatası 1 dilim ekmek (Yoğurtla yapılan salata içinde salatalık semizotu yoğurt ve 1 tane ceviz var)
Akşam 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 tabak yeşil fasulye

su 2L Spor 45 dk tempolu yürüyüş

yazik en son care onu bulmus demek

Ben kilo sabit oldugunda katilmiyorum izne ayrilmayi bende bu aralar 100gram 100gram veeiyorum ama gerek duymuyorum cunku eminim izne ayrilsam alirim dikkat etmem bu insanin dogasinda var egerki hesap verecegin kisi yada yer olmazsa ipin ucunu muhakkak kaciririz bence izin anca hastalik tasinma hususi insanin gecerli sebebi disinda bence izinler kabul edilmemeli sonucta emek veriliyor
Kuzum suyunu birazdaha cogalt spor artik yapamiyormusun firsatin yokmu sporunu yapsan super olur
Ameliyat diyorlar ben de olmak istemiyorum ancak kortizonla agrilarim geçiyor
rabbim sifa versin canim ins. Kilo almadan sifani bulursun agri cekmek zor
Bende obemli gerekce olmadikca izine ayrilmayi tasvip etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…