Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menude sporda super

Çok sağol canım bende izin taraftarı değilim kendi adıma takımın derecesini etkilememek adına izin istiyorum yine burada olurum liste paylaşımı yaparım ama listeye girmem sadece

menün çok güzel sen tek mi kalıyorsun yoksa annen yanında mı? Ohh yemekler falan var sen yapıyorsan hamarat seni suyu yükselt canım yaz da geldi zaten spor da olsun ohhh tamam...

menün cok güzel doğru gidiyorsun senden isteğim saatleri ve miktarları daha açıklayıcı yazman ok? Bir de dünün menüsü olacak bu hangisi bilemedim...

Çok sağol canım bende izin taraftarı değilim kendi adıma takımın derecesini etkilememek adına izin istiyorum yine burada olurum liste paylaşımı yaparım ama listeye girmem sadece
aynennn kuzum peki seni bu hafta ayıracakmıyız izne yoksa bekleyelimmi ? Kilo almaya başlarsan izne alalım karar senin napcaz?

Önümüzdeki hafta ayrilayim izne bu hafta kg verdim o yüzden listede olmak istiyorum
Sen ne yaptın canım gördün mü anneni durumu nasıl

Önümüzdeki hafta ayrilayim izne bu hafta kg verdim o yüzden listede olmak istiyorum
Sen ne yaptın canım gördün mü anneni durumu nasıl
tamam canım bu haftada bizimlesin gördüm canım şükür tabi ağrıları var vurupvurup gidiyor İnşallah en kısa zamanda ondanda kurtulurda rahat nefes alır. Bakalım on gün sonra kontrolü var

Kızlar kusura bakmayın bu saatte gelebildim ancak bilgisayarımı servise gönderdim tüm günüm gitti uzakta kaldığım yere ondan..
Dünkü menüm
Sabah 1 domates 1 yumurta 1 etimek
Akşam 3 kaşık taze fasülye 2 kaşık şehriyeli pirinç pilavı yedim
Yarım saat yürüdüm 1,5 lt su içtim geçmişi okumaya çalışacsğım ama telefondan biraz zor oluyo kusuruma bakmayın leptap 10 12 güne felirmiş biraz zorlancam ama hergün yazıcam merak etmeyin kızlar

sen çokk az yemişsin ama kuzum öğle yemeğinde olsun atlama ok? Suyuda biraz yükselt

canım su içmeyi unutuyorum ben ya bunu bile içmiyordum yine baktım ben hiç şu içmiyormusum arttırmaya çalışacağım spor yapmaya başladım canım elimden geldigince bakalım

tek kalıyorum april hafta sonundan kalan yemekler onlar baya gidiyor bir kez yapinca hafta içi kolay şeyler yapıyorum ruh halime göre idare ediyorum ışte bu hafta listeye giremesemde haftaya girerim muhtemelen april bu arada spor yapmayada çalışacağım 63 un altına düşmem şart

canım ya bende var indirmistim ama baya oldu telden girmeseydim bulmaya calisirdim ama malesef nerden indirdiğimi de hatirlamiyorum

Kac gundur arıyorum verilen linkler engellenmiş hep. DVD alayım dedim o da yurtdisi sitelerde satılıyor. Tuttum d&r a mesaj attım artık

Cevabın icin teşekkür ederim

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah 1 yağda yumurta 1 etimek
Akşam 4 te dışarda olduğum için 1 küçük hamburger yedim o kadar
Akşam 9 gibi 100 gr kadar çerez yedim
1.5 lt su içtim 2 saat yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…