- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
Menude sporda superSabah 3 kuru hurma 1 bardak su
Kahvaltı 3 yk müsli 1 su bardağı süt 4-5 dilim elma kurusu
Öğle ( 1.5 saat sonra felan) 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz
Ara 1 elma 8 badem
2.Ara Semizotu salatası 1 dilim ekmek (Yoğurtla yapılan salata içinde salatalık semizotu yoğurt ve 1 tane ceviz var)
Akşam 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 tabak yeşil fasulye
su 2L Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Çok sağol canım bende izin taraftarı değilim kendi adıma takımın derecesini etkilememek adına izin istiyorum yine burada olurum liste paylaşımı yaparım ama listeye girmem sadeceyazik en son care onu bulmus demek
Ben kilo sabit oldugunda katilmiyorum izne ayrilmayi bende bu aralar 100gram 100gram veeiyorum ama gerek duymuyorum cunku eminim izne ayrilsam alirim dikkat etmem bu insanin dogasinda var egerki hesap verecegin kisi yada yer olmazsa ipin ucunu muhakkak kaciririz bence izin anca hastalik tasinma hususi insanin gecerli sebebi disinda bence izinler kabul edilmemeli sonucta emek veriliyor
Kuzum suyunu birazdaha cogalt spor artik yapamiyormusun firsatin yokmusporunu yapsan super olur
rabbim sifa versin canim ins. Kilo almadan sifani bulursun agri cekmek zor
Bende obemli gerekce olmadikca izine ayrilmayi tasvip etmiyorum
menün çok güzel sen tek mi kalıyorsun yoksa annen yanında mı? Ohh yemekler falan var sen yapıyorsan hamarat senidünkü menum
kahvalti 8.30 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tk çilek reçeli
öğle 12.00 5 yemek kaşığı sebzeli makarna salata
aksam 17.30 1 kepçe çorba 4 yk pirasa yemeği ve ızgara tavuk göğsü miktarina avuç içi büyüklüğünde diyim
19.00 8 yeşil erik 8 kiraz ve kapanış
su 1.5 lt
menün cok güzel doğru gidiyorsunSabah 3 kuru hurma 1 bardak su
Kahvaltı 3 yk müsli 1 su bardağı süt 4-5 dilim elma kurusu
Öğle ( 1.5 saat sonra felan) 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz
Ara 1 elma 8 badem
2.Ara Semizotu salatası 1 dilim ekmek (Yoğurtla yapılan salata içinde salatalık semizotu yoğurt ve 1 tane ceviz var)
Akşam 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 tabak yeşil fasulye
su 2L Spor 45 dk tempolu yürüyüş
aynennn kuzumÇok sağol canım bende izin taraftarı değilim kendi adıma takımın derecesini etkilememek adına izin istiyorum yine burada olurum liste paylaşımı yaparım ama listeye girmem sadece
Önümüzdeki hafta ayrilayim izne bu hafta kg verdim o yüzden listede olmak istiyorummenün çok güzel sen tek mi kalıyorsun yoksa annen yanında mı? Ohh yemekler falan var sen yapıyorsan hamarat senisuyu yükselt canım yaz da geldi zaten spor da olsun ohhh tamam...
menün cok güzel doğru gidiyorsunsenden isteğim saatleri ve miktarları daha açıklayıcı yazman ok? Bir de dünün menüsü olacak bu hangisi bilemedim...
aynennn kuzumpeki seni bu hafta ayıracakmıyız izne yoksa bekleyelimmi ? Kilo almaya başlarsan izne alalım karar senin napcaz?
tamam canım bu haftada bizimlesinÖnümüzdeki hafta ayrilayim izne bu hafta kg verdim o yüzden listede olmak istiyorum
Sen ne yaptın canım gördün mü anneni durumu nasıl
Allah acil şifalar versin canımtamam canım bu haftada bizimlesingördüm canım şükür tabi ağrıları var vurupvurup gidiyor İnşallah en kısa zamanda ondanda kurtulurda rahat nefes alır. Bakalım on gün sonra kontrolü var
O zamann desene seni bu yaz mezun edeceğiz canımmmcnm bana kalsa hiç yemicem 2 gündür menülerim altüst dünde akşam hiç yemedim bugünde daha az önce köfte yedim
yazın yemek yemeği sevmiyorum ben
İnşallah canımm ...Allah acil şifalar versin canım
Sağol canım inşallahİnşallah canımm ...
Sanada yarın tedavinde kolaylıklar dilerim,bol şanslar ağrısız sızısız atlatırsın İnşallah...
sen çokk az yemişsin ama kuzum öğle yemeğinde olsun atlama ok? Suyuda biraz yükseltKızlar kusura bakmayın bu saatte gelebildim ancak bilgisayarımı servise gönderdim tüm günüm gitti uzakta kaldığım yere ondan..
Dünkü menüm
Sabah 1 domates 1 yumurta 1 etimek
Akşam 3 kaşık taze fasülye 2 kaşık şehriyeli pirinç pilavı yedim
Yarım saat yürüdüm 1,5 lt su içtim geçmişi okumaya çalışacsğım ama telefondan biraz zor oluyo kusuruma bakmayın leptap 10 12 güne felirmiş biraz zorlancam ama hergün yazıcam merak etmeyin kızlar
ÖpüldünHerkese iyi geceler öptüm hepinizi
canım su içmeyi unutuyorum ben ya bunu bile içmiyordum yine baktım ben hiç şu içmiyormusum arttırmaya çalışacağım spor yapmaya başladım canım elimden geldigince bakalımyazik en son care onu bulmus demek
Ben kilo sabit oldugunda katilmiyorum izne ayrilmayi bende bu aralar 100gram 100gram veeiyorum ama gerek duymuyorum cunku eminim izne ayrilsam alirim dikkat etmem bu insanin dogasinda var egerki hesap verecegin kisi yada yer olmazsa ipin ucunu muhakkak kaciririz bence izin anca hastalik tasinma hususi insanin gecerli sebebi disinda bence izinler kabul edilmemeli sonucta emek veriliyor
Kuzum suyunu birazdaha cogalt spor artik yapamiyormusun firsatin yokmusporunu yapsan super olur
rabbim sifa versin canim ins. Kilo almadan sifani bulursun agri cekmek zor
Bende obemli gerekce olmadikca izine ayrilmayi tasvip etmiyorum
tek kalıyorum april hafta sonundan kalan yemekler onlar baya gidiyor bir kez yapincamenün çok güzel sen tek mi kalıyorsun yoksa annen yanında mı? Ohh yemekler falan var sen yapıyorsan hamarat senisuyu yükselt canım yaz da geldi zaten spor da olsun ohhh tamam...
menün cok güzel doğru gidiyorsunsenden isteğim saatleri ve miktarları daha açıklayıcı yazman ok? Bir de dünün menüsü olacak bu hangisi bilemedim...
aynennn kuzumpeki seni bu hafta ayıracakmıyız izne yoksa bekleyelimmi ? Kilo almaya başlarsan izne alalım karar senin napcaz?
canım ya bende var indirmistim ama baya oldu telden girmeseydim bulmaya calisirdim ama malesef nerden indirdiğimi de hatirlamiyorumBı sordum bı daha sorucam: leslie videosu nerden ve nasil indirebilirim bilen yok muuu?
canım ya bende var indirmistim ama baya oldu telden girmeseydim bulmaya calisirdim ama malesef nerden indirdiğimi de hatirlamiyorum
Bende vardı yarın akşam bi bakarım canımBı sordum bı daha sorucam: leslie videosu nerden ve nasil indirebilirim bilen yok muuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?