Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet diyorum bende

gunaydin hanimlar nasilsiniz uzun bi aradan sonra tekrar byrdayim dogum yaptim cok sukur ve bebegim 2 aylik oldu hamilelik kilolarimi vermek istiyorum diycem ama en son burda bildirimim 78 di galiba su an 76 kiloyum yalnis hatirlamiyorsam :) ama yinede cok kiloluyum
Hayırlı olsun canım hamileliğin. Hamileyken yarışma listesinde olman mümkün değil ama menülerini paylaşmanın sakıncası yok beslenmene dikkat etmiş olursun.
gogocum insallah geri donme sansim vardir :) izne ayrilmistim cunku

günaydın minik kuşlarıııııımmmmmm ben geldiiiimmmm..

nişan çok güzeldi, kuzucukalr çok mutluydu..
gerçi nişan günü ben çok gerildim.. bir sürü aksilik oldu ama sonra nişanda düzeldi moralim.. korktuğum gibi kimse bana kilo almışsın vs demedi çok şükür.. ama o kadar ince ve zariif kızlar vardı ki kendimi çpk şişman hissettim..
nişanın olduğu akşam boğaz ağrım başladı gece de sırtım ayaklarım ağrıyordu.. sabah 5 te öleceğimi düşündüğüm ağrılarla uyandım.. liseden beri grip tonsillit vs olmamıştım ben.. kriptik tonsillit dediğimiz boğaz enfeksiyonu vardır hani bademcikleriniz şiş ve bembeyaz olur ateş yükselir vücut dökülür.. hahhh işte ondan oldum.. üstelik tansiyonum da çok düşüktü.. bi de doğumgünümdü o gün bütün gün yattım su bile içemedim doğrudürüst.. dün daha iyiydim dışarı bile çıktık, akşam da döndük bursamıza..
sabah tartıldım eksideyim hem de 69.9 ..
sizler nasılsınız bakalım.. geçmişin hepsini okudum bu arada..
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz canlaaaarrr en doğru adrestesinizz

canımm çok geçmiş olsun.. öncelikle tuzu ve şekeri sıfırlamalısın çünkü kortizon tedavisi şeker ve yüksek tansiyona yol açabiliyor.. süt ürünlerine daha fazla ağırlık vermelisin ki kemik erimesi engellensin.. sen zaten biliyorsundur bunları ya ben yine de yazayım dedim..
tedavin ne kadar sürecek ve dozu ne kadar olacak bu önemli..doktorundan seni bir diyetisyene yönlendirmesini rica etsene çok daha kolay ve sağlıklı olacaktır
Kızlar canım çok sıkkın annemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
oyy kuzumm çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır anneciğin.. kilolu mu annen , şekeri var demişsin zor iyileşir bazı hastalarda.. allah yardımcınız olsun..
ben evet yönünde fikir bildiriyorummm
Bı sordum bı daha sorucam: leslie videosu nerden ve nasil indirebilirim bilen yok muuu?
ben de var dur bi deneyeyim

Hepinize günaydın kızlar!

Bu sabah hava biraz puslu da olsa enerjik oluciim soz!

İspanyolcum hem hosgeldin hem gecmis olsun hem hayırlı olsun hem dogum gunün kutlu olsun hem yeni kilonu tebrik ederim hem de bakacağın videodan ötürü önünde eğilirim..

hahhhaaa çok şekersin bebeeeeeemmm

Dünkü menüm

9:45 kahvaltı
Haslanmis yumurta, 1 zeytin, az peynir, az dil peyniri, salata

12:00 ara
Sitlu sekersiz turk kahvesi+ kuruyemis

14:00 öğle
Domates çorbası
Salata
Tavuk sote ( 1,5 tabak)

Ara 17 civarı
Nesfit+ cay

19:45 aksam
2 çığ köfte
3 köfte
2 parça da er beyti

Fazla kacti evet.

2 Lt su

hahhhaaa çok şekersin bebeeeeeemmm

O senin şekerligin cinim

Şimdi kızı okula hazırlayıp götürcem ve dönünce linklere bakicam ama son verdigin link engellenmişti yanlis hatirlamiyosam.

Hadi görüşürüz

Tabiki hamilelikten sonra donebiliyosun canım. Takım kaptanı sosyestetik ve ApriL_2007 ilgileneceklerdir mutlaka senle.

bence gayet güzel olmuş
O senin şekerligin cinim

Şimdi kızı okula hazırlayıp götürcem ve dönünce linklere bakicam ama son verdigin link engellenmişti yanlis hatirlamiyosam.

Hadi görüşürüz
görüşürüz canmmm

Ayy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Çok sevindim canım 60 ları görmene bu arada çok geçmiş olsun iyi bak kendine

Ay bunlar çok iyi oldu bebde indirmeyi deniycem

Hoş geldin canım geçmiş olsun kilo almamana sevindim

Evet birazcık fazla olmuş ama zamanla düzelir inşallah sporda olursa iyi olur canım

cok tesekkur ederim cnm :)
bebişin hayırlı olsun canım güle güle büyüt miniğini..
Ayy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Çok sevindim canım 60 ları görmene bu arada çok geçmiş olsun iyi bak kendine

Ay bunlar çok iyi oldu bebde indirmeyi deniycem
teşekkür ederim canım
Hoş geldin canım geçmiş olsun kilo almamana sevindim
teşekkürler canım.. ben de sevindimm

O zamann desene seni bu yaz mezun edeceğiz canımmm
O zamann desene seni bu yaz mezun edeceğiz canımmm
ya keşke cnm ama yemessem kiloda verememmki ben yaaaaa
bak bu saat oldu 2 kayısı 1 avuç erikle duruyorum
amaaa oğluşumla muhitimizi keşfe çıktık ne güzel yerlermiş buralar ya
biz hep şehre iniyorduk bu sefer tersi istikamete çıktık kırlar ağaçlar bayıldım resmen
he bu arada da basketbol oynadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…