Evet diyorum bendekızlar paylasım alanındakı oylama için fikirleriniz bizim için değerli ben bu izin konusundan cok rahatsızım aprilim ve deadline im da aynı fikirde diye düşünüyorm siz ne düsünüyorsunuz oylama şu şekilde.
OYLAMA
GEREKÇE:
İzinli olan yarışmacı sayısı, aktif yarışmacılarımızın yaklaşık 3 katı. Bu da, yarışmacıların her izne ayrılış ve izinden dönüşlerinde gerek takım yönetimlerinin gerekse benim kırtasiye işlerine bir sürü zaman ayırmamız anlamına geliyor.
İzne ayrılmanın "kilo verme" anlamında yarışmacıya bir destek vermediği de kanıtlarıya ortada.
Yaz tatilinde bir kez, mecburi durumlarda da bir kez olmak üzere iki izin kullanmalarını uygun buluyorum.
Bunun dışında herhangi bir problem yaşanması durumunda; hafta içi paylaşımda bulunamasa dahi, üye herhangi bir iletişim yolunu kullanarak kilo bildiriminde bulunmaya devam etmelidir.
İzin; zayıflamak isteyen kişiler için kurulmuş bu platformun doğasını ve disiplinini bozan bir uygulamadır.
Takım yönetimlerinin amacı da üyeleri olabildiğinde takımda tutarak, kilo verme disiplinini üyelerine aşılamaktır.
Bu çabaya karşılık alınamıyorsa zaten üye yarışmacı olmamalıdır.
ÖNERİ:
Yarışmacıların her yıl için toplam iki kez izin hakkı olsun.
(Önerinin kabul edilmesi durumunda, üye listesinde görünürde olan izin sayılarını sıfırlayacağım. Böylece sözkonusu iki hak, oylama bitiminden 2015 yıl sonuna kadar kadar geçerli olacak.)
1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR
seaBahAR => EVET
OYLAMA 26 MAYIS SALI GÜNÜ, SAAT 18:00 DE SONA ERECEKTİR.
lütfen fikirlerinizi belirtiniz! sevgiler
gogocum insallah geri donme sansim vardir :) izne ayrilmistim cunkuHayırlı olsun canım hamileliğin. Hamileyken yarışma listesinde olman mümkün değil ama menülerini paylaşmanın sakıncası yok beslenmene dikkat etmiş olursun.
canımm çok geçmiş olsun.. öncelikle tuzu ve şekeri sıfırlamalısın çünkü kortizon tedavisi şeker ve yüksek tansiyona yol açabiliyor.. süt ürünlerine daha fazla ağırlık vermelisin ki kemik erimesi engellensin.. sen zaten biliyorsundur bunları ya ben yine de yazayım dedim..Kızlar ben mahvoldum yaa belim deki rahatsızlık için Dr tekrar kortizon tedavisi verdi ben zaten 60 lardan 82lere kortizon yüzünden geldim 3 sene sonra 73 u gördüm tekrar 8li rakamları görmek istemiyorum ne yapıcam ben bana bi akıl verin lütfen
oyy kuzumm çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır anneciğin.. kilolu mu annen , şekeri var demişsin zor iyileşir bazı hastalarda.. allah yardımcınız olsun..Kızlar canım çok sıkkınannemin bugün ayağı kırılmış 40 gün yatacak çok üzüldüm
ben evet yönünde fikir bildiriyorummmkızlar paylasım alanındakı oylama için fikirleriniz bizim için değerli ben bu izin konusundan cok rahatsızım aprilim ve deadline im da aynı fikirde diye düşünüyorm siz ne düsünüyorsunuz oylama şu şekilde.
OYLAMA
GEREKÇE:
İzinli olan yarışmacı sayısı, aktif yarışmacılarımızın yaklaşık 3 katı. Bu da, yarışmacıların her izne ayrılış ve izinden dönüşlerinde gerek takım yönetimlerinin gerekse benim kırtasiye işlerine bir sürü zaman ayırmamız anlamına geliyor.
İzne ayrılmanın "kilo verme" anlamında yarışmacıya bir destek vermediği de kanıtlarıya ortada.
Yaz tatilinde bir kez, mecburi durumlarda da bir kez olmak üzere iki izin kullanmalarını uygun buluyorum.
Bunun dışında herhangi bir problem yaşanması durumunda; hafta içi paylaşımda bulunamasa dahi, üye herhangi bir iletişim yolunu kullanarak kilo bildiriminde bulunmaya devam etmelidir.
İzin; zayıflamak isteyen kişiler için kurulmuş bu platformun doğasını ve disiplinini bozan bir uygulamadır.
Takım yönetimlerinin amacı da üyeleri olabildiğinde takımda tutarak, kilo verme disiplinini üyelerine aşılamaktır.
Bu çabaya karşılık alınamıyorsa zaten üye yarışmacı olmamalıdır.
ÖNERİ:
Yarışmacıların her yıl için toplam iki kez izin hakkı olsun.
(Önerinin kabul edilmesi durumunda, üye listesinde görünürde olan izin sayılarını sıfırlayacağım. Böylece sözkonusu iki hak, oylama bitiminden 2015 yıl sonuna kadar kadar geçerli olacak.)
1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR
seaBahAR => EVET
OYLAMA 26 MAYIS SALI GÜNÜ, SAAT 18:00 DE SONA ERECEKTİR.
lütfen fikirlerinizi belirtiniz! sevgiler
ben de var dur bi deneyeyimBı sordum bı daha sorucam: leslie videosu nerden ve nasil indirebilirim bilen yok muuu?
Bende vardı yarın akşam bi bakarım canım
hahhhaaa çok şekersin bebeeeeeemmmHepinize günaydın kızlar!
Bu sabah hava biraz puslu da olsa enerjik oluciim soz!
İspanyolcum hem hosgeldin hem gecmis olsun hem hayırlı olsun hem dogum gunün kutlu olsun hem yeni kilonu tebrik ederim hem de bakacağın videodan ötürü önünde eğilirim..
hahhhaaa çok şekersin bebeeeeeemmm
O Otimoti tatlım bunlara bir bak.. ben en sondaki linkten hepsini indirmiştim
Www.izlevideo.net
http://www.dailymotion.com/at/relevance/universal/search/leslie+sansone/1
http://vdownload.eu/search?q=leslie+sansone
Tabiki hamilelikten sonra donebiliyosun canım. Takım kaptanıgunaydin hanimlar nasilsiniz uzun bi aradan sonra tekrar byrdayim dogum yaptim cok sukurve bebegim 2 aylik oldu hamilelik kilolarimi vermek istiyorum diycem ama en son burda bildirimim 78 di galiba su an 76 kiloyum yalnis hatirlamiyorsam :) ama yinede cok kiloluyum gogocum insallah geri donme sansim vardir :) izne ayrilmistim cunku
bence gayet güzel olmuşDünkü menüm
9:45 kahvaltı
Haslanmis yumurta, 1 zeytin, az peynir, az dil peyniri, salata
12:00 ara
Sitlu sekersiz turk kahvesi+ kuruyemis
14:00 öğle
Domates çorbası
Salata
Tavuk sote ( 1,5 tabak)
Ara 17 civarı
Nesfit+ cay
19:45 aksam
2 çığ köfte
3 köfte
2 parça da er beyti
Fazla kacti evet.
2 Lt su
görüşürüz canmmmO senin şekerligin cinim
Şimdi kızı okula hazırlayıp götürcem ve dönünce linklere bakicam ama son verdigin link engellenmişti yanlis hatirlamiyosam.
Hadi görüşürüz
cok tesekkur ederim cnm :)Tabiki hamilelikten sonra donebiliyosun canım. Takım kaptanısosyestetik ve ApriL_2007 ilgileneceklerdir mutlaka senle.
Ayy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsüngunaydin hanimlar nasilsiniz uzun bi aradan sonra tekrar byrdayim dogum yaptim cok sukurve bebegim 2 aylik oldu hamilelik kilolarimi vermek istiyorum diycem ama en son burda bildirimim 78 di galiba su an 76 kiloyum yalnis hatirlamiyorsam :) ama yinede cok kiloluyum gogocum insallah geri donme sansim vardir :) izne ayrilmistim cunku
Çok sevindim canım 60 ları görmene bu arada çok geçmiş olsun iyi bak kendinenişan çok güzeldi, kuzucukalr çok mutluydu..
gerçi nişan günü ben çok gerildim.. bir sürü aksilik oldu ama sonra nişanda düzeldi moralim.. korktuğum gibi kimse bana kilo almışsın vs demedi çok şükür.. ama o kadar ince ve zariif kızlar vardı ki kendimi çpk şişman hissettim..
nişanın olduğu akşam boğaz ağrım başladı gece de sırtım ayaklarım ağrıyordu.. sabah 5 te öleceğimi düşündüğüm ağrılarla uyandım.. liseden beri grip tonsillit vs olmamıştım ben.. kriptik tonsillit dediğimiz boğaz enfeksiyonu vardır hani bademcikleriniz şiş ve bembeyaz olur ateş yükselir vücut dökülür.. hahhh işte ondan oldum.. üstelik tansiyonum da çok düşüktü.. bi de doğumgünümdü o gün bütün gün yattım su bile içemedim doğrudürüst.. dün daha iyiydim dışarı bile çıktık, akşam da döndük bursamıza..
sabah tartıldım eksideyim hem de 69.9 ..
sizler nasılsınız bakalım.. geçmişin hepsini okudum bu arada..
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz canlaaaarrr en doğru adrestesinizz
Ay bunlar çok iyi oldu bebde indirmeyi deniycemO Otimoti tatlım bunlara bir bak.. ben en sondaki linkten hepsini indirmiştim
Www.izlevideo.net
http://www.dailymotion.com/at/relevance/universal/search/leslie+sansone/1
http://vdownload.eu/search?q=leslie+sansone
Hoş geldin canım geçmiş olsun kilo almamana sevindimnişan çok güzeldi, kuzucukalr çok mutluydu..
gerçi nişan günü ben çok gerildim.. bir sürü aksilik oldu ama sonra nişanda düzeldi moralim.. korktuğum gibi kimse bana kilo almışsın vs demedi çok şükür.. ama o kadar ince ve zariif kızlar vardı ki kendimi çpk şişman hissettim..
nişanın olduğu akşam boğaz ağrım başladı gece de sırtım ayaklarım ağrıyordu.. sabah 5 te öleceğimi düşündüğüm ağrılarla uyandım.. liseden beri grip tonsillit vs olmamıştım ben.. kriptik tonsillit dediğimiz boğaz enfeksiyonu vardır hani bademcikleriniz şiş ve bembeyaz olur ateş yükselir vücut dökülür.. hahhh işte ondan oldum.. üstelik tansiyonum da çok düşüktü.. bi de doğumgünümdü o gün bütün gün yattım su bile içemedim doğrudürüst.. dün daha iyiydim dışarı bile çıktık, akşam da döndük bursamıza..
sabah tartıldım eksideyim hem de 69.9 ..
sizler nasılsınız bakalım.. geçmişin hepsini okudum bu arada..
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz canlaaaarrr en doğru adrestesinizz
Evet birazcık fazla olmuş ama zamanla düzelir inşallah sporda olursa iyi olur canımDünkü menüm
9:45 kahvaltı
Haslanmis yumurta, 1 zeytin, az peynir, az dil peyniri, salata
12:00 ara
Sitlu sekersiz turk kahvesi+ kuruyemis
14:00 öğle
Domates çorbası
Salata
Tavuk sote ( 1,5 tabak)
Ara 17 civarı
Nesfit+ cay
19:45 aksam
2 çığ köfte
3 köfte
2 parça da er beyti
Fazla kacti evet.
2 Lt su
bebişin hayırlı olsun canım güle güle büyüt miniğini..cok tesekkur ederim cnm :)
teşekkür ederim canımAyy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Çok sevindim canım 60 ları görmene bu arada çok geçmiş olsun iyi bak kendine
Ay bunlar çok iyi oldu bebde indirmeyi deniycem
teşekkürler canım.. ben de sevindimmHoş geldin canım geçmiş olsun kilo almamana sevindim
O zamann desene seni bu yaz mezun edeceğiz canımmm
ya keşke cnm ama yemessem kiloda verememmki ben yaaaaaO zamann desene seni bu yaz mezun edeceğiz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?