Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin canım geçmiş olsun vede kilo almadığın için tebrikler

Yooo çok fazla değil spor olsaydı çok daha iyi olurdu tabi

Merhaba kizlaaaar
Dünkü menüm
Sabah birkaç bardak ılık su

12 de kara lahana çorbası
küçük bir dilim mısır ekmeği

14 te öğlen yemeği
3 adet alabalık
bir dilim ekmek
salata

16 da 2 dilim kek
bir avuç çekirdek
Çay

18 de küçük bir dilim ekmek
salatalık domates

1 litre su spor yok ama bugün cezalıyım en az 1,5 saat spor yapicam

kuzum niye yemiyorsun kii.. al aynına biraz kuruyemiş kuru meyve onlardan at hiç değilse ara sıra ağzına..sen de benim gibi yeni yerine aşık oldun di mi
Hoşgeldin canım geçmiş olsun vede kilo almadığın için tebrikler
teşekkür ederim canım
şu 2 dilim kek 1 dilim olsaydı süper olurdu.. suyu da artırmalısın

Selam kuslar keyifler nasill??? Ben cok yorgunum biraz dinlenip geliyorum opuldunuz

kızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???

kızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???
tekrardan hosgeldin canım hayırlı olsun bu arada cevap vermek isterdim ama pek bilgim yok bu konuda ama cok ağır sporlar yapmasan daha iyi diye düşünüyorum yürüyüş falan gibi daha hafif sporlar yapabilirsin bence ama deneyimli arkadaşlar var onlar daha cok yardımcı olur bu konuda özellikle seni ıspanyola havale ediyorum görünce cevap verecektir zaten

ıspanyol hayırlı olsun canım kardesinin nisani ayrıca gecmis olsun sana hastaymissin ya camda nisana denk gelmiş ya şanssızlık ışte bende döndüm baktım sen yoksun birde 6 li rakamlari gormussun ben hala aynı yerdeyim ne güzel gidiyorsun sen ya masallah diyelim az kaldı yakında fistik gibi olacaksın

dünkü menum
kahvalti 10.30 maydanozlu peynirli omlet 2dilim ekmek 1 tk reçel 5 zeytin domates salatalık yeşillik şekersiz çay
ara 14.30 1 kase yoğurt 8 kiraz 8 çilek 1 kayısı
aksam 17.00 1 kepçe çorba 3 yk pirasa yemeği ve kabak mucver 1 kabaktan
ara 19.00 1 avuç parlamış mısır şekersiz çay
su 1.5 lt 1 mile leslie

acıktıkça meyve filan yiyorum cnm
sende yeni taşınmıştın değilmi cnm
aynen öyle harika nezih bi site
hemde diğer evimden olsun muhitimden olsun sunduğu imkanlardan olsun
daha üst satatüde bi yer yani işin kısası
sonunda gönlüme göre ferah bi yere çıktım

Slm kızlar özledim sizi giremedim yahu sabahtan beri bir yoğunluk sanki ülkeyi biz kurtarcaz! Eee nabersiniz birazdan geçmişi okuyup cvp vermem gereken yerlere döneceğim

hosbuldum cnm tesekkur edrım :) bende oyle dusunuyorum leslıe en ıyısı ama gobegım gıtmelı

hosbuldum cnm tesekkur edrım :) bende oyle dusunuyorum leslıe en ıyısı ama gobegım gıtmelı
oyle canım ama daha cok erken sakin karın videolar yapma daha 2 ay olmuş sezeryandan sonra karnının toparlanması zaman alacak sonuçta ama gider zaten kilo verdikçe sonuçta sagliginda önemli dikisleri acilmasin zamanla spor tempoda arttırırsin zaten yavaştan başlamak lazım

teşekkürler iyiyiz hoşgeldin. Allah annelibabalı büyütsün hayırlı olsun canım. ben kaptan yardımcısıyım sosyestetik kaptanımız tekrar tanıştığımıza memnun oldum. tabiki eğer istekli ve azimliysen yeniden devam edebilirsin 1.takımda.henüz yeni doğum yapmışsın ama erkenden müdahale etmek tabiki en iyisi.371.etap 78.2kiloyla izne ayrılmışsın ...

günaydın minik kuşlarıııııımmmmmm ben geldiiiimmmm..
hoşgeldin kuzummm sefa getirdin

Canım Allah tamamına erdirsin İnşallah güzel geçmesine sevindim bakk boşuna stres yaptın kimse bişey dememişnazar mı değmiş acaba kuzuma çokkk geçmiş olsundoğumgününüz kutlu olsun efenimmmmm çok mutlu olun o güzel mi güzel yuvanızda İnşallah torun tombalağa karışırsınnice yıllaraoyy 6'lı rakamlar mı dedin hayyy Maşallah sana devam bakalımmm

canım menün çok güzel miktarlar daha açıklayıcı olsun kaç kaşık gibi,bir avuç kuruyemiş gibi....
hadi bakalım başla spora artık bahanen de yok
menü güzel sporlada taçlanırsa tabii daha iyi olacak

Selam kuslar keyifler nasill??? Ben cok yorgunum biraz dinlenip geliyorum opuldunuz
gel ama hadi ama

selam kaptan bende bir ugradim simdi cok yorgunum bende ama simdi uyuyunca gece uyuyamiyoum o nedenle erken yatarım herhalde
tembel kuşlar sizi

çok güzel deadlinecim menün,sporu birazcık daha çoğaltırsan süpper olacak

güle güle oturun canımmsevmen çok güzel

Supersin canim 6li rakamlari gordun supersin

Bence biraz daha sabret canim sonucta yeni yeni toparlaniyor karnin sonra yavas yavas baslarsin sporuna

canim ben seni hatirlıyor muyum? hayırlı olsun bebişin canım
kesinlikleee
selam kaptan bende bir ugradim simdi cok yorgunum bende ama simdi uyuyunca gece uyuyamiyoum o nedenle erken yatarım herhalde
iş hayatı yorar canımmm

Slm kızlar özledim sizi giremedim yahu sabahtan beri bir yoğunluk sanki ülkeyi biz kurtarcaz! Eee nabersiniz birazdan geçmişi okuyup cvp vermem gereken yerlere döneceğim
yoğun kızzz tamam tatlım

Kizlar yeni gelebildim dunku menum sabah 2d.k.ekmek 1k.k peynir cay
Oglen 8y.k kisir 1kurabiye
Cay
Aksam 4tane musmula
1.5ltsu 45 dk tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…