- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Hoşgeldin canım geçmiş olsun vede kilo almadığın için tebriklernişan çok güzeldi, kuzucukalr çok mutluydu..
gerçi nişan günü ben çok gerildim.. bir sürü aksilik oldu ama sonra nişanda düzeldi moralim.. korktuğum gibi kimse bana kilo almışsın vs demedi çok şükür.. ama o kadar ince ve zariif kızlar vardı ki kendimi çpk şişman hissettim..
nişanın olduğu akşam boğaz ağrım başladı gece de sırtım ayaklarım ağrıyordu.. sabah 5 te öleceğimi düşündüğüm ağrılarla uyandım.. liseden beri grip tonsillit vs olmamıştım ben.. kriptik tonsillit dediğimiz boğaz enfeksiyonu vardır hani bademcikleriniz şiş ve bembeyaz olur ateş yükselir vücut dökülür.. hahhh işte ondan oldum.. üstelik tansiyonum da çok düşüktü.. bi de doğumgünümdü o gün bütün gün yattım su bile içemedim doğrudürüst.. dün daha iyiydim dışarı bile çıktık, akşam da döndük bursamıza..
sabah tartıldım eksideyim hem de 69.9 ..
sizler nasılsınız bakalım.. geçmişin hepsini okudum bu arada..
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz canlaaaarrr en doğru adrestesinizz
Yooo çok fazla değil spor olsaydı çok daha iyi olurdu tabiDünkü menüm
9:45 kahvaltı
Haslanmis yumurta, 1 zeytin, az peynir, az dil peyniri, salata
12:00 ara
Sitlu sekersiz turk kahvesi+ kuruyemis
14:00 öğle
Domates çorbası
Salata
Tavuk sote ( 1,5 tabak)
Ara 17 civarı
Nesfit+ cay
19:45 aksam
2 çığ köfte
3 köfte
2 parça da er beyti
Fazla kacti evet.
2 Lt su
kuzum niye yemiyorsun kii.. al aynına biraz kuruyemiş kuru meyve onlardan at hiç değilse ara sıra ağzına..sen de benim gibi yeni yerine aşık oldun di miya keşke cnm ama yemessem kiloda verememmki ben yaaaaa
bak bu saat oldu 2 kayısı 1 avuç erikle duruyorum
amaaa oğluşumla muhitimizi keşfe çıktık ne güzel yerlermiş buralar ya
biz hep şehre iniyorduk bu sefer tersi istikamete çıktık kırlar ağaçlar bayıldım resmen
he bu arada da basketbol oynadık
teşekkür ederim canımHoşgeldin canım geçmiş olsun vede kilo almadığın için tebrikler
şu 2 dilim kek 1 dilim olsaydı süper olurdu.. suyu da artırmalısınMerhaba kizlaaaar
Dünkü menüm
Sabah birkaç bardak ılık su
12 de kara lahana çorbası
küçük bir dilim mısır ekmeği
14 te öğlen yemeği
3 adet alabalık
bir dilim ekmek
salata
16 da 2 dilim kek
bir avuç çekirdek
Çay
18 de küçük bir dilim ekmek
salatalık domates
1 litre su spor yokama bugün cezalıyım en az 1,5 saat spor yapicam
tekrardan hosgeldin canım hayırlı olsun bu aradakızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???
selam kaptan bende bir ugradim simdi cok yorgunum bende ama simdi uyuyunca gece uyuyamiyoum o nedenle erken yatarım herhaldeSelam kuslar keyifler nasill??? Ben cok yorgunum biraz dinlenip geliyorum opuldunuz
ıspanyol hayırlı olsun canım kardesinin nisani ayrıca gecmis olsun sana hastaymissin ya camda nisana denk gelmiş ya şanssızlık ışte bende döndüm baktım sen yoksun birde 6 li rakamlari gormussun ben hala aynı yerdeyim ne güzel gidiyorsun sen ya masallah diyelim az kaldı yakında fistik gibi olacaksınkuzum niye yemiyorsun kii.. al aynına biraz kuruyemiş kuru meyve onlardan at hiç değilse ara sıra ağzına..sen de benim gibi yeni yerine aşık oldun di mi
teşekkür ederim canım
şu 2 dilim kek 1 dilim olsaydı süper olurdu.. suyu da artırmalısın
acıktıkça meyve filan yiyorum cnmkuzum niye yemiyorsun kii.. al aynına biraz kuruyemiş kuru meyve onlardan at hiç değilse ara sıra ağzına..sen de benim gibi yeni yerine aşık oldun di mi
teşekkür ederim canım
şu 2 dilim kek 1 dilim olsaydı süper olurdu.. suyu da artırmalısın
hosbuldum cnm tesekkur edrım :) bende oyle dusunuyorum leslıe en ıyısı ama gobegım gıtmelıtekrardan hosgeldin canım hayırlı olsun bu aradacevap vermek isterdim ama pek bilgim yok bu konuda ama cok ağır sporlar yapmasan daha iyi diye düşünüyorum yürüyüş falan gibi daha hafif sporlar yapabilirsin bence ama deneyimli arkadaşlar var onlar daha cok yardımcı olur bu konuda özellikle seni ıspanyola havale ediyorum görünce cevap verecektir zaten
oyle canım ama daha cok erken sakin karın videolar yapma daha 2 ay olmuş sezeryandan sonra karnının toparlanması zaman alacak sonuçta ama gider zaten kilo verdikçe sonuçta sagliginda önemli dikisleri acilmasin zamanla spor tempoda arttırırsin zaten yavaştan başlamak lazımhosbuldum cnm tesekkur edrım :) bende oyle dusunuyorum leslıe en ıyısı ama gobegım gıtmelı
teşekkürler iyiyiz hoşgeldin. Allah annelibabalı büyütsün hayırlı olsun canım. ben kaptan yardımcısıyımgunaydin hanimlar nasilsiniz uzun bi aradan sonra tekrar byrdayim dogum yaptim cok sukurve bebegim 2 aylik oldu hamilelik kilolarimi vermek istiyorum diycem ama en son burda bildirimim 78 di galiba su an 76 kiloyum yalnis hatirlamiyorsam :) ama yinede cok kiloluyum gogocum insallah geri donme sansim vardir :) izne ayrilmistim cunku
hoşgeldin kuzummm sefa getirdingünaydın minik kuşlarıııııımmmmmm ben geldiiiimmmm..
Canım Allah tamamına erdirsin İnşallah güzel geçmesine sevindim bakk boşuna stres yaptın kimse bişey dememişnişan çok güzeldi, kuzucukalr çok mutluydu..
gerçi nişan günü ben çok gerildim.. bir sürü aksilik oldu ama sonra nişanda düzeldi moralim.. korktuğum gibi kimse bana kilo almışsın vs demedi çok şükür.. ama o kadar ince ve zariif kızlar vardı ki kendimi çpk şişman hissettim..
nişanın olduğu akşam boğaz ağrım başladı gece de sırtım ayaklarım ağrıyordu.. sabah 5 te öleceğimi düşündüğüm ağrılarla uyandım.. liseden beri grip tonsillit vs olmamıştım ben.. kriptik tonsillit dediğimiz boğaz enfeksiyonu vardır hani bademcikleriniz şiş ve bembeyaz olur ateş yükselir vücut dökülür.. hahhh işte ondan oldum.. üstelik tansiyonum da çok düşüktü.. bi de doğumgünümdü o gün bütün gün yattım su bile içemedim doğrudürüst.. dün daha iyiydim dışarı bile çıktık, akşam da döndük bursamıza..
canım menün çok güzel miktarlar daha açıklayıcı olsun kaç kaşık gibi,bir avuç kuruyemiş gibi....Dünkü menüm
9:45 kahvaltı
Haslanmis yumurta, 1 zeytin, az peynir, az dil peyniri, salata
12:00 ara
Sitlu sekersiz turk kahvesi+ kuruyemis
14:00 öğle
Domates çorbası
Salata
Tavuk sote ( 1,5 tabak)
Ara 17 civarı
Nesfit+ cay
19:45 aksam
2 çığ köfte
3 köfte
2 parça da er beyti
Fazla kacti evet.
2 Lt su
hadi bakalım başla spora artık bahanen de yokOh bee sonunda yolunu buldum!
Leslie indirmek isteyen arkadaslar once Tamindir.comdan Dailymotion video downloader programını bilgisayarınıza kurunuz. Ardından istediğiniz videonun linkini girin ve indirin. Daha once niye aklıma gelmedi ki!
menü güzel sporlada taçlanırsa tabii daha iyi olacakMerhaba kizlaaaar
Dünkü menüm
Sabah birkaç bardak ılık su
12 de kara lahana çorbası
küçük bir dilim mısır ekmeği
14 te öğlen yemeği
3 adet alabalık
bir dilim ekmek
salata
16 da 2 dilim kek
bir avuç çekirdek
Çay
18 de küçük bir dilim ekmek
salatalık domates
1 litre su spor yokama bugün cezalıyım en az 1,5 saat spor yapicam
gel ama hadi amaSelam kuslar keyifler nasill??? Ben cok yorgunum biraz dinlenip geliyorum opuldunuz
tembel kuşlar siziselam kaptan bende bir ugradim simdi cok yorgunum bende ama simdi uyuyunca gece uyuyamiyoum o nedenle erken yatarım herhalde
çok güzel deadlinecim menün,sporu birazcık daha çoğaltırsan süpper olacakdünkü menum
kahvalti 10.30 maydanozlu peynirli omlet 2dilim ekmek 1 tk reçel 5 zeytin domates salatalık yeşillik şekersiz çay
ara 14.30 1 kase yoğurt 8 kiraz 8 çilek 1 kayısı
aksam 17.00 1 kepçe çorba 3 yk pirasa yemeği ve kabak mucver 1 kabaktan
ara 19.00 1 avuç parlamış mısır şekersiz çay
su 1.5 lt 1 mile leslie
güle güle oturun canımmacıktıkça meyve filan yiyorum cnm
sende yeni taşınmıştın değilmi cnm
aynen öyle harika nezih bi site
hemde diğer evimden olsun muhitimden olsun sunduğu imkanlardan olsun
daha üst satatüde bi yer yani işin kısası
sonunda gönlüme göre ferah bi yere çıktım
Supersin canim 6li rakamlari gordun supersinnişan çok güzeldi, kuzucukalr çok mutluydu..
Bence biraz daha sabret canim sonucta yeni yeni toparlaniyor karnin sonra yavas yavas baslarsin sporunakızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???
canim ben seni hatirlıyor muyum? hayırlı olsun bebişin canımkızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???
kesinlikleeetekrardan hosgeldin canım hayırlı olsun bu aradacevap vermek isterdim ama pek bilgim yok bu konuda ama cok ağır sporlar yapmasan daha iyi diye düşünüyorum yürüyüş falan gibi daha hafif sporlar yapabilirsin bence ama deneyimli arkadaşlar var onlar daha cok yardımcı olur bu konuda özellikle seni ıspanyola havale ediyorum görünce cevap verecektir zaten
iş hayatı yorar canımmmselam kaptan bende bir ugradim simdi cok yorgunum bende ama simdi uyuyunca gece uyuyamiyoum o nedenle erken yatarım herhalde
yoğun kızzz tamam tatlımSlm kızlar özledim sizi giremedim yahu sabahtan beri bir yoğunluk sanki ülkeyi biz kurtarcaz! Eee nabersiniz birazdan geçmişi okuyup cvp vermem gereken yerlere döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?