Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

acıkmıyor musun canım akşamlarıı

ii canim sen nasilsinnn
Dun acikmadim bulgur sisirdi beni suda icince icimde bulgur sisti sanirim

Off baya vermiş 3 tane şimdiki halinden varmış before da

Güzel gitmişsin canım ben beğendim listeni öğlen yediklerini sporla ve akşam toparlamışsın
Aslinda kisir fazla kacti neyse yemis bulundum

Burcuuu o nası menüüü ölesağlıksız takılma et ye bakimsuyuda lütfen çoğalt

iyi sen nasılsısn tutiicim ?

İnşallah
Dogru soyluyorsun canim bu aralar saldim toparlayacagim ins.
Toparlamaya sporla basladim yediklerimle devam edecegim ins.

Dun acikmadim bulgur sisirdi beni suda icince icimde bulgur sisti sanirim

Aslinda kisir fazla kacti neyse yemis bulundum

Dogru soyluyorsun canim bu aralar saldim toparlayacagim ins.
Toparlamaya sporla basladim yediklerimle devam edecegim ins.
tabiki sen biliyorsun zaten nasıll olacağını kızlar nasıl en son birazcık hastalardı?

ii canim sen nasilsinnn
İyiyim bendee gök gürültüsü dinliyorum korkunçlu
iyi sen nasılsısn tutiicim ?
İyiyim bendee Ayy bugün eve gelince tartılasım geldi tartı kaçamağı yaptımmkilolar gidiyomuş hafiften onu gördüm moral oldu
Bugün bi arkadaşım kilo almışsın sen dedi 2 aydır oturup konuşmuyoduk yeni farketti galiba erkek arkadşaımın arkadaşıda dün gece samet zayıflıyo sen genişliyosun dedi katıksız odun ya tabiki bunu duyunca haşladım onu bi güzel ama çok moralim bozuldu o ayrı.. erkek arkadaşım benden zayıf buda bi gerçek 58,5 kiloydu en son adam dünyaları yese tartıda gram oynamıyo ya

erkeklrin metabolizmasi farkli canim onlari dert etme canim

vereceksin güzelim dert etme öyle boşboğaz çok oluyor etrafta hiççç canını sıkmaarkadaşının boyu kaç bayaaa zayıfmış

O metabolizmanın yarısı bile yeterdi bize

171 boyu ama çirkinde durmuyo kilo alsa yakışmaz zaten
keşkeee bizde öyle olsaydık evet benim eşimde öyle hafiften dikkat etsin hemen bir ay sonraya 8/10 kg gidiyor...evet canım kilo iyi değil zatenn

Selam kızlar.

Aksamuzeri Rize'ye ailemin yanına gitmeye karar verdim. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim, bir operasyonu daha olacak. Yanında olmak istedim. Toparlanıyorum şimdi yarın yolcuyum.

Diyete devam fakat spor imkanım olacağını sanmıyorum. Zaten telefonla bağlanıyorum o anlamda sıkıntı yok. Neyse ya iste buralardayim yani

canım tabii git git yalnız bırakma destek oliyi yolculuklar dilerim.
tamam canım sık sık uğra bizi meraklarda bırakma şimdiden Allah yardımcısı olsun annecinin acil şifalar dilerim

Çook geçmiş olasun canım Allah acil şifalar versin sen annenle ilgilen şimdi önemli olan o koşuşturmacayla spor açığın kapanır diye düşünüyorum kendini çok yormamaya bak..

Yarın menü yazma fırsatım olmaz yollarda olucam. Şimdiden yazayım bugünün menüsünü

9:15
1 domates
K.k. Beyaz peynir
1 dilim dil peyniri
3 zeytin

Hemen ardından 10-15 çığ badem ve fındık+ az yabanmrrsini

13:15 leslie 2 mil

14:15 öğle
1 kase domates çorbası
1 tabak dolusu tavuk sote

17:45
Cay+ 2 kurabiye

19:45 aksam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotlu salata

2 Lt su

canım tabii git git yalnız bırakma destek oliyi yolculuklar dilerim.
tamam canım sık sık uğra bizi meraklarda bırakma şimdiden Allah yardımcısı olsun annecinin acil şifalar dilerim
Çook geçmiş olasun canım Allah acil şifalar versin sen annenle ilgilen şimdi önemli olan o koşuşturmacayla spor açığın kapanır diye düşünüyorum kendini çok yormamaya bak..

Teşekkürler kızlar sagolun. Her şey güzel olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…