- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
acıkmıyor musun canım akşamlarııKizlar yeni gelebildim dunku menum sabah 2d.k.ekmek 1k.k peynir cay
Oglen 8y.k kisir 1kurabiye
Cay
Aksam 4tane musmula
1.5ltsu 45 dk tempolu yuruyus
ii canim sen nasilsinnnKızlaar nabeer nasılsınızz
Off baya vermiş 3 tane şimdiki halinden varmış before dagelsin günün before afterEki Görüntüle 1534577
Güzel gitmişsin canım ben beğendim listeni öğlen yediklerini sporla ve akşam toparlamışsınKizlar yeni gelebildim dunku menum sabah 2d.k.ekmek 1k.k peynir cay
Cay
Aksam 4tane musmula
kesinlikle darısı başımızaaaOff baya vermiş 3 tane şimdiki halinden varmış before da
Güzel gitmişsin canım ben beğendim listeni öğlen yediklerini sporla ve akşam toparlamışsın
Burcuuu o nası menüüü öleKizlar yeni gelebildim dunku menum sabah 2d.k.ekmek 1k.k peynir cay
Cay
Aksam 4tane musmula
iyi sen nasılsısn tutiicim ?Kızlaar nabeer nasılsınızz
İnşallahkesinlikle darısı başımızaaa
Dun acikmadim bulgur sisirdi beni suda icince icimde bulgur sisti sanirimacıkmıyor musun canım akşamlarıı
ii canim sen nasilsinnn
Aslinda kisir fazla kacti neyse yemis bulundumOff baya vermiş 3 tane şimdiki halinden varmış before da
Güzel gitmişsin canım ben beğendim listeni öğlen yediklerini sporla ve akşam toparlamışsın
Dogru soyluyorsun canim bu aralar saldim toparlayacagim ins.Burcuuu o nası menüüü ölesağlıksız takılma et ye bakim suyuda lütfen çoğalt
iyi sen nasılsısn tutiicim ?
İnşallah
tabiki sen biliyorsun zaten nasıll olacağınıDun acikmadim bulgur sisirdi beni suda icince icimde bulgur sisti sanirim
Aslinda kisir fazla kacti neyse yemis bulundum
Dogru soyluyorsun canim bu aralar saldim toparlayacagim ins.
Toparlamaya sporla basladim yediklerimle devam edecegim ins.
İyiyim bendee gök gürültüsü dinliyorum korkunçluii canim sen nasilsinnn
İyiyim bendeeiyi sen nasılsısn tutiicim ?
erkeklrin metabolizmasi farkli canim onlari dert etme canimİyiyim bendee gök gürültüsü dinliyorum korkunçlu
İyiyim bendeeAyy bugün eve gelince tartılasım geldi tartı kaçamağı yaptımm kilolar gidiyomuş hafiften onu gördüm moral oldu
Bugün bi arkadaşım kilo almışsın sen dedi 2 aydır oturup konuşmuyoduk yeni farketti galiba erkek arkadşaımın arkadaşıda dün gece samet zayıflıyo sen genişliyosun dedi katıksız odun ya tabiki bunu duyunca haşladım onu bi güzelama çok moralim bozuldu o ayrı.. erkek arkadaşım benden zayıf buda bi gerçek 58,5 kiloydu en son adam dünyaları yese tartıda gram oynamıyo ya
vereceksin güzelim dert etme öyle boşboğaz çok oluyor etrafta hiççç canını sıkmaİyiyim bendee gök gürültüsü dinliyorum korkunçlu
İyiyim bendeeAyy bugün eve gelince tartılasım geldi tartı kaçamağı yaptımm kilolar gidiyomuş hafiften onu gördüm moral oldu
Bugün bi arkadaşım kilo almışsın sen dedi 2 aydır oturup konuşmuyoduk yeni farketti galiba erkek arkadşaımın arkadaşıda dün gece samet zayıflıyo sen genişliyosun dedi katıksız odun ya tabiki bunu duyunca haşladım onu bi güzelama çok moralim bozuldu o ayrı.. erkek arkadaşım benden zayıf buda bi gerçek 58,5 kiloydu en son adam dünyaları yese tartıda gram oynamıyo ya
O metabolizmanın yarısı bile yeterdi bizeerkeklrin metabolizmasi farkli canim onlari dert etme canim
171 boyu ama çirkinde durmuyo kilo alsa yakışmaz zatenvereceksin güzelim dert etme öyle boşboğaz çok oluyor etrafta hiççç canını sıkmaarkadaşının boyu kaç bayaaa zayıfmış
keşkeee bizde öyle olsaydık evet benim eşimde öyle hafiften dikkat etsin hemen bir ay sonraya 8/10 kg gidiyor...evet canım kilo iyi değil zatennO metabolizmanın yarısı bile yeterdi bize
171 boyu ama çirkinde durmuyo kilo alsa yakışmaz zaten
yok işte ne yapalım canım erkeklerden farklıyızO metabolizmanın yarısı bile yeterdi bize
171 boyu ama çirkinde durmuyo kilo alsa yakışmaz zaten
hemde çok farklıyızyok işte ne yapalım canım erkeklerden farklıyız
Nefes alıp vermek kadar kolay erkekler için kilo alıp vermek bizde başarıcaz bu azimlekeşkeee bizde öyle olsaydık evet benim eşimde öyle hafiften dikkat etsin hemen bir ay sonraya 8/10 kg gidiyor...evet canım kilo iyi değil zatenn
canım tabii git git yalnız bırakma destek olSelam kızlar.
Aksamuzeri Rize'ye ailemin yanına gitmeye karar verdim. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim, bir operasyonu daha olacak. Yanında olmak istedim. Toparlanıyorum şimdi yarın yolcuyum.
Diyete devam fakat spor imkanım olacağını sanmıyorum. Zaten telefonla bağlanıyorum o anlamda sıkıntı yok. Neyse ya iste buralardayim yani
Çook geçmiş olasun canım Allah acil şifalar versin sen annenle ilgilen şimdi önemli olan o koşuşturmacayla spor açığın kapanır diye düşünüyorum kendini çok yormamaya bak..Selam kızlar.
Aksamuzeri Rize'ye ailemin yanına gitmeye karar verdim. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim, bir operasyonu daha olacak. Yanında olmak istedim. Toparlanıyorum şimdi yarın yolcuyum.
Diyete devam fakat spor imkanım olacağını sanmıyorum. Zaten telefonla bağlanıyorum o anlamda sıkıntı yok. Neyse ya iste buralardayim yani
canım tabii git git yalnız bırakma destek oliyi yolculuklar dilerim.
tamam canım sık sık uğra bizi meraklarda bırakma şimdiden Allah yardımcısı olsun annecinin acil şifalar dilerim
Çook geçmiş olasun canım Allah acil şifalar versin sen annenle ilgilen şimdi önemli olan o koşuşturmacayla spor açığın kapanır diye düşünüyorum kendini çok yormamaya bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?