Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok güzel menün,ama miktarları belirt ok?

Neyyyy
Yeterince açık degil mı? Gram veremem ama yaa
He hee=) degil cnm mesela tabak diosun ama bisürü tabak boyu var açık olmuyor. Kaç kaşıksa o kadar kasik yaz mesela. Diger arkadaslardan da az cok anlarsin miktarlar nasil belirtiyor zamanla tabii

ay sabah sabah bir lkarın ağrısı ile uyandım, allahımmmm çok feci ishal olmuşum.. eşimi aradım o da öyle yediğimiz bişeyden oldu sanırım.. inşallah çocuklara geçmez.. oğlumun yarın mezuniyet gösterisi var mahvolur kuzum yaa,umarım o da olmaz

kızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???
canım yürüyüş lesli gibi hafif spor yap.. karın egzersizleri için bekle biraz....regl oldun mu bilmişyorum ama olunca biraz daha iniyor göbek ..ben 6. aydan sonra yapmıtım.. hoş yapmıyorum ya hala..
öcanımmm çok teşekkür ederim .. beraber olucaz fıstık sen endişelemnme..
süpperrrrr
mutlulukla huzurla otur kuşum
teşekkür ederim kuşumm.. kimse bişey demedi ama saçım falan hiç güzel olmadı hiç beğenmedim ben kendimi.. neyse geçtigitti.. seneye düğünde 55 olucam
Supersin canim 6li rakamlari gordun supersin

Bence biraz daha sabret canim sonucta yeni yeni toparlaniyor karnin sonra yavas yavas baslarsin sporuna
teşekkür ederim canı.inşallah koruyabilirim de..
offf süper
Kizlar yeni gelebildim dunku menum sabah 2d.k.ekmek 1k.k peynir cay
Oglen 8y.k kisir 1kurabiye
Cay
Aksam 4tane musmula
1.5ltsu 45 dk tempolu yuruyus
kız hani protein akşam acıkmadın mı
vayy arkadaş nasıl süperler
şu odun insanlara gıcık oluyorum yaaa..ağız burun dalıcam ben bir daha bana söyleyen olursa..
benim eşim biz sevgiliyken 48 kiloydu ben de 60 civarı.. evlenirken ben dedim 60da buluşalım.. o 58 e çıktı ben de 52 ye indim süper oldu.. o zamanlar kilo almak için çok uğraşırdı.. şimdi 70 civarı.. ama azıcık alsa hemen verebiliyor.. amaaannn erkekler marstan kadınlar venüsten işte..

çok çok geçmiş olsun canım git tabiiki ..iyi yolculuklar
oooooo bence süper olmuş..
Günaydın ama benim cok uykum var ki off
günaydın canısııııı

hahhaaaaa sabah sabah güldüm yaa..
Bülent ersoyun ceazede taktığı gözlüğü gördünüz müü.. hahahhhaaa kaynakçı gözlüğü...

hahhaaaaa sabah sabah güldüm yaa..
Bülent ersoyun ceazede taktığı gözlüğü gördünüz müü.. hahahhhaaa kaynakçı gözlüğü...
Hahaha bende şapkasıyla cüppesine bittim
Ya göz var nizam var olmuyosa zorlamıcaksın o gözlük nedir
Seneye sende kendine bayılcaksın fıstık gibi olucaksın biliyorum ben
Ovv senin eşin baya zayıfmış ama şimdi çok iyi Yine gitcek o kilolar hiç merak etme

Günaydın herkesee
Dünkü menüm:
Sabah 8 de 1 halley
Sabah 12 de 1.5 yumurta 1 etimek 1 domates 1 nescafe
Akşam 8 de eve geldim 1 avuç karışık çerez yedim ( içinde kaju antep fıstığı ve fıstık vardı) 1 tanede halley yedim
Akşam 11 de 1 nescafe içtim
2 buçuk saat yürüdüm 3 lt su içtim
Kabul ediyorum berbat bi liste çook kötü ama dün böyle oldu.. Akiam 5 te derse gidip 8 de gelince yemek yapasımda gelmedi ama bugün sağlıklı bişeyler yemeye çalışcam Ama yarın liste var çook dikkat etcem hiç kaçamak yapmıcam söz

hooppp pişştttt huu huuuu
sesimi duyan var mıııııı

evet sabırsızlıkla seneye düğünü bekliyorum incecik olucaaammmm..
bence menün bir öğrenci için hiç fena değil.. öyle zamanlarda atla gel ablana komşu sayılırız yavvv

yaaa bugün niye kimse yoookkk.. evisüpürdüm topladım bir bakayım dedim yine kimse yoookkk..

haftaya 5te 5 diyeti var onu yapmak istiyorum bana katılmak isteyen var mı.. 5 günlük yapıcam sadece.. hergün tek tip yeniyor.. azıcık hortlasın metabolizmam

evet sabırsızlıkla seneye düğünü bekliyorum incecik olucaaammmm..
bence menün bir öğrenci için hiç fena değil.. öyle zamanlarda atla gel ablana komşu sayılırız yavvv
Ayy teşekkür ederimm böyle söylemen bile içimi ısıttıı

haftaya 5te 5 diyeti var onu yapmak istiyorum bana katılmak isteyen var mı.. 5 günlük yapıcam sadece.. hergün tek tip yeniyor.. azıcık hortlasın metabolizmam
Nasıl oluyoki o 5 kilomu verdiriyo yoksa

Ayy teşekkür ederimm böyle söylemen bile içimi ısıttıı

Nasıl oluyoki o 5 kilomu verdiriyo yoksa
ne demek kuşum samimi söyledim ben her zaman beklerim
adı 5 günde 5 kilo.. ama 5 verildiğini sanmıyorum.. ben metabolizmam şaşırsın diye yapıcam..
1. gün sadece sebze 2. gün sadece meyve 3. gün sadece et ürünleri gibi.. sıralamasına bakarım şimdi

Çok çok teşekkür ederim Oluur ben yaparım çok komplike bi diyette dwğil gibi duruyo tam sınav haftama uygun 5 verdirmesinde 2 verdirsin onada razıyım

Çok çok teşekkür ederim Oluur ben yaparım çok komplike bi diyette dwğil gibi duruyo tam sınav haftama uygun 5 verdirmesinde 2 verdirsin onada razıyım
sınav haftanda yapma bence.. ders çalışıyorsun glikoza ihtiyacın olacak..sen sınavlarını bitir ben seninle yine yapayım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…