- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
çok güzel menün,ama miktarları belirt ok?Yarın menü yazma fırsatım olmaz yollarda olucam. Şimdiden yazayım bugünün menüsünü
9:15
1 domates
K.k. Beyaz peynir
1 dilim dil peyniri
3 zeytin
Hemen ardından 10-15 çığ badem ve fındık+ az yabanmrrsini
13:15 leslie 2 mil
14:15 öğle
1 kase domates çorbası
1 tabak dolusu tavuk sote
17:45
Cay+ 2 kurabiye
19:45 aksam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotlu salata
2 Lt su
çok güzel menün,ama miktarları belirt ok?
He hee=) degil cnm mesela tabak diosun ama bisürü tabak boyu var açık olmuyor. Kaç kaşıksa o kadar kasik yaz mesela. Diger arkadaslardan da az cok anlarsin miktarlar nasil belirtiyor zamanla tabiiNeyyyy
Yeterince açık degil mı? Gram veremem ama yaa
canım yürüyüş lesli gibi hafif spor yap.. karın egzersizleri için bekle biraz....regl oldun mu bilmişyorum ama olunca biraz daha iniyor göbek ..ben 6. aydan sonra yapmıtım.. hoş yapmıyorum ya hala..kızlar bısey sorucam ben daha bugun baslamaya karar verdım 2 ay once sezeryan oldum spor yapsam dıkıslerım zarar gorur mu???
öcanımmm çok teşekkür ederim .. beraber olucaz fıstık sen endişelemnme..ıspanyol hayırlı olsun canım kardesinin nisani ayrıca gecmis olsun sana hastaymissin ya camda nisana denk gelmiş ya şanssızlık ışte bende döndüm baktım sen yoksun birde 6 li rakamlari gormussun ben hala aynı yerdeyim ne güzel gidiyorsun sen ya masallah diyelim az kaldı yakında fistik gibi olacaksın
süpperrrrrdünkü menum
kahvalti 10.30 maydanozlu peynirli omlet 2dilim ekmek 1 tk reçel 5 zeytin domates salatalık yeşillik şekersiz çay
ara 14.30 1 kase yoğurt 8 kiraz 8 çilek 1 kayısı
aksam 17.00 1 kepçe çorba 3 yk pirasa yemeği ve kabak mucver 1 kabaktan
ara 19.00 1 avuç parlamış mısır şekersiz çay
su 1.5 lt 1 mile leslie
mutlulukla huzurla otur kuşumacıktıkça meyve filan yiyorum cnm
sende yeni taşınmıştın değilmi cnm
aynen öyle harika nezih bi site
hemde diğer evimden olsun muhitimden olsun sunduğu imkanlardan olsun
daha üst satatüde bi yer yani işin kısası
sonunda gönlüme göre ferah bi yere çıktım
teşekkür ederim kuşumm.. kimse bişey demedi ama saçım falan hiç güzel olmadı hiç beğenmedim ben kendimi.. neyse geçtigitti.. seneye düğünde 55 olucamhoşgeldin kuzummm sefa getirdin
Canım Allah tamamına erdirsin İnşallah güzel geçmesine sevindim bakk boşuna stres yaptın kimse bişey dememişnazar mı değmiş acaba kuzuma çokkk geçmiş olsun doğumgününüz kutlu olsun efenimmmmm çok mutlu olun o güzel mi güzel yuvanızda İnşallah torun tombalağa karışırsın nice yıllara oyy 6'lı rakamlar mı dedin hayyy Maşallah sana devam bakalımmm
canım menün çok güzel miktarlar daha açıklayıcı olsun kaç kaşık gibi,bir avuç kuruyemiş gibi....
hadi bakalım başla spora artık bahanen de yok
menü güzel sporlada taçlanırsa tabii daha iyi olacak
gel ama hadi ama
tembel kuşlar sizi
çok güzel deadlinecim menün,sporu birazcık daha çoğaltırsan süpper olacak
güle güle oturun canımmsevmen çok güzel
teşekkür ederim canı.inşallah koruyabilirim de..Supersin canim 6li rakamlari gordun supersin
Bence biraz daha sabret canim sonucta yeni yeni toparlaniyor karnin sonra yavas yavas baslarsin sporuna
offf süpergelsin günün before afterEki Görüntüle 1534577
kız hani protein akşam acıkmadın mıKizlar yeni gelebildim dunku menum sabah 2d.k.ekmek 1k.k peynir cay
Oglen 8y.k kisir 1kurabiye
Cay
Aksam 4tane musmula
1.5ltsu 45 dk tempolu yuruyus
vayy arkadaş nasıl süperlerEki Görüntüle 1534578
before after gelsinnn
şu odun insanlara gıcık oluyorum yaaa..ağız burun dalıcam ben bir daha bana söyleyen olursa..İyiyim bendee gök gürültüsü dinliyorum korkunçlu
İyiyim bendeeAyy bugün eve gelince tartılasım geldi tartı kaçamağı yaptımm kilolar gidiyomuş hafiften onu gördüm moral oldu
Bugün bi arkadaşım kilo almışsın sen dedi 2 aydır oturup konuşmuyoduk yeni farketti galiba erkek arkadşaımın arkadaşıda dün gece samet zayıflıyo sen genişliyosun dedi katıksız odun ya tabiki bunu duyunca haşladım onu bi güzelama çok moralim bozuldu o ayrı.. erkek arkadaşım benden zayıf buda bi gerçek 58,5 kiloydu en son adam dünyaları yese tartıda gram oynamıyo ya
çok çok geçmiş olsun canım git tabiiki ..iyi yolculuklarSelam kızlar.
Aksamuzeri Rize'ye ailemin yanına gitmeye karar verdim. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim, bir operasyonu daha olacak. Yanında olmak istedim. Toparlanıyorum şimdi yarın yolcuyum.
Diyete devam fakat spor imkanım olacağını sanmıyorum. Zaten telefonla bağlanıyorum o anlamda sıkıntı yok. Neyse ya iste buralardayim yani
oooooo bence süper olmuş..Yarın menü yazma fırsatım olmaz yollarda olucam. Şimdiden yazayım bugünün menüsünü
9:15
1 domates
K.k. Beyaz peynir
1 dilim dil peyniri
3 zeytin
Hemen ardından 10-15 çığ badem ve fındık+ az yabanmrrsini
13:15 leslie 2 mil
14:15 öğle
1 kase domates çorbası
1 tabak dolusu tavuk sote
17:45
Cay+ 2 kurabiye
19:45 aksam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotlu salata
2 Lt su
günaydın canısıııııGünaydın ama benim cok uykum var ki off
Hahaha bende şapkasıyla cüppesine bittimhahhaaaaa sabah sabah güldüm yaa..
Bülent ersoyun ceazede taktığı gözlüğü gördünüz müü.. hahahhhaaa kaynakçı gözlüğü...
Seneye sende kendine bayılcaksın fıstık gibi olucaksın biliyorum benteşekkür ederim kuşumm.. kimse bişey demedi ama saçım falan hiç güzel olmadı hiç beğenmedim ben kendimi.. neyse geçtigitti.. seneye düğünde 55 olucam
şu odun insanlara gıcık oluyorum yaaa..ağız burun dalıcam ben bir daha bana söyleyen olursa..
benim eşim biz sevgiliyken 48 kiloydu ben de 60 civarı.. evlenirken ben dedim 60da buluşalım.. o 58 e çıktı ben de 52 ye indim süper oldu.. o zamanlar kilo almak için çok uğraşırdı.. şimdi 70 civarı.. ama azıcık alsa hemen verebiliyor.. amaaannn erkekler marstan kadınlar venüsten işte..
evet sabırsızlıkla seneye düğünü bekliyorum incecik olucaaammmm..Hahaha bende şapkasıyla cüppesine bittim
Ya göz var nizam var olmuyosa zorlamıcaksın o gözlük nedir
Seneye sende kendine bayılcaksın fıstık gibi olucaksın biliyorum ben
Ovv senin eşin baya zayıfmış ama şimdi çok iyiYine gitcek o kilolar hiç merak etme
Günaydın herkesee
Dünkü menüm:
Sabah 8 de 1 halley
Sabah 12 de 1.5 yumurta 1 etimek 1 domates 1 nescafe
Akşam 8 de eve geldim 1 avuç karışık çerez yedim ( içinde kaju antep fıstığı ve fıstık vardı) 1 tanede halley yedim
Akşam 11 de 1 nescafe içtim
2 buçuk saat yürüdüm 3 lt su içtim
Kabul ediyorum berbat bi liste çook kötü ama dün böyle oldu.. Akiam 5 te derse gidip 8 de gelince yemek yapasımda gelmedi ama bugün sağlıklı bişeyler yemeye çalışcamAma yarın liste var çook dikkat etcem hiç kaçamak yapmıcam söz
Ayy teşekkür ederimm böyle söylemen bile içimi ısıttııevet sabırsızlıkla seneye düğünü bekliyorum incecik olucaaammmm..
bence menün bir öğrenci için hiç fena değil.. öyle zamanlarda atla gel ablana komşu sayılırız yavvv
Nasıl oluyoki o 5 kilomu verdiriyo yoksahaftaya 5te 5 diyeti var onu yapmak istiyorum bana katılmak isteyen var mı.. 5 günlük yapıcam sadece.. hergün tek tip yeniyor.. azıcık hortlasın metabolizmam
ne demek kuşum samimi söyledim ben her zaman beklerimAyy teşekkür ederimm böyle söylemen bile içimi ısıttıı
Nasıl oluyoki o 5 kilomu verdiriyo yoksa
Çok çok teşekkür ederimne demek kuşum samimi söyledim ben her zaman beklerim
adı 5 günde 5 kilo.. ama 5 verildiğini sanmıyorum.. ben metabolizmam şaşırsın diye yapıcam..
1. gün sadece sebze 2. gün sadece meyve 3. gün sadece et ürünleri gibi.. sıralamasına bakarım şimdi
sınav haftanda yapma bence.. ders çalışıyorsun glikoza ihtiyacın olacak..sen sınavlarını bitir ben seninle yine yapayım olur muÇok çok teşekkür ederimOluur ben yaparım çok komplike bi diyette dwğil gibi duruyo tam sınav haftama uygun 5 verdirmesinde 2 verdirsin onada razıyım
Tamam o zaman bi tanesin sen çok sağolsınav haftanda yapma bence.. ders çalışıyorsun glikoza ihtiyacın olacak..sen sınavlarını bitir ben seninle yine yapayım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?