ne demek kuşum hep yanındayım..Tamam o zaman bi tanesin sen çok sağol
bende oyle dusunuyorum karnimi riske atamam. yok cnm daha regl olmadim insallah olunca iner bu gobekcanım yürüyüş lesli gibi hafif spor yap.. karın egzersizleri için bekle biraz....regl oldun mu bilmişyorum ama olunca biraz daha iniyor göbek ..ben 6. aydan sonra yapmıtım.. hoş yapmıyorum ya hala..
Ben varım da gizliden he hee=) naber kuşum?huuuu kızlaaar başka yerde mi toplanıyorsunuz yoksaaa
bende memnun oldum cnm sagol :) evet 78.2 dim hamile kaldim 71 e indim dogumdn once 88 dim simdi 77 yimteşekkürler iyiyiz hoşgeldin. Allah annelibabalı büyütsün hayırlı olsun canım. ben kaptan yardımcısıyım @sosyestetik kaptanımız tekrar tanıştığımıza memnun oldum. tabiki eğer istekli ve azimliysen yeniden devam edebilirsin 1.takımda.henüz yeni doğum yapmışsın ama erkenden müdahale etmek tabiki en iyisi.371.etap 78.2kiloyla izne ayrılmışsın ...
bilmem hatirliyorsundur belkicanim ben seni hatirlıyor muyum? hayırlı olsun bebişin canımsagol canim.
Gizli gizli izliyosun heBen varım da gizliden he hee=) naber kuşum?
Boş kalmak mı bende istiyorummmmGizli gizli izliyosun heBen okuldayım kızlar oturuyorum boş boş bu boşluk yedi beni
hımmmm gizli ajan seniiiii... insan bir pişşt der, ne olsun kuzum yemek yapacağım şimdi.. kızım uyandı ona yoğurt yediricemBen varım da gizliden he hee=) naber kuşum?
hepsi de çok çok güzel olmuşşşSelam kızlaaaar
Okuldayım ve şarjım çok az geçmişi okuyamadım menümü paylaşıp çıkıyorum aksam yine girerim inş
Dünkü menüm
Saat 11.30 kahvaltı
1kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Yarim simit
14 te öğle yemeği 1,5 kase tarhana çorbası
16 da 4 erik 4 çilek
19 da bir tabak yeşil fasulye
21 de eşime sofrada eşlik etmek adına 4-5 kaşık salata küçük bir kase yoğurt
1,5 litre su 1 saat tempolu yürüyüş
Kuzum yoğun olmasamm derdim dehımmmm gizli ajan seniiiii... insan bir pişşt der, ne olsun kuzum yemek yapacağım şimdi.. kızım uyandı ona yoğurt yediricem
hepsi de çok çok güzel olmuşşş
gel kuzum geelll.. hayırlı olsun ne kadarlık bebişin..BENDE GELİM Mİ75 KİLOYUM 158 BOY BEBEKTEN SONRA KALDIM ÖYLE ADİLE NAŞİT GİBİ
şaka yaptım canusuuuuuuu..bilmez miyim seni ben..Kuzum yoğun olmasamm derdim deahh şu işler güçler... Afiyet olsun kuzuuya sanada kolay gelsin cnmmm....
Biliriz biliriz birbirimizişaka yaptım canusuuuuuuu..bilmez miyim seni ben..
hoşgeldin bir takım kurallarımız var eğer kabul edersen birlikte devam ederizBENDE GELİM Mİ75 KİLOYUM 158 BOY BEBEKTEN SONRA KALDIM ÖYLE ADİLE NAŞİT GİBİ
yaptım da kimse yemek yemek istemiyor.. eşim de benim gibi rahatsız, gelir gelmez yattı.. oğlan da yemiycem dedi..Biliriz biliriz birbirimiziyaptın mı yemeğini bakim ?
Bende geldim mutluu yuvama ohhhh sefam olsun ....
geçmis olsun çokkkyaptım da kimse yemek yemek istemiyor.. eşim de benim gibi rahatsız, gelir gelmez yattı.. oğlan da yemiycem dedi..
sefan olsun tabii var mi yuva gibisi
canım zaten listede değilsin dönersen grsrzSelam kızlar dün gelemedim kusura bakmayın benim finallerim yaklaşıyor haftaya full sınavım var şans dileyin bana 3 haziranda kurtuluyorum bahar ayı alerji felan diye bir ilaç yazdı doktor inanılmaz iştah açıyor ağzım durmadı resmen herşeyi yedim ve hala da yiyebilirim alsam bir dert almasam bir dert kilo veremiyorum resmen toparlanıyım sınavlarım bitsin aktif katılcam inşallah bir süre izine gidiyorum ilk izin hakkımı da kullanıp süper dönücem inşallah
Hoşçakalın^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?