Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

huuuu kızlaaar başka yerde mi toplanıyorsunuz yoksaaa

canım yürüyüş lesli gibi hafif spor yap.. karın egzersizleri için bekle biraz....regl oldun mu bilmişyorum ama olunca biraz daha iniyor göbek ..ben 6. aydan sonra yapmıtım.. hoş yapmıyorum ya hala..
bende oyle dusunuyorum karnimi riske atamam. yok cnm daha regl olmadim insallah olunca iner bu gobek

bende memnun oldum cnm sagol :) evet 78.2 dim hamile kaldim 71 e indim dogumdn once 88 dim simdi 77 yim bayagi karisik oldu QUOTE="deadline, post: 41045733, member: 521675"]oyle canım ama daha cok erken sakin karın videolar yapma daha 2 ay olmuş sezeryandan sonra karnının toparlanması zaman alacak sonuçta ama gider zaten kilo verdikçe sonuçta sagliginda önemli dikisleri acilmasin zamanla spor tempoda arttırırsin zaten yavaştan başlamak lazım[/QUOTE]

Selam kızlaaaar
Okuldayım ve şarjım çok az geçmişi okuyamadım menümü paylaşıp çıkıyorum aksam yine girerim inş

Dünkü menüm
Saat 11.30 kahvaltı
1kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Yarim simit

14 te öğle yemeği 1,5 kase tarhana çorbası

16 da 4 erik 4 çilek

19 da bir tabak yeşil fasulye
21 de eşime sofrada eşlik etmek adına 4-5 kaşık salata küçük bir kase yoğurt

1,5 litre su 1 saat tempolu yürüyüş

Ben varım da gizliden he hee=) naber kuşum?
hımmmm gizli ajan seniiiii... insan bir pişşt der, ne olsun kuzum yemek yapacağım şimdi.. kızım uyandı ona yoğurt yediricem
hepsi de çok çok güzel olmuşşş

hımmmm gizli ajan seniiiii... insan bir pişşt der, ne olsun kuzum yemek yapacağım şimdi.. kızım uyandı ona yoğurt yediricem

hepsi de çok çok güzel olmuşşş
Kuzum yoğun olmasamm derdim de ahh şu işler güçler... Afiyet olsun kuzuuya sanada kolay gelsin cnmmm....

Biliriz biliriz birbirimizi yaptın mı yemeğini bakim ?
Bende geldim mutluu yuvama ohhhh sefam olsun ....
yaptım da kimse yemek yemek istemiyor.. eşim de benim gibi rahatsız, gelir gelmez yattı.. oğlan da yemiycem dedi..
sefan olsun tabii var mi yuva gibisi

Selam kızlar dün gelemedim kusura bakmayın benim finallerim yaklaşıyor haftaya full sınavım var şans dileyin bana 3 haziranda kurtuluyorum bahar ayı alerji felan diye bir ilaç yazdı doktor inanılmaz iştah açıyor ağzım durmadı resmen herşeyi yedim ve hala da yiyebilirim alsam bir dert almasam bir dert kilo veremiyorum resmen toparlanıyım sınavlarım bitsin aktif katılcam inşallah bir süre izine gidiyorum ilk izin hakkımı da kullanıp süper dönücem inşallah
Hoşçakalın^^

canım zaten listede değilsin dönersen grsrzizne gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…