Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar siz varya Süpersiniz harikasiniz ve artık benim hayatımın bir parcasisiniz sizi seviyorum ben yaaa

Sizden aldığım akılla yarın diyetisyene gidiyorum ve kilo veremesem de almadan tedavi işini hallediyorum inşaallah

Sizden aldığım akılla yarın diyetisyene gidiyorum ve kilo veremesem de almadan tedavi işini hallediyorum inşaallah
Cok sevindim senin adina canim ins. Kilo almadan sagligina kavusursun
Kizlar bugun ugrayamadim dunku menum sabah 1incedilim kasar 1simit 3y.k menemen cay 1h.yumurta
Oglen 10 sarma 1kase yogurt
Aksam 2tane magnum
2lt su 45 dkka yuruyus
April ben listeye girdigimden beri ilkdefa buhafta artida cikicagim ozur dilerim

Kızlar siz varya Süpersiniz harikasiniz ve artık benim hayatımın bir parcasisiniz sizi seviyorum ben yaaa
sizdeee benim sende çokk seviliyorsun canım benim takımın neşesi...

İnşallah canım bak çok doğru yapmışsın bu konuda. Profesyonel ellerde daha iyi adımlar atacaksın canım eminim...

ne oldu sana canım böyle! 2 magnum mu ? Senin verdiğin kilolara kastın mı var bakim artı çıkmak için bahane yok!!
Aslında dünkü yediklerin çok değil bunlarla artı olunmaz ki baska kacamaklar yoksaaaa...

Duyuru:

Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.

Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Kızlar ben yatmaya gidiyorum malum sabah Dr işleri var hepinizi öptüm

İyiki varsınız! Herdaim Sweetdimple ve sana teşekkürü borç biliriz,tekrar tekrar...

selam kızlar internet işini cozmeye çalışıyorum bugün bu haftasonu baglanacak inşallah sonunda yani bide dudagim uçuk çıktı alt dudagim şişti kocaman oldu yarısı botoxlu gibi canım acıyor ya krem sürdüm iyice hastalıklı oldum ben ya

Magnumdan baska kacamagim yok ama tatildeki aldigim kilonun yarisini verebilmistim gerisini veremedim oyuzden canim

Magnumdan baska kacamagim yok ama tatildeki aldigim kilonun yarisini verebilmistim gerisini veremedim oyuzden canim
bu aksamda aç yat hee , sabah tartıl bakalım neyse halin çıksın kilon. Haftaya gider İnşallah o fazlalıklar canım

ooo sevindim geliyor geliyor deadline geliyor nazarlardasın kuzum çok geçmiş olsun uçuk kremi kullan kuzumm. Sormaa ya hastalıklı topik olduk yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…