Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah acı biberli omlet
1 dılım peynır
öğle bir kase erik
2 kayısı
ara salata
akşam haşlama et
2 lt su
1 saat yuruyus

İyi geceler arkadaşlar
Bu saat oldu daha yeni girebildim
Haftasonu annemlerdeydim int bağlanamadım
dünkü menüm
11 de kahvaltı
4 zeytin
bir dilim peynir
4-5 adet patates kızartması
Yağda yumurta

14 de küçük bir peynirli pide ayran

19 da akşam yemeği
Bir tabak maklube salata ayran

1 lt su yarim saat yürüyüş

Gunaydin april ginaydin kizlar
Dun misafir ev toparlama utu disari alisverisi derken menumu bildirmeyi unuttum neyse dunku menum
Sabah 8.30
2d.c.ekmek 1k.k.peynir cay salata 5zeytin 1h.yumurta
2t.k. recel
Oglen 12.00
1kase corba
Aksam 6catal makarna 1bardak ayran 2lt su spor yok tumgun ayaktaydim veee tarti bildirimimi yapiyorum 68.9 um 1kilo vermisim cumadan bugune

Canım sen yine çok iyisin bigüncük , ben kaç gündür yazmamışım şimdi farkettimbenimde haftasonum çok yoğun geçti sen ne güzel vermişsin öyleeeben sabitim kıpırdama yok

günaydın canımm
günaydın canımm.. harikasııınn çok iyi vermişsin.. ben artıdayım

günaydın güzellikleeerrr..
maalesef artıdayım .. hala regl olamadım bugün çok şiş hissediyorum kendimi umarım olurum bugün.. artı olmamın nedeni de bu sanırım..
5 te 5 diyetime bugün başlıyorum . inşallah bozmadan tamamlarım.
bugün patates günü patateslerimi elma dilimi yaptım ve fırına attım bakalım ilk günümüz nasıl geçecek..

Kaç + bakim ? Nasılsın kuzum napıon ?
70.3 çıktım aprilim..yani 600 gr..
kilo aldığımı sanmam çünkü çok abartmadım dün sadece nutella yedim birazcık fazladan o kadar ..
ama regl 3 gün gecikti.. karnım bugün balon gibi umarım olurum..
oğluşumu okula gönderdim kızım da sabah 6 da uyanmıştı 7 buçukta tekrar uyudu ..
ben de ütü mü yapsam ortalığı mı toplasam kk ya mı baksam spor mu yapsam diye düşünürken burda buldum kendimi
sen nasılsın

Menü çok güzel zaten karşılığını almışsın tartıda tebrik ederim hedefin kaçtı canım?

Gu
Günaydın canim patatesin kaç türlüsünü yiycen ki diğer 4 gün neler yiyeceksin? Ben de aynı durumdayım bir regl olsam 1-2 kilo gidecek gibi hissediyorum umarım en kısa zamanda oluruz

Ödemdir o canım 5te5 bakalım ne yapacak cok merak ediyorum .
Evde olupta böyle erken kalksam hatunlar sizlere bayılıyorum. Nasıl olsa erkencisin vakit var hepsinide yaparsın sen kuzummm...

Dünkü menüm
Sabah 11 de küçük bir dilim ekmek
Birkaç dilim sucuklu yumurta
13 de öğlen yemeği
5 kaşık pırasa yemeği
4-5 dilim fırında patates
2 küçük tavuk budu
Ayran

16 da 4-5 dilim ev yapımı baklava çay

18 de iki lahmacun salata ayran

Haftasonu fazla kacti farkındayım bu hafta toparlayacağım inş

Günaydınlar herkese.. Ben 94.1 kg çıktım bu sabah ama 27 şubatta 114 kg idim. Hep sizlerden yararlanıyordum ama artık dayanamadım ve aranıza katılmak istedim (tabii alırsanız )

Eyvahh ! Yandın sen

Yanlış yere başvurmuşum özür dilerim az önce doğru yere başvurumu yaptım size başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…