Canım sen yine çok iyisin bigüncük , ben kaç gündür yazmamışım şimdi farkettimGunaydin april ginaydin kizlar
Dun misafir ev toparlama utu disari alisverisi derken menumu bildirmeyi unuttum neyse dunku menum
Sabah 8.30
2d.c.ekmek 1k.k.peynir cay salata 5zeytin 1h.yumurta
2t.k. recel
Oglen 12.00
1kase corba
Aksam 6catal makarna 1bardak ayran 2lt su spor yok tumgun ayaktaydim veee tarti bildirimimi yapiyorum 68.9 um 1kilo vermisim cumadan bugune
Ins. Cumaya kadar biraz daha vericem canim
Canım sen yine çok iyisin bigüncük , ben kaç gündür yazmamışım şimdi farkettimbenimde haftasonum çok yoğun geçti sen ne güzel vermişsin öyleee ben sabitim kıpırdama yok
günaydın canımmGünayydın
günaydın canımm.. harikasııınn çok iyi vermişsin.. ben artıdayımGunaydin april ginaydin kizlar
Dun misafir ev toparlama utu disari alisverisi derken menumu bildirmeyi unuttum neyse dunku menum
Sabah 8.30
2t.k. recel
Oglen 12.00
1kase corba
Aksam 6catal makarna 1bardak ayran 2lt su spor yok tumgun ayaktaydim veee tarti bildirimimi yapiyorum 68.9 um 1kilo vermisim cumadan bugune
Kaç + bakim ? Nasılsın kuzum napıon ?günaydın canımm
günaydın canımm.. harikasııınn çok iyi vermişsin.. ben artıdayım
Günaydın şekerrrrGünayydın
70.3 çıktım aprilim..yani 600 gr..Kaç + bakim ? Nasılsın kuzum napıon ?
Menü çok güzelGunaydin april ginaydin kizlar
Sabah 8.30
2t.k. recel
Oglen 12.00
1kase corba
Günaydın canim patatesin kaç türlüsünü yiycen ki diğer 4 gün neler yiyeceksin? Ben de aynı durumdayım bir regl olsam 1-2 kilo gidecek gibi hissediyorumgünaydın güzellikleeerrr..
maalesef artıdayım .. hala regl olamadım bugün çok şiş hissediyorum kendimi umarım olurum bugün.. artı olmamın nedeni de bu sanırım..
5 te 5 diyetime bugün başlıyorum . inşallah bozmadan tamamlarım.
bugün patates günü patateslerimi elma dilimi yaptım ve fırına attım bakalım ilk günümüz nasıl geçecek..
Ödemdir o canım70.3 çıktım aprilim..yani 600 gr..
kilo aldığımı sanmam çünkü çok abartmadım dün sadece nutella yedim birazcık fazladan o kadar ..
ama regl 3 gün gecikti.. karnım bugün balon gibi umarım olurum..
oğluşumu okula gönderdim kızım da sabah 6 da uyanmıştı 7 buçukta tekrar uyudu ..
ben de ütü mü yapsam ortalığı mı toplasam kk ya mı baksam spor mu yapsam diye düşünürken burda buldum kendimi
sen nasılsın
Eyvahh ! Yandın senDünkü menüm
Sabah 11 de küçük bir dilim ekmek
Birkaç dilim sucuklu yumurta
13 de öğlen yemeği
5 kaşık pırasa yemeği
4-5 dilim fırında patates
2 küçük tavuk budu
Ayran
16 da 4-5 dilim ev yapımı baklava çay
18 de iki lahmacun salata ayran
Haftasonu fazla kacti farkındayım bu hafta toparlayacağım inş
Nasil yararlanıodun bakim?Günaydınlar herkese.. Ben 94.1 kg çıktım bu sabah ama 27 şubatta 114 kg idim. Hep sizlerden yararlanıyordum ama artık dayanamadım ve aranıza katılmak istedim (tabii alırsanız )
Sizin listelerinizden kopya çektimNasil yararlanıodun bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?