- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
He hee=) tamammYanlış yere başvurmuşum özür dilerim az önce doğru yere başvurumu yaptım size başarılar.
canım 1. gün sadece tuzsuz yağsız patates, 2. gün sebze , 3. gün meyve, 4. gün et-tavuk, 5. gün yumurta yiycem ..Gu
Günaydın canim patatesin kaç türlüsünü yiycen ki diğer 4 gün neler yiyeceksin? Ben de aynı durumdayım bir regl olsam 1-2 kilo gidecek gibi hissediyorumumarım en kısa zamanda oluruz
çocuklar varken istesen de yatamıyorsun ki.. kızım öksürmeye başladı gece sık uyandım.. oğlumun da süt dişi çıkmıştı gece yastığın altına koyduk dişperisi gelsin diye.. tabi o uyuyunca ben 10 lira koydum.. sabahın 5 buçuğunda damladı bizim yatağa sevincini paylaşmak için..Ödemdir o canım5te5 bakalım ne yapacak cok merak ediyorum .
Evde olupta böyle erken kalksam hatunlar sizlere bayılıyorum. Nasıl olsa erkencisin vakit var hepsinide yaparsın sen kuzummm...
harbi fazla kaçmış.. bugün telafi edersin artık..Dünkü menüm
Sabah 11 de küçük bir dilim ekmek
Birkaç dilim sucuklu yumurta
13 de öğlen yemeği
5 kaşık pırasa yemeği
4-5 dilim fırında patates
2 küçük tavuk budu
Ayran
16 da 4-5 dilim ev yapımı baklava çay
18 de iki lahmacun salata ayran
Haftasonu fazla kacti farkındayım bu hafta toparlayacağım inş
gel kuzum geeell.. ne güzel 20 kilo vermişsin tebriklerGünaydınlar herkese.. Ben 94.1 kg çıktım bu sabah ama 27 şubatta 114 kg idim. Hep sizlerden yararlanıyordum ama artık dayanamadım ve aranıza katılmak istedim (tabii alırsanız )
Kızlar beni 5. takımdan çağırdılar ama kimse benimle msjlaşmıyo oraya gitmek zorundamıyım yoksa burada kalabirmiyim. Bi hoşgeldin bile demedilercanım 1. gün sadece tuzsuz yağsız patates, 2. gün sebze , 3. gün meyve, 4. gün et-tavuk, 5. gün yumurta yiycem ..
dayanabilirsem tabii.
benim doğumdan sonraki ilk reglm değil.. ama düzensiz gidiyor.. geçen ay 20. günde olmuştum.. şimdi 1 ayı geçecek..
çocuklar varken istesen de yatamıyorsun ki.. kızım öksürmeye başladı gece sık uyandım.. oğlumun da süt dişi çıkmıştı gece yastığın altına koyduk dişperisi gelsin diye.. tabi o uyuyunca ben 10 lira koydum.. sabahın 5 buçuğunda damladı bizim yatağa sevincini paylaşmak için..
kahvaltımı yaptım patatesle şimdi gidip ütü yapıcamm
harbi fazla kaçmış.. bugün telafi edersin artık..
gel kuzum geeell.. ne güzel 20 kilo vermişsin tebrikler
Güzel anne ! Süpeer annecanım 1. gün sadece tuzsuz yağsız patates, 2. gün sebze , 3. gün meyve, 4. gün et-tavuk, 5. gün yumurta yiycem ..
dayanabilirsem tabii.
benim doğumdan sonraki ilk reglm değil.. ama düzensiz gidiyor.. geçen ay 20. günde olmuştum.. şimdi 1 ayı geçecek..
çocuklar varken istesen de yatamıyorsun ki.. kızım öksürmeye başladı gece sık uyandım.. oğlumun da süt dişi çıkmıştı gece yastığın altına koyduk dişperisi gelsin diye.. tabi o uyuyunca ben 10 lira koydum.. sabahın 5 buçuğunda damladı bizim yatağa sevincini paylaşmak için..
Canım derler belki msjını görmemişlerdir henüz yoksa çok iyi bir takımdır. Bak biraz bakalım kaynaşamazsan gelirsin bize ama tabi 5. Takım davet ettiği icin suanda orada olman lazım . eğer olmazsa söylersin kaptanına izin alır gelirsin canımKızlar beni 5. takımdan çağırdılar ama kimse benimle msjlaşmıyo oraya gitmek zorundamıyım yoksa burada kalabirmiyim. Bi hoşgeldin bile demediler
Sağol umarım derlerCanım derler belki msjını görmemişlerdir henüz yoksa çok iyi bir takımdır. Bak biraz bakalım kaynaşamazsan gelirsin bize ama tabi 5. Takım davet ettiği icin suanda orada olman lazım . eğer olmazsa söylersin kaptanına izin alır gelirsin canım
inş dayanabilirsin canım biraz zor görünüyor...benim de regl çok düzensiz oluyor bazen 45 günde bircanım 1. gün sadece tuzsuz yağsız patates, 2. gün sebze , 3. gün meyve, 4. gün et-tavuk, 5. gün yumurta yiycem ..
dayanabilirsem tabii.
ahhh bu hafatsonlarıııııı...aslında azmedince kaçamak da yapılmıyor.. şöyle yapalım mı..bir hedef koyalım eğer o hedefi yakalrsak bir kaçamak ödülümüz olsun..merhaba bende haftasonu ankara da düğüne gittik uymadım hiç diyete aslında regl olunca pek umursamadım dıyım ama bugun kesin olarak diyetli yimm:))
şimdilik iii gidiyor
hadi bakalım bu hafta sıkıyönetim olsun hepimizeinş dayanabilirsin canım biraz zor görünüyor...benim de regl çok düzensiz oluyor bazen 45 günde bir
Evet yaa haftasonu gezmeler iyi de bide şu diyeti bozmasamneyse bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum kendime
oyyyy kıyamam ya dayanabilecek misin şimdiden aciktiysanacıktım looooooo
inş dayanabilirsin canım biraz zor görünüyor...benim de regl çok düzensiz oluyor bazen 45 günde bir
Evet yaa haftasonu gezmeler iyi de bide şu diyeti bozmasamneyse bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?