Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gu

Günaydın canim patatesin kaç türlüsünü yiycen ki diğer 4 gün neler yiyeceksin? Ben de aynı durumdayım bir regl olsam 1-2 kilo gidecek gibi hissediyorum umarım en kısa zamanda oluruz
canım 1. gün sadece tuzsuz yağsız patates, 2. gün sebze , 3. gün meyve, 4. gün et-tavuk, 5. gün yumurta yiycem ..
dayanabilirsem tabii.
benim doğumdan sonraki ilk reglm değil.. ama düzensiz gidiyor.. geçen ay 20. günde olmuştum.. şimdi 1 ayı geçecek..
Ödemdir o canım 5te5 bakalım ne yapacak cok merak ediyorum .
Evde olupta böyle erken kalksam hatunlar sizlere bayılıyorum. Nasıl olsa erkencisin vakit var hepsinide yaparsın sen kuzummm...
çocuklar varken istesen de yatamıyorsun ki.. kızım öksürmeye başladı gece sık uyandım.. oğlumun da süt dişi çıkmıştı gece yastığın altına koyduk dişperisi gelsin diye.. tabi o uyuyunca ben 10 lira koydum.. sabahın 5 buçuğunda damladı bizim yatağa sevincini paylaşmak için..
kahvaltımı yaptım patatesle şimdi gidip ütü yapıcamm
harbi fazla kaçmış.. bugün telafi edersin artık..
Günaydınlar herkese.. Ben 94.1 kg çıktım bu sabah ama 27 şubatta 114 kg idim. Hep sizlerden yararlanıyordum ama artık dayanamadım ve aranıza katılmak istedim (tabii alırsanız )
gel kuzum geeell.. ne güzel 20 kilo vermişsin tebrikler

Kızlar beni 5. takımdan çağırdılar ama kimse benimle msjlaşmıyo oraya gitmek zorundamıyım yoksa burada kalabirmiyim. Bi hoşgeldin bile demediler

Güzel anne ! Süpeer anne ne de güzel sevinmiş kuzucuk . Kolay gelsin o zaman ütüde sana

Kızlar beni 5. takımdan çağırdılar ama kimse benimle msjlaşmıyo oraya gitmek zorundamıyım yoksa burada kalabirmiyim. Bi hoşgeldin bile demediler
Canım derler belki msjını görmemişlerdir henüz yoksa çok iyi bir takımdır. Bak biraz bakalım kaynaşamazsan gelirsin bize ama tabi 5. Takım davet ettiği icin suanda orada olman lazım . eğer olmazsa söylersin kaptanına izin alır gelirsin canım

merhaba bende haftasonu ankara da düğüne gittik uymadım hiç diyete aslında regl olunca pek umursamadım dıyım ama bugun kesin olarak diyetli yimm:))
şimdilik iii gidiyor

inş dayanabilirsin canım biraz zor görünüyor...benim de regl çok düzensiz oluyor bazen 45 günde bir
Evet yaa haftasonu gezmeler iyi de bide şu diyeti bozmasam neyse bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum kendime

Son düzenleme:
merhaba bende haftasonu ankara da düğüne gittik uymadım hiç diyete aslında regl olunca pek umursamadım dıyım ama bugun kesin olarak diyetli yimm:))
şimdilik iii gidiyor
ahhh bu hafatsonlarıııııı...aslında azmedince kaçamak da yapılmıyor.. şöyle yapalım mı..bir hedef koyalım eğer o hedefi yakalrsak bir kaçamak ödülümüz olsun..
mesela eğer cuma ben 1 kilo verip 68.7 olursam o haftasonu dondurma yiycem..
hadi bakalım bu hafta sıkıyönetim olsun hepimize

Haftason Lübnan kimseler yoktu bayağı yazmışsınız bugün. Onları sonra okuyan şimdi dünkü menümü paylaşayım

Kahvaltı
Yumurta
K.k. Peynir
2 zeytin

Ara
1 kurabiye

Öğlen 14:00
4 köfte
Mercimek kase

Ara
Nesfit kucuk kase
Kahve

aksam 19:00
1 biber dolması
Mercimek

22 de 1 kurabiye

2 Lt kadar su

Ya arkadaslar ben dünü unutuyorum hep. Neden gunluk menü paylaşmiuoruz

tünaydın kızlaar
dünkü menüm
sabah 8.00
1 simit
saat 4 te 1 fırında tavuk butu 2 dilim patates yedim
saat 10 da çok acıktığım yüzden 2 kaşık yoğurtla 3-4 dilim patates daha yedim
2 nescafe içtim
1 saat yürüdüm 3 lt su içtim

kontrol tartımıda yaptım bugün -200deyimm

kızlar ben ilk 1,5lt suyuma bı paket karbonat atıyorum faydası olurmu bilemiyorum tabı henüz bu şekilde yapan varmı:?

Kızlar annem eve geldi sonunda. Patoloji sonucları da temiz çıkar inşallah.

Malum kalabalığımız var. Bu süreçte elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum diyetime. Pazartesi kilomu ogrenemedim cok merak ediyorum. İnşallah almamısimdir.

Bir de iki yıl üstüne ilk defa normal regl oldum acaba bundan sonra metabolizma hızımda farklılık olur mu

Demeyeyim dedim ama cok kaçmış ama yaa. O 5 dilim baklava olmayaydi yine iyiydi.

Sana bir önerim var: yememen gereken seylerin kac kalori olduğunu incele. Ve tabi o kadar kalorinin ne kadarlik bir sporla telafi edilebileceğine bak. ondan sonra yiyip yememe kararını daha dogru verirsin.

Mesela 2 dilim baklava 500 kalori. Bu 500 kaloriyi yakmak icin 1 saat tempolu yürüyüş yapmak gerek. 1 dilimini yakmak icin ise 2 saat ev ısı yapmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…