- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım zaten baklavanın diyette yeri yok ! Bir saat bile yetmez en az iki saat yürümek gerekir 500cal yakmak için...yapmayın kızlar !Demeyeyim dedim ama cok kaçmış ama yaa. O 5 dilim baklava olmayaydi yine iyiydi.
Sana bir önerim var: yememen gereken seylerin kac kalori olduğunu incele. Ve tabi o kadar kalorinin ne kadarlik bir sporla telafi edilebileceğine bak. ondan sonra yiyip yememe kararını daha dogru verirsin.
Mesela 2 dilim baklava 500 kalori. Bu 500 kaloriyi yakmak icin 1 saat tempolu yürüyüş yapmak gerek. 1 dilimini yakmak icin ise 2 saat ev ısı yapmak gerek.
Ne zaman sonuçlar? İnşallah cnm.Kızlar annem eve geldi sonunda. Patoloji sonucları da temiz çıkar inşallah.
Malum kalabalığımız var. Bu süreçte elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum diyetime. Pazartesi kilomu ogrenemedim cok merak ediyorum. İnşallah almamısimdir.
Bir de iki yıl üstüne ilk defa normal regl oldum acaba bundan sonra metabolizma hızımda farklılık olur mu
Lübnan ne alaka kızHaftason Lübnan kimseler yoktu bayağı yazmışsınız bugün. Onları sonra okuyan şimdi dünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı
Yumurta
K.k. Peynir
2 zeytin
Ara
1 kurabiye
Öğlen 14:00
4 köfte
Mercimek kase
Ara
Nesfit kucuk kase
Kahve
aksam 19:00
1 biber dolması
Mercimek
22 de 1 kurabiye
2 Lt kadar su
Ya arkadaslar ben dünü unutuyorum hep. Neden gunluk menü paylaşmiuoruz
oooo süperssiiinntünaydın kızlaar
dünkü menüm
sabah 8.00
1 simit
saat 4 te 1 fırında tavuk butu 2 dilim patates yedim
saat 10 da çok acıktığım yüzden 2 kaşık yoğurtla 3-4 dilim patates daha yedim
2 nescafe içtim
1 saat yürüdüm 3 lt su içtim
kontrol tartımıda yaptım bugün -200deyimm
1 paket çok canım günlük 1 çay kaşığını geçmememelikızlar ben ilk 1,5lt suyuma bı paket karbonat atıyorum faydası olurmu bilemiyorum tabı henüz bu şekilde yapan varmı:?
Kızlar annem eve geldi sonunda. Patoloji sonucları da temiz çıkar inşallah.
Malum kalabalığımız var. Bu süreçte elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum diyetime. Pazartesi kilomu ogrenemedim cok merak ediyorum. İnşallah almamısimdir.
Bir de iki yıl üstüne ilk defa normal regl oldum acaba bundan sonra metabolizma hızımda farklılık olur mu
canım maleseff dünkü olacakHaftason Lübnan kimseler yoktu bayağı yazmışsınız bugün. Onları sonra okuyan şimdi dünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı
Yumurta
K.k. Peynir
2 zeytin
Ara
1 kurabiye
Öğlen 14:00
4 köfte
Mercimek kase
Ara
Nesfit kucuk kase
Kahve
aksam 19:00
1 biber dolması
Mercimek
22 de 1 kurabiye
2 Lt kadar su
Ya arkadaslar ben dünü unutuyorum hep. Neden gunluk menü paylaşmiuoruz
canım cok cokkkkk güzel süper menü süper eksitünaydın kızlaar
dünkü menüm
sabah 8.00
1 simit
saat 4 te 1 fırında tavuk butu 2 dilim patates yedim
saat 10 da çok acıktığım yüzden 2 kaşık yoğurtla 3-4 dilim patates daha yedim
2 nescafe içtim
1 saat yürüdüm 3 lt su içtim
kontrol tartımıda yaptım bugün -200deyimm
hiç denemedim sadece 1.5 lt suyuma çubuk tarçın atıyorum o kadarkızlar ben ilk 1,5lt suyuma bı paket karbonat atıyorum faydası olurmu bilemiyorum tabı henüz bu şekilde yapan varmı:?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım geçmiş olsun tekrarKızlar annem eve geldi sonunda. Patoloji sonucları da temiz çıkar inşallah.
Evet farkındayımDemeyeyim dedim ama cok kaçmış ama yaa. O 5 dilim baklava olmayaydi yine iyiydi.
Sana bir önerim var: yememen gereken seylerin kac kalori olduğunu incele. Ve tabi o kadar kalorinin ne kadarlik bir sporla telafi edilebileceğine bak. ondan sonra yiyip yememe kararını daha dogru verirsin.
Mesela 2 dilim baklava 500 kalori. Bu 500 kaloriyi yakmak icin 1 saat tempolu yürüyüş yapmak gerek. 1 dilimini yakmak icin ise 2 saat ev ısı yapmak gerek.
Kendine nasıl bir ceza verdin bakim ?Evet farkındayım
Duteydim ellemiiii yeme diyeydimmmm
Dedim ya bugün sıkı yönetim var cezaliyim
canım maleseff dünkü olacaknot et hergün yediklerini öyle kolay oluyor. Menü güzel 19daki mercimek nedir? Bide 22de yeme cnm kurabiye yanlış saat
canım cok cokkkkk güzel süper menü süper eksi
hiç denemedim sadece 1.5 lt suyuma çubuk tarçın atıyorum o kadar
Aynen canım bende ondan dolayı koyuyorum. Gercekten tatlı krizini önlüyorTARÇIN DAHA İYİYMİŞ ŞEKERİ DENGELER EN AZINDAN :)
Okul dönüşü yürüdüm bir saat akşam da yürüyüş bandında yürüyeceğim.akşam yemegim de sadece salata olacakKendine nasıl bir ceza verdin bakim ?
evet canım yeterliOkul dönüşü yürüdüm bir saat akşam da yürüyüş bandında yürüyeceğim.akşam yemegim de sadece salata olacaknasıl yeterli mi sence April?
hoşgeldin canımmmmmselam takımın fit cıtır hatunları ben geldimhala hastayım ama daha iyi gibiyim sesimin tiz bir borozan gibi çıkması haricinde vede boğazımın ağrıması haricinde yani baktımda bişeyim yokmuş canım bir gel bir git yapıyorum buralara doğru dürüst uğrayamadım ya neyse artık burda olmaya çalışacağım akşamları nasıl gidiyor bakalım bu arada smiley kullanmayı özlemişim ya internetim geldi artık bol bol smiley kullancam
evet april internettende giremiyordum zaten akşamları uğrarımevet canım yeterlibi daha olmasın cıslı menü istemiyoruz ok?
hoşgeldin canımmmmmgeçmiş geçmiş yok tabii bişeyin nazlı daha sık uğrarsan seviniriz tabikiside internette geldiyse herşey taStamam gözüküyor canımm
bende zaten enn en müsait akşamları oluyorum ,tabii gündüzde elimden geleni yapıyorumevet april internettende giremiyordum zaten akşamları uğrarımbu arada kontrol tartısı olarak tartıldım 63.8 geldim -200 deyim yani gerçi çok değişken bir durumum var bende çözemiyorum bakalım cumaya neler olacak
inşallah april ama kilo vermiş olduğumun farkındayım çok mutluyum göbeğim falan baya küçüldü sanki birde spor yapıyordum ya baya sıkılaşmışım galiba bakalım şu ellileri görmek istiyorum artıkbende zaten enn en müsait akşamları oluyorum ,tabii gündüzde elimden geleni yapıyorumakşamları daha sık grsrz o zaman bakalım neler olcak -200 - 700 olsun İnşallah
tamam canım. hastanede napıyorsun şuandaki görevlerin neler canım?inşallah april ama kilo vermiş olduğumun farkındayım çok mutluyum göbeğim falan baya küçüldü sanki birde spor yapıyordum ya baya sıkılaşmışım galiba bakalım şu ellileri görmek istiyorum artıkakşamları görüşürüz april ben gündüz hiç giremiyorum malum zaten nefes alacak vaktim olmuyor birde internete girsem hastalar bize bakmıyor telefonla oynuyor bak bak derlermiş düşünsene
bir diş hekimi ne yapıyorsa yapıyorum apriltamam canım. hastanede napıyorsun şuandaki görevlerin neler canım?
tecrübelenmek adına yoğun bir yerde olman bence güzel bir avantaj canım.he heebir diş hekimi ne yapıyorsa yapıyorum apriltabi bazı şeyleri yapamıyorum malzeme yetersizği bazılarıda uzmanlık gerektiriyor ilçedeyim ya ama burası baya kalabalık bir ilçe akşama kadar bir tek öğlen yemek yerken boşum yani sürekli çalışma halindeyim zaten iki kilo almıştım çalışmaya başladım bir haftada verdim iki kiloyu bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?