Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım zaten baklavanın diyette yeri yok ! Bir saat bile yetmez en az iki saat yürümek gerekir 500cal yakmak için...yapmayın kızlar !

Ne zaman sonuçlar? İnşallah cnm.
Sen dikkat et tabi bozma canım kendi iyiliğin için hersey. Regl olmakla bağlantısı olduğunu sanmıyorum ama güzel bisey tabi normal regl olmak daim olsun güzelim

Lübnan ne alaka kız hatlar karışmış..
menün iyi .. 22 deki kuarbiye lmasa daha iyiymiş.

oooo süperssiiinn
kızlar ben ilk 1,5lt suyuma bı paket karbonat atıyorum faydası olurmu bilemiyorum tabı henüz bu şekilde yapan varmı:?
1 paket çok canım günlük 1 çay kaşığını geçmememeli

canım maleseff dünkü olacak not et hergün yediklerini öyle kolay oluyor. Menü güzel 19daki mercimek nedir? Bide 22de yeme cnm kurabiye yanlış saat

canım cok cokkkkk güzel süper menü süper eksi

kızlar ben ilk 1,5lt suyuma bı paket karbonat atıyorum faydası olurmu bilemiyorum tabı henüz bu şekilde yapan varmı:?
hiç denemedim sadece 1.5 lt suyuma çubuk tarçın atıyorum o kadar

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım geçmiş olsun tekrar

Evet farkındayım
Duteydim ellemiiii yeme diyeydimmmm
Dedim ya bugün sıkı yönetim var cezaliyim

TARÇIN DAHA İYİYMİŞ ŞEKERİ DENGELER EN AZINDAN :)

selam takımın fit cıtır hatunları ben geldim hala hastayım ama daha iyi gibiyim sesimin tiz bir borozan gibi çıkması haricinde vede boğazımın ağrıması haricinde yani baktımda bişeyim yokmuş canım bir gel bir git yapıyorum buralara doğru dürüst uğrayamadım ya neyse artık burda olmaya çalışacağım akşamları nasıl gidiyor bakalım bu arada smiley kullanmayı özlemişim ya internetim geldi artık bol bol smiley kullancam

Okul dönüşü yürüdüm bir saat akşam da yürüyüş bandında yürüyeceğim.akşam yemegim de sadece salata olacak nasıl yeterli mi sence April?
evet canım yeterlibi daha olmasın cıslı menü istemiyoruz ok?

hoşgeldin canımmmmmgeçmiş geçmiş yok tabii bişeyin nazlıdaha sık uğrarsan seviniriz tabikiside internette geldiyse herşey taStamam gözüküyor canımm

evet april internettende giremiyordum zaten akşamları uğrarım bu arada kontrol tartısı olarak tartıldım 63.8 geldim -200 deyim yani gerçi çok değişken bir durumum var bende çözemiyorum bakalım cumaya neler olacak

dünkü menüm
sabah 10
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk bal
3çay
3 dilim çavdar ekmeği
öğle 16
bir but ızgara
4 adet elma dilimli patates fırında
bir kase cacık
akşam 21
iki galeta
bir yeşil elma
1 saat yürüyüş tempolu
2,5 lt su

bende zaten enn en müsait akşamları oluyorum ,tabii gündüzde elimden geleni yapıyorumakşamları daha sık grsrz o zamanbakalım neler olcak -200 - 700 olsun İnşallah

bende zaten enn en müsait akşamları oluyorum ,tabii gündüzde elimden geleni yapıyorumakşamları daha sık grsrz o zamanbakalım neler olcak -200 - 700 olsun İnşallah
inşallah april ama kilo vermiş olduğumun farkındayım çok mutluyum göbeğim falan baya küçüldü sanki birde spor yapıyordum ya baya sıkılaşmışım galiba bakalım şu ellileri görmek istiyorum artıkakşamları görüşürüz april ben gündüz hiç giremiyorum malum zaten nefes alacak vaktim olmuyor birde internete girsem hastalar bize bakmıyor telefonla oynuyor bak bak derlermiş düşünsene

tamam canım. hastanede napıyorsun şuandaki görevlerin neler canım?

tamam canım. hastanede napıyorsun şuandaki görevlerin neler canım?
bir diş hekimi ne yapıyorsa yapıyorum april tabi bazı şeyleri yapamıyorum malzeme yetersizği bazılarıda uzmanlık gerektiriyor ilçedeyim ya ama burası baya kalabalık bir ilçe akşama kadar bir tek öğlen yemek yerken boşum yani sürekli çalışma halindeyim zaten iki kilo almıştım çalışmaya başladım bir haftada verdim iki kiloyu bu yüzden

tecrübelenmek adına yoğun bir yerde olman bence güzel bir avantaj canım.he hee kiloda gidiyorsa o daha da güzelmiş benim işim hiç hareketli değil akşama kadar pc başında otur oyüzden zor gidiyor işte kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…