- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ben varımkimsecikler yok ben üzgün
Ha haaa bu supermisEki Görüntüle 1539189 birazda gülelim!
inanırmısın tamda aklımdan geçtin nerde bizim kız dedimBen varım
Geldim canım biraz işlerim vardı anca halledebildim sen nasılsın ne yapıyorsuninanırmısın tamda aklımdan geçtin nerde bizim kız dedim
iyiyim canım bendeGeldim canım biraz işlerim vardı anca halledebildim sen nasılsın ne yapıyorsun
Muhabbeti kaçırdım deseneiyiyim canım bendeoturuyordum pc başında eşim geç gelcekti biraz bana yaramıştı ama pek gelenimiz olmadı akşam bi deadline bide ben vardık işler bitmiyor dimi hiç?
Gozunaydin canim annenin patoloji sonucuna sevindim. Rabbim dahada iyi etsin ins.Kızlar annem eve geldi sonunda. Patoloji sonucları da temiz çıkar inşallah.
Malum kalabalığımız var. Bu süreçte elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum diyetime. Pazartesi kilomu ogrenemedim cok merak ediyorum. İnşallah almamısimdir.
Bir de iki yıl üstüne ilk defa normal regl oldum acaba bundan sonra metabolizma hızımda farklılık olur mu
evvetMuhabbeti kaçırdım desene
Ömür biter iş bitmez malesef ama işsiz de olmuyor
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın napıyosun? ben kullanmıyorum kuzumApril mlyt ben geldim nasilsiniz kizlar bisey sorucam i stgram varmi sizin ekleyelim birbirimizi
Hoşgeldin canım benim yok malesefApril mlyt ben geldim nasilsiniz kizlar bisey sorucam i stgram varmi sizin ekleyelim birbirimizi
Iyi vallahi ne olsun gorumcemdeydim bugun gec geldim kizlari yatirdim simdi keyif yapiyorumhoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın napıyosun? ben kullanmıyorum kuzum
Kiz instagramda paylasim yapmasanizda alisveris susler pusler guzel oluyo takip icin bi benmi internet delisiyimHoşgeldin canım benim yok malesef
Ben zaten fazla internet kullanmıyorum bi burasi bir de haberleri okurumKiz instagramda paylasim yapmasanizda alisveris susler pusler guzel oluyo takip icin bi benmi internet delisiyim
Yok kiz ne yaslanmasi gencsin sen sadece internet sevmiyorwun anlasilan ben teknoloji manyagiyimBen zaten fazla internet kullanmıyorum bi burasi bir de haberleri okurumay yaslanmisim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?