- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım benim o şekilde var aktif değilim sadeceeKiz instagramda paylasim yapmasanizda alisveris susler pusler guzel oluyo takip icin bi benmi internet delisiyim
ayy ne yaşlanması asıl şimdi başlıyorr herşeyBen zaten fazla internet kullanmıyorum bi burasi bir de haberleri okurumay yaslanmisim ben yaa
Hadi bakalım ne yapacaksın cumaya bende merak ettimIyi vallahi ne olsun gorumcemdeydim bugun gec geldim kizlari yatirdim simdi keyif yapiyorumcumaya ins. Bomba gibi takimi kalkindircem resimlerimi before after yapip duruyorum ve super hissediyorum kendimi kiyafwtlerim iyice bollasti en son orta okulda 6li rakamlari gormustum ins. Almadan muhafaza edebilirim ramazanda
çok iyiyiz sen? GeZdinn tabi yoruldun ama iyi yaptın en güzeli hepp kaçmakselam kızlar haftasonu il dişindaydim firsat olmadi keyifler nasilll ben çok yorgunumm
Yok canım ne manyağı sende neti seviyorsun o kadarYok kiz ne yaslanmasi gencsin sen sadece internet sevmiyorwun anlasilan ben teknoloji manyagiyim
Sen sakın öyle bişey yapma!
Burcu teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyo sadece , valla bende evde olsam aynı olurdumYok canım ne manyağı sende neti seviyorsun o kadar
Oda guzel takip etmek daha eglenceliCanım benim o şekilde var aktif değilim sadeceefoto paylaşmıyorumm gerçekten güzel şeyler var ...
Hemde ne sevme teknolojide ne ciksa alirim hemenYok canım ne manyağı sende neti seviyorsun o kadar
Aynen dedigin gibi canim ama ben note4 kullandigimdan pc bana agir geliyor sadece pc dizi icin kullaniyorum telefonla foruma giriyorum her internet isimi onunla hallettigimden telefonum benim canimBurcu teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyo sadece , valla bende evde olsam aynı olurdumevdeyken pcden dışardayken cepten herdaim çevrimiçi...
En iyisini yapıyor elindeki nimetten faydalanmali insanBurcu teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyo sadece , valla bende evde olsam aynı olurdumevdeyken pcden dışardayken cepten herdaim çevrimiçi...
Bizz ! YaniEki Görüntüle 1539232 Eskiden ben
cok tŞk ederim cnm bu saatde meyve bile yemiyoruz biz topikcekEki Görüntüle 1539236 Kizlar buyrun size pasta ama meyve pastasi ikram ediyorum afiyet olsun
Teşekkür ederizEki Görüntüle 1539236 Kizlar buyrun size pasta ama meyve pastasi ikram ediyorum afiyet olsun
Buzdolabina koyun kahvaltidan sonra yiyincok tŞk ederim cnm bu saatde meyve bile yemiyoruz biz topikcek
bende üşendiğim zaman telden giriyorumOda guzel takip etmek daha eglenceli
Hemde ne sevme teknolojide ne ciksa alirim hemenalacak biseyim kalmadi teknolojinin yenilenmesini bekliyorum su aralar oyuzdende diyete sardim bosdurmayayayim diye
Aynen dedigin gibi canim ama ben note4 kullandigimdan pc bana agir geliyor sadece pc dizi icin kullaniyorum telefonla foruma giriyorum her internet isimi onunla hallettigimden telefonum benim canim
Yarin erken yirik ben mlyt cimTeşekkür ederizsüper görünüyo ama nerdeeee onu yiyebilecek cesaret bu saatte
Bak o olur hemde süper olurYarin erken yirik ben mlyt cim
Tuana_miray ozele gerek yok canim yolla istegi kabul edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?