- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
O ne kizŞeffaf kuş
Ayy ne olcak ? Yazdın ya direkt uluorta hesabını çok şeffafsın demek ! Espri kuzum espriO ne kiz
Ayy ne olcak ? Yazdın ya direkt uluorta hesabını çok şeffafsın demek ! Espri kuzum espri
ŞükürHe o anlamda
Osenin guzel gorusun canim saolBurcuu sen ne marifetli bir hatunsun öyle yaw Maşallah sana
Gizel zayoflamis ama biraz kalcasi kalsaymis fena olmazmis
Senin niye hiç foton yok kıss ! Before afterlar boşunamı ? He heeOsenin guzel gorusun canim saol
Gizel zayoflamis ama biraz kalcasi kalsaymis fena olmazmisnede olsa bayanin birazda olsa kalcalisi hos
aynen canimOsenin guzel gorusun canim saol
Gizel zayoflamis ama biraz kalcasi kalsaymis fena olmazmisnede olsa bayanin birazda olsa kalcalisi hos
ben ulaşayım hedefe yapcm before after tatlim annen nasil oldu?Senin niye hiç foton yok kıss ! Before afterlar boşunamı ? He hee
He hee hepimiz yapcaz evvetben ulaşayım hedefe yapcm before after tatlim annen nasil oldu?
geçmiş olsun tatlim çok sen nasilsin?He hee hepimiz yapcaz evvetannem nasıl olsun ağrılı sancılı geçiyor günleri! Sabredicek başka çaremiz yok bir hafta bitti henüz
Canim ben kapaliyim oyuzden eklemiyorumSenin niye hiç foton yok kıss ! Before afterlar boşunamı ? He hee
Ben iyiyim Şükür canımmgeçmiş olsun tatlim çok sen nasilsin?
Ayy evet şimdi hatırladım . Ama ben seni çok merak ediyorumCanim ben kapaliyim oyuzden eklemiyorum
ben de dizi izliyorum yeni üyelerin katilimi nasil tatlim?Ben iyiyim Şükür canımmtv bakıyorum aslında boş boş bakıyorum desem yeridir hee=))))
Kalan sağlar bizim çok iyiler,iyi gidiyorlar. Katılım olmayanı zaten pek listeye koymayı düşünmüyorum. Çünkü arkadaşlarımızın emeğine yazık olmasını istememben de dizi izliyorum yeni üyelerin katilimi nasil tatlim?
Whatspp gonderdim sonra silersin canimAyy evet şimdi hatırladım . Ama ben seni çok merak ediyorumbi güzellik yapta özelden göreyim barii he hee
aynen katiliyorum canimKalan sağlar bizim çok iyiler,iyi gidiyorlar. Katılım olmayanı zaten pek listeye koymayı düşünmüyorum. Çünkü arkadaşlarımızın emeğine yazık olmasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?