Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltı iyide sonrası biraz az olmuş canım
Fındık olayida süper

ooo herkes uyanmış menüler paylaşılmış..
aprilim su çok iyi içmişsin ben 3 ü geçemiyorum bu aralar.. önceden bardakla içiyordum şişeden 4 lt ..
şimdi tupper ware geçtim azaldı biraz miktar ..
kızlar menüler süper yaa..

ben dün patates günümü atlattım bugün sebze günümdeyim..
dünkü menüm
09:30 2 patates fırında yağsız, çay
14:00 2 tane fırın pattes
18:30 3 minik patates buharda haşlanmış
20:00 1 dilim elma ve 1 minik gofret kaçamağım oldu..
su 3 lt
spor 30 dk yürüyüş

@SVM_MRT
menün iyi saatleride belirt ok? Zamanla dahada iyi olacak herseyy

O Otimoti evet canım hic kalorisi yok 160 malesefff
@burcu_87 19 da geliyorum nerdeee erken yemek bu bile iyii önceden 21 de yerdim @Otimoti menülerde miktarları yaz ! Bakim hıı kızarım bak

Ya kasik dediniz kasik yazıyorum ok.
Mercimek denilmişse kasedir o. Kucuk kase icsem belirtirim ya da bı buyuk kase derim.

Neticede herkesin kendine göre bir ölçüsü var. Kepçe desen o bile değişken. Ha bazen parmak diyorum parmaktan parmağa da fark var. Ellerim büyüktür yani :)) Yani bu kadar takılmayın arkadaslar. Yiyoruz şifa niyetine ooihhh

Hepp erkenciyiz mecbur ben her saat bası bir bardak iciyorum kolay oluyorr...yoksa sevmem pek zorla icerim :)

Ok yorumlamalarda da ben de senin gibi cvplayacağım canım ...

haklısın tabii herkesin ölçüsü değişken ama canım listene bakalım mesela sabah menemen yemişsin ne kadar bir tava mı 2 kaşık mı.. yumurta demişsin yağda mı haşlanmış mı kaç tane..mercimek de kırmızısı var yeşili var çorbası var köftesi var değil mi..sonuçta takılmak değil bizimki birbirimize yardımcı olmak uyarmak..tamam kasenin büyüklüğü vs önemli değil ama bazı temel şeyleri yazabiliriz tabak gibi, kaşık gibi..birbirimizi takip edicez ki sonuca çabuk ulaşalım.. sporu yapmadıysak yapmadım diye yazıyoruz mesela ki diğer arkadaşlardan zılgıt yiyelim sonraki gün yapalım diye..
ama lütfen uyardığımız için de bu kadar alıngan olma yaaa seviyoruz biz seniiiii

Bende mi bir tuhaflık var arkadaşlar anlatamiyor muyum mercimek se corba dir diyosun biz muneccim değiliz canım listeyi okuyunca mercimek köftesi mi corbasi mi anliyalim eleştirilere karşı açık olmalısın biz burda kurallara uyalim sohbet muhabbet verelim kiloları diyoruz amaç bu yani kasmaya gerek yok

@SVM_MRT

menün iyi saatleride belirt ok? Zamanla dahada iyi olacak herseyy

HEMEN YAZIM O VAKİT
8.30
2 DOMATES
2 SALATALIK
2 DILIM KEPEKLİ EKMK
YEŞİLÇAY

10.00
TÜRK KAHVESİ
2 ERİK

12.30
1 KASE YOĞURT
5 KASIK NESFİT
YEŞİLÇAY

16.00
2 ERİK
1 Y.K.NESFİT

17.00
1 FİNCAN MEYVE SUYU

19.30
5 KASIK MANTI
SALATA

TAMAM MI BABYY

BU ARADA SPOR YOK SADECE SABAH AKŞAM 10 DK YÜRÜYÜŞ VAR

Sabah
8.001 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
4 zeytin
1 bardak şekersiz çay
1 dilim t.b.ekmegi
11.00 nescafe 2si birarada
13.30 2 tavuk bud ızgara
2 bardak ayran
16.00 nescafe 2si birarada
18.30 3 yaprak sarma
1 biber dolması
1 kase salata
20.00 1 yeşil elma
2lt su
Spor yok

Cok güzel olmuş bebemm =) suda iyi az degillki

Canımsınn tam da yazmak istediklerimi yazdın şuanda işte olduğumdan uzunuzun yazma imkanın yok çok tŞk ederim .
O Otimoti işte aynen bu sebeplerden isteğimiz sadece iyiliğin içindi,yoksa banane ! Hep sevecen kalmak ümidiyle heryerde herzaman

Selam canlarrrrr

Dünkü menüm
9.30 da bir poğaça çay
12 de öğlen yemeği

Küçük bir kase mercimek çorbası
4-5 kaşık tavuklu pilav

16 da 4 erik bir elma

19 de bir kase yayla çorbası

2 litre su 2 saat yürüyüş

Güzel canım menün

çok güzel olmuş menün..
çook güzel
Cok güzel olmuş bebemm =) suda iyi az degillki
az değil de önceden 4ü geçiyordum kışın bile o yüzden az geliyotr

bu menü ve bu sporla cuma günü birinci olursun süppper

kızlaaarrrr sporu aksattık mı ne grupçaaa.
ben sabahşları 1 saat yürüyordum ama 2 gündür minnakım uyuyor oluyor.. saat 10 dan sonra da sıcak.. akşamşarı çıkıcam artık yürüyüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…