- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Finallerinde başarılar canım çok iyi bilirim o hafta yemekler çok düzensiz ve araştırmalık oluyo..yine de menün güzel sporu 15 dk bile olsa aksatma bence..tünaydın kızlaaarr
dünkü menüm;
sabah 7de 1 sosisli poaça(küçüktü)
öğlen 3 te 1 tane tavada yumurta ekmeksiz ve az yağlı yedim
akşam 7 de fırında 1tavuk yedim 2 dilim patates(bugünde bunları yicem galiba final haftası işte..)
gece 12de 1 nescafe içtim..(sınavlarım bitsin uzun bi süre ağzıma nescafe sürmicem)
yürüyüş yada egzersiz yapamadım ama 3 lt su içtim acıktıkça canım bişey çekince hep su içiyorum
bugün fırsatım olursa 15 dk bile olsa egzersiz yapıcam kaç zamandır sporu saldım iyice
geçmişe biraz göz atıcam kızlar baya konuşmuşsunuz ama çok duramıycam gene.. bu sefer akşam gelcem yarım saat bile olsa
ben hala öyleyimm zırt pırt tartıdayım ..april duymasın ama..hahahah bir ara bende dakka başı tartılıyodum gün içinde 10 kere seviniyosam 10 kere üzülüyodum
ayy çok özlemişim sizi ya 1 saattir çıkamadım forumdan yazılanları menüleri okuyorum
Canım dayanamıyorsan yapmaben bu5te 5 diyeti yapamayacağım galiba.. başım dönüyoo midem kazınıyoooo..
regl de olamadım halaaa.. hamilemiyim yoksaaaaaa imdaaaatttt
duydum kiben hala öyleyimm zırt pırt tartıdayım ..april duymasın ama..
Gûzel canım menün,ne yaptın bakim dışarda? Nasılsın ?selam kızlar dünkü menüm hafif geçti çünkü dışarıya çıktım sadece 2 öğün beslenebildim
öğle tost limonata
akşamda yoğurtlu makarna 1 tabak
1 saat yürüyüş
2 litre su
çok zorlama kendini zorlandığın yerde bırak canım... diyet regli geciktirebiliyomuş ondanda olabilir ama kontrole git istersen belkide bebiş geliyodurben bu5te 5 diyeti yapamayacağım galiba.. başım dönüyoo midem kazınıyoooo..
regl de olamadım halaaa.. hamilemiyim yoksaaaaaa imdaaaatttt
kuaföre gittim cnm saçıma cila attırdım gezdim biraz geldimGûzel canım menün,ne yaptın bakim dışarda? Nasılsın ?
iyiyiz sen? Ohh sporlar yapılmış detokslar başlamış yineSelam kuslar nabersiniz ben spordan yeni geldim simdi bugun detoksa girdim ayran detoksu tarzi bisey sizler nasilsiniz?
yine ilginç değişik bir menüyle geldin kaptancım toplamda sen hiçbişey yememişsin ki kuzum iyi dayanmışsınDunku menum
Sabah
1 kase corn flakes
Ara
1 sade nescafe
Ogle
1 tost ayvalik
1 kola
Aksam
3-4 kuru kayisi
1 yesil cay
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Saatler de ben 6:30 da hayata basladigim
Icin cok gec degil kizlar yani aksam en gec 8 falandir
ohh sefan olsunkuaföre gittim cnm saçıma cila attırdım gezdim biraz geldim
Iyilik carsidaydim bugun bayagi yoruldum daha yeni oturdum sen nasilsinSelam kızlar naber ?
Iyidir canim senden naber tatilde yediklerime sayiyorumSelam kızlar naber ?
nabersin tatlim nasil gidiyor diyet?Iyilik carsidaydim bugun bayagi yoruldum daha yeni oturdum sen nasilsin
Hamarat hatun seni bütün hazırlığı yapmışohhh beeeaaaaa regl oldum sonunda.. cuma olmam gerekirken 5 gün gecikti.. çok korktum valla..
5et 5 i de bozdum bu arada..
haftaya denemek istiyorum tekrardan..
yarın arkadaşlar gelecek hatta kankalarım diyeyim.. herbiri ayrı bişey sever.. birine tiramisu yaptım yarın kakaosunu dökmesi kadlı..
birisi su böreği sever ama tabi ben yalancısını yaptım, sadece fırında pişmesi kaldı
biri de kısır sever,, o yarına artık
işin kötüsü ben hepsini severim.. kendime de meyve tabağı yapıcam...
heheee fikir iyi de uygulaması çok zooorrr..Hamarat hatun seni bütün hazırlığı yapmış
Meyve tabağı fikri çok iyi
İyi yapmışsın canım en güzeli insanın kendi yapması eminim güzel olmuşlardırheheee fikir iyi de uygulaması çok zooorrr..
bu arada börek ve tiramisu ilk denemem..
normalde ne zaman arkadaşlar vs gelecek olsa hep kv ve görümcem yapar getiriler sağolsunlar.. bu sefer de dediler biz yapalım yok dedim öğreneyim ben de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?