Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Finallerinde başarılar canım çok iyi bilirim o hafta yemekler çok düzensiz ve araştırmalık oluyo..yine de menün güzel sporu 15 dk bile olsa aksatma bence..

ben bu5te 5 diyeti yapamayacağım galiba.. başım dönüyoo midem kazınıyoooo..
regl de olamadım halaaa.. hamilemiyim yoksaaaaaa imdaaaatttt

hahahah bir ara bende dakka başı tartılıyodum gün içinde 10 kere seviniyosam 10 kere üzülüyodum
ayy çok özlemişim sizi ya 1 saattir çıkamadım forumdan yazılanları menüleri okuyorum
ben hala öyleyimm zırt pırt tartıdayım ..april duymasın ama..

selam kızlar dünkü menüm hafif geçti çünkü dışarıya çıktım sadece 2 öğün beslenebildim
öğle tost limonata
akşamda yoğurtlu makarna 1 tabak
1 saat yürüyüş
2 litre su

selam kızlar dünkü menüm hafif geçti çünkü dışarıya çıktım sadece 2 öğün beslenebildim
öğle tost limonata
akşamda yoğurtlu makarna 1 tabak
1 saat yürüyüş
2 litre su
Gûzel canım menün,ne yaptın bakim dışarda? Nasılsın ?

ben bu5te 5 diyeti yapamayacağım galiba.. başım dönüyoo midem kazınıyoooo..
regl de olamadım halaaa.. hamilemiyim yoksaaaaaa imdaaaatttt
çok zorlama kendini zorlandığın yerde bırak canım... diyet regli geciktirebiliyomuş ondanda olabilir ama kontrole git istersen belkide bebiş geliyodur

Selam kuslar nabersiniz ben spordan yeni geldim simdi bugun detoksa girdim ayran detoksu tarzi bisey sizler nasilsiniz?

Dunku menum
Sabah
1 kase corn flakes

Ara
1 sade nescafe

Ogle
1 tost ayvalik
1 kola

Aksam
3-4 kuru kayisi
1 yesil cay

Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus

Saatler de ben 6:30 da hayata basladigim
Icin cok gec degil kizlar yani aksam en gec 8 falandir

Selam kuslar nabersiniz ben spordan yeni geldim simdi bugun detoksa girdim ayran detoksu tarzi bisey sizler nasilsiniz?
iyiyiz sen? Ohh sporlar yapılmış detokslar başlamış yine kolay gelsin iyi gelir İnşallah canıma...

yine ilginç değişik bir menüyle geldin kaptancım toplamda sen hiçbişey yememişsin ki kuzum iyi dayanmışsın

kuaföre gittim cnm saçıma cila attırdım gezdim biraz geldim
ohh sefan olsun

ohhh beeeaaaaa regl oldum sonunda.. cuma olmam gerekirken 5 gün gecikti.. çok korktum valla..
5et 5 i de bozdum bu arada..
haftaya denemek istiyorum tekrardan..
yarın arkadaşlar gelecek hatta kankalarım diyeyim.. herbiri ayrı bişey sever.. birine tiramisu yaptım yarın kakaosunu dökmesi kadlı..
birisi su böreği sever ama tabi ben yalancısını yaptım, sadece fırında pişmesi kaldı
biri de kısır sever,, o yarına artık
işin kötüsü ben hepsini severim.. kendime de meyve tabağı yapıcam...

deadline sen sadece akşamları girebiliyorsun nete.. ben de akşamları giremiyorum karşılaşamadık bir türlüüüü.. özledim seni.. nasıl gidiyor doktorcum iş hayatı..çok yormuyırlardır seni inşallah..
ben de temmuzu bekliyorum , atama için son bir şans verdim kendime, olmazsa istifaaaaaaaa...

Hamarat hatun seni bütün hazırlığı yapmış
Meyve tabağı fikri çok iyi

loyalty88
A afrodit26
kızlar nete giriyorsanız bize de uğrayın olur muuu merak ediyorum sizi..
@dalin26 arkadaşım en son yavrun hastanede yoğun bakımdaydı ne oldu nasıl şimdi .. girersen sen de bir haber ver olur muu

Hamarat hatun seni bütün hazırlığı yapmış
Meyve tabağı fikri çok iyi
heheee fikir iyi de uygulaması çok zooorrr..
bu arada börek ve tiramisu ilk denemem..
normalde ne zaman arkadaşlar vs gelecek olsa hep kv ve görümcem yapar getiriler sağolsunlar.. bu sefer de dediler biz yapalım yok dedim öğreneyim ben de ..

İyi yapmışsın canım en güzeli insanın kendi yapması eminim güzel olmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…