Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Spor cok iyi ya cnm alkışş

merhaba hanımlar ben de aranıza katılmak istiyorum. boyum 166- kilom 75.6
boy ve kilo orantımdan da anlaşılacağı gibi şişman kategorisine giriyorum

Hoş buldum (= 34 yaşındayım ve 60lı rakamlara geri dönmek istiyorum.. dün dolabımda giyecek bir kıyafet bulamadığımda durumum ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım

Sevgili april ve sevgili İspanyol teşekkür ederim nazik cevaplarınız icin. Tabi siz az yiyonuz kolay yaziyonuz. Bundan sonra destan yazıcım size :)

hoş buldum (= kuralları okudum ama yardıma ihtiyacım olacağı kesin

Hosgeldin canım.

Ben de 3 haftadır buradayım ama daha öğrenemedim kuralları

Dünkü menüyü paylaşıyoruz sporumuz ve içtiğimiz su miktarını da ekleyerek.
Pazartesi kontrol tartısı var, cuma gunu de asıl tartı gunu. 3 haftalik deneme sürecinden sonra kurallara uymuşsan listeye girebiliyorsun

Merhaba canım (=
Şu an bildiğim günlük ve haftalık mesaj sayısı önemi, bir gün öncesinde yenilenlerin yazılması gerektiği (=
Sen benden daha iyi durumdasındır

tünaydın kızlaaarr
dünkü menüm;
sabah 7de 1 sosisli poaça(küçüktü)
öğlen 3 te 1 tane tavada yumurta ekmeksiz ve az yağlı yedim
akşam 7 de fırında 1tavuk yedim 2 dilim patates(bugünde bunları yicem galiba final haftası işte..)
gece 12de 1 nescafe içtim..(sınavlarım bitsin uzun bi süre ağzıma nescafe sürmicem)
yürüyüş yada egzersiz yapamadım ama 3 lt su içtim acıktıkça canım bişey çekince hep su içiyorum
bugün fırsatım olursa 15 dk bile olsa egzersiz yapıcam kaç zamandır sporu saldım iyice

geçmişe biraz göz atıcam kızlar baya konuşmuşsunuz ama çok duramıycam gene.. bu sefer akşam gelcem yarım saat bile olsa

Canım 1 tavuk mu? Su içmekle en iyisini yapıosun kuzum :) tabiki spor olmazsa olmazZZ... Bekleriz gel gel güzelim....

Hoş buldum (= 34 yaşındayım ve 60lı rakamlara geri dönmek istiyorum.. dün dolabımda giyecek bir kıyafet bulamadığımda durumum ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım
hoş geldin canımm..hedef kiln nedir
Sevgili april ve sevgili İspanyol teşekkür ederim nazik cevaplarınız icin. Tabi siz az yiyonuz kolay yaziyonuz. Bundan sonra destan yazıcım size :)
hahhaaaa alemsin.. sen benim daha önceki menülerimi görecektin .. mutfak tartım var benim her yediğimi tartarak yazıyordum .. aprilin başı dönünce vazgeçtim.. mesela sabah 62 gr peynir 24 gr zeytin gibi.. hala tartıyorum ama yazmıyorum ..
sınav kuşuuuu.. yazık sana..sınavların bitsin bol bol muhabbet ederiz canım..

öncelikle tam kilonu alabilirmiyim bugün kaç kgsun? Tam hedefin kaç kg? Daha önce baska bir takimda yaristinmi? Kaptan sosyestetik ben ve deadline yardımcısıyîz.daima aklına takılan bişey olursa sor yardimci olmaya calisiriz canım. Öğrenirsin zamanlaa herseyi zaten

bende tŞk ederim bizi anladığın için sen yaz da biz seve seve okuruz canım ...yoksaaaa sen bir tencereyi bitiriyormuydun?yaramazzzz....

ayy en kötüsüde o olan hatta bol gelen giysilerin içine girememek.. çok değil canım 1 aya girersin o giysilere bi zaman sonrada popocundan düşer tüm kotların azcık dikkat edersen çabucak gider kilocukların

Canım 1 tavuk mu? Su içmekle en iyisini yapıosun kuzum :) tabiki spor olmazsa olmazZZ... Bekleriz gel gel güzelim....

ayy kafam iyice dağılmış benim ne 1 tavuğu but yedim 1 tane küçüklerinden

hahahah bir ara bende dakka başı tartılıyodum gün içinde 10 kere seviniyosam 10 kere üzülüyodum
ayy çok özlemişim sizi ya 1 saattir çıkamadım forumdan yazılanları menüleri okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…