- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Haftasonunun acısını çıkartmam lazımdı canimbu menü ve bu sporla cuma günü birinci olursun süppper
Spor cok iyi ya cnm alkışşSelam canlarrrrr
Dünkü menüm
9.30 da bir poğaça çay
12 de öğlen yemeği
Küçük bir kase mercimek çorbası
4-5 kaşık tavuklu pilav
16 da 4 erik bir elma
19 de bir kase yayla çorbası
2 litre su 2 saat yürüyüş
Hosgeldinmerhaba hanımlar ben de aranıza katılmak istiyorum. boyum 166- kilom 75.6
boy ve kilo orantımdan da anlaşılacağı gibi şişman kategorisine giriyorum
Hoşgeldin canimmerhaba hanımlar ben de aranıza katılmak istiyorum. boyum 166- kilom 75.6
boy ve kilo orantımdan da anlaşılacağı gibi şişman kategorisine giriyorum
hoş buldum (= kuralları okudum ama yardıma ihtiyacım olacağı kesin
Aynen o dolapta içine giremediklerimiz bize kamçı olsunHoş buldum (= 34 yaşındayım ve 60lı rakamlara geri dönmek istiyorum.. dün dolabımda giyecek bir kıyafet bulamadığımda durumum ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım
Canım 1 tavuk mu? Su içmekle en iyisini yapıosun kuzum :) tabiki spor olmazsa olmazZZ... Bekleriz gel gel güzelim....tünaydın kızlaaarr
dünkü menüm;
sabah 7de 1 sosisli poaça(küçüktü)
öğlen 3 te 1 tane tavada yumurta ekmeksiz ve az yağlı yedim
akşam 7 de fırında 1tavuk yedim 2 dilim patates(bugünde bunları yicem galiba final haftası işte..)
gece 12de 1 nescafe içtim..(sınavlarım bitsin uzun bi süre ağzıma nescafe sürmicem)
yürüyüş yada egzersiz yapamadım ama 3 lt su içtim acıktıkça canım bişey çekince hep su içiyorum
bugün fırsatım olursa 15 dk bile olsa egzersiz yapıcam kaç zamandır sporu saldım iyice
geçmişe biraz göz atıcam kızlar baya konuşmuşsunuz ama çok duramıycam gene.. bu sefer akşam gelcem yarım saat bile olsa
hoş geldin canımm..hedef kiln nedirHoş buldum (= 34 yaşındayım ve 60lı rakamlara geri dönmek istiyorum.. dün dolabımda giyecek bir kıyafet bulamadığımda durumum ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım
hahhaaaa alemsin.. sen benim daha önceki menülerimi görecektin .. mutfak tartım var benim her yediğimi tartarak yazıyordum .. aprilin başı dönünce vazgeçtim.. mesela sabah 62 gr peynir 24 gr zeytin gibi.. hala tartıyorum ama yazmıyorum ..Sevgili april ve sevgili İspanyol teşekkür ederim nazik cevaplarınız icin. Tabi siz az yiyonuz kolay yaziyonuz. Bundan sonra destan yazıcım size :)
sınav kuşuuuu.. yazık sana..sınavların bitsin bol bol muhabbet ederiz canım..tünaydın kızlaaarr
dünkü menüm;
sabah 7de 1 sosisli poaça(küçüktü)
öğlen 3 te 1 tane tavada yumurta ekmeksiz ve az yağlı yedim
akşam 7 de fırında 1tavuk yedim 2 dilim patates(bugünde bunları yicem galiba final haftası işte..)
gece 12de 1 nescafe içtim..(sınavlarım bitsin uzun bi süre ağzıma nescafe sürmicem)
yürüyüş yada egzersiz yapamadım ama 3 lt su içtim acıktıkça canım bişey çekince hep su içiyorum
bugün fırsatım olursa 15 dk bile olsa egzersiz yapıcam kaç zamandır sporu saldım iyice
geçmişe biraz göz atıcam kızlar baya konuşmuşsunuz ama çok duramıycam gene.. bu sefer akşam gelcem yarım saat bile olsa
öncelikle tam kilonu alabilirmiyim bugün kaç kgsun? Tam hedefin kaç kg? Daha önce baska bir takimda yaristinmi? KaptanHoş buldum (= 34 yaşındayım ve 60lı rakamlara geri dönmek istiyorum.. dün dolabımda giyecek bir kıyafet bulamadığımda durumum ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım
bende tŞk ederim bizi anladığın içinSevgili april ve sevgili İspanyol teşekkür ederim nazik cevaplarınız icin. Tabi siz az yiyonuz kolay yaziyonuz. Bundan sonra destan yazıcım size :)
ayy en kötüsüde o olan hatta bol gelen giysilerin içine girememek.. çok değil canım 1 aya girersin o giysilere bi zaman sonrada popocundan düşer tüm kotlarınHoş buldum (= 34 yaşındayım ve 60lı rakamlara geri dönmek istiyorum.. dün dolabımda giyecek bir kıyafet bulamadığımda durumum ne kadar vahim olduğunu bir kez daha anladım
Canım 1 tavuk mu? Su içmekle en iyisini yapıosun kuzum :) tabiki spor olmazsa olmazZZ... Bekleriz gel gel güzelim....
hahahah bir ara bende dakka başı tartılıyodum gün içinde 10 kere seviniyosam 10 kere üzülüyodumhoş geldin canımm..hedef kiln nedir
hahhaaaa alemsin.. sen benim daha önceki menülerimi görecektin .. mutfak tartım var benim her yediğimi tartarak yazıyordum .. aprilin başı dönünce vazgeçtim.. mesela sabah 62 gr peynir 24 gr zeytin gibi.. hala tartıyorum ama yazmıyorum ..
sınav kuşuuuu.. yazık sana..sınavların bitsin bol bol muhabbet ederiz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?