- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bizde seniiiiiSeviyorumm sizi ulenn!
ne yaptın yine bişeyler yeni ciciler yapma telaşındamısın hamarat hatunIyilik carsidaydim bugun bayagi yoruldum daha yeni oturdum sen nasilsin
iyiyim canım paramparçayı izlioz eşimleIyidir canim senden naber tatilde yediklerime sayiyorum
nabersin tatlim nasil gidiyor diyet?
Çok sevindim, sevinirim ,mutluu olurum ki bendeBizde seniiiii
Hep mutlu ol hep sevin hiç üzülme ki zatenÇok sevindim, sevinirim ,mutluu olurum ki bende
canım o senin diyetten kilo vermelerinden kaynaklandı bence neyse ki olmuşsun gözünaydın.ohhh beeeaaaaa regl oldum sonunda.. cuma olmam gerekirken 5 gün gecikti.. çok korktum valla..
5et 5 i de bozdum bu arada..
haftaya denemek istiyorum tekrardan..
yarın arkadaşlar gelecek hatta kankalarım diyeyim.. herbiri ayrı bişey sever.. birine tiramisu yaptım yarın kakaosunu dökmesi kadlı..
birisi su böreği sever ama tabi ben yalancısını yaptım, sadece fırında pişmesi kaldı
biri de kısır sever,, o yarına artık
işin kötüsü ben hepsini severim.. kendime de meyve tabağı yapıcam...
Allah gönlüne göre hayırlısı ne ise onu versin canım sanada. Bakalım neler olacak temmuzun kaçında belli olacak peki?@deadline sen sadece akşamları girebiliyorsun nete.. ben de akşamları giremiyorum karşılaşamadık bir türlüüüü.. özledim seni.. nasıl gidiyor doktorcum iş hayatı..çok yormuyırlardır seni inşallah..
ben de temmuzu bekliyorum , atama için son bir şans verdim kendime, olmazsa istifaaaaaaaa...
Bende çok merak ediyorum@loyalty88
@afrodit26
kızlar nete giriyorsanız bize de uğrayın olur muuu merak ediyorum sizi..
@dalin26 arkadaşım en son yavrun hastanede yoğun bakımdaydı ne oldu nasıl şimdi .. girersen sen de bir haber ver olur muu
afiyet olsun canim sen yeme dikkat et yemeeohhh beeeaaaaa regl oldum sonunda.. cuma olmam gerekirken 5 gün gecikti.. çok korktum valla..
5et 5 i de bozdum bu arada..
haftaya denemek istiyorum tekrardan..
yarın arkadaşlar gelecek hatta kankalarım diyeyim.. herbiri ayrı bişey sever.. birine tiramisu yaptım yarın kakaosunu dökmesi kadlı..
birisi su böreği sever ama tabi ben yalancısını yaptım, sadece fırında pişmesi kaldı
biri de kısır sever,, o yarına artık
işin kötüsü ben hepsini severim.. kendime de meyve tabağı yapıcam...
n@deadline sen sadece akşamları girebiliyorsun nete.. ben de akşamları giremiyorum karşılaşamadık bir türlüüüü.. özledim seni.. nasıl gidiyor doktorcum iş hayatı..çok yormuyırlardır seni inşallah..
ben de temmuzu bekliyorum , atama için son bir şans verdim kendime, olmazsa istifaaaaaaaa...
İşte bu! Çok güzel çokkkk...bizde olucaz kigünün before afteriEki Görüntüle 1540285
Yok canim dugunlere hazirlik elbiseleri almistim esarplar kalmisti onlari aldim hint kinasi ve desende aldim dugune tam tesekkullu hazirlaniyorum. Cok yorulmusum pestilim cikmis dun uyuya kalmisimne yaptın yine bişeyler yeni ciciler yapma telaşındamısın hamarat hatunbende iyiyim birAzcık oramburamın ağrıları hariç tabi
iyiyim canım paramparçayı izlioz eşimle
Iste bu supermis acaba kac kilo vermis sporla verdigi kesin toparlanmis bacaklari supergünün before afteriEki Görüntüle 1540285
Eki Görüntüle 1540299
HAYAT FELSEFEMİZ!
Kimin düğünü var canım ?Yok canim dugunlere hazirlik elbiseleri almistim esarplar kalmisti onlari aldim hint kinasi ve desende aldim dugune tam tesekkullu hazirlaniyorum. Cok yorulmusum pestilim cikmis dun uyuya kalmisim
Iste bu supermis acaba kac kilo vermis sporla verdigi kesin toparlanmis bacaklari superdarisi bizlere ins.
Esimin halasinin oglunun 2hafta sonrasida amcasinin kizinin var memleketteGünaydın herkese
eşim şuanlık pek kullanmıyor ama , nerede yaptırdın nasıl oluyor yinede aklımda bulunsun çok beğendim babam için yaptırabilirimGunaydin kizlar esimin bugun dogum gunuydu gumus tespih ucuna isimlerini yazdirdim cok begendi eger sizin esinizde tesbih seviyorsa aklinizda bulunsun diye soyleyeyim dedimEki Görüntüle 1540698
evvet çok gûzel olacakmış İnşallah verirsinde daha iyi hissedersin sende cnmEsimin halasinin oglunun 2hafta sonrasida amcasinin kizinin var memlekette
Kismetse haftaya baba ocagina gidiyorum. Ramazanin 15gununu tutup evime gelicegim sonra yine valiz hazirlayacagim bayrama esimin memleketine gidicez sonra zaten dugunler tempolu bir yaz olacak benimnicin oyuzden simdiden kilo vermek istiyorumki o tempoda diyet yapamam bari verebildigimce vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?