Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Iyilik carsidaydim bugun bayagi yoruldum daha yeni oturdum sen nasilsin
ne yaptın yine bişeyler yeni ciciler yapma telaşındamısın hamarat hatun bende iyiyim birAzcık oramburamın ağrıları hariç tabi

Iyidir canim senden naber tatilde yediklerime sayiyorum

nabersin tatlim nasil gidiyor diyet?
iyiyim canım paramparçayı izlioz eşimle

canım o senin diyetten kilo vermelerinden kaynaklandı bence neyse ki olmuşsun gözünaydın.
Yapma bencede zorlandın biraz. Opps yarın şenlik var ne güzel şimdiden iyi eğlenceler dilerim sana.
Meyve tabağımı enfess! Afiyet olsun ispanyolcum en güzelide o aslında niye misafirlere böyle kalorili şeyler yapılır ki? Sonra da herkes zayıflamaya uğraşır âlemiz yahu!

Allah gönlüne göre hayırlısı ne ise onu versin canım sanada. Bakalım neler olacak temmuzun kaçında belli olacak peki?

@loyalty88
@afrodit26
kızlar nete giriyorsanız bize de uğrayın olur muuu merak ediyorum sizi..
@dalin26 arkadaşım en son yavrun hastanede yoğun bakımdaydı ne oldu nasıl şimdi .. girersen sen de bir haber ver olur muu
Bende çok merak ediyorum hep aklımda ...

afiyet olsun canim sen yeme dikkat et yemee

n
hayirlisi olsun canim

ne yaptın yine bişeyler yeni ciciler yapma telaşındamısın hamarat hatun bende iyiyim birAzcık oramburamın ağrıları hariç tabi

iyiyim canım paramparçayı izlioz eşimle
Yok canim dugunlere hazirlik elbiseleri almistim esarplar kalmisti onlari aldim hint kinasi ve desende aldim dugune tam tesekkullu hazirlaniyorum. Cok yorulmusum pestilim cikmis dun uyuya kalmisim

Iste bu supermis acaba kac kilo vermis sporla verdigi kesin toparlanmis bacaklari super darisi bizlere ins.

Kimin düğünü var canım ?

Gunaydin kizlar esimin bugun dogum gunuydu gumus tespih ucuna isimlerini yazdirdim cok begendi eger sizin esinizde tesbih seviyorsa aklinizda bulunsun diye soyleyeyim dedim

Günaydın herkese
Esimin halasinin oglunun 2hafta sonrasida amcasinin kizinin var memlekette
Kismetse haftaya baba ocagina gidiyorum. Ramazanin 15gununu tutup evime gelicegim sonra yine valiz hazirlayacagim bayrama esimin memleketine gidicez sonra zaten dugunler tempolu bir yaz olacak benimnicin oyuzden simdiden kilo vermek istiyorumki o tempoda diyet yapamam bari verebildigimce vereyim diyorum

Gunaydin kizlar esimin bugun dogum gunuydu gumus tespih ucuna isimlerini yazdirdim cok begendi eger sizin esinizde tesbih seviyorsa aklinizda bulunsun diye soyleyeyim dedimEki Görüntüle 1540698
eşim şuanlık pek kullanmıyor ama , nerede yaptırdın nasıl oluyor yinede aklımda bulunsun çok beğendim babam için yaptırabilirim

evvet çok gûzel olacakmış İnşallah verirsinde daha iyi hissedersin sende cnm

Günaydın kizlaar

Dünkü menüm

9 kahvaltı
2 parmak beyaz peynir
Avuç ici kadar lavas
1 yumurta haslanmis
2 zeytin

Ara 11:30
Nescafe (ganola bitkili imiş. Normalde sade kremasiz iciyorum) sekersiz
3 kayısı
15 fındık

Öğlen 14:00
1 kase domates çorbası
3 çatal kuskus salatası
1 tabak taze fasulye

Ara 16:00
Yarım muz

Aksam 17:30
1 üçgen dilim peynirli tava böreği
2 kasik yoğurtlu kuskus salatası
1 serçe parmağı etimekli sutlu tatlı

gecmis olsuna gelen gidenler oluyor koru beni iradem!

2 Lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…