Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım üzgünüm ki olmamış daha hafif yemen lazım mesela 5 fındık yeter. Tatlı yeme! Kuskuslar ohh sefan olsun börekde yemesen iyi olur akşam akşam ama tabi başka yerde olmana bağlıyorumm düzelecek

Birazcik fazla kaçmış olsada tam bizim istedigimiz gibi yazmışsın kuzum

Seviyorumm sizi ulenn!
ben deeeeeeeeeee...
hhaahh aslında ben bir yere giderken ısrarla diyetteyim bişey yapmayın derim karşı tarf illaki yapar gıcık olurum.. şimdi de arkadaşlar yapma diyetteyiz dediler ama yaptım.. tam gıcığım haaaa..
atama sonucu ne zaman belli lur bilemem ama benim olmayacağı kesin ne torpilim var ne de puanım..
Günaydın herkese
günaydın kuşumm
Gunaydin kizlar esimin bugun dogum gunuydu gumus tespih ucuna isimlerini yazdirdim cok begendi eger sizin esinizde tesbih seviyorsa aklinizda bulunsun diye soyleyeyim dedimEki Görüntüle 1540698
doğumgünü kutlu olsun nice yıllarınız olsun eşinle ..benimki sevmez tesbih..
ooooo çok koşuşturmacalı olacak desebne bu yaz.. düğünlerde fıstık gibi olacaksın sen dee..
ganola bitkisi neymiş ki tadı farklı mı peki..
menün bence güzel... börek tatlı olmamış ama çok az yemişsin onlardan da tadımlık diye düündüm ben..
kendi evine geçince daha güzel olur menülerin..
ayy sen de benim gibi zor dayananlardansın herhalde.. iştah var bizde yaa körolasıca iştah vaaarrr

Sabah
8.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
10. 00 nescafe 2si birarada
14.00 3 biber dolması
1 kase salata
16.00 nescafe 2si birarada
19.00 6 kş makarna
1 bardak ayran
2lt su Spor yok

Sabah
8.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
10. 00 nescafe 2si birarada
14.00 3 biber dolması
1 kase salata
16.00 nescafe 2si birarada
19.00 6 kş makarna
1 bardak ayran
2lt su Spor yok
Canımmm güzel menün şişliklerle aran nasıl bakim ?

GÜNAYDIN
9.00

2 DOMATES
3 SALATALIK
1 DİLİM K.EKMEK
6 ZEYTİN
YEŞİLÇAY

10.00
TÜRK KAHVESİ

12.00
1 ERİK

13.00
1 KASE YOĞURT
6 KAŞİK NESFİT

15.00
YEŞİLÇAY

15.30
TÜRK KAHVESİ

16.30
2 ZEYTİN

17.30
1 KAŞIK NESFİT

7.30
6 KAŞİK TAZE FASULYE
5 KAŞIK PİRİNÇ PİLAVI
SALATA

VE 3 LT SU GECEDE 1 MUZ 1 ŞEFTALİ KÜÇÜK LERDİ...

Günaydın 5 kş biraz fazla olmuş canım onu 3 kş yapsan daha iyi olur muz ve seftalinin de sadece birini Yemen lazım fazlası zarar meyvelerde şeker olduğu için aman dikkat

Günaydın 5 kş biraz fazla olmuş canım onu 3 kş yapsan daha iyi olur muz ve seftalinin de sadece birini Yemen lazım fazlası zarar meyvelerde şeker olduğu için aman dikkat
FARKINDAYIM ASLINDA
İŞTE GECE KALKIP YEME ALIŞKANLIĞIM OLDUGU İÇİN 1 TANESİ KESMEDİ

Ins. Canim saol instagramda hayalettaki diye sayfadan siparis verdim

Ins. Canim saol

canım çokkk güzel menün bütün gün hafif gittigin için aksamki pilava sözüm yok su cok güzel peki spor? Yokmuydu....

Ins. Canim saol instagramda hayalettaki diye sayfadan siparis verdim

Ins. Canim saol
tamam canım not ettim senden çalarım ...

günaydıııın kızlaar :)
günaydın güzellik nasılsın napıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…