Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ÇALİŞİYORUM SABAH 10 DK YÜRÜYÜP BAEBEGİ BIRAKIYORUM ANNEME SONRA SERVİS DURAGINA ÇİKİYORUM 10 DK BU SADECE AKŞAMA KADAR OTUR SONRA 10 DK EVE GİT YEMEK TELASİ BIDE 2 GUNDE Bİ EV TEMİZLİĞİ AKŞAM(

BUGUN ÇARSAMBA SAAT 22.00 KADAR EV TEMİZLERİM HAREKET BU ASLINDA OFİSTE ZIPLIYORUM COK AZ5 DK FALAN

Kolay gelsin cnm . Bizde özledik , he hee bizim mezuniyete cokkk var ne zaman gelmek istersen gel kuzum

bu aralar dönmek istiyordum ama dönsem bile pek kilo veremeyecegim o yüzden de dönmek istemiyorum takımın basarısını asagıya cekmiş gibi oldugum için

Sabah ki tempon güzel akşamda en az yarım saat spor yapabilsen çook da güzel olur zamansızlık kötü ama biliyorum

bu aralar dönmek istiyordum ama dönsem bile pek kilo veremeyecegim o yüzden de dönmek istemiyorum takımın basarısını asagıya cekmiş gibi oldugum için
Neden veremiyorsun ki? Ok sen yine gel hepp listede olana kadar takıl canım benim sen bizim bitanemizsin

Neden veremiyorsun ki? Ok sen yine gel hepp listede olana kadar takıl canım benim sen bizim bitanemizsin

dizimden ameliyat olacagım ve sonrasında yaklasık 2 ay evde yatma / koltuk degnegi. yani spor yapamayacagım o yüzden kilo da veremem muhtemelen

ay april fazla hareketli yorucu tabi alışkın değilim vücut direncim düştü böyle tempoya alışana kadar sürekli hastayım bu aralar

ben bu5te 5 diyeti yapamayacağım galiba.. başım dönüyoo midem kazınıyoooo..
regl de olamadım halaaa.. hamilemiyim yoksaaaaaa imdaaaatttt
yapma böyle diyetler İspanyol boşver böyle bir diyet deneyimim oldu bayılıyordum dışarda artık dahada yapmam

inşallah bu kez hayırlısı olur ispanyolcumya gönlüne göre olur herşey çok yorucu ya hastahane çok hastada var başımı kaldırcak vaktim yok daha doğrusu hastahanede genel olarak doktorlar çok yoğun çalışıyor en büyük ilçelerinden biri birde hastahane yetmiyor büyük olduğu halde biz 7 kişi çalışıyoruz diş hekimi olarak düşün ilçe hastanesiburası 20 hekim bile çalışsak kaldırır merkezde günde 20 hasta bakıyormuş bizimkiler bizde günde 50 falan oluyor şimdide evdeyim bu hafta raporluyum sesim tamamen kısıldı akut tonsillit ve seroz otitis olmuşum boğazım ağrıyor başım ağrıyor falan baya halsizim tempoya ayak uyduramadım galiba
evet kaptan aynen

günaydıııın kızlaar :)
dağatesim gelmiş hoşgelmiş

dizimden ameliyat olacagım ve sonrasında yaklasık 2 ay evde yatma / koltuk degnegi. yani spor yapamayacagım o yüzden kilo da veremem muhtemelen
geçmiş olsun canım dizinde bir sorun mu vardı ameliyat demiyordun yenimi karar verildi rahatsız mı etmeye başladı bel fıtığı vardı sanırım birde sende onla alakalı mı bel ağrıların var mı peki nasıl çok geçmiş olsun

Sabah
8.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
10. 00 nescafe 2si birarada
14.00 3 biber dolması
1 kase salata
16.00 nescafe 2si birarada
19.00 6 kş makarna
1 bardak ayran
2lt su Spor yok
iyisin kuşumm
çok çok iyyiii
18 tane iğne 2 kutu ilaç verdi bitene kadar 1 ayı bulur
dozu ne canım 40 mg mı

sabah kalkınca kahvaltıdan önce 50 kere zıplamak metaboliznmayı hızlandırıyormus kızlar sabah yapmanızı tavsiye ederim, ben bir ara yapıyordum ve cok zinde hissediyordum sabah sabah :)
hadi yyaaa ben de deneyeyim bir akalım
kıyamam sanaaaa çok çok geçmiş olsun kuzum.. amaaaann bu tokatlılar da hep hasta canımmmm.. söyleyeyim de seni çok yormasınlar

kıyamam sanaaaa çok çok geçmiş olsun kuzum.. amaaaann bu tokatlılar da hep hasta canımmmm.. söyleyeyim de seni çok yormasınlar
evet ya çokta nazlılar daha muayene edicem canım acıyor diyorlar özellikle kadınlar hiç bişey yapmadan çok gülüyorum ramazanda kimse gelmez diye ümit ediyorum inşallah az kişi gelir gelmesinler değil mi ne gerek var
sen napıyorsun nişandan sonra iyileştin mi birde düğün ne zaman İspanyol düğüne kadar fıstık gibi olabilirsin

BENDE YAPMİŞTİM O DIYET 3 ONCE DUGUNE YAKIN AYYY FENA
1 SEBZE BI TAVUK BI GUN MEYVE MIDEN BULANIYIOR BENCEDE YAPMA CNM

merhabalar (= tam kilom 75.600 hedefim 65 kilo olmak. daha önce başka bir takımda yarışmadım sadece okumakla yetiniyordum ama gördüm ki okumakla olmuyormuş.. kapınızı çalacağım kesin ((=

bugün ayran detoksu için malzemeleri hazırlıyorum, yarın sabah kahvaltıdan sonra başlayacağım

dün yediklerim
sabah: beyaz peynirli tost, şekersiz çay

ara: 2 bardak yeşil çay
az şekerli türk kahvesi

öğlen : 2 biber dolması
ara : çikolata

akşam :4-5 adet yaprak sarma, 1 biber dolması, 1 dilim ekmek

bende ya o günden sonra geldimi hiç varmı bir haber

selam kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
5 patates kızartması
yeşil çay
öğle 1 yabak yoğurtlı makarna
ara 1 nektarin
4 kayısı
akşam
tavuk ızgara acı biber
yarım kase düğün çorbası
1 saat yürüyüş
1,5 lt su

Anladım cnm cok gecmis olsunn, sende burada ol takıl bizle yinede hic sorun degil hem caninda sıkılmaz yatarken...

ayyyy hemen dene sen eksik kalma sakın !

canım gecmis olsun hastaneden mikrop kaptin herhalde iyi bak kendine yaban ellerde ...

BENDE YAPMİŞTİM O DIYET 3 ONCE DUGUNE YAKIN AYYY FENA
1 SEBZE BI TAVUK BI GUN MEYVE MIDEN BULANIYIOR BENCEDE YAPMA CNM
düsündümde gercekten zormuş yapmayın kızlar böyle diyetler

baslangic menüleri oldugundan cok yorum yapmim zamanla düzelecek herkesin menülerine bak sana fikir olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…