ÇALİŞİYORUM SABAH 10 DK YÜRÜYÜP BAEBEGİ BIRAKIYORUM ANNEME SONRA SERVİS DURAGINA ÇİKİYORUM 10 DK BU SADECE AKŞAMA KADAR OTUR SONRA 10 DK EVE GİT YEMEK TELASİ BIDE 2 GUNDE Bİ EV TEMİZLİĞİ AKŞAMcanım çokkk güzel menün bütün gün hafif gittigin için aksamki pilava sözüm yoksu cok güzel peki spor? Yokmuydu....
tamam canım not ettimsenden çalarım ...
günaydın güzellik nasılsın napıyosun ?
Kolay gelsin cnm . Bizde özledik , he hee bizim mezuniyete cokkk var ne zaman gelmek istersen gel kuzumiyiyim april. calısıyorum aynı devam. özledim ya sizi. hepiniz mezun olmadan geri dönsem cok iyi olacak
BUGUN ÇARSAMBA SAAT 22.00 KADAR EV TEMİZLERİM HAREKET BU ASLINDA OFİSTE ZIPLIYORUM COK AZ5 DK FALANÇALİŞİYORUM SABAH 10 DK YÜRÜYÜP BAEBEGİ BIRAKIYORUM ANNEME SONRA SERVİS DURAGINA ÇİKİYORUM 10 DK BU SADECE AKŞAMA KADAR OTUR SONRA 10 DK EVE GİT YEMEK TELASİ BIDE 2 GUNDE Bİ EV TEMİZLİĞİ AKŞAM(
Kolay gelsin cnm . Bizde özledik , he hee bizim mezuniyete cokkk var ne zaman gelmek istersen gel kuzum
Sabah ki tempon güzel akşamda en az yarım saat spor yapabilsen çook da güzel olurÇALİŞİYORUM SABAH 10 DK YÜRÜYÜP BAEBEGİ BIRAKIYORUM ANNEME SONRA SERVİS DURAGINA ÇİKİYORUM 10 DK BU SADECE AKŞAMA KADAR OTUR SONRA 10 DK EVE GİT YEMEK TELASİ BIDE 2 GUNDE Bİ EV TEMİZLİĞİ AKŞAM(
Neden veremiyorsun ki? Ok sen yine gel hepp listede olana kadar takıl canım benim sen bizim bitanemizsinbu aralar dönmek istiyordum ama dönsem bile pek kilo veremeyecegim o yüzden de dönmek istemiyorum takımın basarısını asagıya cekmiş gibi oldugum için
Nasilll zıplıyosunkiBUGUN ÇARSAMBA SAAT 22.00 KADAR EV TEMİZLERİM HAREKET BU ASLINDA OFİSTE ZIPLIYORUM COK AZ5 DK FALAN
SANKİ İP ATLIYORUM GİBİ HAYALİİNasilll zıplıyosunkiayyyy cok güldüm
Neden veremiyorsun ki? Ok sen yine gel hepp listede olana kadar takıl canım benim sen bizim bitanemizsin
Nasilll zıplıyosunkiayyyy cok güldüm
SANKİ İP ATLIYORUM GİBİ HAYALİİ
ay april fazla hareketli yorucu tabi alışkın değilim vücut direncim düştü böyle tempoya alışana kadar sürekli hastayım bu aralartecrübelenmek adına yoğun bir yerde olman bence güzel bir avantaj canım.he heekiloda gidiyorsa o daha da güzelmiş benim işim hiç hareketli değil akşama kadar pc başında otur oyüzden zor gidiyor işte kilolar
yapma böyle diyetler İspanyol boşver böyle bir diyet deneyimim oldu bayılıyordum dışarda artık dahada yapmamben bu5te 5 diyeti yapamayacağım galiba.. başım dönüyoo midem kazınıyoooo..
regl de olamadım halaaa.. hamilemiyim yoksaaaaaa imdaaaatttt
inşallah bu kez hayırlısı olur ispanyolcumya gönlüne göre olur herşeydeadline sen sadece akşamları girebiliyorsun nete.. ben de akşamları giremiyorum karşılaşamadık bir türlüüüü.. özledim seni.. nasıl gidiyor doktorcum iş hayatı..çok yormuyırlardır seni inşallah..
ben de temmuzu bekliyorum , atama için son bir şans verdim kendime, olmazsa istifaaaaaaaa...
Eki Görüntüle 1540299
HAYAT FELSEFEMİZ!
dağatesim gelmiş hoşgelmişgünaydıııın kızlaar :)
geçmiş olsun canım dizinde bir sorun mu vardı ameliyat demiyordun yenimi karar verildi rahatsız mı etmeye başladı bel fıtığı vardı sanırım birde sende onla alakalı mı bel ağrıların var mı peki nasıl çok geçmiş olsundizimden ameliyat olacagım ve sonrasında yaklasık 2 ay evde yatma / koltuk degnegi. yani spor yapamayacagım o yüzden kilo da veremem muhtemelen
iyisin kuşummSabah
8.30 1 dilim t.b.ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
10. 00 nescafe 2si birarada
14.00 3 biber dolması
1 kase salata
16.00 nescafe 2si birarada
19.00 6 kş makarna
1 bardak ayran
2lt su Spor yok
çok çok iyyiiiGÜNAYDIN
9.00
2 DOMATES
3 SALATALIK
1 DİLİM K.EKMEK
6 ZEYTİN
YEŞİLÇAY
10.00
TÜRK KAHVESİ
12.00
1 ERİK
13.00
1 KASE YOĞURT
6 KAŞİK NESFİT
15.00
YEŞİLÇAY
15.30
TÜRK KAHVESİ
16.30
2 ZEYTİN
17.30
1 KAŞIK NESFİT
7.30
6 KAŞİK TAZE FASULYE
5 KAŞIK PİRİNÇ PİLAVI
SALATA
VE 3 LT SU GECEDE 1 MUZ 1 ŞEFTALİ KÜÇÜK LERDİ...
dozu ne canım 40 mg mı18 tane iğne 2 kutu ilaç verdi bitene kadar 1 ayı bulur
hadi yyaaa ben de deneyeyim bir akalımsabah kalkınca kahvaltıdan önce 50 kere zıplamak metaboliznmayı hızlandırıyormus kızlarsabah yapmanızı tavsiye ederim, ben bir ara yapıyordum ve cok zinde hissediyordum sabah sabah :)
kıyamam sanaaaa çok çok geçmiş olsun kuzum.. amaaaann bu tokatlılar da hep hasta canımmmm.. söyleyeyim de seni çok yormasınlaray april fazla hareketli yorucu tabi alışkın değilim vücut direncim düştü böyle tempoya alışana kadar sürekli hastayım bu aralar
yapma böyle diyetler İspanyol boşver böyle bir diyet deneyimim oldu bayılıyordum dışarda artık dahada yapmam
inşallah bu kez hayırlısı olur ispanyolcumya gönlüne göre olur herşeyçok yorucu ya hastahane çok hastada var başımı kaldırcak vaktim yok daha doğrusu hastahanede genel olarak doktorlar çok yoğun çalışıyor en büyük ilçelerinden biri birde hastahane yetmiyor büyük olduğu halde biz 7 kişi çalışıyoruz diş hekimi olarak düşün ilçe hastanesiburası 20 hekim bile çalışsak kaldırır merkezde günde 20 hasta bakıyormuş bizimkiler bizde günde 50 falan oluyor şimdide evdeyim bu hafta raporluyum sesim tamamen kısıldı akut tonsillit ve seroz otitis olmuşum boğazım ağrıyor başım ağrıyor falan baya halsizim tempoya ayak uyduramadım galiba
evet kaptan aynen
dağatesim gelmiş hoşgelmiş
geçmiş olsun canım dizinde bir sorun mu vardı ameliyat demiyordun yenimi karar verildi rahatsız mı etmeye başladı bel fıtığı vardı sanırım birde sende onla alakalı mı bel ağrıların var mı peki nasıl çok geçmiş olsun
hadi yyaaa ben de deneyeyim bir akalım
kıyamam sanaaaa çok çok geçmiş olsun kuzum.. amaaaann bu tokatlılar da hep hasta canımmmm.. söyleyeyim de seni çok yormasınlar
BENDE YAPMİŞTİM O DIYET 3 ONCE DUGUNE YAKIN AYYY FENAay april fazla hareketli yorucu tabi alışkın değilim vücut direncim düştü böyle tempoya alışana kadar sürekli hastayım bu aralar
yapma böyle diyetler İspanyol boşver böyle bir diyet deneyimim oldu bayılıyordum dışarda artık dahada yapmam
inşallah bu kez hayırlısı olur ispanyolcumya gönlüne göre olur herşeyçok yorucu ya hastahane çok hastada var başımı kaldırcak vaktim yok daha doğrusu hastahanede genel olarak doktorlar çok yoğun çalışıyor en büyük ilçelerinden biri birde hastahane yetmiyor büyük olduğu halde biz 7 kişi çalışıyoruz diş hekimi olarak düşün ilçe hastanesiburası 20 hekim bile çalışsak kaldırır merkezde günde 20 hasta bakıyormuş bizimkiler bizde günde 50 falan oluyor şimdide evdeyim bu hafta raporluyum sesim tamamen kısıldı akut tonsillit ve seroz otitis olmuşum boğazım ağrıyor başım ağrıyor falan baya halsizim tempoya ayak uyduramadım galiba
evet kaptan aynen
dağatesim gelmiş hoşgelmiş
geçmiş olsun canım dizinde bir sorun mu vardı ameliyat demiyordun yenimi karar verildi rahatsız mı etmeye başladı bel fıtığı vardı sanırım birde sende onla alakalı mı bel ağrıların var mı peki nasıl çok geçmiş olsun
ncelikle tam kilonu alabilirmiyim bugün kaç kgsun? Tam hedefin kaç kg? Daha önce baska bir takimda yaristinmi? Kaptan @sosyestetik ben ve @deadline yardımcısıyîz.daima aklına takılan bişey olursa sor yardimci olmaya calisiriz canım. Öğrenirsin zamanlaa herseyi zaten
bende ya o günden sonra geldimi hiç varmı bir habercanım o senin diyetten kilo vermelerinden kaynaklandı bence neyse ki olmuşsun gözünaydın.
Yapma bencede zorlandın biraz. Opps yarın şenlik var ne güzel şimdiden iyi eğlenceler dilerim sana.
Meyve tabağımı enfess! Afiyet olsun ispanyolcum en güzelide o aslında niye misafirlere böyle kalorili şeyler yapılır ki? Sonra da herkes zayıflamaya uğraşır âlemiz yahu!
Allah gönlüne göre hayırlısı ne ise onu versin canım sanada. Bakalım neler olacak temmuzun kaçında belli olacak peki?
Bende çok merak ediyorumhep aklımda ...
Anladım cnm cok gecmis olsunn, sende burada ol takıl bizle yinede hic sorun degildizimden ameliyat olacagım ve sonrasında yaklasık 2 ay evde yatma / koltuk degnegi. yani spor yapamayacagım o yüzden kilo da veremem muhtemelen
ayyyy hemen dene sen eksik kalma sakın !hadi yyaaa ben de deneyeyim bir akalım
kıyamam sanaaaa çok çok geçmiş olsun kuzum.. amaaaann bu tokatlılar da hep hasta canımmmm.. söyleyeyim de seni çok yormasınlar
canım gecmis olsun hastaneden mikrop kaptin herhaldeevet ya çokta nazlılar daha muayene edicem canım acıyor diyorlar özellikle kadınlar hiç bişey yapmadan çok gülüyorum ramazanda kimse gelmez diye ümit ediyorum inşallah az kişi gelir gelmesinler değil mi ne gerek var
sen napıyorsun nişandan sonra iyileştin mi birde düğün ne zaman İspanyol düğüne kadar fıstık gibi olabilirsin
düsündümde gercekten zormuş yapmayın kızlar böyle diyetlerBENDE YAPMİŞTİM O DIYET 3 ONCE DUGUNE YAKIN AYYY FENA
1 SEBZE BI TAVUK BI GUN MEYVE MIDEN BULANIYIOR BENCEDE YAPMA CNM
baslangic menüleri oldugundan cok yorum yapmimbugün ayran detoksu için malzemeleri hazırlıyorum, yarın sabah kahvaltıdan sonra başlayacağım
dün yediklerim
sabah: beyaz peynirli tost, şekersiz çay
ara: 2 bardak yeşil çay
az şekerli türk kahvesi
öğlen : 2 biber dolması
ara : çikolata
akşam :4-5 adet yaprak sarma, 1 biber dolması, 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?