- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yok hiç gelmedibende ya o günden sonra geldimi hiç varmı bir haber
O kadar yürüyüşe ve sıcağa su az olmuş cnmselam kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
5 patates kızartması
yeşil çay
öğle 1 yabak yoğurtlı makarna
ara 1 nektarin
4 kayısı
akşam
tavuk ızgara acı biber
yarım kase düğün çorbası
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
april ve diğer arkadaşlar nasılsınız :)
benm bugün diyetimin 1. ayı bitti sizle de sonuçlarımı paylaşmak istedim emeğiniz var gene üzerimde :)
27 nisan diyetin 1. günü 85.5
27 mayıs diyetin 30. günü 79.7
1 ayda Arada ki fark = 5.8 ama ben onu 6 var sayıyorum ahahah
Eki Görüntüle 1541087
çok güzel alkışş
Selam kizlarrrr
Dünkü menüm
Sabah 9 da bir poğaça çay
Öğlen 12 de
5-6 kaşık türlü
5 kaşık bulgur pilavı
14 de 7 kiraz 2 erik
17 de bir tabak isirgan yemeği
20 de 5 kaşık yayla çorbası
2 kaşık musakka
1 dilim ekmek
2 litre su 45 dk yürüyüş
evet cnm biliyorum ama damacana bitmiştiO kadar yürüyüşe ve sıcağa su az olmuş cnm
çoookkk teşkkür ederimmmharikasın canım
Ervacım tebrikler canımmmm bak gitmiş ne güzel devam devam o gelinlik seni bekliyorapril ve diğer arkadaşlar nasılsınız :)
benm bugün diyetimin 1. ayı bitti sizle de sonuçlarımı paylaşmak istedim emeğiniz var gene üzerimde :)
Eki Görüntüle 1541087
teşekkür ederim aprillllll çok mutluyum bugün hepinize başarılar diliyorrumm kocaman öpüyorumErvacım tebrikler canımmmm bak gitmiş ne güzel devam devam o gelinlik seni bekliyorsüpersinnnn ...
siirtte ramazanda çok çok az oluyordu hasta ama tokatı bilemem..umarım azalır ama..evet ya çokta nazlılar daha muayene edicem canım acıyor diyorlar özellikle kadınlar hiç bişey yapmadan çok gülüyorum ramazanda kimse gelmez diye ümit ediyorum inşallah az kişi gelir gelmesinler değil mi ne gerek var
sen napıyorsun nişandan sonra iyileştin mi birde düğün ne zaman İspanyol düğüne kadar fıstık gibi olabilirsin
ben de haftaya bir daha mı denesem diyordum yapmayayım o zamanBENDE YAPMİŞTİM O DIYET 3 ONCE DUGUNE YAKIN AYYY FENA
1 SEBZE BI TAVUK BI GUN MEYVE MIDEN BULANIYIOR BENCEDE YAPMA CNM
gel gel .. burda daha kolay veririsin bizmleeemerhabalar (= tam kilom 75.600 hedefim 65 kilo olmak. daha önce başka bir takımda yarışmadım sadece okumakla yetiniyordum ama gördüm ki okumakla olmuyormuş.. kapınızı çalacağım kesin ((=
çikolata ne kadar yedin canm..bugün ayran detoksu için malzemeleri hazırlıyorum, yarın sabah kahvaltıdan sonra başlayacağım
dün yediklerim
sabah: beyaz peynirli tost, şekersiz çay
ara: 2 bardak yeşil çay
az şekerli türk kahvesi
öğlen : 2 biber dolması
ara : çikolata
akşam :4-5 adet yaprak sarma, 1 biber dolması, 1 dilim ekmek
suyun dışında çok güzeşl olmuşşşselam kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
5 patates kızartması
yeşil çay
öğle 1 yabak yoğurtlı makarna
ara 1 nektarin
4 kayısı
akşam
tavuk ızgara acı biber
yarım kase düğün çorbası
1 saat yürüyüş
1,5 lt su
ooooo çok beğendimmmm
Selam kizlarrrr
Dünkü menüm
Sabah 9 da bir poğaça çay
Öğlen 12 de
5-6 kaşık türlü
5 kaşık bulgur pilavı
14 de 7 kiraz 2 erik
17 de bir tabak isirgan yemeği
20 de 5 kaşık yayla çorbası
2 kaşık musakka
1 dilim ekmek
2 litre su 45 dk yürüyüş
harikaaaaaaa tebrik ederim canımmmm59ları görmen dileklerimleeeeapril ve diğer arkadaşlar nasılsınız :)
Eki Görüntüle 1541087
ayyy görür müyüm acaba hadi inş. canmm :)harikaaaaaaa tebrik ederim canımmmm59ları görmen dileklerimleeee
Süper fikir ama benim kaldıramayacağım şey yokayyy görür müyüm acaba hadi inş. canmm :)
bu arada sık sık tartılmayı bırakmak istiyorsan tartıyı senin ulaşamayacağın bir yere koy. öyle yüksek bir yer değil kastım.
tek başına aslaaa kaldırrmayacağın yatak bazasının altı, kanepeyi kaldıramıyorsan onun altı gbi. ben öyle yaptım deli gbi merak etsem de hergün kaldırmaıyorum ki yatağımı
Bendee başarılarının devamını diliyorum canım, gitsin bakalım kış kışş kilolarteşekkür ederim aprillllll çok mutluyum bugün hepinize başarılar diliyorrumm kocaman öpüyorum
sık tartılma hatasını bende yapıyorum bazen ve kilo veremiyorum sırf bu yüzdensiirtte ramazanda çok çok az oluyordu hasta ama tokatı bilemem..umarım azalır ama..
düğün tam 1 yıl sonra.. fıstık olcaaammm umarım
ben de haftaya bir daha mı denesem diyordum yapmayayım o zaman
gel gel .. burda daha kolay veririsin bizmleee
çikolata ne kadar yedin canm..
akşam dolma yemişsin ya ekmeği yemeseymişsin daha güzel olurmuş
suyun dışında çok güzeşl olmuşşş
ooooo çok beğendimmmm
harikaaaaaaa tebrik ederim canımmmm59ları görmen dileklerimleeee
şu sık tartılma işini nasıl bırakırım yaaa akıl verin banaa
dağatesim gelmiş hoşgelmiş
geçmiş olsun canım dizinde bir sorun mu vardı ameliyat demiyordun yenimi karar verildi rahatsız mı etmeye başladı bel fıtığı vardı sanırım birde sende onla alakalı mı bel ağrıların var mı peki nasıl çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?