Anladım cnm cok gecmis olsunn, sende burada ol takıl bizle yinede hic sorun degilhem caninda sıkılmaz yatarken...
ayyyy hemen dene sen eksik kalma sakın !
canım gecmis olsun hastaneden mikrop kaptin herhaldeiyi bak kendine yaban ellerde ...
düsündümde gercekten zormuş yapmayın kızlar böyle diyetler
baslangic menüleri oldugundan cok yorum yapmimzamanla düzelecek herkesin menülerine bak sana fikir olsun cnm
gel gel .. burda daha kolay veririsin bizmleee
çikolata ne kadar yedin canm..
akşam dolma yemişsin ya ekmeği yemeseymişsin daha güzel olurmuş
Evvet bekliyoruzBen de menülerimi paylaşmaya geri döneyim en iyisihoş bugun epeydir en kötü günüm oldu menü acısından
Evvet bekliyoruzyarın bakıcaz ! Bakalım neler yapıosun ?
baslangic menüleri oldugundan cok yorum yapmimzamanla düzelecek herkesin menülerine bak sana fikir olsun cnm
hoş geldin canım yavaştan adapte olursun zamanla gel gel tek basına hiç gitmiyor bu kilolarmerhabalar (= tam kilom 75.600 hedefim 65 kilo olmak. daha önce başka bir takımda yarışmadım sadece okumakla yetiniyordum ama gördüm ki okumakla olmuyormuş.. kapınızı çalacağım kesin ((=
çok iyi vermişsin tebrikler gerçekten hayran kaldım azmine süper gidiyorsun o zaman düğünün ne zaman sanırım düğün var öyle anladım çıtır gelin olacaksın bu gidişleapril ve diğer arkadaşlar nasılsınız :)
benm bugün diyetimin 1. ayı bitti sizle de sonuçlarımı paylaşmak istedim emeğiniz var gene üzerimde :)
27 nisan diyetin 1. günü 85.5
27 mayıs diyetin 30. günü 79.7
1 ayda Arada ki fark = 5.8 ama ben onu 6 var sayıyorum ahahah
Eki Görüntüle 1541087
yok hatırlıyorum onu kaza olayını ama belin ağrıyor diye aklımda kalmış dizini unutmuşum dagatesi ondan sordum geçmiş olsun çok umarım hemencecik iyileşirsincanım ben trafik kazası gecirmiştim ama ameliyat dememişlerdi. epey gecti hala gecmeyince yeniden gittim ve ameliyat dediler. bel fıtıgı olan mahzen di :)
april görüşürüz sonraKızlar bende yoğunlaştım birazcık! mola;( yine gelicem sonra grszz bebekler ...
ben deeeeeeeeeee..
ganola bitkisi neymiş ki tadı farklı mı peki..
menün bence güzel... börek tatlı olmamış ama çok az yemişsin onlardan da tadımlık diye düündüm ben..
kendi evine geçince daha güzel olur menülerin..
ayy sen de benim gibi zor dayananlardansın herhalde.. iştah var bizde yaa körolasıca iştah vaaarrr
hoş geldin canım yavaştan adapte olursun zamanla gel gel tek basına hiç gitmiyor bu kilolar
çok iyi vermişsin tebrikler gerçekten hayran kaldım azmine süper gidiyorsun o zaman düğünün ne zaman sanırım düğün var öyle anladım çıtır gelin olacaksın bu gidişle
yok hatırlıyorum onu kaza olayını ama belin ağrıyor diye aklımda kalmış dizini unutmuşum dagatesi ondan sordum geçmiş olsun çok umarım hemencecik iyileşirsinbu kalp yeni mi gelmiş hemen sana yollayım bir tane
Süper fikir ama benim kaldıramayacağım şey yoknihhaahhaaaa ..robocop karım der eşim bana..,ama şöyle bir fikir verdin bana eşime diyim gizli biyere saklasın.. tartıyı ararken de efor sarfederim hem..evet deneyeyim.. teşekkür ederimm
Evet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)çok iyi vermişsin tebrikler gerçekten hayran kaldım azmine süper gidiyorsun o zaman düğünün ne zaman sanırım düğün var öyle anladım çıtır gelin olacaksın bu gidişle
Hoşgeldin kuzuum nasılsınHu huu ben geldim
Olucaksin canım hiic merak etme fıstık gibi bir gelin olucaksinEvet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)
Hepsi senin için kuzum benim sen iste biz kamcilariz seni çeke ceke kamcilarizMe olduğunu tam bilmiyorum ganolanin. Sifali diye patlatilan bitkilerden biri. Babama yollamış biri bı koli. Dış macunu sabunu kahve türleri falan filan var. Ben de onun mocha'sini iciyorum. Tadı nescafeden güzel.
İstah var körolasica. Bana göre yiyecek bı şey yoktu mecbur yedim. Saat de gec degildi ona güvendim. April ve mlyt da yazmış cok diye. Haklısınız hanımlar. Okuyunca ilk hih yaptım ama az once yine misafir vardı cok dikkatli yedim. Kamçılayinnnn beniii.. Ama ispanyolcum sen dengeyi kur pozitif ol ;p
aslında çok değil sadece kuru olmuş yediklerinay aprilcigim aslında dikkat ediyorum. börek vs yemiyordum bugun bir küçük dilim börek yedim toplantıda üstlerim cok baskı yaptı yemesem rahat bırakmayacaklardıbende yedim ama sabah da kahvaltı edemeden cıkıp sandvic yemiştim ondan cok geldi. ama öglen meyve yedim dengelemek için
spor olarak pek bişey yapamıyorum dün 15.000 adıma yakın adım attımgenelde 7000 üzeri olmasına dikkat ediyorum. aslında ameliyat öncesi verebilsem ne güzel olurdu
Canım zaten sen şuanda deneme süresindesin , iki hafta sonra listeye katacağım seni yeni üyelere uyguluyoruz bu sistemi.sen sadece şimdilik hergün dünün menüsünü yaz , paylaşımlarda bulun alışmaya çalış takıma düzene sonra görüşeceğiz seninledebirkaç gün adaptasyon için izin verin yavaş yavaş düzelteceğimkarbonhidrata bağımlı yaşıyoruz resmen hayatımıza girmeleri ne kadar kolaysa çıkmaları da bir o kadar zor. puf
Tabiki dikkatli olman lazım herşey senin istediğin kiloya inmen için,bir süre istediğine ulaşana kadar bahaneler olmamalı hayatında canımbenim.sen daha durr bakim ben çok sinirlenirsem böyle yazmam hee bilesinMe olduğunu tam bilmiyorum ganolanin. Sifali diye patlatilan bitkilerden biri. Babama yollamış biri bı koli. Dış macunu sabunu kahve türleri falan filan var. Ben de onun mocha'sini iciyorum. Tadı nescafeden güzel.
İstah var körolasica. Bana göre yiyecek bı şey yoktu mecbur yedim. Saat de gec degildi ona güvendim. April ve mlyt da yazmış cok diye. Haklısınız hanımlar. Okuyunca ilk hih yaptım ama az once yine misafir vardı cok dikkatli yedim. Kamçılayinnnn beniii.. Ama ispanyolcum sen dengeyi kur pozitif ol ;p
canım cokkkkk geçmiş olsun İnşallah biter sıkıntılarınheheh teşekkür ederim canım :) ben de sana vereyim istedim ama bulamadıııımmbelim de agrıyor omiriliğimde de kırık vardı ama suan dizim hepsini bastırıyor
takımın çıtır gelini olacaksın bende bekliyorummm güzel kızımızın o gününü sabırsızlıklaaEvet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)
İyi diyeyim iyi olayım kuzummHoşgeldin kuzuum nasılsın
Oyyyy geçmiş olsun canım benim bi dra görün istersenİyi diyeyim iyi olayım kuzummbirazcık ağrım var ayak bileklerimde ve bacaklarımda sızım sızım sızlıyooo dün basladı romatizmadan şüpheleniyorum sankii yağmur yağmadan hep böyle olmaya başladı son zamanlarda
Sen nasılsın napıyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?