- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ne güzellOyyyy geçmiş olsun canım benim bi dra görün istersen
Bende boş boş oturuyorum gerçi bu arada bir oluyor ama bünye kaldirmiyor boş oturmayi kalkıp bi yeşil çay iceyim bari
Amiiin keşke gelsen beraber olsaNe güzellkeyfini çıkart iştee,afiyet olsun şifa olsun yağ yaksın bitanem
İnşallah canım gelmiş kadar oldummAmiiin keşke gelsen beraber olsa
Yok canım annemler Malatya'da ben Diyarbakır'dayimİnşallah canım gelmiş kadar oldummsen şimdilik tek iç sonra birgün buluştuğumuzda içeriz bizde bugünleri yad ederiz sen nerdeydin canım Malatya'mıydı?
Eşin mi Diyarbakırlı ?Yok canım annemler Malatya'da ben Diyarbakır'dayim
Aslında biraz karışık bir durum doğma büyüme Diyarbakırlı ama kokenler Elazığ bende doğma büyüme Malatya benimde köken Elazığ bu esnada eşim halamin oğluEşin mi Diyarbakırlı ?
Yo yoo gayet iyi anlattın, anladımAslında biraz karışık bir durum doğma büyüme Diyarbakırlı ama kokenler Elazığ bende doğma büyüme Malatya benimde köken Elazığ bu esnada eşim halamin oğlu
Çok mu karışık anlattım ne
Babam memur tayinleri oraya çıkmış 30 senedir ordalar bizde orada dogduk büyüdük orali oldukYo yoo gayet iyi anlattın, anladımsiz niye Malatya'ya gitmişsiniz kuzum
Hangisi daha güzel canım peki ? Özlüyomusun?Babam memur tayinleri oraya çıkmış 30 senedir ordalar bizde orada dogduk büyüdük orali olduk
İkisinin de güzellikleri ayrı ayrı ama Malatya yi çok özlüyorum memleket sonuçtaHangisi daha güzel canım peki ? Özlüyomusun?
Tabiki büyüdüğün yer hatıralarla doluİkisinin de güzellikleri ayrı ayrı ama Malatya yi çok özlüyorum memleket sonuçta
Aynenn sen nerelisin canımTabiki büyüdüğün yer hatıralarla doluözlemez mi insan neyseki annenler orada hem gezmiş hemde görmüş oluyosun ...
Canım ben Giresunlu'yum , eşim Makedonya göçmeni. İkimizde İstanbul'da doğduk büyüdük ve yaşıyoruzAynenn sen nerelisin canım
İstanbul'da yaşamak zor allah kolaylik versin ben iki sene kaldım soranlara hep yaşanacak değil gezilecek yer derimCanım ben Giresunlu'yum , eşim Makedonya göçmeni. İkimizde İstanbul'da doğduk büyüdük ve yaşıyoruz
Canım ben Giresunlu'yum , eşim Makedonya göçmeni. İkimizde İstanbul'da doğduk büyüdük ve yaşıyoruz
he hee =) ben çok memnunum canım asla vazgeçmem aksine aşığıyımİstanbul'da yaşamak zor allah kolaylik versin ben iki sene kaldım soranlara hep yaşanacak değil gezilecek yer derim
sende mi İstanbul'dasın yoksaa ? Beylikdüzü canım sen ?Helloo
İstanbulun neresindeydin april?
he hee =) ben çok memnunum canım asla vazgeçmem aksine aşığıyımtatile gidince dönüste İstanbul'a giriyoruz yaaa kalbim heyecan yapar hepp seviyorumm o anı !
sende mi İstanbul'dasın yoksaa ? Beylikdüzü canım sen ?
Oyyy sen de güzel yerdesin canımBen cengelkoydeyim canım.
Aynen cok seviyorum
tekrar geçmiş olsun canım umarım rahat bir dönem olur senin için mümkün olduğuncaheheh teşekkür ederim canım :) ben de sana vereyim istedim ama bulamadıııımmbelim de agrıyor omiriliğimde de kırık vardı ama suan dizim hepsini bastırıyor
daha varmış canım o zamana sen fıstık gibi olursun inşallah istediğin kiloya da ulaşırsınEvet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)
Yaşadığı yeri sevmek gibisi yokhe hee =) ben çok memnunum canım asla vazgeçmem aksine aşığıyımtatile gidince dönüste İstanbul'a giriyoruz yaaa kalbim heyecan yapar hepp seviyorumm o anı !
sende mi İstanbul'dasın yoksaa ? Beylikdüzü canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?