Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oyyyy geçmiş olsun canım benim bi dra görün istersen
Bende boş boş oturuyorum gerçi bu arada bir oluyor ama bünye kaldirmiyor boş oturmayi kalkıp bi yeşil çay iceyim bari
Ne güzell keyfini çıkart iştee,afiyet olsun şifa olsun yağ yaksın bitanem

Yo yoo gayet iyi anlattın, anladım siz niye Malatya'ya gitmişsiniz kuzum

İstanbul'da yaşamak zor allah kolaylik versin ben iki sene kaldım soranlara hep yaşanacak değil gezilecek yer derim
he hee =) ben çok memnunum canım asla vazgeçmem aksine aşığıyım tatile gidince dönüste İstanbul'a giriyoruz yaaa kalbim heyecan yapar hepp seviyorumm o anı !

Helloo
İstanbulun neresindeydin april?
sende mi İstanbul'dasın yoksaa ? Beylikdüzü canım sen ?

heheh teşekkür ederim canım :) ben de sana vereyim istedim ama bulamadıııımm belim de agrıyor omiriliğimde de kırık vardı ama suan dizim hepsini bastırıyor
tekrar geçmiş olsun canım umarım rahat bir dönem olur senin için mümkün olduğunca ben sana atarım kalp üzülme

Evet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)
daha varmış canım o zamana sen fıstık gibi olursun inşallah istediğin kiloya da ulaşırsın

Yaşadığı yeri sevmek gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…