april naber nasılsınOyyy sen de güzel yerdesin canımmis misss annen nasıl canım ?
Oyyy sen de güzel yerdesin canımmis misss annen nasıl canım ?
selam canım takımda yenilerden misin hoş geldin seninle karşılaşmamıştım sanırımEvet cok sakın ve güzel
Annem iyi. Fiziksel olarak bı engeli yok. İste su sonuclar bı gelse! Bugün yarın bekliyoruz bakalım
Aynen kuzummYaşadığı yeri sevmek gibisi yok
canımmmm dizlerim ağrıyor yaşlandım mı ne? Onun haricinde iyiyimmm sen nasıl oldun ?april naber nasılsın
selam canım takımda yenilerden misin hoş geldin seninle karşılaşmamıştım sanırımkimsin yaş boy kaç kilon kaç hedefin ne tanışalım bu arada annene geçmiş olsun
Bu cuma listeye girme vaktin geldi bakalım kaç çıkıcaksın Cumaya ? MeraktayımHoşbuldum canım. Yeniyim de listede değilim henuz.
31 yaşındayım. 2 cocuğum var. 1.65 boyum. 65 de hedef kilom. En son 74 tartildim. Annemin hastalığı nedeniyle yanına geldim su an haberim yok valla kılomdan
Bu cuma listeye girme vaktin geldi bakalım kaç çıkıcaksın Cumaya ? Meraktayım
geçmiş olsun april neden ağrıyor acaba geçmezse birara doktora görün bariAynen kuzumm
canımmmm dizlerim ağrıyor yaşlandım mı ne? Onun haricinde iyiyimmm sen nasıl oldun ?
boyun ve hedefin çok iyi bence biraz azimle çok rahat verirsin annene geçmiş olsun tekrar sağlık olsunda kilo her türlü veriliyorHoşbuldum canım. Yeniyim de listede değilim henuz.
31 yaşındayım. 2 cocuğum var. 1.65 boyum. 65 de hedef kilom. En son 74 tartildim. Annemin hastalığı nedeniyle yanına geldim su an haberim yok valla kılomdan
Canım hava yağmurlu ya ondan sanırım bundan önce bi kaçkezde böyle olmuştu.neyse çekilmiyecek kadar değil en azındangeçmiş olsun april neden ağrıyor acaba geçmezse birara doktora görün bariyok canım ne yaşlanması daha çıtırsın sen en güzel yaşların o zamanlar olduğunu söylüyorlar bende idare ediyorumgeçmeyen baş ağrımla sesim zaten kısık hala onu kabullendim artık
boyun ve hedefin çok iyi bence biraz azimle çok rahat verirsin annene geçmiş olsun tekrar sağlık olsunda kilo her türlü veriliyorbu hafta listeye girebilirmişsin sanırım tartı bulursan tartılırsın olmadı haftaya bulabilirsen listeye haftaya alırız sen annenle ilgilenmeye bak ama çokta kaçırma bu arada ölçülü yedikten sonra sıkıntı olmuyor
ben de 25 yaşındayım bekarım 73.8 le başlamıştım bir zamanlar takıma 70 le girdim şu an 63 lerdeyim burdan inemedim bayadır hedefim 58 çünkü boyum 161 3 5 cm daha uzun olsaydım çok güzel olurdu benim içinde tanıştığımıza memnun oldum
evet aynen öyleyim bende ya iyileşşirimumarım evdeyim zaten dinleniyorum raporluyumCanım hava yağmurlu ya ondan sanırım bundan önce bi kaçkezde böyle olmuştu.neyse çekilmiyecek kadar değil en azından
Benimde bir keresinde öyle olmuştu. Çok kötü ateşlendim ertesi gün sesim hiç çıkmıyor ayy ne kadar zordugeçsin İnşallah çabucak ...
sağol canım inşallahHaklisin canım. Dönerken mutlu bırakayım , en cok onu istiyorum.
Sen de iyi kilo vermissin. 60larda olmak ne güzel. Ben 82 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum gecen sene. 4 Mayıs'ta 77.5 ile başladım. Cok sukur hormonlar problemimiz yok. Boğazı tuttuk mu gidiyor kilolar. 50leri de kısa zamanda görürsün inşallah.
Hani bu kilo verme durunca vücudu şaşırtmak icin 3-5 gun yemeği arttırıyorlar. Oyle bı şey denedin mi?
İyi geceler, iyi dinlenmeler kuzum. Yarın grsrzevet aynen öyleyim bende ya iyileşşirimumarım evdeyim zaten dinleniyorum raporluyumben çıkıyorum april iyi geceler bu arada yağmur zamanı bende de oluyor bazen öyle neden bilmiyorum geçmiş olsun sanda
sağol canım inşallahben arada izin aldım falan o dönemde fazla yediğim zamanlar oldu özelikle denemedim ama yemek düzenini değiştirince falan işe yarıyor birkaç gün saatleri falanda değiştirebilirsin yada akşamöğünü dışında bir öğün istediğin gibi bişey yiyebilirisn ben yaptım duraksamada iyi oluyor ama tartı gününe yakın yapma haftasonu falan daha mantıklı oluyor bu arada çıkıyorum ben iyi geceler
evet aynen öyleyim bende ya iyileşşirimumarım evdeyim zaten dinleniyorum raporluyumben çıkıyorum april iyi geceler bu arada yağmur zamanı bende de oluyor bazen öyle neden bilmiyorum geçmiş olsun sanda
sağol canım inşallahben arada izin aldım falan o dönemde fazla yediğim zamanlar oldu özelikle denemedim ama yemek düzenini değiştirince falan işe yarıyor birkaç gün saatleri falanda değiştirebilirsin yada akşamöğünü dışında bir öğün istediğin gibi bişey yiyebilirisn ben yaptım duraksamada iyi oluyor ama tartı gününe yakın yapma haftasonu falan daha mantıklı oluyor bu arada çıkıyorum ben iyi geceler
canım güzel menün çünkü spor vargünaydın kızlaar dün hiç giremedim ama aklım hep burdaydı
dün dışarda işlerim vardı bilgisayarımı aldım sonundaa bi sürü parçası değişmiş
akşamda eski yurt arkadaşımda kaldım yanında giremedim bide yemeği hep dışardan söyledik :/ erkenden geldim eve
Dünkü listem
sabah 8de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 14 te 5 tane köfte yedim dışarıdayken ekmeksiz yanında bişey içmedim
akşam 8de 2 dilim pizza yedim pizzanın boyutu 2 elin uzunluğunun 3/4ü kadardı 1 bardak kola içtim
10da 1 nescafe içtim
1 buçuk saat yürüyüş 3 lt su
ağır bi gün oldu biliyorum ama bugün dengeliycem kesinlikle
aa yarın tartı günüüü bugün bişey yemiyim en iyisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?