Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımm güzel menün, bugün tartı öncesi gün sadece biraz daha dikkat edelim takımcak

günaydın ::)
8.30
2 ISIRIK SİMİT
2 DOMOTES
2 SALATALIK
8 ZEYTİN
YEŞİLÇAY

10.30
TÜRK KAHVESİ

12.30
1 KASE YOĞURT
6 KASIK NESFİT

15.00
YEŞİLÇAY

16.00
2 KASIK NESFİT

19.30
1 TABAK KABAK MÜCVERİ(YAPIŞMAZ TAVA PİŞİRDİM)
1 DILIM KARPUZ
SALATA

22.00
KUŞBURNU ÇAYİ
5 YENİ DUNYA

GECEDE BİSEY YEMEDİM 4-5 LEBLEBİ
3,5 LT SU
SPOR YOK

YAA BENDE BI HAFIFLIK YOK GIBI YARINDA TARTI GUNU SANAYİ TARTISI NE KADAR DOGRU CIKARSA ARTIK:....

hahhaaa april fena kamçılar söyleyeyimm...
bana bayan pozitif de derler robocopun dışında.. benim çok takma adım var yaaa.. birara liste yapayım
heheh teşekkür ederim canım :) ben de sana vereyim istedim ama bulamadıııımm belim de agrıyor omiriliğimde de kırık vardı ama suan dizim hepsini bastırıyor
oyyy canım geçmiş olsun ben kaçırmışım arada bunu.. ne zaman ameliyat nerde olacaksın ..
Evet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)
ooo 3 ay var en az 10 kilo gider fıstık olacaksın fıstıııkkk

çok güzel olmuş menün harikasın..yarında böyle olsun cumaya tartıda yüzümüz gülsünn
sporun iyi olduğu için ve öğrenci olduğun için ve de seni sevdiğim için pizzayı görmezden geliyorum ve sana 10 üzerinden 7 veriyorummm
günaydın minik kuşumm
günaydın canımmm.. çok güzel olmuş menünn..sanayi tartısı mııııı.. işyerinde mi ar..

AAA EVET BEN SANAYİ DE CALİŞYORUM ALT KATTA ATÖLYEMIZ VAR ORDA TARTILIYORUM BI ARA SABAH AKŞAM CIKIYORDUM AMA ŞİMDİ HAFTADA BIR YAPACAM

dünü maalesef hoş kapatamadım.. sözde misafirler yiycek ben yemeyecektim sanırsam onlardan çok yedim.. ama akşam hiçbişey yemedim
09:00 1 domates 4 zeytin 1 kk peynir, yarım dilim ekmek
13:00 nesacefe 2 si birarada 10 badem
16:00 1 dilim börek 2 kaşık kısır, 1 dilim tiramisu
su 3 lt
spor 20 sn plank (2. gün) 15 squat
başka da yok
bugün çok çok hafif beslenicem inşallah..
yarına en azından sabit çıkmalıyım ..

AAA EVET BEN SANAYİ DE CALİŞYORUM ALT KATTA ATÖLYEMIZ VAR ORDA TARTILIYORUM BI ARA SABAH AKŞAM CIKIYORDUM AMA ŞİMDİ HAFTADA BIR YAPACAM
aynı kıyafetlerle ve açken trtılırsan sonuç sağlıklı olur .. hadi inşallah ekside çıkarsın

sporun iyi olduğu için ve öğrenci olduğun için ve de seni sevdiğim için pizzayı görmezden geliyorum ve sana 10 üzerinden 7 veriyorummm
.
Bi tanesin seen teşekkür ederiimm 10 da 10 luk bi gün geçirmeye çalışcam

aslında kötü görünmedi gözüme normal yani güzel yemişsin akşam yemeği yerine yemişsin misafirle yediklerini

Olsun kendine haksızlık etme. Cok erken saatte yemişsin. Sporun da var. Yediklerinden pişman olma. Beynine bı şey yenedim ki, hic kalorisi yok bunların, mesajini yolla

Gunaydinnnn

Dünkü menüm
Sabah 11 de kahvaltı
1Kk beyaz peynir
6 zeytin
Salatalık domates
1 haşlanmış yumurta

13 de 7 kiraz 2 kayısı

15 te bir kase mercimek çorbası

17 de birkaç kiraz daha

19 da akşam yemeği balık vardı
Ekmeği küçük bir dilim ekmek yedim
12 tane istavrit yedim ve salata
21 de nescafe

2 litre su spor yok

Dışardan yemene rağmen çok kaçmamış
Ama kola olmasaymış çok daha iyi olurmuş
Yarın büyük gün hepimizin yüzü gülsün inş...

Akşam yemeği yemedigin için için günü kurtarmışın su da çok iyi tebrikler ispanyolllll

İdeal diyet listelerinden biri gayet güzel canım tebrikler

İNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSA
HAZIRAN 18 E KADAR BU ŞEKİL SONRA RAMAZAN GELİYOR NASIL BI DIYET E GECSEM DIYE ARASTIRMAYA BASLADIM SIMDIDEN

İNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSA
İnş canım ben de aynı durumdayım eşim 76 kilo ben ise 93 onun bisey dediği yok ama bu ara verdiğim kilolardan ötürü ben mutlu oldukça o da seviniyor. Öncelikle kendimiz için vereceğiz kiloları sonra da o bakışların sahibine nisbet yapariz
Kaç kiloydun canım hedef kilon kaç?

77 KİLOYUM AMA BOYUM KISA 157 HEDEF 65 Tİ SİMDİ 57-55
BEN BIDE HİÇ CIT KIRILDIM OLMADIM 63 GELİNLİK GİYDIM O YUZDEN 60LARDA OLUM YETER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…