- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canımm güzel menün, bugün tartı öncesi gün sadece biraz daha dikkat edelim takımcakDünkü menüm
Kahvaltı 9
1 yumurta haslanmis
2 parmaktan az beyaz peynir
1 tatlı kasığı cilek reçeli
3 çatal salata
Ara 11:30
Yarım muz
2-3 fındık
14:00 öğlen (misafirler)
5-6 kasik zeytinyagli fasulye
2 kasik yoğurtlu kuskus salatası
15:00 bir kucuk tuzlu kurabiye
16:10 ara
Buyuk bardak tarcinli sut
4-5 kasik nesfit
19:50
1,5 kepçe domates çorbası
Kucuk kase yogurt
4 kasik zeytinyagli fasulye
Suyum 2 Lt ya oldu ya olmadı
hahhaaa april fena kamçılar söyleyeyimm...Me olduğunu tam bilmiyorum ganolanin. Sifali diye patlatilan bitkilerden biri. Babama yollamış biri bı koli. Dış macunu sabunu kahve türleri falan filan var. Ben de onun mocha'sini iciyorum. Tadı nescafeden güzel.
İstah var körolasica. Bana göre yiyecek bı şey yoktu mecbur yedim. Saat de gec degildi ona güvendim. April ve mlyt da yazmış cok diye. Haklısınız hanımlar. Okuyunca ilk hih yaptım ama az once yine misafir vardı cok dikkatli yedim. Kamçılayinnnn beniii.. Ama ispanyolcum sen dengeyi kur pozitif ol ;p
oyyy canım geçmiş olsun ben kaçırmışım arada bunu.. ne zaman ameliyat nerde olacaksın ..heheh teşekkür ederim canım :) ben de sana vereyim istedim ama bulamadıııımmbelim de agrıyor omiriliğimde de kırık vardı ama suan dizim hepsini bastırıyor
ooo 3 ay var en az 10 kilo gider fıstık olacaksın fıstıııkkkEvet gelin olucam inş canm, 5 eylülde düğünüm var 3 ayda zamanım var. ama 3 ayda hiç bıkmıycam diyeti inş. 60larla gelin olmak istiyorum :)
çok güzel olmuş menün harikasın..yarında böyle olsun cumaya tartıda yüzümüz gülsünnDünkü menüm
Kahvaltı 9
1 yumurta haslanmis
2 parmaktan az beyaz peynir
1 tatlı kasığı cilek reçeli
3 çatal salata
Ara 11:30
Yarım muz
2-3 fındık
14:00 öğlen (misafirler)
5-6 kasik zeytinyagli fasulye
2 kasik yoğurtlu kuskus salatası
15:00 bir kucuk tuzlu kurabiye
16:10 ara
Buyuk bardak tarcinli sut
4-5 kasik nesfit
19:50
1,5 kepçe domates çorbası
Kucuk kase yogurt
4 kasik zeytinyagli fasulye
Suyum 2 Lt ya oldu ya olmadı
sporun iyi olduğu için ve öğrenci olduğun için ve de seni sevdiğim için pizzayı görmezden geliyorum ve sana 10 üzerinden 7 veriyorummmgünaydın kızlaar dün hiç giremedim ama aklım hep burdaydı
dün dışarda işlerim vardı bilgisayarımı aldım sonundaa bi sürü parçası değişmiş
akşamda eski yurt arkadaşımda kaldım yanında giremedim bide yemeği hep dışardan söyledik :/ erkenden geldim eve
Dünkü listem
sabah 8de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 14 te 5 tane köfte yedim dışarıdayken ekmeksiz yanında bişey içmedim
akşam 8de 2 dilim pizza yedim pizzanın boyutu 2 elin uzunluğunun 3/4ü kadardı 1 bardak kola içtim
10da 1 nescafe içtim
1 buçuk saat yürüyüş 3 lt su
ağır bi gün oldu biliyorum ama bugün dengeliycem kesinlikle
aa yarın tartı günüüü bugün bişey yemiyim en iyisimi
günaydın minik kuşummGünaydın
günaydın canımmm.. çok güzel olmuş menünn..sanayi tartısı mııııı.. işyerinde mi ar..günaydın ::)
8.30
2 ISIRIK SİMİT
2 DOMOTES
2 SALATALIK
8 ZEYTİN
YEŞİLÇAY
10.30
TÜRK KAHVESİ
12.30
1 KASE YOĞURT
6 KASIK NESFİT
15.00
YEŞİLÇAY
16.00
2 KASIK NESFİT
19.30
1 TABAK KABAK MÜCVERİ(YAPIŞMAZ TAVA PİŞİRDİM)
1 DILIM KARPUZ
SALATA
22.00
KUŞBURNU ÇAYİ
5 YENİ DUNYA
GECEDE BİSEY YEMEDİM 4-5 LEBLEBİ
3,5 LT SU
SPOR YOK
YAA BENDE BI HAFIFLIK YOK GIBI YARINDA TARTI GUNU SANAYİ TARTISI NE KADAR DOGRU CIKARSA ARTIK:....
AAA EVET BEN SANAYİ DE CALİŞYORUM ALT KATTA ATÖLYEMIZ VAR ORDA TARTILIYORUM BI ARA SABAH AKŞAM CIKIYORDUM AMA ŞİMDİ HAFTADA BIR YAPACAMhahhaaa april fena kamçılar söyleyeyimm...
bana bayan pozitif de derler robocopun dışında.. benim çok takma adım var yaaa.. birara liste yapayım
oyyy canım geçmiş olsun ben kaçırmışım arada bunu.. ne zaman ameliyat nerde olacaksın ..
ooo 3 ay var en az 10 kilo gider fıstık olacaksın fıstıııkkk
çok güzel olmuş menün harikasın..yarında böyle olsun cumaya tartıda yüzümüz gülsünn
sporun iyi olduğu için ve öğrenci olduğun için ve de seni sevdiğim için pizzayı görmezden geliyorum ve sana 10 üzerinden 7 veriyorummm
günaydın minik kuşumm
günaydın canımmm.. çok güzel olmuş menünn..sanayi tartısı mııııı.. işyerinde mi ar..
aynı kıyafetlerle ve açken trtılırsan sonuç sağlıklı olur .. hadi inşallah ekside çıkarsınAAA EVET BEN SANAYİ DE CALİŞYORUM ALT KATTA ATÖLYEMIZ VAR ORDA TARTILIYORUM BI ARA SABAH AKŞAM CIKIYORDUM AMA ŞİMDİ HAFTADA BIR YAPACAM
O KADAR HASSAS BI TARTI DEGIL HAFTA SONUN KENDIME BI TATRI EDINECEM ACIL :)aynı kıyafetlerle ve açken trtılırsan sonuç sağlıklı olur .. hadi inşallah ekside çıkarsın
Bi tanesin seen teşekkür ederiimmsporun iyi olduğu için ve öğrenci olduğun için ve de seni sevdiğim için pizzayı görmezden geliyorum ve sana 10 üzerinden 7 veriyorummm
.
aslında kötü görünmedi gözüme normal yanidünü maalesef hoş kapatamadım.. sözde misafirler yiycek ben yemeyecektim sanırsam onlardan çok yedim.. ama akşam hiçbişey yemedim
09:00 1 domates 4 zeytin 1 kk peynir, yarım dilim ekmek
13:00 nesacefe 2 si birarada 10 badem
16:00 1 dilim börek 2 kaşık kısır, 1 dilim tiramisu
su 3 lt
spor 20 sn plank (2. gün) 15 squat
başka da yok
bugün çok çok hafif beslenicem inşallah..
yarına en azından sabit çıkmalıyım ..
dünü maalesef hoş kapatamadım.. sözde misafirler yiycek ben yemeyecektim sanırsam onlardan çok yedim.. ama akşam hiçbişey yemedim
su 3 lt
başka da yok
O KADAR HASSAS BI TARTI DEGIL HAFTA SONUN KENDIME BI TATRI EDINECEM ACIL :)
Dışardan yemene rağmen çok kaçmamışgünaydın kızlaar dün hiç giremedim ama aklım hep burdaydı
dün dışarda işlerim vardı bilgisayarımı aldım sonundaa bi sürü parçası değişmiş
akşamda eski yurt arkadaşımda kaldım yanında giremedim bide yemeği hep dışardan söyledik :/ erkenden geldim eve
Dünkü listem
sabah 8de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 14 te 5 tane köfte yedim dışarıdayken ekmeksiz yanında bişey içmedim
akşam 8de 2 dilim pizza yedim pizzanın boyutu 2 elin uzunluğunun 3/4ü kadardı 1 bardak kola içtim
10da 1 nescafe içtim
1 buçuk saat yürüyüş 3 lt su
ağır bi gün oldu biliyorum ama bugün dengeliycem kesinlikle
aa yarın tartı günüüü bugün bişey yemiyim en iyisimi
Akşam yemeği yemedigin için için günü kurtarmışındünü maalesef hoş kapatamadım.. sözde misafirler yiycek ben yemeyecektim sanırsam onlardan çok yedim.. ama akşam hiçbişey yemedim
su 3 lt
başka da yok
İdeal diyet listelerinden biri gayet güzel canım tebriklergünaydın ::)
8.30
2 ISIRIK SİMİT
2 DOMOTES
2 SALATALIK
8 ZEYTİN
YEŞİLÇAY
10.30
TÜRK KAHVESİ
12.30
1 KASE YOĞURT
6 KASIK NESFİT
15.00
YEŞİLÇAY
16.00
2 KASIK NESFİT
19.30
1 TABAK KABAK MÜCVERİ(YAPIŞMAZ TAVA PİŞİRDİM)
1 DILIM KARPUZ
SALATA
22.00
KUŞBURNU ÇAYİ
5 YENİ DUNYA
GECEDE BİSEY YEMEDİM 4-5 LEBLEBİ
3,5 LT SU
SPOR YOK
YAA BENDE BI HAFIFLIK YOK GIBI YARINDA TARTI GUNU SANAYİ TARTISI NE KADAR DOGRU CIKARSA ARTIK:....
İNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSAİdeal diyet listelerinden biri gayet güzel canım tebrikler
HAZIRAN 18 E KADAR BU ŞEKİL SONRA RAMAZAN GELİYOR NASIL BI DIYET E GECSEM DIYE ARASTIRMAYA BASLADIM SIMDIDENİNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSA
İnş canım ben de aynı durumdayım eşim 76 kilo ben ise 93İNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSA
77 KİLOYUM AMA BOYUM KISA 157 HEDEF 65 Tİ SİMDİ 57-55İnş canım ben de aynı durumdayım eşim 76 kilo ben ise 93onun bisey dediği yok ama bu ara verdiğim kilolardan ötürü ben mutlu oldukça o da seviniyor. Öncelikle kendimiz için vereceğiz kiloları sonra da o bakışların sahibine nisbet yapariz
Kaç kiloydun canım hedef kilon kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?