Canım zaten sen şuanda deneme süresindesin , iki hafta sonra listeye katacağım seni yeni üyelere uyguluyoruz bu sistemi.sen sadece şimdilik hergün dünün menüsünü yaz , paylaşımlarda bulun alışmaya çalış takıma düzene sonra görüşeceğiz seninlede
çok çok güzel bir menü olmuş spor da olsa muhhhteşemmm olurmuş
Gunaydinnnn
Dünkü menüm
Sabah 11 de kahvaltı
1Kk beyaz peynir
6 zeytin
Salatalık domates
1 haşlanmış yumurta
13 de 7 kiraz 2 kayısı
15 te bir kase mercimek çorbası
17 de birkaç kiraz daha
19 da akşam yemeği balık vardı
Ekmeği küçük bir dilim ekmek yedim
12 tane istavrit yedimve salata
21 de nescafe
2 litre su spor yok
atıcaz yağları da bu moral bozukluklarını da...İNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSA
:))çok çok güzel bir menü olmuş spor da olsa muhhhteşemmm olurmuş
atıcaz yağları da bu moral bozukluklarını da...
lütfen kendimize haksızlık etmeyelim.. güzeliz zayıflayınca daha güzel olucaz tamam mııı
valla emzirdim de dikkat de ettim ama 6 aylık olana kadar doğrudürüst veremedim.. ama şimdi gidiyor kilolar.. hedefim 60.. yaz sonuna 60 olsam sonra da 55 i kasıcamASLINDA DOGUMDAN SONRA BEN HICMI HIC DIKKAT ETMEDIM ONUME GELENI YEDIM BI PASTA ALDIK DIBINI GORENE KADAR YEDIM
ASLINDA EMZİREMEDIM EMZIREMEDIM HIC DIKATLI OLSAM BELKI SIMDI IDEAL KILODA OLURDUM
KIZ KARDEŞİM VAR 2 DOGUM YAPTI HIÇTE BİŞEY YAPMADI 55 KILO BIRAZDA BUNYE YAAAvalla emzirdim de dikkat de ettim ama 6 aylık olana kadar doğrudürüst veremedim.. ama şimdi gidiyor kilolar.. hedefim 60.. yaz sonuna 60 olsam sonra da 55 i kasıcam
ŞİMDİ KAÇ KİLOSUN YANI IKINCIDE DAHAMI ZOR VERILIYORben de ilk doğumumdan sonra 6 ay içinde ideal kiloma ulaşmıştım ama 2. hamileliğimde aldığım kiloları 2 yılda çok zor verdimsonrada hızla fazlasıyla geri aldım ve kilo almaya devam ediyorum... eskiden yediğimin yarısını yediğimi de ayrıca belirtmeliyim
ŞİMDİ KAÇ KİLOSUN YANI IKINCIDE DAHAMI ZOR VERILIYORGERCI 5-6 YIL DUSUNMUYORUZ BEBEK
bazalar kalkıyor hemen raylı sistem ama kanepe altı iyi fikirmiş benim kanepeleri açmak için zeyna olmak lazım hemen oraya hapsediyorum onu cumaya kadarrrayyy görür müyüm acaba hadi inş. canmm :)
bu arada sık sık tartılmayı bırakmak istiyorsan tartıyı senin ulaşamayacağın bir yere koy. öyle yüksek bir yer değil kastım.
tek başına aslaaa kaldırrmayacağın yatak bazasının altı, kanepeyi kaldıramıyorsan onun altı gbi. ben öyle yaptım deli gbi merak etsem de hergün kaldırmaıyorum ki yatağımı
BANA GORE DEĞİL OFİSTE MASANIN BASINDA UYURUM ARTIK ŞİMDİLİK HAFIF BESLENIYORUM 1000 KL GECMEMEYE ÖZEN GOSTERİM GECMIYORUM HATTA 500-600 KALIYORUM UMARIM BU AÇLIK DEMEYIMDE ISTETEGIMI YIYEMEME DEGERben de 8 yıl ara vermiştim ama pişmanım ikisini bir arada büyütmek daha mantıklıymış.. 60 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğuma girdimdiyet ve akapunktur ile 72- 68 arası dolanırken bir anda 78 kiloda buldum kendimi şu an 75,6 kilom..
bugün ayran detoksuna başladım ama uyku yaptı sanki
BANA GORE DEĞİL OFİSTE MASANIN BASINDA UYURUM ARTIK ŞİMDİLİK HAFIF BESLENIYORUM 1000 KL GECMEMEYE ÖZEN GOSTERİM GECMIYORUM HATTA 500-600 KALIYORUM UMARIM BU AÇLIK DEMEYIMDE ISTETEGIMI YIYEMEME DEGER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?