Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

burada sürekli birilerinin olması motivasyon açısından iyi gelecektir çok hızlı bir şekilde düzene ve buraya alışırım diye düşünüyorum..

çok çok güzel bir menü olmuş spor da olsa muhhhteşemmm olurmuş
İNŞALLAH YAVAS YAVAS ATARIM BU İĞRENÇ YAĞLARI ÜZERİMDEN VALLA KOCAMIN YANINDA GEZMEYE UTANIYORUM BAZEN EŞİNE BAK KENDISINE BAK DİYENLERDEN HELE O BAKISLAR YETIYOR ZATEN HIRSA
atıcaz yağları da bu moral bozukluklarını da...
lütfen kendimize haksızlık etmeyelim.. güzeliz zayıflayınca daha güzel olucaz tamam mııı

yok canım bu ikinci doğumum.. ilki 6 yaşında..o kilolu halim de ilk doğumdan sonraki.. verdim onları incecik oldum şimdi ikincide olanları vermekle meşgulüm şu an 69larda seyrediyorum.. ama o zayıf halimde 56 kilo civarıyım

ASLINDA DOGUMDAN SONRA BEN HICMI HIC DIKKAT ETMEDIM ONUME GELENI YEDIM BI PASTA ALDIK DIBINI GORENE KADAR YEDIM
ASLINDA EMZİREMEDIM EMZIREMEDIM HIC DIKATLI OLSAM BELKI SIMDI IDEAL KILODA OLURDUM

ASLINDA DOGUMDAN SONRA BEN HICMI HIC DIKKAT ETMEDIM ONUME GELENI YEDIM BI PASTA ALDIK DIBINI GORENE KADAR YEDIM
ASLINDA EMZİREMEDIM EMZIREMEDIM HIC DIKATLI OLSAM BELKI SIMDI IDEAL KILODA OLURDUM
valla emzirdim de dikkat de ettim ama 6 aylık olana kadar doğrudürüst veremedim.. ama şimdi gidiyor kilolar.. hedefim 60.. yaz sonuna 60 olsam sonra da 55 i kasıcam

şşştttt kızlar nereye kayboldunuz yaaaaa.. sıkıldım ama beeeenn.. bak çok sıkılırsam dolapta duran tiramisuyu yiyceeemmm..durduryn beniiiiiii

ben de ilk doğumumdan sonra 6 ay içinde ideal kiloma ulaşmıştım ama 2. hamileliğimde aldığım kiloları 2 yılda çok zor verdim sonrada hızla fazlasıyla geri aldım ve kilo almaya devam ediyorum... eskiden yediğimin yarısını yediğimi de ayrıca belirtmeliyim

dünün menüsü öhöm
9:30 bir simit
ara: 2 fincan yeşil çay
14:00 az sütlü, şekersiz nescafe
15:00 yağsız limonlu yeşil salata
1 kaşık pilav
3 kaşık sulu yemek (tavukları ayıklayıp yedim aslında)

ara: 1 yeşil çay
az şekerli türk kahvesi
19:00 3 kaşık nohut yemeği- yoğurt

21:00 bir parça tavuyk göğsü
4 kiraz ve biraz kavun

ŞİMDİ KAÇ KİLOSUN YANI IKINCIDE DAHAMI ZOR VERILIYOR GERCI 5-6 YIL DUSUNMUYORUZ BEBEK

ŞİMDİ KAÇ KİLOSUN YANI IKINCIDE DAHAMI ZOR VERILIYOR GERCI 5-6 YIL DUSUNMUYORUZ BEBEK

ben de 8 yıl ara vermiştim ama pişmanım ikisini bir arada büyütmek daha mantıklıymış.. 60 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğuma girdim diyet ve akapunktur ile 72- 68 arası dolanırken bir anda 78 kiloda buldum kendimi şu an 75,6 kilom..
bugün ayran detoksuna başladım ama uyku yaptı sanki

bazalar kalkıyor hemen raylı sistem ama kanepe altı iyi fikirmiş benim kanepeleri açmak için zeyna olmak lazım hemen oraya hapsediyorum onu cumaya kadarrr

BANA GORE DEĞİL OFİSTE MASANIN BASINDA UYURUM ARTIK ŞİMDİLİK HAFIF BESLENIYORUM 1000 KL GECMEMEYE ÖZEN GOSTERİM GECMIYORUM HATTA 500-600 KALIYORUM UMARIM BU AÇLIK DEMEYIMDE ISTETEGIMI YIYEMEME DEGER

BANA GORE DEĞİL OFİSTE MASANIN BASINDA UYURUM ARTIK ŞİMDİLİK HAFIF BESLENIYORUM 1000 KL GECMEMEYE ÖZEN GOSTERİM GECMIYORUM HATTA 500-600 KALIYORUM UMARIM BU AÇLIK DEMEYIMDE ISTETEGIMI YIYEMEME DEGER

bana göre de değilmiş onu anladım ben de hep uyukladım uyuklamadığım zamanlard da geçmiş sayfaları okumaya çalıştım. hiç çalışamadım :S

ben çok saldm kendimi ya deliricem az kaldı
ama salma öyle yeme içme olarak değil beynim diyet modundan çıktı o yüzdende kilo veremıyorum
disiplinim motivem enerjim herşeyim kayboldu
psikolojim de bozuk stres olunca herseyim etkileniyor ya
eve taşınalı bi ay oldu daha o gün eski koltuklarımı kaplamaya vermiştim
adam hep yarın yarın yarın deyip deyip atlatıyor
ona çok kafam takıldı parasıda hazır neden böyle yapıyo anlamıyorum
ne yapabılırım kızlar ya böyle bişey yaşayan varmı aranızda
uyuyorum uyanıyorum onu düşünüyorum
adama demediğim laf kalmadı her seferinde tamam abla yarın sende diyo
en son dedim polisle gelcem kapına bu gün son şansın dedim gine yarın dedi özür diledi ne yapcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…