Tabi zarif bi tartıyla kendini daha iyi hissedersin hehe
kızlar yarın listeye girebiliyorsunuzİnş canım ben de aynı durumdayım eşim 76 kilo ben ise 93onun bisey dediği yok ama bu ara verdiğim kilolardan ötürü ben mutlu oldukça o da seviniyor. Öncelikle kendimiz için vereceğiz kiloları sonra da o bakışların sahibine nisbet yapariz
Kaç kiloydun canım hedef kilon kaç?
canım sen çok sinirlendiğin için stres olmuşsun bu yüzden de beynin başka yerde.lütfen sakin ol yarını da bir bekle bakalım ne olacak? getirmezse yine git dükkanına yüzyüze konuş öfkelensede hiçbişey değişmeyecek iş olacağına varacak sen de biliyorsun.hiççç gerek yok kendini kasmaya sağlık olsun herşeyben çok saldm kendimi ya deliricem az kaldı
ama salma öyle yeme içme olarak değil beynim diyet modundan çıktı o yüzdende kilo veremıyorum
disiplinim motivem enerjim herşeyim kayboldu
psikolojim de bozuk stres olunca herseyim etkileniyor ya
eve taşınalı bi ay oldu daha o gün eski koltuklarımı kaplamaya vermiştim
adam hep yarın yarın yarın deyip deyip atlatıyor
ona çok kafam takıldı parasıda hazır neden böyle yapıyo anlamıyorum
ne yapabılırım kızlar ya böyle bişey yaşayan varmı aranızda
uyuyorum uyanıyorum onu düşünüyorum
adama demediğim laf kalmadı her seferinde tamam abla yarın sende diyo
en son dedim polisle gelcem kapına bu gün son şansın dedim gine yarın dedi özür diledi ne yapcam ben
Niye üzgünsün kuzum ne oldu bide bu profilde ki güzel hatun sen misin aprilmerhaba kızlar bugün çok yorucu geçti üzgün ve süzgünüm gelemedim ara araamaaaa şimdi geldim ne var ne yok keyifler nasıl bakim?
kızlar sizi takibe aldım O Otimoti @sevim_mrt @TuTii @sevili6163
profilimde fotolarımı görebilrisiniz.. orada 3 sene önceki before after ım var
kızlar yarın listeye girebiliyorsunuznapalım sizce? devam mı ?
Canım bugün gündüz pek gelemedim buraya yaaaa ondan üzgündüm yoksa başka bişey yok tŞk ederimNiye üzgünsün kuzum ne oldu bide bu profilde ki güzel hatun sen misin april
Bilmiyorum ki yokmu hiç eczane falan yakınlardaDevam da..
Yarın nerde tartilcam ben uhuhuhuh
Canım bugün gündüz pek gelemedim buraya yaaaa ondan üzgündüm yoksa başka bişey yok tŞk ederimevvet canım benim bir gözükeyim dedim değişiklik olsun
Ohhh işler bitmişBen de sabahtan beri şimdi oturdum. Temizlik hazırlık misafir cocuklar derkeen yarının hazırlıklarını da yaptım, oturuyoruz oglusla
Bilmiyorum ki yokmu hiç eczane falan yakınlarda
umarım bulursun canımm çok önemli çünkü kg bildiriminVar da evden çıkmaya fırsatım olur umarım. Annemin sonucları da bı gelemedi deli olucam! En gec salı donucem istanbula
Evdeki tartımı özledim
Ohhh işler bitmişbenimde birazcık bademcikler şişti sanırım son 1 saattir yutkunamıyorum ...
Şimdi yatıyorum çok geç oldu sabah kalktığımda , geçmemiş olursa işe gitmem zaten ne varsa uygularım çok tşk ederim güzel fikrin içinHemen lımon Karabiber filan yap da ilerlemesin. Yaz gunu hastalik bı baska çekilmez oluyo
Şimdi yatıyorum çok geç oldu sabah kalktığımda , geçmemiş olursa işe gitmem zaten ne varsa uygularım çok tşk ederim güzel fikrin için
İyi geceler İnşallah canım ...Hadi iyi geceler.
Güzel bir güne uyanırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?