Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada dünkü menüm
sabah 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dılım ekmek
2 çeri domates
1 yeşil çay
öğle
zerdali 2 kayısı
ara 1 elma
akam 1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
2 mezgit
2 lt su

merhaba kızlar bugün çok yorucu geçti üzgün ve süzgünüm gelemedim ara araamaaaa şimdi geldim ne var ne yok keyifler nasıl bakim?

Tabi zarif bi tartıyla kendini daha iyi hissedersin hehe

kızlar yarın listeye girebiliyorsunuznapalım sizce? devam mı ?

geçen haftamızı bir hatırlayalım 4. olmuştuk! bakalım bu hafta kaçıncı olacağız

*
**1.TAKIM 414.ETAP***

Sosyestetik (56.9/57/-0.1/%-0.18)
ApriL_2007 (77.7/77.5/0.2/%0.26)
Deadline (63+1/64/0/%0) 408. Etapta izne ayrılan üye kilosu 7'ye bölündü.Baskül değişikliği nedeniyle +1 kg eklendi.

ispanyol (70.6/69.7/0.9/%1.27)
michi (58.7/58.7/0/%0) kilosu sabit
gunessel (83.4/82.4/1/%1.20)
mlyt (74.1/73.5/0.6/%0.81)
Burcu_87(
69.8/69.9/-0.1/%-0.14)hedef kilosunun 65 kiloyla değişimini istiyor
TuTii (61.8/60.8/1/%1,62) yeni üye 25 Nisan başlangıç kilo: 62.5 hedef kilo:55

1. takım ortalaması:%0,54

***1.TAKIM 415.ETAP***

Sosyestetik (57///%)
ApriL_2007 (77.5///%)
Deadline (64///%)

ispanyol (69.7///%)
michi (58.7///%)
gunessel (82.4///%)
mlyt (73.5///%) izne ayrılmak istiyor
Burcu_87 (
69.9///%)
TuTii (60.8///%)

Otimoti (75///%) yeni üye 10 Mayıs Başlangıç kilo: 76 Hedef kilo: 65
sevili6163 (93.4///%) yeni üye 12
Mayıs Başlangıç kilo: 95 Hedef kilo: 75

1. takım ortalaması:%

Son düzenleme:
canım sen çok sinirlendiğin için stres olmuşsun bu yüzden de beynin başka yerde.lütfen sakin ol yarını da bir bekle bakalım ne olacak? getirmezse yine git dükkanına yüzyüze konuş öfkelensede hiçbişey değişmeyecek iş olacağına varacak sen de biliyorsun.hiççç gerek yok kendini kasmaya sağlık olsun herşey

Niye üzgünsün kuzum ne oldu bide bu profilde ki güzel hatun sen misin april
Canım bugün gündüz pek gelemedim buraya yaaaa ondan üzgündüm yoksa başka bişey yok tŞk ederim evvet canım benim bir gözükeyim dedim değişiklik olsun

Canım bugün gündüz pek gelemedim buraya yaaaa ondan üzgündüm yoksa başka bişey yok tŞk ederim evvet canım benim bir gözükeyim dedim değişiklik olsun

Ben de sabahtan beri şimdi oturdum. Temizlik hazırlık misafir cocuklar derkeen yarının hazırlıklarını da yaptım, oturuyoruz oglusla

Ben de sabahtan beri şimdi oturdum. Temizlik hazırlık misafir cocuklar derkeen yarının hazırlıklarını da yaptım, oturuyoruz oglusla
Ohhh işler bitmiş benimde birazcık bademcikler şişti sanırım son 1 saattir yutkunamıyorum ...

Var da evden çıkmaya fırsatım olur umarım. Annemin sonucları da bı gelemedi deli olucam! En gec salı donucem istanbula
Evdeki tartımı özledim
umarım bulursun canımm çok önemli çünkü kg bildirimin sonuçlar bi gelsinde hayırlısıyla dönersin yuvana İnsallah

Hemen lımon Karabiber filan yap da ilerlemesin. Yaz gunu hastalik bı baska çekilmez oluyo
Şimdi yatıyorum çok geç oldu sabah kalktığımda , geçmemiş olursa işe gitmem zaten ne varsa uygularım çok tşk ederim güzel fikrin için

Menümü paylaşayım unutuyorum sonra

9 kahvaltı
Haslanmis yumurta
1 dilim kasar
2 parmak b peynir
2 zeytin
Bı tatlı kasığı reçel olabilir de olmayabilir de

12:00 ara
yarım muz

15:00 oglen (misafir sofrası)
Yeşillikli salata
Patates puresi 6 kasik kadar

19:00
5-6 minnos istavrit tavada
Zeytinyagli fasulye 1 tabak kadar
Salata 3-5 çatal

11de pisirdigim pudingin tenceresini parmaklarken buldum kendimi, itiraf ediyorum

2 Lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…