yooo inanırmısın hiç de spor yapmadı kötü örnek olmak istemem ama burada sporsuz canım.dal gibi oldu yediklerine dikkat etti sadece
Aburcuburu ve tatlıyı kesti asla yemedi ağzına sürmedi.2 öğün yedi geç kalkar zaten öğlen 12 gibi kahvaltı 16/18 arası akşam yemeği yedi sadece çok istikrarlıydı ve verdi darısı başımızaCok güzel ornekSagol caniim
Aburcuburu ve tatlıyı kesti asla yemedi ağzına sürmedi.2 öğün yedi geç kalkar zaten öğlen 12 gibi kahvaltı 16/18 arası akşam yemeği yedi sadece çok istikrarlıydı ve verdi darısı başımıza
Aynenn benimde öyle bikeresinde 58 olmuştum yüzüm kötü olmuştu sanki ama yinede birkereliğine 55 görmek isterim beğenmezsem zaten o işi kolay yaptığım içın hemencecik 5 kgu alırımBen o kadar zayiflayamam ama. 65 gercek hedefim. Ennn fazla 60. En son lisede 55-57 kiloydum ve yakışmıyordu bana. Yüzüm çöküyor cok
Aynenn benimde öyle bikeresinde 58 olmuştum yüzüm kötü olmuştu sanki ama yinede birkereliğine 55 görmek isterim beğenmezsem zaten o işi kolay yaptığım içın hemencecik 5 kgu alırımsonra keyfime bakarım ...
Güzel canım menün sadece küçük kaçamakların geç saatde olmassa iyi olur onun haricinde iyiiiDünkü menüm
Kahvaltı 9
1 Haslanmis yumurta
Beyaz peynir 2 dilim
1 zeytin
Yarım dilim kepek ek
Tatlı kasığı reçel
Ara 12 yarım muz
Öğlen 14:00
Bir tabak etli taze barbunya
Ara 15:30
4 kasik zeytinyagli türlü
2 hurma
18:00 avuç icinden az kuruyemis ( çığ fındık badem ve üzüm)
Aksam 19:45
Bir tabak taze fasulye
1 kase yogurt
21de de basım cok ağrıdı nescafe + yarım dilim kek (havuclu, tam bugday unundan)
Cok az da sutlu tatlı bugünün şerefine
Su içemedim hep disaridaydim
1 Lt
Güzel canım menün sadece küçük kaçamakların geç saatde olmassa iyi olur onun haricinde iyiii
Bende oyle biliyoedum ama uye olduktan sonra tartildim 77 .6 yada 8 cikticanım sen geçen hafta 75.4 müşsün! ozaman kilo almışsın geçen cuma öyle bildirim yaptın amann dikkat he heee
canım miktar olmayanlar aslında yememm gerekenler ya ondan 1 avuç yedım :)))Ama ne demiştik biz özellikle perşembe günleri hafif geçireceğiz demiştik gerekirse aç yatacağızUnutulmuş bakıyorumda neyseee canım uygularsak sevinirim,tabiki sabit kalman da çok iyi en azından kilo almamışsın bende sabittim bugün
Gün hafif başlamış hafif devam etmişakşam olmuş herşey unutulmuş heyyy daha dikkat ok canım? kilo vermen güzel ilk zamanlar böyle gider çok da iyi olur bir de niye miktar yok bazılarında hepsine yaz tatlım
5 haziranda listedesin azimli ve kararlıysannn canım
Yok öyle bişey bakim heeee yaz gelsin gelmeyin buraya yokkk yokk herkes burada olacak Deadlincimm bahane yok
heee şöyle gelecek bak! Bizsiz olmaz ki
çok güzelmiş bu elbise bunu neden giymedinn
benceeee senin beğenmemene rağmen ben sizee bayıldımmm tek kelime bayıldım ışığınız var ki o kadar güzel ailecek
o zillinin tütüsünü yerimmmcanım düğün zamanı gelince ben sana bikaç yer önericem kuaför
evvet benim canım
tabi tabi sen sadece ispanyolla deadlinle özlebiz senin neyiniz küstümmmm
erteleme benden söylemesi
Çalışkan hatun seniiiiiKuslaaar
Kahvaltım bitti, cocukları bile yedirdim gelen giden yok. Uyanın bakiym
Menün güzel olmuş canımGünaydın
9.00
2 salatalık
2 domates
1 dilim k.ekmek
Yesilcay
10.00
2 fincan tarcin cayi
13.00
Tarcinli yogurt 1 kase
7 kasik nesfit
15.00
Turk kahvesi
16.30
Yesilcay
18.00
1kasik nesfit
19.30
Makarna 8 kasik
1 dilim karpuz
20.30
Kusburnu cayi
Bi avuc kadar kuru uzum leblebi ceviz
Bu kadarrrrr....
Menün güzel olmuş canım[
aslında yemek değilde çikolata ve dondurma zorluyor benıo yuzden bugun aralarımı bıtter yapacam
aslında evet ama bu sefer gercekten kararlıyım kılo vermeye hemen ıstemııyorum zaten yavas yavas gıtsınAz ye canım emeklerin boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?