Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

burda gercek ten motıve oluyorum tek olunca sankı bı dunyada benım dıyet yapan o moda gırıyom hemen aman dıyıp salıyordum sımdı yok yemem ben dıyebılıyorum benım çin muthiş bı gelişim :)

burda gercek ten motıve oluyorum tek olunca sankı bı dunyada benım dıyet yapan o moda gırıyom hemen aman dıyıp salıyordum sımdı yok yemem ben dıyebılıyorum benım çin muthiş bı gelişim :)
Hepimiz oyleyiz canım burda sohbet muhabbet edip motive oluyoruz bu süper bir şey yanlis smile oldu

aaa bende cok erkencıyım dır 6 kalkarım ama iş için bebeğim var oda erken kalkar
gerci 1 den sonrada ben yokum evde pek gıreremem temızlık yemek derken yoğun gecer
pazartesi gunu hem cumartesını hem pazarı yazarım oyle cocukların yası kac sen kac kılosun

Erkenci hatunlari seviyorum günün bereketi oluyor büyüğü 13 Ortaca 7 küçük 4 yaşında 2 oğlum bide kızım var 73 kiloyum canım hedef 65

vavvvv 3 çoçuk süper benımde 1 oğlum var 15 aylık 77 kusurdum bı haftada duz 77 oldum benımde hedef once 65 sonra 60 ve 53-55 arası olmak istiyorum
ikinci cocuk için enaz 5 yıl dusunmuyorum ev alıp kredi odemeyı planladıgımız için zor olmasın dıye bı yandanda iki bi arada buyur mantıgı var ama velakın bu kiloda tekrar hamıle kalmayı ıstemem

Allah bagislasin canım seninki daha küçükmus iyi yapıyorsun kilonu ver öyle hamile kalırsın hayirlisiyla

Kuslaaar

Kahvaltım bitti, cocukları bile yedirdim gelen giden yok. Uyanın bakiym
ayyy yeni uyandım nasıl uyuduysam artık senle aynı saatlerde yattık ama ben kopmuşum hayattan

Bende oyle biliyoedum ama uye olduktan sonra tartildim 77 .6 yada 8 cikti
ok yanlışlığı düzeltiriz o zaman...

Herkese günaydınlarrrr nasilsiniz güzellikler
günaydın bebemmmm , ben çok iyiyim sen nasılsın ? Şimdi kahvaltımı yapacağım sonrada işler güçler

Sabah 8.00
1 dilim t.b.ekmegi
3 zeytin
2 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
10.00 nescafe 2si birarada
13.30 1 Kaşarlı tost
1 bardak ayran
15.00 nescafe 2si birarada
19.00 2 lahmacun
1 bardak ayran
2lt su
Spor yok
kuzum çok kötü değilde menün o lahmacun 1 olsaymış iyi olurmuş!

sevindim buranın yararı olmasına, tabiya böyle severek gelin burdakilerinde pozitif arkadaşlarımıza ihtiyacı var

kımsecık te yok galıba bızden baska gece koyu sohbetten sonra kalkamadılar:)))))
ayyy sorma yeni kalktımhiç de sevmem geç kalkmayı ama öyle olmuş

canım hayallerine kavuşman dileğiyle

adana mı? Çok sıcak

yok simdi guzel yağmurlu serın ohh mısss
ama sonrası sauna mısalı dogal yanı
yaa oyle işte ben kendımı 75 dıye avuturken bı kabtım 78 olamama ne kalmısss ayyy dedım hemen olmaz bu kadar ....

yok simdi guzel yağmurlu serın ohh mısss
ama sonrası sauna mısalı dogal yanı
yaa oyle işte ben kendımı 75 dıye avuturken bı kabtım 78 olamama ne kalmısss ayyy dedım hemen olmaz bu kadar ....
Simdi öyledir evet yazları çok fena! Kuzenlerim gitmiştide yazın hepsi orada hasta oldu resmen isilik çıktı heryerlerinde, tabiki alışkın olana bişeycik olmaz
Hemen müdahale şart zaten canım yoksa ilerliyor ki kilolar...

Selam kızlar dün eşinin doğum günüydü çok fazla giremedim bugün de malum haftasonu temizlik beni bekler menümü paylaşıp çıkıyorum aksam yorgun ve bitkin halde gelirim belki

Dünkü menüm

Sabah 11 de muazzam bir kahvaltı( oğlumla babasına sürpriz güzel bi kahvaltı hazırladık)
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar
5-6 yemek kaşığı menemen
5 dilim patates kızartması
4 zeytin
Küçük bir dilim ekmege tereyağ ve bal sürdüm
Salatalık domates
Çay

14 te 6 kiraz bir nektarı
16 da bir kase tarhana çorbası

19 da 5 kaşık taze fasulye

Ve bu kadarrrr sabah fazla kaçırdığım için akşam yemedim

2,5 litre su 50 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…