Çalışkan hatun seniiiii
Erkenci hatunlari seviyorum günün bereketi oluyor büyüğü 13 Ortaca 7 küçük 4 yaşında 2 oğlum bide kızım var 73 kiloyum canım hedef 65
ayyy yeni uyandım nasıl uyuduysam artıksenle aynı saatlerde yattık ama ben kopmuşum hayattan
ok yanlışlığı düzeltiriz o zaman...
günaydın bebemmmm , ben çok iyiyim sen nasılsın ? Şimdi kahvaltımı yapacağım sonrada işler güçler
kuzum çok kötü değilde menün o lahmacun 1 olsaymış iyi olurmuş!
sevindim buranın yararı olmasına, tabiya böyle severek gelin burdakilerinde pozitif arkadaşlarımıza ihtiyacı var
ayyy sorma yeni kalktımhiç de sevmem geç kalkmayı ama öyle olmuş
canım hayallerine kavuşman dileğiyle
adana mı? Çok sıcak
Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinÖhm
Oh oh maşallah Allah bağışlasin 3 ha
Bakalım biz 3leyebilecek miyiz
Benim cocuklar iki Yanimdaydi bunaldım sıcaktan uyandım. Dinlenmiştim iste ne güzel oh
İyiyim canım sen geldin ben gidiyorum komşum çağırdı kahveye gidiyorum tabi yanında kuru incir le beraber onuda kendime benzettim he hee millet çikolata yer biz kuru incir ohh missayyy yeni uyandım nasıl uyuduysam artıksenle aynı saatlerde yattık ama ben kopmuşum hayattan
ok yanlışlığı düzeltiriz o zaman...
günaydın bebemmmm , ben çok iyiyim sen nasılsın ? Şimdi kahvaltımı yapacağım sonrada işler güçler
kuzum çok kötü değilde menün o lahmacun 1 olsaymış iyi olurmuş!
sevindim buranın yararı olmasına, tabiya böyle severek gelin burdakilerinde pozitif arkadaşlarımıza ihtiyacı var
ayyy sorma yeni kalktımhiç de sevmem geç kalkmayı ama öyle olmuş
canım hayallerine kavuşman dileğiyle
adana mı? Çok sıcak
afiyet olsun zaten cikolatanın tadı kötü incir iyidir iyiİyiyim canım sen geldin ben gidiyorum komşum çağırdı kahveye gidiyorum tabi yanında kuru incir le beraber onuda kendime benzettim he hee millet çikolata yer biz kuru incir ohh miss
Canımmm cok güzel menün sporda var daha ne olsunSelam kızlar dün eşinin doğum günüydü çok fazla giremedim bugün de malum haftasonu temizlik beni bekler menümü paylaşıp çıkıyorum aksam yorgun ve bitkin halde gelirim belki
Dünkü menüm
Sabah 11 de muazzam bir kahvaltı( oğlumla babasına sürpriz güzel bi kahvaltı hazırladık)
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar
5-6 yemek kaşığı menemen
5 dilim patates kızartması
4 zeytin
Küçük bir dilim ekmege tereyağ ve bal sürdüm
Salatalık domates
Çay
14 te 6 kiraz bir nektarı
16 da bir kase tarhana çorbası
19 da 5 kaşık taze fasulye
Ve bu kadarrrr sabah fazla kaçırdığım için akşam yemedim
2,5 litre su 50 dk tempolu yürüyüş
Canım çok güzelsinizsimdiki halim
Bende cok memnunum.gercekten boyle daha iyi oluyor gorunce zayiflamis halimi de paylasmak icin once bunu paylasmak istedim ....Canım çok güzelsinizAllah bir ömür boyu mutluluk ve sağlık versinn sizee.
Ne güzel yaptın böyle foto paylaşınca en azından simasını gözönüne getirerek konuşuyosuntekrar tanıştığımıza memnun oldum Sevimcim...
Sabırsızca o halini de görmeyi bekliyoruz ozamannnB
Bende cok memnunum.gercekten boyle daha iyi oluyor gorunce zayiflamis halimi de paylasmak icin once bunu paylasmak istedim ....
26 canim saol ayyy simardimm mi neSabırsızca o halini de görmeyi bekliyoruz ozamannnkaç yasındasınız siz kuzum ? Maşallah çok güzelsiniz
26 canim saol ayyy simardimm mi ne
bende bingoldeym yakinmisizDiyarbakır dayım canım sen nerdesin
bikaç sayfa geriye gidersenn görürsün canımAa o güzelliği ben niye goremiyoruuum
hadi bakalımmmiyi gunler kizlar 1 haftadir hic gelemedim bebisle ugrastim k bakmayin bugunden itibaren duzenli gelicem.
onemli biseysi yoktu cnm cok sukur biraz yaramaz ilk hafta listede degildm ya rahat davrandim bundan sonra daha cok dikkat edicembikaç sayfa geriye gidersenn görürsün canım
hadi bakalımmmne oldu bebişinin nesi vardı cnm??
aynen öyle benimde salonum bi günde geldi ben şokcanım zaten mecbur bırakıyorlar ki illa ver diye tutturuyorlar onlar isterken parayı utanmıyor , sen iş bittikten sonra vericem diye tuttururken utanıyosun veriyosun napacaksın ki parayı aman sussun yeterki diyosun...senin suçun yok ama hep bekletirler normal gerçekten artık o kadar güvenmiyorum ki bitanesi tam gününde geldi teslim etti şaştım kaldım o gün
aynen öyle benimde salonum bi günde geldi ben şok
okonemli biseysi yoktu cnm cok sukur biraz yaramaz ilk hafta listede degildm ya rahat davrandim bundan sonra daha cok dikkat edicem
Bir kaç sene önce kaplıcasına gelmistik küçük ve Şirin bi yerdi nasıl biraz gelişmiş mibende bingoldeym yakinmisiz
bikaç sayfa geriye gidersenn görürsün canım
hadi bakalımmmne oldu bebişinin nesi vardı cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?