Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çalışkan hatun seniiiii

Öhm

Erkenci hatunlari seviyorum günün bereketi oluyor büyüğü 13 Ortaca 7 küçük 4 yaşında 2 oğlum bide kızım var 73 kiloyum canım hedef 65

Oh oh maşallah Allah bağışlasin 3 ha
Bakalım biz 3leyebilecek miyiz

Benim cocuklar iki Yanimdaydi bunaldım sıcaktan uyandım. Dinlenmiştim iste ne güzel oh

İyiyim canım sen geldin ben gidiyorum komşum çağırdı kahveye gidiyorum tabi yanında kuru incir le beraber onuda kendime benzettim he hee millet çikolata yer biz kuru incir ohh miss

İyiyim canım sen geldin ben gidiyorum komşum çağırdı kahveye gidiyorum tabi yanında kuru incir le beraber onuda kendime benzettim he hee millet çikolata yer biz kuru incir ohh miss
afiyet olsun zaten cikolatanın tadı kötü incir iyidir iyiolsun yine gelirsin sonra grsszz. Az dedikodu yapın heee

Canımmm cok güzel menün sporda var daha ne olsun gell tabii az gelme buralara kolay gelsinnnn

Canım çok güzelsiniz Allah bir ömür boyu mutluluk ve sağlık versinn sizee.
Ne güzel yaptın böyle foto paylaşınca en azından simasını gözönüne getirerek konuşuyosun tekrar tanıştığımıza memnun oldum Sevimcim...

B
Bende cok memnunum.gercekten boyle daha iyi oluyor gorunce zayiflamis halimi de paylasmak icin once bunu paylasmak istedim ....

B

Bende cok memnunum.gercekten boyle daha iyi oluyor gorunce zayiflamis halimi de paylasmak icin once bunu paylasmak istedim ....
Sabırsızca o halini de görmeyi bekliyoruz ozamannn kaç yasındasınız siz kuzum ? Maşallah çok güzelsiniz

iyi gunler kizlar 1 haftadir hic gelemedim bebisle ugrastim k bakmayin bugunden itibaren duzenli gelicem.

aynen öyle benimde salonum bi günde geldi ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…