- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
biz geleli 1 yil olucak cnm is dolayisiyla geldik ama gelismis diyorlar guzel bir yerBir kaç sene önce kaplıcasına gelmistik küçük ve Şirin bi yerdi nasıl biraz gelişmiş mi
Bugün cis yediysen aksami hafif geçirmeye çalış canim dengelersin en azındanAayy kızlar sabahtan beri basım donüyor icim de pir pir ediyo sanki. Tip dilinde buna ne diyorlar bilmiyorum. Bugün yasaklardan yedim birazcık, aksamı da daha doyurucu yemeyi planliyorum. Yanlis mı yapıyorum ne dersiniz
Bugün cis yediysen aksami hafif geçirmeye çalış canim dengelersin en azından
Canım tansiyonun mu düşük acaba?Cis yemek zorunda kaldım çünkü koy evine gitmiştik. Sınırlı yiyecek vardı. Dönerken araba kullanacak baska biri yoktu. Korktum ben de basım doner moner..
Hala donüyor da abartmamaya çalışıcam
Menün çok güzel canım su ve spor olsa çok daha hızlı ve kalıcı kilo verirsin..spor imkanın yok mu,Günaydın
9.00
2 salatalık
2 domates
1 dilim k.ekmek
Yesilcay
10.00
2 fincan tarcin cayi
13.00
Tarcinli yogurt 1 kase
7 kasik nesfit
15.00
Turk kahvesi
16.30
Yesilcay
18.00
1kasik nesfit
19.30
Makarna 8 kasik
1 dilim karpuz
20.30
Kusburnu cayi
Bi avuc kadar kuru uzum leblebi ceviz
Bu kadarrrrr....
Kesinlikle cis yiyeceğim zaman ben bunu yarın nasıl menüme yazacağım diyorumburda gercek ten motıve oluyorum tek olunca sankı bı dunyada benım dıyet yapan o moda gırıyom hemen aman dıyıp salıyordum sımdı yok yemem ben dıyebılıyorum benım çin muthiş bı gelişim :)
eee napıosun yiyipte yazmıyormusun yoksaKesinlikle cis yiyeceğim zaman ben bunu yarın nasıl menüme yazacağım diyorum
Maşallah canım çok yakışmışsınız Allah bozmasın..Ne kadar güzel bi yüzün var maşallah demiştim dimi Ama olsun bidaha diyeyimsimdiki halim
Gel canım daha sık görelim seniiyi gunler kizlar 1 haftadir hic gelemedim bebisle ugrastim k bakmayin bugunden itibaren duzenli gelicem.
Aaaa aşkolsun aprilcigim aprilcigimyesem 2,5 kiloyu nasıl verirdimeee napıosun yiyipte yazmıyormusun yoksa
Bence de tansiyonunu bi ölçtür istersen tatlimCanım tansiyonun mu düşük acaba?
Şaka şaka takıldım sanaAaaa aşkolsun aprilcigim aprilcigimyesem 2,5 kiloyu nasıl verirdimbu sabah 90.4 gördüm şok oldum
26 canim saol ayyySabırsızca o halini de görmeyi bekliyoruz ozamannnkaç yasındasınız siz kuzum ? Maşallah çok güzelsiniz
Canim suyum var 3 lt de sporum yok zaten sabah lari tempolu aksam da evde tempo yemek yap biraz temizlik sonra oglumla oyun falan ama sabah bebegi birakiriyorum annme 15 gidis 20 duraga gidis derken terde ayiyorum sonra ofiste biraz hareket o kadar aksamda is donysu 10 15 dk yurume bu iste butun gun özetiMenün çok güzel canım su ve spor olsa çok daha hızlı ve kalıcı kilo verirsin..spor imkanın yok mu,
canım süpersin ne güzelsin ve güleryüzlüsün sımsıcak geldi fotolar MaşallahEki Görüntüle 1544465 Eki Görüntüle 1544466 Eki Görüntüle 1544467
Bunlar da benden after befor
O günlerine geri dönmek istiyorum...
Sende cok tatlisin canim insallah o guzel fit halimize doneriz insllah bu azimle duramaz kilolar bizdeEki Görüntüle 1544465 Eki Görüntüle 1544466 Eki Görüntüle 1544467
Bunlar da benden after befor
O günlerine geri dönmek istiyorum...
Evet canım günün çok hareketli ama sporun yeri ayrı aslında yarim saat tempolu yürüyebilsen keşke..neyse bu şekilde de verirsin inş bünye meselesi ben spor yapmasam gram veremiyorum mesela26 canim saol ayyy
Canim suyum var 3 lt de sporum yok zaten sabah lari tempolu aksam da evde tempo yemek yap biraz temizlik sonra oglumla oyun falan ama sabah bebegi birakiriyorum annme 15 gidis 20 duraga gidis derken terde ayiyorum sonra ofiste biraz hareket o kadar aksamda is donysu 10 15 dk yurume bu iste butun gun özeti
canım çok güzel hareketlisin fakat spor dersen o ayrı mesela kalori yakmak için ilk önce nabız hızının yükselmesi gerekir ve bu durmaksızın 15 / 20 dknın sonrasında gerçekleşir. Yani o dkları bitiripte devam ettiğin dklarda kalori yakarsın. Bu yüzden hergün en az 30/45 dk arası spor yapmalıyız ki işe yarasın.tabiki senin kararın istemeden hiçbişey olmaz26 canim saol ayyy
Canim suyum var 3 lt de sporum yok zaten sabah lari tempolu aksam da evde tempo yemek yap biraz temizlik sonra oglumla oyun falan ama sabah bebegi birakiriyorum annme 15 gidis 20 duraga gidis derken terde ayiyorum sonra ofiste biraz hareket o kadar aksamda is donysu 10 15 dk yurume bu iste butun gun özeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?