Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aayy kızlar sabahtan beri basım donüyor icim de pir pir ediyo sanki. Tip dilinde buna ne diyorlar bilmiyorum. Bugün yasaklardan yedim birazcık, aksamı da daha doyurucu yemeyi planliyorum. Yanlis mı yapıyorum ne dersiniz

Aayy kızlar sabahtan beri basım donüyor icim de pir pir ediyo sanki. Tip dilinde buna ne diyorlar bilmiyorum. Bugün yasaklardan yedim birazcık, aksamı da daha doyurucu yemeyi planliyorum. Yanlis mı yapıyorum ne dersiniz
Bugün cis yediysen aksami hafif geçirmeye çalış canim dengelersin en azından

Bugün cis yediysen aksami hafif geçirmeye çalış canim dengelersin en azından

Cis yemek zorunda kaldım çünkü koy evine gitmiştik. Sınırlı yiyecek vardı. Dönerken araba kullanacak baska biri yoktu. Korktum ben de basım doner moner..

Hala donüyor da abartmamaya çalışıcam

Cis yemek zorunda kaldım çünkü koy evine gitmiştik. Sınırlı yiyecek vardı. Dönerken araba kullanacak baska biri yoktu. Korktum ben de basım doner moner..

Hala donüyor da abartmamaya çalışıcam
Canım tansiyonun mu düşük acaba?

Menün çok güzel canım su ve spor olsa çok daha hızlı ve kalıcı kilo verirsin..spor imkanın yok mu,

burda gercek ten motıve oluyorum tek olunca sankı bı dunyada benım dıyet yapan o moda gırıyom hemen aman dıyıp salıyordum sımdı yok yemem ben dıyebılıyorum benım çin muthiş bı gelişim :)
Kesinlikle cis yiyeceğim zaman ben bunu yarın nasıl menüme yazacağım diyorum

Dünku menüm
Sabah 07
Bir kepekli kaşarlı tost
Bir cay
Ara 10
Yesil cay
Öğle 13
İki köfte
İki kaşık pilav
Salata
Bir bardak zero
Ara 16
10 fındık
Akşam 19
5 kaşık türlü
Salata
2 litre su
25 dk yürüyüş 1 mile leslie

Sabırsızca o halini de görmeyi bekliyoruz ozamannn kaç yasındasınız siz kuzum ? Maşallah çok güzelsiniz
26 canim saol ayyy
Menün çok güzel canım su ve spor olsa çok daha hızlı ve kalıcı kilo verirsin..spor imkanın yok mu,
Canim suyum var 3 lt de sporum yok zaten sabah lari tempolu aksam da evde tempo yemek yap biraz temizlik sonra oglumla oyun falan ama sabah bebegi birakiriyorum annme 15 gidis 20 duraga gidis derken terde ayiyorum sonra ofiste biraz hareket o kadar aksamda is donysu 10 15 dk yurume bu iste butun gun özeti

Evet canım günün çok hareketli ama sporun yeri ayrı aslında yarim saat tempolu yürüyebilsen keşke..neyse bu şekilde de verirsin inş bünye meselesi ben spor yapmasam gram veremiyorum mesela

canım çok güzel hareketlisin fakat spor dersen o ayrı mesela kalori yakmak için ilk önce nabız hızının yükselmesi gerekir ve bu durmaksızın 15 / 20 dknın sonrasında gerçekleşir. Yani o dkları bitiripte devam ettiğin dklarda kalori yakarsın. Bu yüzden hergün en az 30/45 dk arası spor yapmalıyız ki işe yarasın.tabiki senin kararın istemeden hiçbişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…