Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin sana da kocaman maşallahhhhcanım süpersin ne güzelsin ve güleryüzlüsün sımsıcak geldi fotolar Maşallah
İnşallah canım teşekkür ederimSende cok tatlisin canim insallah o guzel fit halimize doneriz insllah bu azimle duramaz kilolar bizde
Evett kesinlikle al benim var çok memnunumAslinda evt bende istiyorum spor valla yuruyus bndi alacam bu gidisle dışarıda esim izin vermiuor pek
Canım tansiyonun mu düşük acaba?
Bence de tansiyonunu bi ölçtür istersen tatlim
Sakinn sakin yemeKızlar bizim burada bir soz vardır: yiyen tikilu, yemiyen ikilu
Şimdi daha iyi hissediyorum. Gercekten yemegi istedi vücudum. Su an dolaptaki tatlıyı istiyo ama o simarikliktan. Yemem merak etmeyin
Geçen yıl almıştım hiç kullanmadım boşuna aldım diyordum ki bu aralar çok işime yarıyor biraz sıkıcı oluyor dışarda yürümek gibisi yok ama benim olduğum yerde de yürüyüş yapabilecek biyer yok.zaten bebeğim küçük çıkamıyorum haftada 3 gün iş çıkışı yürüyorum gerisi yürüyüş bandindaAslinda evt bende istiyorum spor valla yuruyus bndi alacam bu gidisle dışarıda esim izin vermiuor pek
Sakinn sakin yeme
Geçen yıl almıştım hiç kullanmadım boşuna aldım diyordum ki bu aralar çok işime yarıyor biraz sıkıcı oluyor dışarda yürümek gibisi yok ama benim olduğum yerde de yürüyüş yapabilecek biyer yok.zaten bebeğim küçük çıkamıyorum haftada 3 gün iş çıkışı yürüyorum gerisi yürüyüş bandinda
kuzummm sakın yeme! Olmaz bahane yokkselam takım arkadaşlarım nasılsınızben bu haftasonunu biraz dengesiz beslenerek geçireceğim belli oldu ya çok mutsuzum haftaiçi çok dikkat etmem lazım dedem katarakt ameliyatı oldu onun yanına geldim evde sürekli pide falan tarzı şeyler var kuru gıda falan acıkınca yedim pişmanım yarın yemeyeceğim kendime bişeyler bulup yemem şart zaten akşama eve döneceğim sabretmeliyim
o sevmediğin koşu bandı var yaaa ! Ne güsel şeyYemem zaten
Ben de benzer sebeplerden yuruyemiyorum. Kosu bandını da hic sevmiyorum. Kvdeki kosu bandını birilerine tasittirabilsem ben de yürürdum aslında
selam takım arkadaşlarım nasılsınızben bu haftasonunu biraz dengesiz beslenerek geçireceğim belli oldu ya çok mutsuzum haftaiçi çok dikkat etmem lazım dedem katarakt ameliyatı oldu onun yanına geldim evde sürekli pide falan tarzı şeyler var kuru gıda falan acıkınca yedim pişmanım yarın yemeyeceğim kendime bişeyler bulup yemem şart zaten akşama eve döneceğim sabretmeliyim
kuzummm sakın yeme! Olmaz bahane yokk
Canim en kolayı bir mercimek yap hem besler hem tok tutar hem kolay
o sevmediğin koşu bandı var yaaa ! Ne güsel şey
tamam tatlılar sağolun dış güçlerin oyununa gelmeyeceğim kararlı olup sağlıklı şeyler bulana kadar uğraşacağım
canım çok canın çekerse ok bir lokma ye sadece nefsin körelsin ya da kokla sadece. Meyve ve yoğurt yetamam tatlılar sağolun dış güçlerin oyununa gelmeyeceğim kararlı olup sağlıklı şeyler bulana kadar uğraşacağım
sev sev ben onun da sayesinde yaklasık 24 kg verdim . Tabiii alınca süs gibi durmayacak kenardaSenin hatrina sevmeye çalışırım canim
canım çok canın çekerse ok bir lokma ye sadece nefsin körelsin ya da kokla sadece. Meyve ve yoğurt yesu iç bol bol kanma sen onlara ! Deden nasıl canım geçmis olsunn...
sev sev ben onun da sayesinde yaklasık 24 kg verdim . Tabiii alınca süs gibi durmayacak kenarda
Ya yaa 24Oyy 24 mü?!
Ya yaa 24tAbiki ne sandın ...
Zamanında alırken hiç eziyet olmadı ki canım verirken oluyor ama!Kendimize nasil eziyet ediyoruz dımı? 24 kilo fazla olmak demek ne demek ya napiyoruz biz? Verelim de bı daha almayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?