Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aslinda evt bende istiyorum spor valla yuruyus bndi alacam bu gidisle dışarıda esim izin vermiuor pek

Aslinda evt bende istiyorum spor valla yuruyus bndi alacam bu gidisle dışarıda esim izin vermiuor pek
Geçen yıl almıştım hiç kullanmadım boşuna aldım diyordum ki bu aralar çok işime yarıyor biraz sıkıcı oluyor dışarda yürümek gibisi yok ama benim olduğum yerde de yürüyüş yapabilecek biyer yok.zaten bebeğim küçük çıkamıyorum haftada 3 gün iş çıkışı yürüyorum gerisi yürüyüş bandinda

selam takım arkadaşlarım nasılsınız ben bu haftasonunu biraz dengesiz beslenerek geçireceğim belli oldu ya çok mutsuzum haftaiçi çok dikkat etmem lazım dedem katarakt ameliyatı oldu onun yanına geldim evde sürekli pide falan tarzı şeyler var kuru gıda falan acıkınca yedim pişmanım yarın yemeyeceğim kendime bişeyler bulup yemem şart zaten akşama eve döneceğim sabretmeliyim

Sakinn sakin yeme

Yemem zaten

Ben de benzer sebeplerden yuruyemiyorum. Kosu bandını da hic sevmiyorum. Kvdeki kosu bandını birilerine tasittirabilsem ben de yürürdum aslında

kuzummm sakın yeme! Olmaz bahane yokk

Canim en kolayı bir mercimek yap hem besler hem tok tutar hem kolay

tamam tatlılar sağolun dış güçlerin oyununa gelmeyeceğim kararlı olup sağlıklı şeyler bulana kadar uğraşacağım
canım çok canın çekerse ok bir lokma ye sadece nefsin körelsin ya da kokla sadece. Meyve ve yoğurt ye su iç bol bol kanma sen onlara ! Deden nasıl canım geçmis olsunn...

Senin hatrina sevmeye çalışırım canim
sev sev ben onun da sayesinde yaklasık 24 kg verdim . Tabiii alınca süs gibi durmayacak kenarda

Kendimize nasil eziyet ediyoruz dımı? 24 kilo fazla olmak demek ne demek ya napiyoruz biz? Verelim de bı daha almayalım inşallah
Zamanında alırken hiç eziyet olmadı ki canım verirken oluyor ama! Kiloları alıyoruz hiçç farketmiyoruz bile , zaman geçiyor bir gün canına tak ediyor ve başlıyorsun diyete spora...yada başaramıyorsun hopp verdiklerini geri alıyorsun yine .çok pes eden gördüm burda İnşallah onlardan olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…