Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben verdigim 11 kilonun 7sini geri aldım mesela. Hem kızıyordum kendime, hem stresten yiyordum. Bu sefer daha bilincliyim. Geri almiycam inşallah.

dedem iyi april göz damlası falan verdi doktor iki satte birdamla damlatıyoruz gözüne başka bişeyi yok yarın eve dönücem zaten malum pazartesi işe gitcem yemem april tamam yoğurt meyve iyidir

Ben verdigim 11 kilonun 7sini geri aldım mesela. Hem kızıyordum kendime, hem stresten yiyordum. Bu sefer daha bilincliyim. Geri almiycam inşallah.
İnşallah canımm

dedem iyi april göz damlası falan verdi doktor iki satte birdamla damlatıyoruz gözüne başka bişeyi yok yarın eve dönücem zaten malum pazartesi işe gitcem yemem april tamam yoğurt meyve iyidir
aynennn öyle canımmm

günaydıııııın kızlaaar

nasılsınız ? sabahtan beri kk'ya girmeye calısıyorum,sonunda basardım!

Hemen dünkü menümü yazayım yoksa baslayamayacagım menü bildirimine,

sabah 9
1 incir

kahvalt 10.30
melemen
1 dilim tam bugday ekmegi
salatalık- domates
2 zeytin

15.00 ara
2 incir

18.00 aksam
6 kasık kabak yemegi
1 dilim ekmek
1 bardak visne suyu ( ev yapımı sekeri cok az)

20.00
2 erik / 5 cilek / 2 yeni dünya

21.00
yaklasık 100 kalorilik bir kacamak

tüm gün temizlik yaptım. bahar temizliği yapıyorum :) cam sildim dolapları fln düzelttim. spor yapamadım yani. 2 litre de su var

cok gecmiş olsun canım. sen dikkat edersin yediklerine ölcüyü kacırma sakın :)

hiiiiiiiiiii! sen hala zero mu tüketiyorsun april!!! yazık etmişsin güzelim menüne.

ay ne güzel ya!! ben de 8 kilo için sürünüp duruyorum resmen ekimde bir sene olacak!!! hiç icraat yok kalıcı. 2 verip 1 alıp yuvarlanıp gidiyorum! aksam belli bir saatten sonra yemegi kesebilsem verebilme olasılıgım artacak ama ben hep 19.00 dan sonra yiyorum

günaydın canımm aynen bende dün gece 12den beri giremedim şimdi bi baktım açılmış çok mutluu oldum napardık biz kk'sızyoksaa!!
Menün güzel canım , bahar temizliğimiben uzattıkça uzattım hala başlayamadım yaz geldikolay gelsin sanaaaa...

hiiiiiiiiiii! sen hala zero mu tüketiyorsun april!!! yazık etmişsin güzelim menüne.
aşkolsun ilk defa içtim zerohiç içmem kii aslında şekerlisini severimde içemiozki diyetten onuda ikram ettiler mecbur kaldım

mecburrr canım bende öyleyim 19.dan sonra yiyorum çalışan kesim olaraktan

ya aprilcigim mecbur kalma ama ya zero gibi seylerde. hala derken önceden içiyordun anlamında demedim, saglıklı yasarken hala kolayı içilebilir olarak mı görüyorsun gibisinden demiştim.

bahar temizliği sorma ya. ben de tek odayı bitirebildim.daha mutfak ve 2 oda duruyor. uef cok sıkılıyorum yaparken. rutin temizliği seviyorum ama dip köşeden hiç hoslanmıyorum. simdi güya kitaplıgı indirip silecegim ama bir sürü vaktimi alacak, büyük biraz.

canımmmm cok tatlısın bayıldım profil fotona. masallah enerjine!!
Canımmmm çok tŞk ederim senin güzelliğin o ,senin güzel yüreğin.
Ama ,ama bende seni görmek çok isterdim yaw özelden de olur yada telden de olur söz kimseye göstermem hemennn silerim herkesi gördüm bi seni göremedim

Sağlıklı yaşam için evet çok aksi bir durum olmuş ama gerçekten mecbur kaldım ortamdan ötürü yoksa bilirsin disipline olmuş durumdayım herdaim
Al benden de o kadar sevmiyorum hiç, o yüzden uzadı ya hala gerçekleştiremedim bende cam silmeyi sevmiyorum artık eskiden çok severdim en zoruda mutfak bilirim kitapların çok anlaşılan müdürem

heheh sorma ya esimle ikimizin bekarken de çoktu kitabı, bu aralar biraz azalttık kitap almayı. cünkü kitap listesini olusturup internetten alıyorduk en son 400 tlyi asınca duralım dedik aslında cok değil bence. 4 kolon 6 sıra , sadece ben tembelim benim hayalim tavandan yere full duvar kitaplık artık emekliliğe dogru falan olur sanırım

bekarken bir arkadasım söyle derdi; yanımda biri olsa o iş yapmasa otursa bile temizlik yapmak zor gelmez, yanımda kimse olmayınca cabuk sıkılıyorum. o yüzden ona her gittiğimde temizlik yapardı ben de izlerdim o zamanlar anlamlandıramazdım ama simdi cok iyi anlıyorum

hayallerine ulaşman dileğiyle canımm
He heeehh doğru demiş arkadaşın , şöyle bir ev olsa hiç temizlik istemese ne olurdu sanki? Kafamızda o kadar dert varken bide bu çıkıyor başımıza( 2 tembel kafakafaya vermiş ) aslında gezme olunca enerjim çokda öbürleri boş geliyor sadece

Hiiii Zero cık cık cık (oh be sonunda!)

Ben bahar temizliğimi yapmıştım ama şimdi esim bensiz ne hala getirmiştir evi

Ben de 7 de kalktim giremefim bi turlu. Ne güzel menü bildirimi de yapmıştım ama kabul etmedi site tekrar hatırlamaya çalışayım

Ne güzel okumayı seven bir aile. Benim esim sikilgandir okuyamaz. O görsel medyayı takip eder. Ben ise 4 yıldır hayattan kopmuş durumdayım

Evlendik evleneli de bı kitaplık alıcaz ya da yaptiricaz. Kitaplarım hala çatıda plastik kutularda

hahahah evet kesinlikle gezme de hemen enerji dolarım ben temiz evi cok severim ( ama ben temizlemezsem )

yeniden yap menünü :) erken kalkan yol alır .:)

biz pek tv'ci değiliz, arada yabancı dizi izleriz. İkimizde cok calısıyoruz o yüzden pek vakit de kalmıyor acıkcası. eve gec gelince. İşte yolda/ uyumadan önce vs okuyoruz

bu arada benim de hala kolide olan kitaplarım var. kitaplıkları ikeadan aldık bizde epey yaptıracagız diye dolandıktan sonra. bir haftasonu cıkıp alın bence erteledikce kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…