Zamanında alırken hiç eziyet olmadı ki canım verirken oluyor ama!Kiloları alıyoruz hiçç farketmiyoruz bile , zaman geçiyor bir gün canına tak ediyor ve başlıyorsun diyete spora... yada başaramıyorsun hopp verdiklerini geri alıyorsun yine .çok pes eden gördüm burda İnşallah onlardan olmayız
dedem iyi april göz damlası falan verdi doktor iki satte birdamla damlatıyoruz gözüne başka bişeyi yok yarın eve dönücem zaten malum pazartesi işe gitcemcanım çok canın çekerse ok bir lokma ye sadece nefsin körelsin ya da kokla sadece. Meyve ve yoğurt yesu iç bol bol kanma sen onlara ! Deden nasıl canım geçmis olsunn...
sev sev ben onun da sayesinde yaklasık 24 kg verdim . Tabiii alınca süs gibi durmayacak kenarda
İnşallah canımmBen verdigim 11 kilonun 7sini geri aldım mesela. Hem kızıyordum kendime, hem stresten yiyordum. Bu sefer daha bilincliyim. Geri almiycam inşallah.
aynennn öyle canımmmdedem iyi april göz damlası falan verdi doktor iki satte birdamla damlatıyoruz gözüne başka bişeyi yok yarın eve dönücem zaten malum pazartesi işe gitcemyemem april tamam yoğurt meyve iyidir
İnşallah canımm
aynennn öyle canımmm
selam takım arkadaşlarım nasılsınızben bu haftasonunu biraz dengesiz beslenerek geçireceğim belli oldu ya çok mutsuzum haftaiçi çok dikkat etmem lazım dedem katarakt ameliyatı oldu onun yanına geldim evde sürekli pide falan tarzı şeyler var kuru gıda falan acıkınca yedim pişmanım yarın yemeyeceğim kendime bişeyler bulup yemem şart zaten akşama eve döneceğim sabretmeliyim
Dünku menüm
Sabah 07
Bir kepekli kaşarlı tost
Bir cay
Ara 10
Yesil cay
Öğle 13
İki köfte
İki kaşık pilav
Salata
Bir bardak zero
Ara 16
10 fındık
Akşam 19
5 kaşık türlü
Salata
2 litre su
25 dk yürüyüş 1 mile leslie
april şimdi beni gaza getiren şöyle bir olay oldu biz bir arkadaşımla sınava hazırlanıyorduk geçen yıl uzmanlık için 10 kilo almıştı sınav esnasında sonra veremedi bir süre ama çok güzel bir kız yani hemde kalbide güzeldir neyse işte 4 ay önce buluşmuştuk en son hala aynıydı kilo verememiş falan dert yanıyordu ben takımdaydım tabi kilo vermeye başlamıştım birazda vermiştim tabi nasıl yaptın ne yaptın falan derken baya konuşmuştuk ben haftaya ankaraya gidicem oy kullanmak için o da gelicek buluşcaz işte mesajlaşıyorduk wattsaptan sonra profil fotoğrafını gördüm 12 kilo falan vermiş zaten çok kilolu değildi kilo aldığı hali 62 kiloydu boyuda 164 falan 50 kiloya düşmüş 4 ayda senin dediklerini yaptım falan dedi akşam erken yedim spor yaptım ya çok seviyorum tabi arkadaşımı ama özendim yani dedim ben neden veremedim bu kadar zaman birde 50 kiloda çok güzel olmuş bende bir 55 falan olsam nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum kendimi hiç o kilolarda olmadım bilemiyorum bende deneyip göreyim bari dedim işin özü bu april bence ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum kararlı değilim o kadar insanlar neler yapıyor ama bu işe el atmanın vakti geldi bende yapabilirim
günaydın canımmgünaydıııııın kızlaaar
nasılsınız ? sabahtan beri kk'ya girmeye calısıyorum,sonunda basardım!
Hemen dünkü menümü yazayım yoksa baslayamayacagım menü bildirimine,
sabah 9
1 incir
kahvalt 10.30
melemen
1 dilim tam bugday ekmegi
salatalık- domates
2 zeytin
15.00 ara
2 incir
18.00 aksam
6 kasık kabak yemegi
1 dilim ekmek
1 bardak visne suyu ( ev yapımı sekeri cok az)
20.00
2 erik / 5 cilek / 2 yeni dünya
21.00
yaklasık 100 kalorilik bir kacamak
tüm gün temizlik yaptım. bahar temizliği yapıyorum :) cam sildim dolapları fln düzelttim. spor yapamadım yani. 2 litre de su var
aşkolsun ilk defa içtim zerohiiiiiiiiiii! sen hala zero mu tüketiyorsun april!!! yazık etmişsin güzelim menüne.
mecburrr canım bende öyleyim 19.dan sonra yiyorum çalışan kesim olaraktanay ne güzel ya!! ben de 8 kilo için sürünüp duruyorum resmen ekimde bir sene olacak!!! hiç icraat yok kalıcı. 2 verip 1 alıp yuvarlanıp gidiyorum! aksam belli bir saatten sonra yemegi kesebilsem verebilme olasılıgım artacak ama ben hep 19.00 dan sonra yiyorum
günaydın canımmaynen bende dün gece 12den beri giremedim şimdi bi baktım açılmış çok mutluu oldum napardık biz kk'sız yoksaa!!
Menün güzel canım , bahar temizliğimiben uzattıkça uzattım hala başlayamadım yaz geldi kolay gelsin sanaaaa...
aşkolsun ilk defa içtim zerohiç içmem kii aslında şekerlisinin severimde içemiozki diyetten onuda ikram ettiler mecbur kaldım
mecburrr canım bende öyleyim 19.dan sonra yiyorum çalışan kesin olaraktan
Canımmmm çok tŞk ederimcanımmmm cok tatlısın bayıldım profil fotona. masallah enerjine!!
Sağlıklı yaşam için evet çok aksi bir durum olmuş ama gerçekten mecbur kaldım ortamdan ötürü yoksa bilirsin disipline olmuş durumdayım herdaimya aprilcigim mecbur kalma ama ya zero gibi seylerde. hala derken önceden içiyordun anlamında demedim, saglıklı yasarken hala kolayı içilebilir olarak mı görüyorsun gibisinden demiştim.
bahar temizliği sorma ya. ben de tek odayı bitirebildim.daha mutfak ve 2 oda duruyor. uef cok sıkılıyorum yaparken. rutin temizliği seviyorum ama dip köşeden hiç hoslanmıyorum. simdi güya kitaplıgı indirip silecegim ama bir sürü vaktimi alacak, büyük biraz.
Sağlıklı yaşam için evet çok aksi bir durum olmuş ama gerçekten mecbur kaldım ortamdan ötürü yoksa bilirsin disipline olmuş durumdayım herdaim
Al benden de o kadar sevmiyorum hiç, o yüzden uzadı ya hala gerçekleştiremedimbende cam silmeyi sevmiyorum artık eskiden çok severdim en zoruda mutfak bilirim kitapların çok anlaşılan müdürem
hayallerine ulaşman dileğiyle canımmheheh sorma ya esimle ikimizin bekarken de çoktu kitabı, bu aralar biraz azalttık kitap almayı. cünkü kitap listesini olusturup internetten alıyorduk en son 400 tlyi asınca duralım dedikaslında cok değil bence. 4 kolon 6 sıra , sadece ben tembelim benim hayalim tavandan yere full duvar kitaplık artık emekliliğe dogru falan olur sanırım
bekarken bir arkadasım söyle derdi; yanımda biri olsa o iş yapmasa otursa bile temizlik yapmak zor gelmez, yanımda kimse olmayınca cabuk sıkılıyorum. o yüzden ona her gittiğimde temizlik yapardı ben de izlerdimo zamanlar anlamlandıramazdım ama simdi cok iyi anlıyorum
günaydın canımmaynen bende dün gece 12den beri giremedim şimdi bi baktım açılmış çok mutluu oldum napardık biz kk'sız yoksaa!!
Menün güzel canım , bahar temizliğimiben uzattıkça uzattım hala başlayamadım yaz geldi kolay gelsin sanaaaa...
aşkolsun ilk defa içtim zerohiç içmem kii aslında şekerlisini severimde içemiozki diyetten onuda ikram ettiler mecbur kaldım
mecburrr canım bende öyleyim 19.dan sonra yiyorum çalışan kesim olaraktan
heheh sorma ya esimle ikimizin bekarken de çoktu kitabı, bu aralar biraz azalttık kitap almayı. cünkü kitap listesini olusturup internetten alıyorduk en son 400 tlyi asınca duralım dedikaslında cok değil bence. 4 kolon 6 sıra , sadece ben tembelim benim hayalim tavandan yere full duvar kitaplık artık emekliliğe dogru falan olur sanırım
bekarken bir arkadasım söyle derdi; yanımda biri olsa o iş yapmasa otursa bile temizlik yapmak zor gelmez, yanımda kimse olmayınca cabuk sıkılıyorum. o yüzden ona her gittiğimde temizlik yapardı ben de izlerdimo zamanlar anlamlandıramazdım ama simdi cok iyi anlıyorum
hayallerine ulaşman dileğiyle canımm
He heeehh doğru demiş arkadaşın , şöyle bir ev olsa hiç temizlik istemese ne olurdu sanki? Kafamızda o kadar dert varken bide bu çıkıyor başımıza( 2 tembel kafakafaya vermiş ) aslında gezme olunca enerjim çokda öbürleri boş geliyor sadece
Hiiii Zero cık cık cık (oh be sonunda!)
Ben bahar temizliğimi yapmıştım ama şimdi esim bensiz ne hala getirmiştir evi
Ben de 7 de kalktim giremefim bi turlu. Ne güzel menü bildirimi de yapmıştım ama kabul etmedi site tekrar hatırlamaya çalışayım
Ne güzel okumayı seven bir aile. Benim esim sikilgandir okuyamaz. O görsel medyayı takip eder. Ben ise 4 yıldır hayattan kopmuş durumdayım
Evlendik evleneli de bı kitaplık alıcaz ya da yaptiricaz. Kitaplarım hala çatıda plastik kutularda
malesef demeliyim sanırımaaa sen ögretmen misin kaptancıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?