- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
benden kaynaklansa canım yanmayacak bi de bana hiç ulasmadı kagıt neyse belki arkadaslara karısmıstırtamam kaptan sıkıntı yokkolay gelsin sana çok ya zor yani senin işin de bulursun umarım kağıdını
malesef demeliyim sanırım
sen naptın döndün mü canım?
hahahah evet kesinlikle gezme de hemen enerji dolarımben temiz evi cok severim ( ama ben temizlemezsem )
yeniden yap menünü :) erken kalkan yol alır .:)
biz pek tv'ci değiliz, arada yabancı dizi izleriz. İkimizde cok calısıyoruz o yüzden pek vakit de kalmıyor acıkcası. eve gec gelince. İşte yolda/ uyumadan önce vs okuyoruz
bu arada benim de hala kolide olan kitaplarım var. kitaplıkları ikeadan aldık bizde epey yaptıracagız diye dolandıktan sonra. bir haftasonu cıkıp alın benceerteledikce kalıyor
aprilim bu sen misinn? yüzün ışıl ışıl harşkasınnn!!Oyy 67 mesaj mı bi okuyup dönüyorummm (bizim kızlar çoşmuş)
tebriklerrrrveeee takım içi sıralamamız ise;
Eki Görüntüle 1543496 . OTİMOTİ
Eki Görüntüle 1543499 .BURCU
Eki Görüntüle 1543500 .SEVİLİ
hayır hayır agır olmayalımmm
canım ben en tembelim o zaman nerdeyse bir bucuk yıldır bi 10 kilo veremedim yaniya bugün neden bilmem dedimki ben kaç aydır takımdayım ama neden mezun olamadım benimle girenler diğer takımlarda hep mezun olmuşlar sonra açıkcası yeteri kadar çabalamadığımı farkettim arada pes ettiğimi falan birde mecburi izine ayrılmak zorunda kaldım şimdiye mezun olmalıydım mezun olmasamda 58 i görmeliydim ama olmadı yerimde sayıyorum burdabu nedenle bugün dedim ki dead otur ve düşün nerde hata yapıyorsun neyi eksik yada yanlış yapıyorsun evet bundan sonra daha kararlı olacağım pes etmek yok o 58 i görmem şart
ajan kız olmuş başımıza yaavayyyy ajana bak
aynen canım demirbaş no 1 benimhem demirbaş olacağız hemde kiloları vereceğizyok kk de bizim gibisi
herkesin metabolizması farklı tatlım iş hayatı da çok etkili bunda bende sürekli benzer tarzda yiyecekler stres vs kilitliyor bence biziapril şimdi beni gaza getiren şöyle bir olay oldu biz bir arkadaşımla sınava hazırlanıyorduk geçen yıl uzmanlık için 10 kilo almıştı sınav esnasında sonra veremedi bir süre ama çok güzel bir kız yani hemde kalbide güzeldir neyse işte 4 ay önce buluşmuştuk en son hala aynıydı kilo verememiş falan dert yanıyordu ben takımdaydım tabi kilo vermeye başlamıştım birazda vermiştim tabi nasıl yaptın ne yaptın falan derken baya konuşmuştuk ben haftaya ankaraya gidicem oy kullanmak için o da gelicek buluşcaz işte mesajlaşıyorduk wattsaptan sonra profil fotoğrafını gördüm 12 kilo falan vermiş zaten çok kilolu değildi kilo aldığı hali 62 kiloydu boyuda 164 falan 50 kiloya düşmüş 4 ayda senin dediklerini yaptım falan dedi akşam erken yedim spor yaptım ya çok seviyorum tabi arkadaşımı ama özendim yani dedim ben neden veremedim bu kadar zaman birde 50 kiloda çok güzel olmuş bende bir 55 falan olsam nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum kendimi hiç o kilolarda olmadım bilemiyorum bende deneyip göreyim bari dedim işin özü bu april bence ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum kararlı değilim o kadar insanlar neler yapıyor ama bu işe el atmanın vakti geldi bende yapabilirim
Evvet kaptancımaprilim bu sen misinn? yüzün ışıl ışıl harşkasınnn!!
harikasın tatlım bayıldımmEvvet kaptancımbenim teşekkür ederimm...
Ya bende böyle olmak isterim işteeeeselammbu da benden gelsin
selammbu da benden gelsin
tatlım çok geçmiş olsun nasıl oldu deden?selammbu da benden gelsin
Neyse yine kötünün iyisi !Dünkü menüm
Kahvaltı 8:15
1 dilim peynir
2 isirik kek
1 zeytin
Az salata
Ara 12 yarım muz+ 10 fındık
Öğlen 14
2 dilim peynirli kol böreği
5 çatal sade tuzsuz makarna
5 kasik zeytinyagli fasulye
Ara 16:30
4 kayısı + 10 fındık
Aksam 19:30
1 kase mercimek
2 biber dolması
Kucuk kase yogurt
2lt su
Fazla olduğunu biliyorum dün anlatmıştım kendimi iyi hissetmedim hic
Bu bayanın ne yaptığını bilen varsa acileeeeeen söylesin luuuutttffeeeeenbunlar ne yapmıs arkadas yaa Eki Görüntüle 1544596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?