- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
diyet ve spor muhtemelen canımBu bayanın ne yaptığını bilen varsa acileeeeeen söylesin luuuutttffeeeeen
selammbu da benden gelsin
Ya bende böyle olmak isterim işteeee
canım güzel menünSelam kizlar dunku menu
9.00
1 simit
2 salatalık
2 domates
8 Zeytin
Yesil cay
11.00
Bitter cikolata 30 gr
14.30
5 kasik kisir
Yesillik
Turk Kahve fincani kola
17.00
1 kasik musli
20.30
Cay ve kucuk dankek
3 su spor yok
dimi yaa çok güzel olmuşşşBu bayanın ne yaptığını bilen varsa acileeeeeen söylesin luuuutttffeeeeen
ayyy cok komik kesinlikle! Patlasınlar bom diye hi hiii
harikaa olmuus!!!
ben deeeeeee !
Canım iyiki spor var yoksaaa geliodu zılgıtSelam canlarrrr
Dünkü menüm
11.30 kahvaltı 2 ıspanaklı börek
1dilim beyaz peynir bir dilim kaşar
4-5 çatal yumurtalı patates
4 zeytin
domates salatalık çay
Saat 14 te bir avuç kiraz
18 de yarim kase tarhana 1 ıspanaklı börek
20 de akşam yemeği
7 kaşık taze fasulye 5 kaşık tavuklu pilav 1 kornişon turşu ayran
1,5 litre su 45 dk tempolu yürüyüş
Kendine haksızlık etmee bakimYüzü de cok güzel maşallah. Ben o kiloda olsam nine gibi olurum
menün güzel canımdünkü menüm;
sabah 9 da 1 az yağlı yağda yumurta 1 etimek
akşam 6da 1 dolma
8de 2 dolma yedim
2 nescafe içtim toplam
3 lt su içtim(rekorum)
1 saat yürüyüşe çıktım pazar yapıyım bahanesiyle
kızlar giremiyorum bugünlerde ama fırsatını bulamıyorum derslerdenbu haftada bitsin daha sık gelicem eee nasılsınız neler yapıyosunuz pazarınız nasıl geçiyo
Aprilcım saç rengine bayıldımmm
Evet canım öyle oldu ama temızlık yapıyodum ya yoruldum çok ta acıktım dayanamadımCanım iyiki spor var yoksaaa geliodu zılgıtakşam yemeğin hem geç hem de dolu dolu canım mesela pilav olmasaydı iyi olurdu
daha iyi kaptankatarakt ameliyatı çok zor değil zaten ama dedem kalp ilacı kullandığı için biraz tereddüt vardı çok şükür iyi amatatlım çok geçmiş olsun nasıl oldu deden?
anladım canımEvet canım öyle oldu ama temızlık yapıyodum ya yoruldum çok ta acıktım dayanamadımbaktım fazla kaçtı hemen spora talim
ohhh otur bakalım sefan olsunndaha iyi kaptankatarakt ameliyatı çok zor değil zaten ama dedem kalp ilacı kullandığı için biraz tereddüt vardı çok şükür iyi amaben eve geldim şimdi oturuyorum
hala biraz hastayım april ya iyileşemedim iyileşeyim ya yeter diyesim varanladım canımiyiki sporda varmış evet
ohhh otur bakalım sefan olsunnnasılsın kuzum?
canım geçicek İnşallah hep üzerinde kalmayacak merak etmehala biraz hastayım april ya iyileşemedim iyileşeyim ya yeter diyesim varonun dışında herşey yolunda ya evde oturuyorum tv izliyorum sen nasılsın
evet ya yarın iş var ben bir hafta raporlu olunca yatmaya alışmışımcanım geçicek İnşallah hep üzerinde kalmayacak merak etmeuzan bir nane limon yap kendine iç onu , iyi gelecektir eminim. tabii çok sıcak olmasın boğazına iyi gelmez sakın çok sıcak ve soğuk şeyler tüketme bende iyiyimmm birazdan tvye bakacağım off yarın iş var kafa dağılsın
Kendine haksızlık etmee bakimsenide görseydik iyi olurdu he heee
Tamam o zaman anlaştıkGörürsünüz canım. Telefondan ekleyemiyorum zaten. Pcden filan girince atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?