Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar dunku menu
9.00
1 simit
2 salatalık
2 domates
8 Zeytin
Yesil cay

11.00
Bitter cikolata 30 gr

14.30
5 kasik kisir
Yesillik
Turk Kahve fincani kola

17.00
1 kasik musli

20.30
Cay ve kucuk dankek

3 su spor yok
canım güzel menün ctesi menüsü birazcık cıss var ama iyi iyi...

Bu bayanın ne yaptığını bilen varsa acileeeeeen söylesin luuuutttffeeeeen
dimi yaa çok güzel olmuşşş

ayyy cok komik kesinlikle! Patlasınlar bom diye hi hiii

Selam canlarrrr

Dünkü menüm
11.30 kahvaltı 2 ıspanaklı börek
1dilim beyaz peynir bir dilim kaşar
4-5 çatal yumurtalı patates
4 zeytin
domates salatalık çay

Saat 14 te bir avuç kiraz

18 de yarim kase tarhana 1 ıspanaklı börek

20 de akşam yemeği
7 kaşık taze fasulye 5 kaşık tavuklu pilav 1 kornişon turşu ayran

1,5 litre su 45 dk tempolu yürüyüş

Canım iyiki spor var yoksaaa geliodu zılgıt akşam yemeğin hem geç hem de dolu dolu canım mesela pilav olmasaydı iyi olurdu

Dünkü menüm

Sabah ( geç kahvaltı 12)
İki dilim çavdar ekmeği
Bir tatlı ks krem peynir
Bir domates salatalık biber
Bir tatlı ks vişne reçeli

Ara 15
Bir galeta
Bir yoğurt

Akşam 18
Dört ks menemen
Üç kaşık yağsız yoğurtlu makarna

2.5 lt su
Spor yok haftasonu yapmam banane!

dünkü menüm;
sabah 9 da 1 az yağlı yağda yumurta 1 etimek
akşam 6da 1 dolma
8de 2 dolma yedim
2 nescafe içtim toplam
3 lt su içtim(rekorum )
1 saat yürüyüşe çıktım pazar yapıyım bahanesiyle

kızlar giremiyorum bugünlerde ama fırsatını bulamıyorum derslerden bu haftada bitsin daha sık gelicem eee nasılsınız neler yapıyosunuz pazarınız nasıl geçiyo
Aprilcım saç rengine bayıldımmm

menün güzel canımtamam canım bitsin şu sınavlar gel tabi aman sakın cumaya kilo bildirimini unutmada başka bişey istemiyorum senden bu hafta hee tabi bide kilo vermeni de isterim o da ayrı tabiiyiyim canım iş güç yaptım yoruldummmşimdi iyiyim birazçok tşk ederim o senin güzelliğin

Evet canım öyle oldu ama temızlık yapıyodum ya yoruldum çok ta acıktım dayanamadım baktım fazla kaçtı hemen spora talim
anladım canım iyiki sporda varmış evet

daha iyi kaptankatarakt ameliyatı çok zor değil zaten ama dedem kalp ilacı kullandığı için biraz tereddüt vardı çok şükür iyi ama ben eve geldim şimdi oturuyorum
ohhh otur bakalım sefan olsunnnasılsın kuzum?

hala biraz hastayım april ya iyileşemedim iyileşeyim ya yeter diyesim var onun dışında herşey yolunda ya evde oturuyorum tv izliyorum sen nasılsın
canım geçicek İnşallah hep üzerinde kalmayacak merak etmeuzan bir nane limon yap kendine iç onu , iyi gelecektir eminim. tabii çok sıcak olmasın boğazına iyi gelmez sakın çok sıcak ve soğuk şeyler tüketmebende iyiyimmm birazdan tvye bakacağım off yarın iş var kafa dağılsın

evet ya yarın iş var ben bir hafta raporlu olunca yatmaya alışmışım bende tv izliyorum şimdi survivor izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…