Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
12 de kahvaltı
1 dilim peynir
4 zeytın
Domates salatalık
3 kaşık menemen
Küçük bir dilim tereyağlı yağlı ekmek
Bir dilim ekmek
Çay
15 te bir nektari bir kayısı

19 da akşam yemeği
6 kaşık tavuklu pilav
bir kase cacık

2 litre su 1 saat tempolu yürüyüş

cok gec kahvaltı yapmıssın. sanırım haftasonu oldugu için. sabah erken kalkmanın kilo vermeye etkisi var.

gecmiş olsun. inşallah daha iyidir.

cok gec kahvaltı yapmıssın. sanırım haftasonu oldugu için. sabah erken kalkmanın kilo vermeye etkisi var.
yarım saatte bir arıyorum canım ateşi
düşmüş ama huysuzmuş baya

Evet haftasonu öyle oldu gerçi normalde de haftada 3 gün geç kahvaltı yaparım oğlum geç uyuyup geç kalkıyo haliyle benim de uyku düzenim ona göre

Allah bagıslasın. oglun küçük mü ? muhtemelen kendini tanıtmıssındır ama ben o sıralarda yoktum kacırdım :) kısa bir özet alabilirsem sevinirim :)

Allah bagıslasın. oglun küçük mü ? muhtemelen kendini tanıtmıssındır ama ben o sıralarda yoktum kacırdım :) kısa bir özet alabilirsem sevinirim :)
Tabi canım ne demek 29 yaşındayım bir oğlum var 9 aylık
Öğretmenim oğlan küçük olduğu için haftada 2,5 gün işe gidiyorum. 95 ile grupla tanıştım şuan 91.6 yım
Seninle tanışmadık evet seni de tanıyayım mı

Ben de dun oyle dusunmustum ama cumadan bu yana neredeyse 2 kilo almisim nasil basardiysam!! Sok oldum tartiyi gorunce sabah.
aynı da beeeenn.1.3 kilo almışım yaww
dolma yiye yiye dolmaya benzersin haaaaaa ona göreee
Merhaba herkese okuldayım ve günüm yoğun geçiyor sınav yapıp tenefüslerde okuyorum..oğlum gece ateşlendı sabah bakıcıya bırakırken düşmüştü biraz ama aklım hep onda
kuzumm geçmiş olsun... başka bişeyi var mı nezle döküntü ishal vs.. diş çıkarıyor olabilir
bence güzel bir pazar menüsü olmuş

Sağol canım ishali var gibi ama dün kayısı yedirdim ondan da olabilir diye düşündüm.9 aylık oldu henüz dişimiz çıkması kontrol ediyorum ama görünürde diş yok belki de aniden gelip sürpriz yapacak

benim kızm da 10 gün sonra 9 ayık olacak hala görünürde bişey yok.. oğlumun da aynıydı.. 9 aylıktı hiçbişey yoktu görünürde sonra ateşlendi.. 3 günde 4 dişi birden çıktı..

benim kızm da 10 gün sonra 9 ayık olacak hala görünürde bişey yok.. oğlumun da aynıydı.. 9 aylıktı hiçbişey yoktu görünürde sonra ateşlendi.. 3 günde 4 dişi birden çıktı..
Aaaaaaaa öyle aynı anda çıkıyo mu inşallah öyledir yaa hadi bakalım kim önce çıkaracak senin cimcime mi benim paşam mı

Aaaaaaaa öyle aynı anda çıkıyo mu inşallah öyledir yaa hadi bakalım kim önce çıkaracak senin cimcime mi benim paşam mı
hahhaaaa benim kızın niyeti yok gibi ama abisi gibi olursa 1 aya kalmaz çıkartır.. ben de geç çıkarmışım 9-10 aylıkken

Ben de dun oyle dusunmustum ama cumadan bu yana neredeyse 2 kilo almisim nasil basardiysam!! Sok oldum tartiyi gorunce sabah.

üzülme canım oluyor arada öyle. bir kaç gün sonra aldım dediğin 2 kilonun gittiğini görürsün

Merhaba herkese okuldayım ve günüm yoğun geçiyor sınav yapıp tenefüslerde okuyorum..oğlum gece ateşlendı sabah bakıcıya bırakırken düşmüştü biraz ama aklım hep onda
geçmiş olsun canım. bebişin diş çıkarması ve üşütmesi üst üste geldiyse normaldir.. görünürde bir şey yoksa ve bu gece de ateşlenirse yarın bi dr'a götür derim belki idrar yollarına bakar dr. inşallah bu akşam ateşlenmez kendi kendine düzelir

evet tiramusu de olmasa iyiymiş sahiden dediğin gibi. ama kendini iyi tutmussun. tebrikler.

dolma sebze yemegi görüntülü karbonhidrat bombası aslında pimi cekilmeye hazır ve nazır

ben 27 yasındayım. uluslararası bir kurumda idari işler müdürüyüm. gecen cuma konusuyor olsak söyle derdim 62.5 kiloydum (sabah 64.5 cıktım maalesef). hedefim 58. su an izindeyim yogunluktan pek giremiyordum o yüzden izne cıktım. bir kac ay sonra dönecegim ve inşallah dönmemle mezun olmam bir olur dönene kadar biraz veririm diye ümit ediyorm :)

insan sok oluyor degil mi ispanyol. resmen gözüme inanamadım. bu arada dolma yorumuna bayıldııım!

bebeklerin normalde hangi ay diş cıkarması gerekiyor ki

inşallah veririm hemenceciik :)

pazartesi kontrolu 63.7 çıktım +300 gr regl olucam bu aralar şişlik var karnımda çok rahatsızım olsamda rahatlasam ya sanırım o yüzden artı çıktım ama cumaya kadar vereceğim

midemiz biraz küçülse neler olucak neler küçültmek istedikçe büyütüyorum ya ben ona yanıyorum

hahhaaaa benim kızın niyeti yok gibi ama abisi gibi olursa 1 aya kalmaz çıkartır.. ben de geç çıkarmışım 9-10 aylıkken
Yaaa annesine çekmiş demek ki gelsin artık dişler yaa bayılıyorum ben bebeklerde alttan üstten cikiyo ya çok daha sevimli oluyolar

Memnun oldum canım gel biranonce beraber verelim kilocuklari sen gelince ben 80 lerde olacağım belki de 85
Şişliktir o tatlım sıkma canını biranda gider bence

Ben de öyle düşünüyorum canım bu geceyi de atlatalım hayirlisiyla

Bugün tartıldım 91.4 sabit sayılırım haftasonunu + siz kapattım çok şükür cumaya 89 u görmek ümidiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…