Bugün tartıldım 91.4 sabit sayılırım haftasonunu + siz kapattım çok şükürcumaya 89 u görmek ümidiyle
canım miktarlar önemli açıklayayıcı yazarmısın tiramusu yazmışsın ama ne kadar?Dünde kalanlar
sabah 9:00 Domatesli omlet,
kk peynir, 4-5 adet zeytin
şekersiz çay, 1,5 dilim tahıllı ekmek
ara: şekersiz türk kahvesi
tiramusu
akşam: 1 dilim börek, 1 küçük yaş pasta
şekersiz 1 çay
dün akşam kaynımın sözü vardı (darısı tüm bekarlara) ve o güzelim tabak içerisinde sadece bu ikisini yedim. kendimle gurur duyuyorum
ah o tiramusu da olmasa ne güzel olurdu..
tutiicimtünaydın kızlaar
dünkü menüm;
sabah 9da 1 yumurta 1 domates 1 etimek
12:00 4 yenidünya 1 dilim karpuz 4-5 çilek
öğlen 14:00 1 dolma (küçük boy)
15:00 1 çikolata küçücüktü
akşm 19.00 4 dolma (küçük boy hepsi)
gece 00.00 1 nescafe
hehee dolma yaptımda ilk kez başarmışım çok hoşuma gitti bide bitek o var yemek olarak bugünde full dolma yicem
spor yapamadım tüm gün masa başında popo büyüttüm
1,5 lt su içtim
bugün tartıldım 500 gr fazlam var ama vericem cumaya kadar
canımm çok geçmiş olsunMerhaba herkese okuldayım ve günüm yoğun geçiyor sınav yapıp tenefüslerde okuyorum..oğlum gece ateşlendı sabah bakıcıya bırakırken düşmüştü biraz ama aklım hep onda
canım çok güzel menün . suda sporda harikaDünkü menüm
12 de kahvaltı
1 dilim peynir
4 zeytın
Domates salatalık
3 kaşık menemen
Küçük bir dilim tereyağlı yağlı ekmek
Bir dilim ekmek
Çay
15 te bir nektari bir kayısı
19 da akşam yemeği
6 kaşık tavuklu pilav
bir kase cacık
2 litre su 1 saat tempolu yürüyüş
ahhh bu artılar olmasa ne güzel olurdu dimipazartesi kontrolu 63.7 çıktım +300 grregl olucam bu aralar şişlik var karnımda çok rahatsızım olsamda rahatlasam ya sanırım o yüzden artı çıktım ama cumaya kadar vereceğim
yapma canım herşey senin elindemidemiz biraz küçülse neler olucak nelerküçültmek istedikçe büyütüyorum ya ben ona yanıyorum
hadi bakalım takımın çalışkanıBugün tartıldım 91.4 sabit sayılırım haftasonunu + siz kapattım çok şükürcumaya 89 u görmek ümidiyle
düşmessen azalacakmı bakimdurmak yok yola devamben de 73-72 kiloya düşseydim motivasyonum belki daha da artacaktı hadi bakalım
dünkü menüm
10.00
2 ÇAY
2 KASIK PATATESLİ OMLET
8 ZEYTİN
1 LOKMA BAL+KAYMAK
1 DİLİM EKMEK
CEVİZLİ BAL 3 TANE
LABNE 1 TATLI KAŞ.
SALATALIK -DOMATES
13.00
2 ISIRIK KEK
16.00
5 KASIK ZEYTİNYAĞLI FASULYE
4 KASIK SADE MAKARNA
1 DILIM KARPUZ
18.00
1 KAYISI
19.00
1 NESCAFE
20.30
4 DILIM PATATES
YARIM KARNIYARIK
1 KASIK PİLAV
10.30
2 BARDAK ÇAY
kızlar sabah bir tartıldım şoookkk oldum ne ara 1 kilo almışım anlamadım .. pazartesi tartılmayı sevmiyorum.. kaçamak yaptım tamma da öyle abartı değildi yani.. 70.8 nedir yahuuu..akşam karpuz yedim acaba o mu şişirdi benii..
neyse moral bozmak yok 5 te 5 e başladım bugün.. patateslerimi koydum buharda pişiyorlar..
önce şu fazlalığı atayım da sonra da 2 kilo versem süper olacak
Benim menum de soyle
sabah 7
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin
oglen 12
6 kasik makarna
Ara
1 nektari
aksam 18.00
1.5 lahmacun
spor yok. Temizlik yaptim. 3 lt su. Oglen fazla oldu farkindayim..
Bugün tartıldım 91.4 sabit sayılırım haftasonunu + siz kapattım çok şükürcumaya 89 u görmek ümidiyle
Evet canim kalabalık ama yedim isteHimm
Kahvaltın biraz kalabalık. Biraz daha azaltılmanızın canım. Bir de 1 dilim karpuz derken kucuk dilimden mı bahsediyoruz yoksa bir uzun dilimden mı?
Evet canim kalabalık ama yedim iste
Karpuz tabiki uzun bi dilim den bahsediyorum arada sekerli yemesem elim titriyor onuda meyveden almaya calisiyorum ama 750 kaloriyi geçmiyorlar
Onumuzdeki günlerde daha dikkatli olacam
canım bende şöyle biliyorum ki 1000 cal altına düşmek çok sakıncalı her gün 900/1100 arası alabilirsin calEvet canim kalabalık ama yedim iste
Karpuz tabiki uzun bi dilim den bahsediyorum arada sekerli yemesem elim titriyor onuda meyveden almaya calisiyorum ama 750 kaloriyi geçmiyorlar
Onumuzdeki günlerde daha dikkatli olacam
Dizin ne? Bende paramparçayı izliyorumSelam kızlar ben geldim baktım gelcm yine bi dizimi izleyeyim
april çok mutsuzum iyileştim derken tekrar boğazım ağrımaya başladı ya üst katta doktor oturuyor sordum ona tam iyileşmemişsin bence dedi ilaçlar etkisiz gelmiş olablirmiş doktoruna tekrar görün ilacı falan değiştirir belki ihmal etme dedi daha kötü olabilirsin dedicanım bende şöyle biliyorum ki 1000 cal altına düşmek çok sakıncalı her gün 900/1100 arası alabilirsin calönemli olan burda yavaş kilo verip , kalıcılık sağlamak. Biliyorsunuz ki hızlı verilen hızlı alınır kızlar ...
Şişşşt yapmayın kızlar ! Böylee gece gece o tarz paketli ürünlerden uzak durmalıyız.Oyy
Ben sana o mesajı yazdıktan sonra 4 kare çikolata yedim
canım yaaa üzüldümapril çok mutsuzum iyileştim derken tekrar boğazım ağrımaya başladı ya üst katta doktor oturuyor sordum ona tam iyileşmemişsin bence dedi ilaçlar etkisiz gelmiş olablirmiş doktoruna tekrar görün ilacı falan değiştirir belki ihmal etme dedi daha kötü olabilirsin dedihiç vaktimde yok ya ama yarın fırsat bulup gitmem şart
oyyy kuzum görün tabii .. ihmal etme sakınapril çok mutsuzum iyileştim derken tekrar boğazım ağrımaya başladı ya üst katta doktor oturuyor sordum ona tam iyileşmemişsin bence dedi ilaçlar etkisiz gelmiş olablirmiş doktoruna tekrar görün ilacı falan değiştirir belki ihmal etme dedi daha kötü olabilirsin dedihiç vaktimde yok ya ama yarın fırsat bulup gitmem şart
yine uçuk çıktı ya birde dudağımda onada sinir oldumcanım yaaa üzüldümniye geçmedi ki bu hastalık ? Drun sözünü dinle canım yine git hiç bisey sağlığından önemli değil sadece boğazınmı ağrıyor? Sakın çok sıcak ve çok soğuk yeme tatlım daha kötü yapar
paramparçayı izliyoruz eşimleooooo kızlaaarrr napıyosunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?