Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım miktarlar önemli açıklayayıcı yazarmısın tiramusu yazmışsın ama ne kadar?su ve spor? yoksa yok yazın ok? sormasın arkadaşlar her defasında yormayalım sadece senin için geçerli değil herkes için geçerli yalnızmenün iyi canım cıslarla dolu ama iyi diyelimde iyi olsun

tutiicim fazlalıklara hemen müdahaleok? biraz daha dengeli beslen kuzum

Merhaba herkese okuldayım ve günüm yoğun geçiyor sınav yapıp tenefüslerde okuyorum..oğlum gece ateşlendı sabah bakıcıya bırakırken düşmüştü biraz ama aklım hep onda
canımm çok geçmiş olsunİnşallah hemencecik iyileşir kuzucuk...
canım çok güzel menün . suda sporda harika

pazartesi kontrolu 63.7 çıktım +300 gr regl olucam bu aralar şişlik var karnımda çok rahatsızım olsamda rahatlasam ya sanırım o yüzden artı çıktım ama cumaya kadar vereceğim
ahhh bu artılar olmasa ne güzel olurdu dimibende artıda çıktım yaaa hemen müdahale etmem lazım hemde +700 offfbende regl olamadım ama ben zaten hep gecikiyorum bundan sebep değildir benim ki

midemiz biraz küçülse neler olucak neler küçültmek istedikçe büyütüyorum ya ben ona yanıyorum
yapma canım herşey senin elindeküçülmesine gerek yok ki sen sadece sağlıklı beslen düzelecek

Bugün tartıldım 91.4 sabit sayılırım haftasonunu + siz kapattım çok şükür cumaya 89 u görmek ümidiyle
hadi bakalım takımın çalışkanı

durmak yok yola devam ben de 73-72 kiloya düşseydim motivasyonum belki daha da artacaktı hadi bakalım
düşmessen azalacakmı bakimyokkk öyle sabır göster ki karşılığını al canımyoksa bizbakarız bir çaresineeeee

DERDİN İÇİNDE DERMANI GÖREBİLMEYİ NASİP ET YA RABBİM
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH
HAYIRLI KANDİLLER...

Himm

Kahvaltın biraz kalabalık. Biraz daha azaltılmanızın canım. Bir de 1 dilim karpuz derken kucuk dilimden mı bahsediyoruz yoksa bir uzun dilimden mı?

Moral bozmuyoruz tabi. 5te 5 icin cesursun bence. Ben yapamam sanırım boyle diyetler. Amaerak ediyorum sonuc ne olacak

Benim menum de soyle

sabah 7
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin

oglen 12
6 kasik makarna

Ara
1 nektari

aksam 18.00
1.5 lahmacun

spor yok. Temizlik yaptim. 3 lt su. Oglen fazla oldu farkindayim..
Bugün tartıldım 91.4 sabit sayılırım haftasonunu + siz kapattım çok şükür cumaya 89 u görmek ümidiyle

Harikasın bence

Bugün ben de biraz fazla kaçırdım. Malum son günumdu burda. Uğurlamaya filan geldiler. Suyu da az ictim ama yatana kadar icerim artık. Artı kilolarınız beni de korkuttu valla. Ben kac çıkıcam acaba?

Allah'tan yarın uçağım erken de beslenmemi cok etkilemez

Himm

Kahvaltın biraz kalabalık. Biraz daha azaltılmanızın canım. Bir de 1 dilim karpuz derken kucuk dilimden mı bahsediyoruz yoksa bir uzun dilimden mı?
Evet canim kalabalık ama yedim iste
Karpuz tabiki uzun bi dilim den bahsediyorum arada sekerli yemesem elim titriyor onuda meyveden almaya calisiyorum ama 750 kaloriyi geçmiyorlar
Onumuzdeki günlerde daha dikkatli olacam

Evet canim kalabalık ama yedim iste
Karpuz tabiki uzun bi dilim den bahsediyorum arada sekerli yemesem elim titriyor onuda meyveden almaya calisiyorum ama 750 kaloriyi geçmiyorlar
Onumuzdeki günlerde daha dikkatli olacam
canım bende şöyle biliyorum ki 1000 cal altına düşmek çok sakıncalı her gün 900/1100 arası alabilirsin cal önemli olan burda yavaş kilo verip , kalıcılık sağlamak. Biliyorsunuz ki hızlı verilen hızlı alınır kızlar ...

april çok mutsuzum iyileştim derken tekrar boğazım ağrımaya başladı ya üst katta doktor oturuyor sordum ona tam iyileşmemişsin bence dedi ilaçlar etkisiz gelmiş olablirmiş doktoruna tekrar görün ilacı falan değiştirir belki ihmal etme dedi daha kötü olabilirsin dedi hiç vaktimde yok ya ama yarın fırsat bulup gitmem şart

canım yaaa üzüldüm niye geçmedi ki bu hastalık ? Drun sözünü dinle canım yine git hiç bisey sağlığından önemli değil sadece boğazınmı ağrıyor? Sakın çok sıcak ve çok soğuk yeme tatlım daha kötü yapar

oyyy kuzum görün tabii .. ihmal etme sakın

ev ahalisi uyuyunca koşa koşa pc başına geldim...ama birazdan kız viyaklar

yine uçuk çıktı ya birde dudağımda onada sinir oldum evet boğazım ağrıyor yutkunurken daha çok acıyor ama hala şimdiye geçmesi lazımmış normalde azalmıştı ilaçlarım bitti geri başladı tekrarlamadan iyice bir görüneyim bari hiçte vaktim yokya hastalarım çok baya geçen hafta raporlu olduğum içinhepsi bu hafta gelcek birde ekstra ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…