Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyyy kuzum görün tabii .. ihmal etme sakın
evet ispanyol ya gitmeliyim galiba bu arada bugün biz boykottaydık samsunda göğüs hastalıkları uzmanını öldürmüş hastanın biri duydun mu haberlerde çok üzüldüm ya canım istedi öldürdüm demiş adam ya hatta adam bile diyemiyorum böylelerine başımız sağolsun burdanda yazayım sağlıkta şiddeti kınıyorum

geçmiş olsun canim çokk

Neeeee! Canım istedi öldürdüm mü demiş ? Allah'ım sen koru böyle tiplerden hepimizi !!! Allah rahmet eylesin canım çok üzücü ailesine sabır versin Yarabbim

çalişma hayati birden yormuş olabilir tatlimdikkat et
evet kaptan hastanede çocuklardan hastalardan falan da bulaşmış olabilir bünye dirençsiz birde buranın iklimi havası farklı a burası bildiğin karadeniz yağmurlu nemli ağaçlık bahçelik ormanlık temizhavaya alışkın değilim ben

Neeeee! Canım istedi öldürdüm mü demiş ? Allah'ım sen koru böyle tiplerden hepimizi !!! Allah rahmet eylesin canım çok üzücü ailesine sabır versin Yarabbim
evet ben de duydum canim iyi yapmişsiniz boykot etmekle deadline im aminn aprilim

aynen ağaç çarpmiş o zaman seni tatlimm

evet ya doktorda öyle sinirli bir tipfalan değilmiş tanıyanlar var bizim hastanede çok yumuşak davranan bir doktormuş çokta başarılıymış derdi neyse artık kimse bilmiyor pişman değilim falan demiş öldüren allah rahmet eylesin

benide çok çarpar temiz havageçenlerde günübirlik Çanakkale'ye gittim öldüm baş ağrısından bide kalsam biraz tüm hastalıklar sırasıyla gelirdi... Sende de son zamanlarda olan bu alışacaksın canım İnşallah

evet başım çok ağrıyor zaten benimde umarım alışırım çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…