- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
game of thrones tatlimmmDizin ne? Bende paramparçayı izliyorum
evet ispanyol ya gitmeliyim galibaoyyy kuzum görün tabii .. ihmal etme sakın
geçmiş olsun canim çokkyine uçuk çıktı ya birde dudağımda onada sinir oldumevet boğazım ağrıyor yutkunurken daha çok acıyor ama hala şimdiye geçmesi lazımmış normalde azalmıştı ilaçlarım bitti geri başladı tekrarlamadan iyice bir görüneyim bari hiçte vaktim yokya hastalarım çok baya geçen hafta raporlu olduğum içinhepsi bu hafta gelcek birde ekstra ne yapcam bilmiyorum
ooo tatlim bu saatte sennn hoşgeldiinnnooooo kızlaaarrr napıyosunuzzzz
kaptan bir iyileşemedim yageçmiş olsun canim çokk
Sen kesinlikle git canım bir fırsat bulupkaptan bir iyileşemedim yaçok teşekkür ederim kaptancım
sağol kaptan herkesin kandili mubarek olsun
çalişma hayati birden yormuş olabilir tatlimkaptan bir iyileşemedim yaçok teşekkür ederim kaptancım
Neeeee! Canım istedi öldürdüm mü demiş ? Allah'ım sen koru böyle tiplerden hepimizi !!! Allah rahmet eylesin canım çok üzücü ailesine sabır versin Yarabbimevet ispanyol ya gitmeliyim galibabu arada bugün biz boykottaydık samsunda göğüs hastalıkları uzmanını öldürmüş hastanın biri duydun mu haberlerde çok üzüldüm ya canım istedi öldürdüm demiş adam ya hatta adam bile diyemiyorum böylelerine başımız sağolsun burdanda yazayım sağlıkta şiddeti kınıyorum
evet kaptan hastanede çocuklardan hastalardan falan da bulaşmış olabilir bünye dirençsiz birde buranın iklimi havası farklı a burası bildiğin karadeniz yağmurlu nemli ağaçlık bahçelik ormanlık temizhavaya alışkın değilim bençalişma hayati birden yormuş olabilir tatlimdikkat et
evet ben de duydum canim iyi yapmişsiniz boykot etmekle deadline im aminn aprilimNeeeee! Canım istedi öldürdüm mü demiş ? Allah'ım sen koru böyle tiplerden hepimizi !!! Allah rahmet eylesin canım çok üzücü ailesine sabır versin Yarabbim
aynen ağaç çarpmiş o zaman seni tatlimmevet kaptan hastanede çocuklardan hastalardan falan da bulaşmış olabilir bünye dirençsiz birde buranın iklimi havası farklı a burası bildiğin karadeniz yağmurlu nemli ağaçlık bahçelik ormanlık temizhavaya alışkın değilim ben
evet ya doktorda öyle sinirli bir tipfalan değilmiş tanıyanlar var bizim hastanede çok yumuşak davranan bir doktormuş çokta başarılıymış derdi neyse artık kimse bilmiyor pişman değilim falan demiş öldüren allah rahmet eylesinNeeeee! Canım istedi öldürdüm mü demiş ? Allah'ım sen koru böyle tiplerden hepimizi !!! Allah rahmet eylesin canım çok üzücü ailesine sabır versin Yarabbim
benide çok çarpar temiz havaevet kaptan hastanede çocuklardan hastalardan falan da bulaşmış olabilir bünye dirençsiz birde buranın iklimi havası farklı a burası bildiğin karadeniz yağmurlu nemli ağaçlık bahçelik ormanlık temizhavaya alışkın değilim ben
evet başım çok ağrıyor zaten benimde umarım alışırım çabucakbenide çok çarpar temiz havageçenlerde günübirlik Çanakkale'ye gittim öldüm baş ağrısından bide kalsam biraz tüm hastalıklar sırasıyla gelirdi... Sende de son zamanlarda olan bu alışacaksın canım İnşallah
Umarım canımevet başım çok ağrıyor zaten benimde umarım alışırım çabucak
Vayy be ! Sporr spor spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?